Şimdi Ara

Htc diye bir marka vardi ne oldu ona ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 yil oncesine kadar bayagi iddiali bi markaydi. Gun icine muhattap oldugum insanlarda kullananlarina da rastliyordum.
    Sonra birden bire sanki hic yokmus gibi silindi gitti bu telefonlar piyasadan.
    Belkide 1 yildir ne kullanani gordum ne reklamini gordum ne de adini duydum.
    Markayi resmen unutmustum. Az once aklima geldi, sahi ne oldu bu htc ye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkes gösterişe özentiye illüzyonlara kaymış durumda da o bu bölümün konusu değil : ) sistemde bir sosyo-ekonomik trajik bilişsel koruma mekanizması ayrı bi konu.

ben su ana kadar 800 liradan fazla vermedim bir telefona. suan da note 3 kullanıyorum. yıllarca htc m7-m8-m9-e8 kullandım. hala da severim telefonlarını. ses kalitesi için alırım hep.

ama ekranları hep yanlardan açıldı. ben de sattım. marka duruyordu en son ama telefonları pahalıydı da hala htc u ultra alanlar vardı en son ben de bilmiyorum. bir ara u ultra alacaktım sonra pahalı buldum lg q6 aldım 750 tl ye : )
  • Htc m7 dönemi tasarım konusunda zirvedeydi rakiplerine göre daha sonra gelişim kaydedemeyip satışları düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala en kaliteli telefonlari uretmeye devam ediyor

Htc sony nokia ve kismen motorola haric alinacak kaliteli android cihaz yok

Lg bozuk mal satar
    Zamzung menuye girerken kasar
    Çan çin çonlar telefonun illaki bir yerinden çalar

Ama reklam pazarlama ve fiyat rekabetiyle isi götürürler

Ucuz malin alicisi coktur

Htc sony nokia ve motorola haric 4 4lük tam eksiksiz ve kaliteli telefon üreten yok

Saolsunlar talep olmadigi icin bazen cok ucuza alınabiliyor ben misal htc10dan yazıyorum bu mesaji eger telebi yuksek olsa asla alamazdim 1700e aldım sony veya nokia da düşünmüştüm ama en çok bunu begendim bulmak ve almak icin de cok uğraştım ama değdi

Bir ara htc u11 2200e kadar inmisti tam alinip yillarca tepe tepe kullanilacak telefon keza nokia 8 ve xz 2de öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne var bu Citizen'de
    12 yıl önce açıldı
    Egeanin bu modeli yok mu artık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.