Şimdi Ara

htc desire mi blackberry 9780mi?bu ara hangisi alinir sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar ve nedenleri

• İkisi çok farklı cihazlar olduğu için karşılaştırmaya gerek görmüyorum.
    Bi nebze armut mu seversiniz çilek mi gibi birşey
  • Cevap veriyorum:iphone 4 =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Cevap veriyorum:iphone 4 =)

Bravo, "darklord28" de tam olarak bunu sormuştu!!!

Bence mail ve mesajlaşma bakımından bir telefon düşünüyorsan BlackBerry al. Şarjı da en az 2 gün gider. Kullanımı kolay ve işlevsel bir telefondur. Fakat bütün özelliklerini verimli kullanabilmen için BİS ya da BES aboneliğin olması gerekir ve 1 senelik taahüt versen dahi fiyatı 30TL'dir.

Android dünya üzerinde hızla gelişmekte olan çok esnek bir işletim sistemidir. iPhone tarzında bir çok uygulama ve oyun yükleyip kişiselleştirebilirsin. Fakat Desire'ın şarjı çok çabuk bitiyor ve Android Türkiye'de gerekli ilgiyi görmüyor. Bu sebeplerle Türkiye'de en az 2 sene daha tam anlamıyla verimli çalışan bir Android cihaz kullanmanın hayal olduğunu düşünüyorum. Fakat telefonumla biraz uğraşırım emek harcarım diyorsan gerçekten yapabileceğin şeylerin sınırı yok.

Sonuçta karar senin. Basit bir telefon mu (BB9780), yoksa teknolojik bir cihaz mı (HTC Desire) istediğine karar verip seçimini öyle yapmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyyen -- 21 Şubat 2011; 10:32:55 >

• aynı sorun ile ben de karşılaştım.
    Blackberry'nin daha işlevsel olduğuna kanaat getirip, tercihimi bu yönde yaptım.
    Uzun süre Windows Mobile kullanmakta ısrar eden ve en sonunda yeter artık, bu çökmelerden bıktım usandım diyen bir kişi olarak, android almayı düşünüyordum. Ancak gördüğüm kadarı ile Android pazarlaması yapıldığı kadar hızlı büyümüyor. Bir başka deyişle, Anroid çok iyi pazarlanıyor ancak alt yapı anlamında halen bazı stabilite sorunları mevcut. Bu noktada eğer Android düşünüyorsan, hiç uğraşma iphone 4 al bitsin gitsin. Kafan rahat olur. Yok benim gibi, oyun değil işlevsellik önemli diyorsan, blackberry en iyisi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Sizce 5c mi 4s mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.