Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meteras

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozangl261

quote:

Orijinalden alıntı: Zeith

quote:

Orijinalden alıntı: ozangl261

sanki vice city telefonda azıcık kasıyo gibihttp://www.youtube.com/watch?v=BBnvUyenM-s sizde bakın isterseniz

Niye kastığı belli oldu;
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

Adam onca şeyi arka planda açık bırakırsa her telefonda kasar.

Oh bende dedim okadar grafikle işlemciyi geliştiriyolar yine kasarsa yuh

adreno 320 ve s4 pro şuan her üst düzey oyunda kasıyor nedenide daha düzgün çalışamıyorlar oyun oynama amaçlı düşünenler sorunun çözümünü beklesin derim merak edenler nexus 4 videolarınıda izleyebilir note 2 s3 vs de sorunsuz çalışırken adreno 320 li cihazların hepsinde kasılmalar oluyor aynı şey nova 3 dead trigger most wanted gibi oyunlardada geçerli o cevabı veren tamamen yanıltma amaçlı yazmış

nexus 4 ün gaming videolarında cihaz uçuyor gibi? nova 3 ü sorunsuz gördüm ben . butterfly da aynı olacaktır gibi

yok hocam gerçekten sorun var grafik detaylarını bile tam göstermiyor şu linkten her türlü oyun karşılaştırmalarını bulabilirsiniz kastığını göreceksiniz optimize edilmesi lazım sistemin çözüldüğünü görmeden kimse almasın bence beni cihaza sallayan biri olarak gören varsada diyecek birşeyim yok isteyen istediğine inansın derim s4 pro en iyi sistem androiddeki ama şuan için en iyi oyun performansını veren değil belki ilerde gücünü gösterir
    http://www.youtube.com/user/lionking853

insanın kafası fena karışıyor bir telefon için çekilen ızdıraba bak :)

sadece bekleyin derimki zaten istesenizde alamıyorsunuz :) bilgisayarlardada muthiş benchmark sonuçları verip onu yansıtamayan cihazlar gördük o yüzden bu durumu geçici mi yoksa düzelmeyecek mi görmek lazım belki hiç bir oyun uygun değil o da var ama yinede gözümle görmeden inanman bu saatten sonra çünkü optimus g dede kasıyordu oyunlar 4.0.4 ten dediler tamam dedik nexus 4 te kastı 4.2.1 dediler belki dedik ama bunda da görünce artık diyorum ki s4 pro şuan oyun performansı olarak iyi değil daha iyi bir sistem olsada adreno 320 yi tam olarak kullanamıyor

bu arada gözle görülür fark var mı? kota sıkıntısı var izleyemiyorumda

bayağı takılmalar var zaten yorumları bile okusanız yeterli ve kameradan olabilirmi dendi ama testi yapan note 2 ve s3 ün daha iyi olduğunu söylüyor orda aynı video içinde 4 cihazın karşılaştırması falanda var most wanted için mesela i5 s3 note 2 nexus 4 olarak o videoyu bakabilirsin kota sorunu varsa

• güzele benziyo
  • Halbuki Adreno 320,Gpu olarak Mali 400'den daha iyi.
  • Cihazi operatorler getirirlermi acaba ? Cidden cok guzel duruyor herseyiyle , fotograf kalitesi de 920 ye yakin olursa almayi dusunebilirim.
  • http://gizmodo.com/5960045/the-droid-dna-is-basically-htc-going-all+in

yukarıdaki linkte droid dna için bir inceleme var.aşağı bir paragraf yapıştırdım.ingilizcem olmadığı için ne demek istediğini anlamadım.translate lerde bi acaip çeviriyor.ingilizcesi olan biri aşağıdaKİ paragrafta sd card ile ilgili ne yazdığını tam olarak ne demek istediğini açıklayabilirmi?

The phone's design felt really good. It's got that strong, matte polycarbonate that the HTC 8X has, with that same nice curve that fits very naturally in your hand. It's smooth, but just grippy enough that it wouldn't slide off your leg if you left it there for a second (which the Nexus 4 does, constantly). The camera doesn't bulge out anymore; instead it's flush with the back of the phone. It has the same optics as the HTC One series, which are very solid performers, though probably not quite as sharp as Samsung's high-end entries. Unfortunately there's no micro SD card slot, and no 32GB onboard option. The only thing that sticks out like a sore thumb is the micro USB port cover. It's a flimsy little piece of plastic. Then again, if you buy the wireless charger (sold separately), you may never need to bother with it.

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

http://gizmodo.com/5960045/the-droid-dna-is-basically-htc-going-all+in

yukarıdaki linkte droid dna için bir inceleme var.aşağı bir paragraf yapıştırdım.ingilizcem olmadığı için ne demek istediğini anlamadım.translate lerde bi acaip çeviriyor.ingilizcesi olan biri aşağıdaKİ paragrafta sd card ile ilgili ne yazdığını tam olarak ne demek istediğini açıklayabilirmi?

The phone's design felt really good. It's got that strong, matte polycarbonate that the HTC 8X has, with that same nice curve that fits very naturally in your hand. It's smooth, but just grippy enough that it wouldn't slide off your leg if you left it there for a second (which the Nexus 4 does, constantly). The camera doesn't bulge out anymore; instead it's flush with the back of the phone. It has the same optics as the HTC One series, which are very solid performers, though probably not quite as sharp as Samsung's high-end entries. Unfortunately there's no micro SD card slot, and no 32GB onboard option. The only thing that sticks out like a sore thumb is the micro USB port cover. It's a flimsy little piece of plastic. Then again, if you buy the wireless charger (sold separately), you may never need to bother with it.

Sd kart yok ve 32 gb dahili hafiza secenegi yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

http://gizmodo.com/5960045/the-droid-dna-is-basically-htc-going-all+in

Anladığım kadarıyla paragrafın başında telefonun elde duruşuyla ve neden yapıldığıyla ilgili yorumlar yapmış diğer telefonlarla kıyaslamış,polycarbonate oluşunu 8x'e benzetmiş. Sd card içinde(herkesin bildiği gibi) artırılabilir olmadığını ve telefonun 32gb'lik modelinin olmadığını söylemiş.Sonrada telefonun tek ihtiyacı küçük,dandik bir plastik parçası olan sd card demiş.Dalga geçmiş gibi :) Bide isterseniz wireless şarj alıp,şarj problemini kafanıza hiç takmayın demiş.

İngilizcem çok mükemmel değil ama aşğ yukarı bilmediğimiz birşey söylememiş.

• Takib.
  • Hafiza karti artirilamayan olan model droid dna , butterfly da 32 gb a kadar artirilabilir hafiza var.
  • Yukarıdaki gizmodo haberini Butterfly ile karıştırmayın, orada Droid DNA telefon modelinden bahsetmişler. Zaten Butterfly'ın özelliklerini konunun 3. mesajında yeşil olarak yazdım.

Ben yine de buraya ekleyeyim;
    5 inçlik Full HD panelinin eşlik ettiği Butterfly'ın teknik detayları arasında; 1920 x 1080 çözünürlükte, Süper LCD 3 Gorilla Glass 2 ile birlikte, Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 SoC ile birlikte dört çekirdekli 1.5GHz Krait işlemci ve Adreno 320 grafik işlemci birimi, 2GB RAM, 16GB dahili hafıza (microSD kart girişi de geliyor), 1080p video çekebilen 8 Megapixel arka kamera ve yine 1080p video çekebilen 2.1 megapixel ön kamera, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, A-gps + GLONASS, NFC, 2,020mAh batarya ve Android 4.1 Jelly Bean sürümü ile birlikte geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Yukarıdaki gizmodo haberini Butterfly ile karıştırmayın, orada Droid DNA telefon modelinden bahsetmişler. Zaten Butterfly'ın özelliklerini konunun 3. mesajında yeşil olarak yazdım.

Ben yine de buraya ekleyeyim;
    5 inçlik Full HD panelinin eşlik ettiği Butterfly'ın teknik detayları arasında; 1920 x 1080 çözünürlükte, Süper LCD 3 Gorilla Glass 2 ile birlikte, Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 SoC ile birlikte dört çekirdekli 1.5GHz Krait işlemci ve Adreno 320 grafik işlemci birimi, 2GB RAM, 16GB dahili hafıza (microSD kart girişi de geliyor), 1080p video çekebilen 8 Megapixel arka kamera ve yine 1080p video çekebilen 2.1 megapixel ön kamera, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, A-gps + GLONASS, NFC, 2,020mAh batarya ve Android 4.1 Jelly Bean sürümü ile birlikte geliyor.

Ayrı telefonlar olduğunu biliyorumda sd kart kısmı ile alakalı açıklamayı merak etmiştim sadeceyoksa cihaZımız tabiki butterfly olacak nasipse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

batarya ile ilgili DROİD DNA test sonuçları Full HD 5" Ekran ve 2020 mAh batarya ile bu sonuçlar hiç fena değil almak istiyorum ama şubatta S4 karşısında 13Mp kameralı bir başka Full HD cihaz çıkacağı gerçeği beni düşündüren yanı
    http://www.androidcanavari.net/htc-droid-dna-batarya-test-sonuclari/

bu cihazın geliş tarihi sıkıntı gibi . şubat gibi buraya gelene kadar 1 -1.5 ay daha bekler SGS4 ü görürüz . tanıtılana kadar zaten s2 gibi ortalığı kavurur geçer diyorum ben.

O konuda haklısınız bende başka iletilerimde değindim piyasaya sürmekte gecikilirse SGS 4 tanıtılır ve eminim HTC'de onun altında kalmaz o yüzden bir müddet ihtiyatlılık iyidir ben şu an çıksa bile hemen almam ancak şu an Şubat'ı beklemek fikrindeyim ha Samsung o GS3 ve Note 2'deki gibi kalitesiz malzeme kullanırsa en iyisi olsa bile almam

+1

• takip.
  • Özellikle kamera slow motion sanırım . Alet çok abartılı, havalı bir ekranı var...

http://www.youtube.com/watch?v=RKGlvXVB7ws
  • @amedra avrupa pazarı ya da turkıye poazarına ne zaman cıkacağı ile ilgili bir haber var mı kardeşim? biliyosun bu x plus delirtti ben dahil birçok kişiyi, çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı? Beklemekten delirdim arasıra gidip x plus alım dıorum ama su foruma gırınce vazgecıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

@amedra avrupa pazarı ya da turkıye poazarına ne zaman cıkacağı ile ilgili bir haber var mı kardeşim? biliyosun bu x plus delirtti ben dahil birçok kişiyi, çıkış tarihi hakkında bir bilgi var mı? Beklemekten delirdim arasıra gidip x plus alım dıorum ama su foruma gırınce vazgecıorum

Şu anda herhangi bir olay yok. Aralığın ortasında resmi olarak çıkacak ama Avrupa için Christmas(Noel) zamanına göre çıkartmayı planlıyorlar sanırım.

Haberde "Noel'de Butterfly almak ister miydin?" veya "Christmas'da Butterfly sahibi olabilirsiniz" diye cezbedici bir takım yazılar mevcut mesela ama haber niteliği taşımayan, şimdilik hava civa olsun diye yapılan haber olarak bunları görüyorum. Expansys hesabımla baktığımda henüz fiyatı veya çıkış tarihi belirlenmemiş olarak görünüyor. Ne zaman kesinleşir sorusunu bende kendime soruyorum bu aralar.
    http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/htc-butterfly-up-for-pre-order-in-the-uk-1118189
    Bu konuda az bir zaman daha bekleyebiliriz. Benim düşünceme göre asparagas habercilerin verdiği haberler gibi Noel için özel bir jest yapabilirler, neden olmasın ki? Diğer serilerine göre bu telefon ile senenin son telefonu olarak gelmesi gerekiyor, haliyle Aralığın son haftasında çıkartırlar herhalde.

• bu telefon şuan Türkiye'de satışa sunuldu mu ? kesin bir tarih var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Özellikle kamera slow motion sanırım . Alet çok abartılı, havalı bir ekranı var...

http://www.youtube.com/watch?v=RKGlvXVB7ws

bi an anime izliyorum sandım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AwP00PCJSj8 taze karşılaştırma (en iyi iki HTC)
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MNPqIJEy_U0

Sanki one x + ekranı daha kaliteli gorunuyor video da daha canlı gözüküyor neden ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.