Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz hastayım o yüzden telefon, bilgisayar vs ile pek ilgilenme fırsatım olmuyor. Yarın zaten seo/adwords seminerine katılacağım, bu nedenle biraz yoğun olabilirim.

Dün Tayvan'ın başkenti Taipei'de hTC Butterfly ve hTC VX telefon modellerini gün yüzüne çıkarttılar. Bununla ilgili bir iki video mevcut;
    http://www.youtube.com/watch?v=aK-CjmCflu4
    http://www.youtube.com/watch?v=YRqTeG2NK0A
    http://www.youtube.com/watch?v=BCZb7vfeRds

Detaylı detaylı fuardan bahsetmeyi çok isterdim ama biraz dinlenmem gerekiyor. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 12 Aralık 2012; 23:27:57 >

• Arkadaşlar Şimdi htc 2200 mahı koymuşlar ve yetmez diyorsunuz. Hadi diyelim ki istediğiniz gibi bir pil yaptılar ve kolay kolay da bitmiyor. Bunun maliyetinin de artacağını ve alım gücünün de düşebileceğini aklınıza getiriyorsunuz değil mi? Kusura bakmayın ama bu tip firmalarda bu konuları sizden benden daha iyi düşünen mühendisler var. Ve bu adamlar bunu bu şekilde uygun görmüşler ise bir nedeni vardır. Kaldı ki bu telefon sadece Türkiyede satılmıyor. Yani ülke kullanımı olarak adamlar bizi kriter olarak almıyor. Genel kullanım şartları tüm dünyada genel olarak baz alınıyor ve ona göre üretiliyor. Senin benim fikirlerimle değil sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themaltesefalcon

Arkadaşlar Şimdi htc 2200 mahı koymuşlar ve yetmez diyorsunuz. Hadi diyelim ki istediğiniz gibi bir pil yaptılar ve kolay kolay da bitmiyor. Bunun maliyetinin de artacağını ve alım gücünün de düşebileceğini aklınıza getiriyorsunuz değil mi? Kusura bakmayın ama bu tip firmalarda bu konuları sizden benden daha iyi düşünen mühendisler var. Ve bu adamlar bunu bu şekilde uygun görmüşler ise bir nedeni vardır. Kaldı ki bu telefon sadece Türkiyede satılmıyor. Yani ülke kullanımı olarak adamlar bizi kriter olarak almıyor. Genel kullanım şartları tüm dünyada genel olarak baz alınıyor ve ona göre üretiliyor. Senin benim fikirlerimle değil sadece.

ben 2020 mah diye biliyorum. Neyse dediğin gibi pili artırsa maliyetide artıracak fakat rakipleri pili artırırken fiyatı makul seviyede tutabiliyor kullanıcılarına kulak verıyor dıyeyım buda işte bir satış politikası kimisi 30M satıyor kimisi 4M. Senden benden daha iyi düşündükleri kesin ama onlar seni beni değil bir sonrakı modele yapacakları makyajı dusnuyor makyaj mı? pılı 200-300 mAh artır :D hafızayı katla bundan ibaret. Sonra aldığın telefon ya da alacağın telefon daha ulkeye gırmeden eskiyor yanı bır ust modelı cıkıyor.

örnek ıster mısın ? One X amıral gemısıydı 8 ay sonra x Plus cıktı( ulkemıze bu hafta gırdı 2 ay sonra yanı) neyse, Buterfly ı duyurdular saolsun @amedra actı baslıgı bılgıler edındıkce paylasıyor bızle ama bunlada kalmadılar Biz M7 yi yapıyoruz dediler. neyse sükür ki alfabede daha çok harf var yetmezse kiril alfabesine gecerler artık malum amıral gemisi serisi sezon ortasını goremeden sonlanan diziler gibi
    Bu telefonu beklemeye basladım ama bakarsın yarın gıdıp bır x plus alırım harbıden bu bekletme olayı can sıkıcı ! HTC nin en basta buna care bulması lazım

• Bende plus alacam abi bekle bekle ciha alamayaca bu gidişle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butterfly'ı bekleyip elinde inceleyip, beğenmeyenler gitsin X plus alsın. Butterfly adamın *ötünü düşürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Butterfly'ı bekleyip elinde inceleyip, beğenmeyenler gitsin X plus alsın. Butterfly adamın *ötünü düşürür

Ben bıktım artık şu arkadaşların One X+, S4 muhabbetlerinden vallahi. İnşallah o arkadaşlar da konuştukları gibi çelişkiye düşmeyip bekledikleri telefonu alırlar diyorum ama burada devamlı yazarak ne yapmaya çalıştıklarını harbiden ben bile anlam veremiyorum..

Anladık Butterfly iyi değil, S4 çıkacakmış onu bekleyecekmişiz, o yerle bir edecekmiş, ne güzel.. Hep beraber bu konu altında böyle saçma sapan yorumlar yapıp bunun da şevkini kıralım. İsteyen M7'yi de bekler, S4'ü de bekler, Butterfly'ı da. Burada muhalefet olmaya ne gerek var asıl anlayamadığım kısım bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeith

quote:

Butterfly'ı bekleyip elinde inceleyip, beğenmeyenler gitsin X plus alsın. Butterfly adamın *ötünü düşürür

Ben bıktım artık şu arkadaşların One X+, S4 muhabbetlerinden vallahi. İnşallah o arkadaşlar da konuştukları gibi çelişkiye düşmeyip bekledikleri telefonu alırlar diyorum ama burada devamlı yazarak ne yapmaya çalıştıklarını harbiden ben bile anlam veremiyorum..

Anladık Butterfly iyi değil, S4 çıkacakmış onu bekleyecekmişiz, o yerle bir edecekmiş, ne güzel.. Hep beraber bu konu altında böyle saçma sapan yorumlar yapıp bunun da şevkini kıralım. İsteyen M7'yi de bekler, S4'ü de bekler, Butterfly'ı da. Burada muhalefet olmaya ne gerek var asıl anlayamadığım kısım bu.

• hTC Butterfly serisinde yok satacağına dair bilgiler mevcut. hTC Özel bir şekilde satış stratejisinde emin adımlarla ilerlediği kadar M7'yi bekleyenler için de çok fazla bir ayrıcalık olmayacak. M7'de 13 Megapixel kamera olacağı kesin gözüyle bakılıyor. Pil olarak da -burası benim kişisel yorumum- 2000mAh ila 2300mAh batarya çıkartacağına dair düşüncelerim mevcut. Henüz batarya konusu çok fazla sorun teşkil etmediği kadar abartı derecede bataryanın amperini yüksek değerde tutmalarına da gerek yok. Battı balık yan gider hesabı markalaşmış bir firmaya olan yorumlar her zamanki gibi yok "bataryası yetmez bunun", yok "yine mi hTC" gibisinden yorumlar gelecektir ama kullanıcı olarak incelendiğinde böyle sorunlar pek fazla göz önünde bulundurulmuyor.

hTC Amerika pazarında Verizon için özel olarak üretilen Droid DNA telefonunda gayet iyi şekilde satış yapmış gibi görünüyor, kontratlı anlaşmalar dahilinde çok makul fiyatlara satıldığı gibi hTC'nin Japonya pazarı için de J Butterfly telefonu da gayet iyi bir şekilde tutuldu diyebiliriz. Global olarak iki telefonun satış grafiği ve borsa değerlerinin yükselmesinden dolayı global olarak da en güzel atağını atarak Butterfly adı altında yakın bir zamanda küresel pazarda da karşımızda olacak.

Ben de bir önceki mesajlarımda 2013'e kalmadan küresel pazarda Butterfly'ın çıkacağından bahsetmiştim, dediğim gibi asparagas haberlere inanmamak gerekiyor; hTC Kuzey Asya başkanı Jack Tong, bu ayın sonuna kadar "geniş stok" rakamlarına ulaşılması gerektiğini vurguluyor. Bilirsiniz ki artık karşımızda eski hTC yok artık devir daim ederek üst kurumlarda çalışan kişiler ya terfi etti ya da başarısız olup yerine başkalarını getirdiler, bunun en büyük örneği olarak telefon pazarlama stratejisinde görev alan kişilerdir. Bu nedenle artık amiral gemi olarak adlandırdığımız telefonların bir yüksek modelini görme şansımız biraz daha uzayacak. One X serisinde One X+'yı getirerek geleceğe oranla planlama yapmadıklarından dolayı One X+'nın kendilerine pek fazla bir +'sı olmadığını da belirtmem gerekiyor. Zaten Jack ağabeyimiz de aynı şeyi benim bahsettiğim gibi fikirlerini beyan etmiş;
    quote:

According to Tong, hTC will also be changing its marketing strategy in two key ways. The first involves having less flagship reboots (like the One X+), letting their high end models stay on the market longer.

Yukarıda bahsettiğim olayda yetkililer strateji olarak artık amiral gemi olayını biraz daha askıya almayı planlıyorlar, ikinci stratejide ise 175$ ve 350$ arasında değişen her kullanıcıya hitaben telefon sunarak daha çok marka olarak insanların beğenisini almayı planlıyor.

Bir kaç güne kalmadan Butterfly'ın küresel pazardaki kesin fiyatını da göreceğimizi umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 13 Aralık 2012; 15:50:43 >

• Ben bu konuyu açarken hTC borsa'da 235'lerdeydi şimdi 285'e kadar yükselmiş. Kim bilir küresel pazarda satışlar başladığı zaman nasıl tavan yapacak. Mayıs ayındaki patlamadan sonra ben bir tane daha yükselme bekliyorum;
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

Pazartesi günü ufaktan ufaktan 2 Lot almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Ben bu konuyu açarken hTC borsa'da 235'lerdeydi şimdi 285'e kadar yükselmiş. Kim bilir küresel pazarda satışlar başladığı zaman nasıl tavan yapacak. Mayıs ayındaki patlamadan sonra ben bir tane daha yükselme bekliyorum;
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

Pazartesi günü ufaktan ufaktan 2 Lot almayı planlıyorum.

Al bakalım,senin paran benim param,benim param benim param

Şaka bir yana HTC Türkiye 2-3 Ay içinde hangi amirallerini Türkiyede satacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 13 Aralık 2012; 16:47:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeith

quote:

bu da bize kızmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

Ekleyebilirsin. Nexus 4 ve bu telefon arasında çok kararsız kaldım gerçi

hocam aman diyim 2 aydır nexus 4 ü bekliyordum bugünki incelemeden sonra nexus 4 lafını duyunca kaççç kaç kaç diyorum.google desteği dışında hiçbir artısı yok eksisi ise çok fazla.aşırı ısınıyor,ısınınca performansını düşürüyor telefon kendiliğinden,hafıza desteği yok,otg desteği yok,fotoğraf kalitesi üst düzey değil,pil ömrü one x e yakın.

Isinma sorunu nexusun degil islemcinin sorunu yani bu cihazdada olacaktir

peki aynı işlemciye sahip asus padfone 2 de niye bu şekilde aşırı ısınma yok?

Hissedilmiyor olabilir nexusun dezavantaji cam olmasi yani padfone da isiniyor ama kullaniciya hissettirmiyor olabilir ama yeni cihazlar beklemek lazim

snapdragon s4 pro en az ısınma özelliğine sahip işlemcilerden birisi diye reklamı yapılıyor,az ısınması öne çıkarılarak lanse ediliyor. bence senin dediğin tasarımdan ve kullanılan malzemelerden kaynaklanıyor olabilir.ısınmayıda geçtim hafıza olayı beni bitirdi hocam,16 gb a eyvallah dedim arttırılamayan hafızada kabulüm ama bide üstüne otg olmayınca yok artık dedirtiyor insana.htc butterfly,asus padfhone 2 ve lg optimus g(tasarımı ve bir çok özelliği nexustan farklı ısınma sorunuda olmuyabilir) bu 3 üne bakacam artık

Beyler yanıtlar için sağolun sayenizde nexus 4 almamaya karar verdim bu telefonu bekleyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

Orijinalden alıntı: themaltesefalcon

Arkadaşlar Şimdi htc 2200 mahı koymuşlar ve yetmez diyorsunuz. Hadi diyelim ki istediğiniz gibi bir pil yaptılar ve kolay kolay da bitmiyor. Bunun maliyetinin de artacağını ve alım gücünün de düşebileceğini aklınıza getiriyorsunuz değil mi? Kusura bakmayın ama bu tip firmalarda bu konuları sizden benden daha iyi düşünen mühendisler var. Ve bu adamlar bunu bu şekilde uygun görmüşler ise bir nedeni vardır. Kaldı ki bu telefon sadece Türkiyede satılmıyor. Yani ülke kullanımı olarak adamlar bizi kriter olarak almıyor. Genel kullanım şartları tüm dünyada genel olarak baz alınıyor ve ona göre üretiliyor. Senin benim fikirlerimle değil sadece.

ben 2020 mah diye biliyorum. Neyse dediğin gibi pili artırsa maliyetide artıracak fakat rakipleri pili artırırken fiyatı makul seviyede tutabiliyor kullanıcılarına kulak verıyor dıyeyım buda işte bir satış politikası kimisi 30M satıyor kimisi 4M. Senden benden daha iyi düşündükleri kesin ama onlar seni beni değil bir sonrakı modele yapacakları makyajı dusnuyor makyaj mı? pılı 200-300 mAh artır :D hafızayı katla bundan ibaret. Sonra aldığın telefon ya da alacağın telefon daha ulkeye gırmeden eskiyor yanı bır ust modelı cıkıyor.

örnek ıster mısın ? One X amıral gemısıydı 8 ay sonra x Plus cıktı( ulkemıze bu hafta gırdı 2 ay sonra yanı) neyse, Buterfly ı duyurdular saolsun @amedra actı baslıgı bılgıler edındıkce paylasıyor bızle ama bunlada kalmadılar Biz M7 yi yapıyoruz dediler. neyse sükür ki alfabede daha çok harf var yetmezse kiril alfabesine gecerler artık malum amıral gemisi serisi sezon ortasını goremeden sonlanan diziler gibi
    Bu telefonu beklemeye basladım ama bakarsın yarın gıdıp bır x plus alırım harbıden bu bekletme olayı can sıkıcı ! HTC nin en basta buna care bulması lazım

Yanlış Yazmışım 2020 mah olacak ama eğer sonuçta her telefon istediğimiz özelliklere sahip değil. kimisinin hafızası yetersiz kimisinin mahı az yani mesela galaxy note 2 çoğu özelliğe sahip bir telefon ama maalesef boyutu ile ona telefon dememiz biraz zor oluyor. bende iphone 4s var ve 5 saat içinde sarj %100'den %1'e Düşüyor Ve Sanırım Emin Değilim Ama 4s'in Mahı 1432 diye biliyorum ona rağmen bu kadar sarj yiyor haklı olduğun konu ise telefonun full hd çözünürlüğe sahip olması sonuçta 1080p ve ona rağmen 2020 mahın ona yetmediğini çoğumuz tahmin ediyoruz hafıza konusuna gelirsek 16 gb aslında az bi storaj değil ama söz konusu htc gibi multimedya telefonun üzerine geldiği zaman iş değişir belkide bir arkadaşın dediği gibi butterfly+ çıkar tıpkı one x+ olduğu gibi batarya artabilir ve storaj artırabilir o yüzden şu an htc alınmasını tavsiye etmem elinizde patlar ama hız sarj derseniz size windows phone 8x by htcyi önerebilirim çünkü androidde samsung galaxy 3'de çoğu kişinin anlamadığı bir negatif özellik çıktı hepimiz android'in googla ait olguğunu biliyoruz ve sonuçta google bu işletim sistemini tek telefon için çıkarmıyor google çıkarıyor firmalar onu alıp telefonuna atıyor işin püf noktası ise android'in içinde bir sürü gereksiz yazılım var samsung bu yazılımları telefona koyduğu zaman telefon kaldıramıyacağı için o özelliği çıkarıyor ve 4.0'dan 4.1'e yükseltirken bütün samsunglar çok zorlandı o yüzden herkez elden çıkarıyor htc ise androidin yazılımına göre telefon çıkarıyor onun kaldıracağı özelliklerde telefon çıkarıyor o yüzden 4.1'e yükseltirken çok sorun olmadı htc'de ama zamanını bilmiyoruz 4.2 çıkarsa o zaman çoğu android telefon kalacaktır elinizde patlayabilir ben android almayın demiyorum alın ama telefonun uptade zamanı geldiğinde onu kaldırabilecek bir telefon alın şu an herkez elinden samsung galaxy 3'ü elinden çıkarmaya çalışıyor ama windows farklı windows tıpkı ios gibi ne kadar yükseği çıkarsa çıksın her türlü kaldırıyor donanımsal olarak zorlamıyor telefonu o yüzden windows phone 8x androidden daha hızlı diyorum ben ve zorluk çıkarmak ama eğer telefonla uğraşmak istiyorum derseniz android kesinlikle size göre

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 14 Aralık 2012; 3:06:55 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 14 Aralık 2012; 13:22:30 >
  • Bu telefonun ekranı güzelse(videolarda sönük ve donuk gorunuyor) ilk defa bir android telefon hoşuma gitti

iPhone/ ipadci biri olarak bu telefonu düşünebilirim.. Çıksın 3 ay sonra 1000 liralara bulunur herhalde diğer androidler gibi bende deneyebilirim diye dusunuyorum. Bakalım bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu telefonları niye bu kadar büyük üretmeye başladılar anlamıyorum tamam büyük olsun da 5inç te değil yani ele sığmıyor cebe sığmıyor tanıdığım 1-2 kızda s3 var 4.8 inç kullanırken tablet kullanıo gibi gözüküyor erkekler içinde üzerinde ceketi yoksa yazın kot pantalonda falan rahatsız edici oluyor 4inç ideal bence tv gibi yapmanın alemi olmadığını düşünüyorum
  • ilk videoda 1:20 deki kıza aşık oldum arkadaşlar
  • Vallaha öve öve bitiremedikleri Desire Hd modelini 1 senede yerin dibine sokan ve güncelleme vermeyen HTC den baya soğumuştum ama bu telefon güzele benziyor. Korkmuyor değilim buna da sizin tel kaldırmıyor diyip güncelleme vermez daha düşük donanıma çıkartırlar diye Keşke aldığım sene sataydım telefonu okadar pişmanımki elimde patladı desem yeridir yani. JB 4,2 yi bile kullanabiliyorken ics vermedi adamlar. Neyse neler çektiğimizi bi biz birde Allah bilir Desire hd kullanıcıları olarak.

Bu telefon baya hoşuma gitti. Ekran kalitesi özellikle kamerada video kalitesi beni şaşırttı. DSLR kullanıcısıyım fotoğrafla ilgilenen biriyim ve desire hd den sonra bu telefonun sample videoları gerçekten SLR like bir makine izlenimi verdi bana.
  • işlemcisi neden htc one x+ dan dusuk.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.