Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunumu alsam m7yimi beklesem napsam bilmiyorum ces 2013te tanıtılcakmıs oda 8 ocakta başlayacak
  • selamlar amedra üstad. tamda neredeyse one x plus almak üzereydim.teşekkürler üstad haber için.bekleyenlerin listesine bizide eklersin.sıkı fıkı takip hergün her saat
  • Sanki Nexus4'den Butterfly'a kaydım gibi, tabi Ocak-Şubatta ne olur bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Sanki Nexus4'den Butterfly'a kaydım gibi, tabi Ocak-Şubatta ne olur bilmem

bende neredeyse optimus g siparişini verecektim.sonra one x + dedim.sonra droid dna derken butterflay ı gördüm.resmen şoktayım
  • lg bugüne kadarki telefonlarında hep yüzüstü bıraktı update konusunda. Bulaşmamanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Sanki Nexus4'den Butterfly'a kaydım gibi, tabi Ocak-Şubatta ne olur bilmem

aynen hocam bende.nexus 4 te her geçen gün bir eksi ortaya çıkıyor şimdide otg yok deniyor ozaman ben napiyim öyle telefonu.ya optimus g yada htc deluxe(butterfly).google iyce işi cıvıttı
  • Butterfly Avrupada önsiparişe başladı,bize çok yakında geleceğinin işaretidir inşallah
  • Expansys yine ukalalık yapıp "benim reklamlarımı yaysınlar" diye başlatmış olduğu atağa gözlerimizle şahit oluyoruz.

http://www.expansys.com/htc-butterfly-uk-black-240509/

Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bilgim doğrultusunda olabildiğince sorularınızı cevaplamaya çalıştım. Önemli bir haber olduğu taktirde buradan aktarmaya devam edeceğim. :)

Bu arada Almanya'dan gittiğimde eğer bulabilirsem 10-15 tane şundan almayı planlıyorum;
    http://www.youtube.com/watch?v=XAngK-nmTqI
    http://www.youtube.com/watch?v=3nTgeAvrArM
    http://mybunjee.com/

Maazallah olur olmadık bir şey gelmesin telefonu alınca değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 9 Aralık 2012; 0:27:50 >

• Konu başlığında ki 13 mp ibaresini 8 olarak değiştirin isterseniz.artık çoğu şey şekillendi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Konu başlığında ki 13 mp ibaresini 8 olarak değiştirin isterseniz.artık çoğu şey şekillendi gibi.

En son bu sayfaya geçtiğimizde DLX adı altında bilgi veriyorduk. Bir sonraki sayfaya geçince başlık otomatik olarak değişecektir.

Oops, benim hatam. Şimdi anladım olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 9 Aralık 2012; 0:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeith

quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

Çinde 15 Aralikta çıkıyormuş 4799 yuan 762 dolar.Avrupa da 650 dolar civarında olabilirmis.

http://www.technotoday.com.tr/detay/8147/HTC-Butterfly-ne-zaman-ve-ne-kadara-cikacak

Amedra zaten yukarıda haberini vermişti.

Gormemistim kardes

• S4 işlemcinin 28 nm olduğu doğrumu ? Eğer doğru ise 2020 lik batarya bayağı dayanıklı olacak demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koxalbuyuk

S4 işlemcinin 28 nm olduğu doğrumu ? Eğer doğru ise 2020 lik batarya bayağı dayanıklı olacak demektir.

Yani dayanıklı dediğimiz 1günün ertesi sabahını çıkarırmı bilmem !
  • quote:

S4 işlemcinin 28 nm olduğu doğrumu ? Eğer doğru ise 2020 lik batarya bayağı dayanıklı olacak demektir.

Bunu bende merak ediyorum. One x de 40 nm olması hem batarya hem ısınma sorununun sebebiydi.

• Batarya değiştirilebilir mi cihazda acaba? yoksa yekpare kasa mı? kaldırmaz gibi bu batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

Batarya değiştirilebilir mi cihazda acaba? yoksa yekpare kasa mı? kaldırmaz gibi bu batarya

cikarilabilir pil yok ve sadece 16 gb hafizali modeli olmasi lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 9 Aralık 2012; 11:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fields of Athenry

quote:

Bunu bende merak ediyorum. One x de 40 nm olması hem batarya hem ısınma sorununun sebebiydi.

Bütün Snapdragon S4 türleri (play,prime,pro) 28 nm. Ama bataryaya o kadar fazla katkı yapacağını düşünmüyorum, çünkü günümüzdede zaten işlemciden çok panel şarj harcıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Batarya değiştirilebilir mi cihazda acaba? yoksa yekpare kasa mı? kaldırmaz gibi bu batarya

Sd kart destegi ve cikarilabilir pil yok ve sadece 16 gb hafizali modeli olmasi lazim

pil çok yetersiz gibi ne düşünüyorsunuz? sd kart desteği ve çeşitli sorunların nexus 4 kadar olmadığını düşündüğüm için bu telefona kaydım ama bataryası sağlam telefon yokmu ya

• One X+'ı resmen öldürdü HTC, garip.
    Video incelemelerine bakılırsa telefon çok gösterişli, gel beni al diyor
    Ama bir cep telefonunda bu kadar büyük ekrana gerek var mı, tartışılır. [Note 2'de Spen var]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Sd kart destegi ve cikarilabilir pil yok ve sadece 16 gb hafizali modeli olmasi lazim

pil çok yetersiz gibi ne düşünüyorsunuz? sd kart desteği ve çeşitli sorunların nexus 4 kadar olmadığını düşündüğüm için bu telefona kaydım ama bataryası sağlam telefon yokmu ya

1080p 5" ekran pil tuketimi yuksek olacaktir bence bu isle s4 pro ve adrene 320 kullanilamadan eskiyecek ams sunuda soyliyim s3 te gun bitince 30% kaliyor sarjim bunda gunu cikarip biterse cok sorun etmem sonucta ertesi gun icin s3 ude sarja takiyorum biri 0 dan digeri 30 dan dolmasinin cok onemi yok ama seyahatlerde onemli olabiliyor fark

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.