Şimdi Ara

HTC DESIRE Z TEKNİK REHBERİ [root|s-off|goldcard] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
922
Cevap
16
Favori
67.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4ext recovery updater programıyla mesela denesene 4ext recovery yüklemeyi.
  • aresmar hocam sınırden bırsey yapamıyorum kac gundur ugrasıyorum
    bir msn falan yok mudur uzaktan bağlanıp bır baksan son aşamaya geldım yapamıyorum cıldırıcam

son msgını görmedım aresmar sımdı 4st recovery programını ındıırp deneyecegım

edit: şimdi de açılışta HTC logosunda takılıyor :( sanırım ben baya baya beceriksizim ya da şanssız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 9 Mayıs 2012; 22:36:51 >
  • Pili çıkar bekle 2 dakika tekrar pili takıp açmayı dene. Biraz bekle uzun sürebilir boot etmesi.

Boot ekranına girip giremediğini de bir kontrol et recovery e girebiliyor musun filan.
  • uzun süre bekledım olmadı, hboottan recoverye geldım reboot dedım olmadı, tekrar hboottan recovery oradan wipe cache dedım sonra reboot attım olmadı acılmıyor :( son aşamaya kadar gel sonra telefonu boz kendıme kızıyorum

ne yapabılırım aresmar?
  • Recovery ye girince 4Ext dokunmatik recovery açılıyor mu?

Açılıyorsa rom yüklemeyi dene. SD card a rom attıysan.

Önce superwipe flashla sonra rom flashla bakalım açılacak mı yeni yükeldiğin rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 9 Mayıs 2012; 23:11:50 >
  • yok 4xt recovery yüklememiştim yükleyecegım sırada acılırken htc logosunda donmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcux

yok 4xt recovery yüklememiştim yükleyecegım sırada acılırken htc logosunda donmaya başladı.

hboot eng yazıyor mu peki o yüklenmiş mi?

gfree komutunun çalışmamasını anlamış değilim gfree nin 0.7 değilde daha düşük versiyonunu deneyip adb komutu vermeyi dene boot da iken. Umarım boot da adb çalışır.

Gerçekten eimden bişey gelmiyor çünkü herkeste çalışan komut sende çalışmıyor. hiç bir fikrim yok. Eğer ingilizcen varsa G2ROOT irc kanalı linki vermiştim ordan IRC ye bağlanıp onlardan yardım isteyebilirsin işini bilen kişiler yardımcı oluyorlar orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 9 Mayıs 2012; 23:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

yok 4xt recovery yüklememiştim yükleyecegım sırada acılırken htc logosunda donmaya başladı.

hboot eng yazıyor mu peki o yüklenmiş mi?

VISION PVT ENG S-OFF
    HBOOT-O.84.2000 (PC1011000)
    MICROP-0425
    RADIO-26.03.02.26.M
    eMMC-boot
    Sep 8 2010 15:56

yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcux -- 9 Mayıs 2012; 23:15:54 >
  • hboot eng yüklemişsin.

recovery neden yüklenmiyor sormak lazım bilenlere belki gfree de bi problem var anlamıyorum cidden. Şu g2roottan yardım alabilirsin umarım.
  • sağol senın de vaktını aldım, fabrıka ayarlarına dönmeyı sectım yapcak bırsey yok dıye bakalım ne olacak

son aşamaya gelıp yapamamak en kötüsü... recovery kısmını yapabılsem hallolcak gıbıydı ama yapamadım
  • G2root chat ten mutlaka sor o adamlar cozemezse kimse cozemez zaten. Ama cozulur mutlaka cunku soff yaptin hboot kurdun. Sonuna geldin. Cozerler yani.
  • öyle yapacağım artık soracağım bır yerlere su an factory resetten sonra telefon acıldı android yeşil 3 tane robot kaykay üstünde o ekranda beklıyorum denıyorum bırseyler...
  • aresmar ne yaptıysam olmadı, yapamıyorum basit birşey mı bılemıyorum. Telefon 3 tane yeşil android robot kaykay yapıyor hep o ekranda kalıyor, boot menu ekranı gelmıyor. Cumartesi bir tane htc yazılım yükleyen yer varmış yenibosnada oraya götürücem ucuz birşeyse yaptırıcam olmazsa mecbur teknık servıse verıcem bakalım....
  • İngilizcen varsa G2Root chat ten yardım al demiştim.
  • denedim ingilizcem var yazdım sorunumu fakat 3 kişi çözebilirmiş onların nıcklerı verdıler, gelırlerse soracağım onlara...
  • quote:

denedim ingilizcem var yazdım sorunumu fakat 3 kişi çözebilirmiş onların nıcklerı verdıler, gelırlerse soracağım onlara...

Hocam orada bekle o adamları mutlaka çözerler başka yerlere götürüp daha beter yapmadan önce o kanalda işi çözersin o adamlar çözemezse kimse çözemez zati. Bana da hep orada yardımcı oldular rehberi hazırlama fikride sonra oluştu zaten bende.

Yalnız sende ne şans varmış arkadaş o kadar kişi sorunsuz yaptı bu işlemleri cidden anlamadım nerde sorun oldu nerede eksik bişey oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 10 Mayıs 2012; 22:03:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

denedim ingilizcem var yazdım sorunumu fakat 3 kişi çözebilirmiş onların nıcklerı verdıler, gelırlerse soracağım onlara...

Hocam orada bekle o adamları mutlaka çözerler başka yerlere götürüp daha beter yapmadan önce o kanalda işi çözersin o adamlar çözemezse kimse çözemez zati. Bana da hep orada yardımcı oldular rehberi hazırlama fikride sonra oluştu zaten bende.

Yalnız sende ne şans varmış arkadaş o kadar kişi sorunsuz yaptı bu işlemleri cidden anlamadım nerde sorun oldu nerede eksik bişey oldu.

valla ne bahtsızım ya son aşama oldu telefon patladı neyi eksık yaptım acaba ben de bılmıyorum, teknık servıse versem rootlandı arıtk s off garantı dışı cok öder mıyım acabA?

su g2root kanalında da kımse bılmıyor kac kısıye sordum cevap alamadım :(

• Doğru kişiyi bulursan yardım eder.
  • Sleep_Ced, Nipqer, pierre_ja, or Guhl

herkes bu ısımlerı bekle sana yardım ederler dıyor :(
  • ilkini bilmiyorumda diğer 3 ünü biliyorum. Bunları yakalıyacaksın hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.