Bildirim
HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Burada da Lg Optimus G ile karşılaştırması var özellikleri hemen hemen aynı sayılır.Benim aklıma Htc Delux yattı fakat Lg Optimus G 720p olacağı için arasında pek bir fark olur mu ondan korkuyorum.
Ha birde Lg'nin yazılımsal desteğide iyi değil iyice kafam patatese döndü.
Sins ağabeyim hoşgelmişsin buralara.
Öncelikle Lg güzel telefondur, gözün sadece görüntü ayarına kayıyorsa 720p olsa bile aldığın zaman pek bir fark yaşamazsın. Günümüzdeki bilgisayarların çoğu 1080p Full HD görüntüyü net olarak göstermiyor. Ben mesela Dexter dizisini laptoptan 1080p olarak izlesem bir fayda etmiyor 720p ayarında oluyor, yani pek bir fark olmuyor ama plazma tv'ye aktaracağım vakit 1080p kalitesinde izliyorum. Bence buna daha çok dikkat etmek yerine telefonun kamerasının megapixel olarak ne kadar iyi olduğunu araştırmak lazım. İkisinin arasındaki sample video testlerini fotoğraftaki berraklığa iyicene bakmak lazım. Lg'ye katiyen kötü diyemem, şahsen adamlar yapıyor mu yapıyor. Biliyor musunuz bilmiyorum ama iPhone ürünlerinin ekranını da Lg firması yapıyor bu nedenle ekran konusuna değinmiyorum bile. 1. Sayfanın ortasında Droid DNA'nın diğer telefonlar ile birlikte batarya testi bulunuyor. İnternette dolaşma süresi bayağı az olduğu kadar Wifi veya 3G'yi çok fazla açıkta tutmamak gerekiyor gibi bir izlenim sezdim.
Yazılımsal ve arayüz bakımından hTC'nin üstüne yoktur. Hani taraf tutmak gibi olmasın ama ben oldum olası Arayüz bakımından dahi hTC firmasının arayüzüne bayağı bir aşinayım.
Kısaca; Lg güzel cihazdır. hTC güzel teknolojidir.
Bu arada padfone 2'ye de bakmanı öneririm. Padfone 2 güzel tablet-telefon'dur. 60FPS 720p Video çekiyor ve hTC Butterfly ile aynı 13 Megapixel kamerası mevcut. Ona da bir göz atmanı isterim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 7 Aralık 2012; 20:01:23 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)
Burada da Lg Optimus G ile karşılaştırması var özellikleri hemen hemen aynı sayılır.Benim aklıma Htc Delux yattı fakat Lg Optimus G 720p olacağı için arasında pek bir fark olur mu ondan korkuyorum.
Ha birde Lg'nin yazılımsal desteğide iyi değil iyice kafam patatese döndü.
Sins ağabeyim hoşgelmişsin buralara.
Öncelikle Lg güzel telefondur, gözün sadece görüntü ayarına kayıyorsa 720p olsa bile aldığın zaman pek bir fark yaşamazsın. Günümüzdeki bilgisayarların çoğu 1080p Full HD görüntüyü net olarak göstermiyor. Ben mesela Dexter dizisini laptoptan 1080p olarak izlesem bir fayda etmiyor 720p ayarında oluyor, yani pek bir fark olmuyor ama plazma tv'ye aktaracağım vakit 1080p kalitesinde izliyorum. Bence buna daha çok dikkat etmek yerine telefonun kamerasının megapixel olarak ne kadar iyi olduğunu araştırmak lazım. İkisinin arasındaki sample video testlerini fotoğraftaki berraklığa iyicene bakmak lazım. Lg'ye katiyen kötü diyemem, şahsen adamlar yapıyor mu yapıyor. Biliyor musunuz bilmiyorum ama iPhone ürünlerinin ekranını da Lg firması yapıyor bu nedenle ekran konusuna değinmiyorum bile. 1. Sayfanın ortasında Droid DNA'nın diğer telefonlar ile birlikte batarya testi bulunuyor. İnternette dolaşma süresi bayağı az olduğu kadar Wifi veya 3G'yi çok fazla açıkta tutmamak gerekiyor gibi bir izlenim sezdim.
Yazılımsal ve arayüz bakımından hTC'nin üstüne yoktur. Hani taraf tutmak gibi olmasın ama ben oldum olası Arayüz bakımından dahi hTC firmasının arayüzüne bayağı bir aşinayım.
Kısaca; Lg güzel cihazdır. hTC güzel teknolojidir.
Aynen hocam.
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=4941&idPhone2=4238&idPhone3=4563
Şurada ufak bir kamera testi var eğer bu test gerçeği yansıtıyorsa ki, gsmarena büyük ihtimal yansıtır Lg'nin kamerası idare eder gibi.Tabi daha Htc Deluxe'u görmeden birşey diyemeyeceğim.Ama Htc'nin telefonları gerçekten harika.Bende 1-2 hafta öncesine kadar One X+ bakıyorum tam bana göre telefon filan diyordum sonra adreno 320leri görünce biraz duraksadım hele hele şu Deluxe'u görünce resmen hayran kaldım Deluxe'a.Sence tahmini fiyat ne kadar olur ? Bana sorarsan 2.000 yada 2.200 cihazın çıkış fiyatı olur.Bu arada konu güzel takipteyim ayrıca sd kart eklenmeside bir harika olmuş.
Edit:Hocam Padfone 2'yede baktım bir ara ama o telefon pek olmaz gibime geldi ya hele hele tabletle birlikte gelirse 2500 civarı birşey olur gibime geliyor.Birde Asus'un yazılım olayı nasıl hiçbir fikrim yok.Padfone 1 gibi elimizde patlamasın sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Sonidito -- 7 Aralık 2012; 20:06:43 >
-
Telefon süper duruyor 2,500 mAh olsa ne olur yani -
Herşey güzel fakat şu telefon kulaklığının çerçevesini neden o kadar büyük ve çirkin yapmış anlamıyorum.
Telefon alırken ön yüzeyin tek parça görünmesine dikkat ediyorum. -
Bununda bi plusını yaparlar bataryasını 2500 yaptık derler. Bi 6 ayda bunun için bekletirler insanları. Böyle bi kısır döngü oluşur. -
su geçirmeme olayı var mı,
140mm in üstüne çıkmayaydı iyiydi psikolojik açıdan
eksiği yok telefonun tam olmuş, 1900 lira üstünden TR ye gelir 3-5 ay düşmesini bekleriz -
Bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama bir sense fanı olarak söyleyebilirim ki HTC, Samsung'un software bakımından çok gerisinde kaldı. Yani S3'ün Premium Pack ile gelenleri ve daha öncesinden olanları düşündüğümde gerçekten Sense boş kaldı.
Burada S3 ile karşılaştırmıyorum tabii ki. Zaten ikisi çok farklı segmentte telefonlar, fakat görünen o ki firmalar amiral gemilerini S4 Pro-Adreno 320 üzerine inşaa ediyorlar. Samsung cephesindede yanılmıyorsam bunlara cevap verebilecek bir GPU yok. El mecbur Adreno 320'li bir modelde S3-Note II ile aynı software ile çıkacak. İşte o zaman Butterfly'ın anlamı kalmayacak.
Bende telefonumu değiştiricem yakın zamanda fakat aklımdaki şeyler kurcalıyor. Her ne kadar Adreno 320'yli bol bol kullanıcak firmalar falan desemde şu anlık fos çıktı gibi. Qualcomm, Nvidia'nın yaptığını yapamadı.
Mali 400'le rahat oynanan oyunlarla dolu Play Store ne işime yarasın ki Adreno 320?
-
Muhteşem bi telefon keşke 2013'ün ilk çeyreğinde satışa sunulsa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Phoneliker
Muhteşem bi telefon keşke 2013'ün ilk çeyreğinde satışa sunulsa.
Esra hanım, hTC Butterfly Aralık ayının ortasında öncelikle Çin'e ¥4,799 yani 770$'dan satışa sunuluyor. Aralığın son haftası diğer ülkelere de satışa sunulması bekleniliyor. Türkiye'ye 2013'Ün ilk çeyreğinde kesin olarak gelecektir eminim. -
Forumu yaklaşık 1 saattir okuyorum ama bende artık kafa kalmadı gerçekten kalmadı.
İlk One S dedim, Sonra Yok yok almışken iyi birşey alalım dedim One X olsun, neyse One x geldi.
Sonra oda Ne !! One x + geldi tamam bekleyelim dedim nolcak iyi bir cihaz alalım sonuçta bir kez alıcam ve yaklaşık 2-3 yıl kullanacağım,
Ahh @Amedra ahh şimdi sen beni hTC Butterfly için bekletecen ya ne diyim sana benn -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
Orijinalden alıntı: Phoneliker
Muhteşem bi telefon keşke 2013'ün ilk çeyreğinde satışa sunulsa.
Esra hanım, hTC Butterfly Aralık ayının ortasında öncelikle Çin'e ¥4,799 yani 770$'dan satışa sunuluyor. Aralığın son haftası diğer ülkelere de satışa sunulması bekleniliyor. Türkiye'ye 2013'Ün ilk çeyreğinde kesin olarak gelecektir eminim.
ilk ceyregının hangi dilimi ? ocak şubat mart? subatta galaxy s4ü duyan kulaklar gören gözler dlx meluxe dınlemez. HTC eger dogru bısey yapmak istiyorsa tum dunyada aynı zamanda pıyasaya surmelı hadı atıyorum 1-2 hafta gec olsun, ama oyle yıne 1.5 - 2 ay gıbı gecıkecekse gercekten bu telefon hıc satmaz sebebı subat mobil dunya fuarı :)
Şekil-a bakın one x plus alacaktık gelmedı gelmedı tam geldı derken Butterflyı duyurdular. ben dahil sımdı bunu beklıyoruz. artık Türkiye pazarından umudum yok Almanya pazarını takip ediorum :)) eger orada 26 sından once cıkarsa alıcam yoksa gıdıp bı one x plus alırım heralde.
-
forumda satışa başladılar fakat verizon htc droid dna olanından.fiyat biraz tuzlu tabi abd satış fiyatı 599.99 dolar (1100 TL civarı) getiren arkadaş 1800 TL den satıyor :)http://forum.donanimhaber.com/m_68749668/tm.htm -
Yazin chip.tr basbas bagiriyordu 2013 5“ (1920*1080p) ekranli telefonlarin yili olacak diye, sanirim buda ilk meyveleri, sirada diger markalar var, sony, samsung (s4) , hatta belki iphone 6 bile bu ekrandan cikacaraktir ! Htc sanirim bunun la bayagi tiraj yakalicak gibi bakalim digerleri ....... Beklemedeyiz!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nezaman türkiyede? fiyatı nekadar olacak? -
nezaman türkiyede? fiyatı nekadar olacak? -
Cihazın beyaz olan modeli yani reklamda kullanılan modeli cezbetti beni. İnanılmaz derecede göze hitap ediyor. Cihaz çıkınca kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak iphone'dan bu cihaza geçebilirim . Zira önce s2 kullandım sonra s3 sonrada iphone 4s ve ip cidden güzel bir cihaz yazılım kalitesi ve kullanılabiliretisi açısından. Ve androidide çok seviorum . Onunda kullanımı ayrı bi zevkli. Yani uzun lafın kısası cihaz uygun bir fiyata düşünce kullanıcı yorumlarıda çok kötü değilse ilk defa bir HTC telefona geçmeyi planlıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: manyaksx
Forumu yaklaşık 1 saattir okuyorum ama bende artık kafa kalmadı gerçekten kalmadı.
İlk One S dedim, Sonra Yok yok almışken iyi birşey alalım dedim One X olsun, neyse One x geldi.
Sonra oda Ne !! One x + geldi tamam bekleyelim dedim nolcak iyi bir cihaz alalım sonuçta bir kez alıcam ve yaklaşık 2-3 yıl kullanacağım,
Ahh @Amedra ahh şimdi sen beni hTC Butterfly için bekletecen ya ne diyim sana benn
ımzayı nereye atayım, bende senın gıbıyım alınca en az 2 yıl kullanayım ıstıorum ins.bu gecıkmez one x + kadar eger x + 2 hafta once cıkaydı alırdım :D x+ gec gelecegını bıleydım coktan s3 alırdım :D umarım bu er gelırde bu sefer pısman olmam bekledıgıme:D @amedra nın haberlerını beklıoz telefon hakkında neapıor edıyor bı yerden bı haber bulup getırıor bıze saolsun
-
Çinde 15 Aralikta çıkıyormuş 4799 yuan 762 dolar.Avrupa da 650 dolar civarında olabilirmis.
http://www.technotoday.com.tr/detay/8147/HTC-Butterfly-ne-zaman-ve-ne-kadara-cikacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxCavalera
Çinde 15 Aralikta çıkıyormuş 4799 yuan 762 dolar.Avrupa da 650 dolar civarında olabilirmis.
http://www.technotoday.com.tr/detay/8147/HTC-Butterfly-ne-zaman-ve-ne-kadara-cikacak
Amedra zaten yukarıda haberini vermişti.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X