Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşlar 5 gün daha sabredin, bu olayı uzatmanın mantığı nedir? Facebook'da Almanya sayfasında görev alan hTC çalışanının yorumuna göre binlerce haber yapıldı, tanıtımın 6 Aralıkta olması bekleniliyor, hTC'nin bu haberi yüzünden avrupada zarara bile uğrattı. Ben eminim o yorumu yapan kişi ciddi bir şekilde azarlanmıştır çünkü bu haber ile borsa takipçilerini uyandırdı. Şu anda yetkililerden herhangi bir haber yok, ben sizin için haberleri herkesten önce sunuyorum ama kesin netlik kazanmamış bir şeyi konuşmanın manası yok. Olmayacaksa da başka bir tarihte Deluxe tasarımı altında elbet Avrupa pazarına girecektir. Konu şimdilik DLX olarak duruyor, 6 Aralıkta -eğer tanıtım olursa- ona göre düzeltmeler yapılacaktır.

Şu anda azda olsa sular duruldu;
    http://finance.yahoo.com/hTC
    http://wsj.com/hTC

Gardeş 22 ekimde ingiltere pazarına giren HTC One X plus hala ülkemiz pazarına girmemişken DLX in 6 aralıkta Ülkemizde satışa sunulacağını mı sanıyosun ? ben beklemekten sıkıldım bu haticeyi artık neticeye bakmak istiyorum 1 ay once S3 alacaktım bu kazmaların kasım ortası ay sonu demesınden dolayı bekledım one x plusı, guncelleme desen herkes şikayetçi bu kadar bekledim artık beklemekte istemiyorum ama sırf ülkeye girişini bekliyorum ne kadardan giderecek diye allah pişman etmesin ama ben 1 ay once samsung galaxy s3 almadığıma pişmanım LANET OLSUN HTC gibi firmaya milleti kandırıp oyalamaktan başka bişey yapmadı.

Keşke samsung s3 plus çıkaraydı gözüm kapalı alırdım beklemekten illet ettim bu markadan. yok sağlammış şuymuş buymuş yemişim sağlammlığını 2 ay geç gelecek güncelleme gelmeyecekfiyat desen uhhhuuuu s3 den 500 yukarda olacak. NEYİN KAFASINI YAŞIYON HTC ??? milleti sinir krizine soktun beklemekten bari açıklama yapaydın net bı tarıh ya da gelmeyeek diye ne kadar sovdum ben hatırlamıyorum bu htc turkıye yonetıcılerıne haddi hesabı belli deel

Şimdi eminim bu DLX i piyasaya surer gercı turkıyeye ocak sonu derler subat ortası ya da mart basında gelırde ardından mayısta pıyasaya DLX plus ı cıkarır bu yöneticiler olduktan sonra daha cok hatıceler netıceler cıkar :D hepimize bol beklemeler sinir haplarını almayı unutmayın

Mehmet ağabeycim sen biraz fazla dolmuşsun, galiba bana patlıyorsun? Ağabeyim yol göstermemizi istiyorsan bırak hTC'yi takip etmeyi Ces 2013 Fuarında Samsung Galaxy S4 telefonunun çıkmasını bekle. Samsung konusunda daha çok eğilimli isen gerekirse pm'den yardımcı olurum dert değil. 6 Aralık'ta tanıtım yapılacakmış, Türkiye'de tanıtım yapılıp hemen satışa çıkmayacak ki? Neden böyle 6 Aralık'ta tanıtım sonrası ülkemize çıkacakmış gibi dediniz anlamadım, hTC 8X telefon modelleri anında ülkemizde operatör firmaları tarafından satışa sunuldu. One X+ operatörler şu anda 8X kârı sayesinde satışa çıkartmayacak olabilirler ama şu anda Sahibinden.com'dan çok güvenilir satıcılar ile garantili ürünleri alabilirsiniz. Diğer One X+ konusuna da yorumunuz bulunuyor, şimdi gördüm. Oraya da bakarsanız bizzat alanlar mevcut gibi görünüyor.

Henüz küresel pazarda bir netlik kazanmadı diyoruz, kesin sonuç gelmeden yorumda bulunamıyorum diyorum ama nafile. Artık ben tekrar tekrar yazmaktan sıkıldım, cidden bıktım usandım. Bu konuyu bu hâle getirip, emek sarfedip piyasadan tut haberlerine kadar an be an takip edip burada yorumda bulunuyorum ama sırf bu yorumlar yüzünden şevkimi kırıyorsunuz. Kişisel yorumunuza istinaden bir şey demek haddime düşmez ancak lütfen bu konuda firmaya yapılan ithamlarınıza dikkat edin. Bazı yorumlar nedeniyle tartışma çıktığından ötürü en azından diğer kişileri düşünün, ben hiç bir şekilde karışmıyorum sadece konuda doğabilecek boş mesajları görmek istemiyorum. Lütfen sizde bizi anlayışla karşılayın hocam.

Eğer avrupa pazarına bu telefon yetişirse bizzat Almanya'dan inceleme bile yapmayı düşünüyorum çünkü bende Aralığın 28'inde Berlin'de olacağım. Geçen sene fuar tanıtımlarına yetişebilmiştim ama bu sene olur mu emin değilim. Yine de benim One X+ konusundaki kişisel yorumumu görmenizi isterim; Telefon devri 2013 yılında bir kademe daha yükselerek ekrana ve işlemciye öncelik verilecek, öncesindeki gibi tasarıma artık çok fazla yanaşılmıyor, 2013 senesinde Full HD ekran modellerini göreceğiz ve bundan sonraki gelecek telefonların hepsi 2gb ram olarak gelecek. Bu nedenle One X+ bu pazarda belirli bir süre sonra geride kalmış olacak ve telefonu elinizden çıkartmak istediğinizde şu anda One X telefonlarının ikinci el maliyetinin altında satmanız bile muhtemel olabilir. Ben One X tasarımı aşığı olarak sırf 1-2 ay sonra One X+ çıkacak diye kendi telefonumu sattım, hatta ilanı görmek isterseniz buyrun;http://forum.donanimhaber.com/m_65901843/tm.htm

Telefonumdan çok memnundum hatta hiç bir sorunu yoktu, alan kişiyle iletişim halindeyiz bile ancak bazen satmasaydım dediğim bile oluyor çünkü One X+ telefonunun özellikleri -bana göre- beklenilenin altında kaldı, çok fazla değişiklik yapılmayıp yeni gelecek telefon stratejisine ayak uyduramadığını anladığımdan ötürü üzülerek One X+ telefonuna elveda demek zorunda kaldım.

Almanya'ya gittiğim zaman kesin olarak Note 2, Padfone 2, iPhone 5, Nexus 4 ve hTC'nin yeni çıkacak telefonu gelirse almayı planlıyorum. Hatta aldıktan sonra eşe dosta dağıtmadan önce de hepsini bir arada tutup güzel bir inceleme yapmayı bile düşünüyorum. Benim için şu anda bu telefon 2. planda ancak avrupa pazarında kesin bir haberi gelirse beklentilerimi karşılayabileceğinden dolayı önceliğim olabilir.

Mehmet ağabeyim bazı yorumlarım tarafınıza değildi, diğer arkadaşlarında mesajlarını alıntılamadan yazma gereği duydum. Yanlış bir şey dediysem affola.

İyi akşamlar dilerim, görüşmek üzere.

• Amedra arkadaşım öncelikle emeklerin için çok teşekkür ederim.

görüşlerine tamamen katılıyorum... Htc One x+ yakın zamanda yine alt segmentlere doğru sürüklenecektir, dediğin gibi devir 2 gb ram devri. hatta önümüzdeki sene sonuna doğru onun da üzeri olan cihazlar görebiliriz. yapılan programlar vs de daha fazla ram ihtiyacı ve sömürüsü yapanlardan tercih edilecek haliyle. çünkü program ve oyunların grafik kalitesini devamlı arttırıyorlar bundan dolayı 1 gb lık ramli cihazlarda kasmalar vs ler yaşanacak.
    şu an için alınabilecek en mantıklı ve diğerlerine nazaran biraz daha fazla kullanılabilecek telefon note2 ve çıkarsa Htc dlx, tabi birde nexus 4...
  • @amedra gardes sen HTC de mi çalışıyon? Benim burda kişisel kimseye patladığım falan yok ben firmayı eleştiriyorum. benim demek istediklerimi üstüne alınma. Fakat firmanın satış politikasının ne kadar kötü olduğunu tartışmaya gerek dahi duymuyorum. Burda yaklaşık 1-1.5 aydır one x plus geldi gelecek diye onlarca kişi bekledik belki sende bekledin (şimdi dlx bekliosun yaklaşık 3 haftadır bakalım daha kac hafta bekliceksin), kim HTC ile görüşse kasım ortası dendi sonra kasımın 3 haftası drken ay sonu oldu şimdi aylardan aralıktayız. firmaya söylenme demişsin nasıl söylenmeyim kandırmadılar mı ? kandırdılar şu zaman gelecek deyip getirmediler. Bekledik gidip başka bi cihazda almadık noldu hala beklemedeyiz. HTC getirecekte 2000TL den satacakda millet kapışacak haa çok fazla çizgi film izliyor HTC yöneticileri.
    İsteyen dilediği telefonu almakta elbette özgür ben kimseye demiyorum almayın ya da alın diye, fakat burada yöneticilerinn yapmış olduğu yanlışı söylüyorum TÜRK HALKI ENAYİ Mİ ? GERİ KALMIŞ BİR ÜLKE MİYİZ ? güncellemeler geç telefon geç geliyor fiyat desen sanki mahrumiyet bölgesinde satış yaparmış gibi fiyat sunuyor. İŞTE BUNLARDA MALESEF BU FİRMANIN AŞİKAR OLAN YANLIŞLARI.
    Evet sen burda güzel şeyler yapiosun bizleri bilgilendirerek zaten sana bişey dediğim yok sen kendin alınmışsın yazdıklarımdan fakat ortada firma olarak yaptıkları yanlışlar var bunlarıda göz önünde bulundurmayı unutmayın.

bak ne diyorum DLX Türkiyede satılana dek aklınızı çelecek yenı telefonlar pıyasaya adını duyuracak ! mesela 2gb ram 3500 mah pil 4çekırdek işlemci 64gb hafıza Full HD 5 inç ekran ekran 13 MP kamera bla bla bla buyrun boyle bır telefon ben 1 ay sonra cıkıyorum derse hala dlx mı beklıceksın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 2 Aralık 2012; 5:41:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

@amedra gardes sen HTC de mi çalışıyon? Benim burda kişisel kimseye patladığım falan yok ben firmayı eleştiriyorum. benim demek istediklerimi üstüne alınma. Fakat firmanın satış politikasının ne kadar kötü olduğunu tartışmaya gerek dahi duymuyorum. Burda yaklaşık 1-1.5 aydır one x plus geldi gelecek diye onlarca kişi bekledik belki sende bekledin (şimdi dlx bekliosun yaklaşık 3 haftadır bakalım daha kac hafta bekliceksin), kim HTC ile görüşse kasım ortası dendi sonra kasımın 3 haftası drken ay sonu oldu şimdi aylardan aralıktayız. firmaya söylenme demişsin nasıl söylenmeyim kandırmadılar mı ? kandırdılar şu zaman gelecek deyip getirmediler. Bekledik gidip başka bi cihazda almadık noldu hala beklemedeyiz. HTC getirecekte 2000TL den satacakda millet kapışacak haa çok fazla çizgi film izliyor HTC yöneticileri.
    İsteyen dilediği telefonu almakta elbette özgür ben kimseye demiyorum almayın ya da alın diye, fakat burada yöneticilerinn yapmış olduğu yanlışı söylüyorum TÜRK HALKI ENAYİ Mİ ? GERİ KALMIŞ BİR ÜLKE MİYİZ ? güncellemeler geç telefon geç geliyor fiyat desen sanki mahrumiyet bölgesinde satış yaparmış gibi fiyat sunuyor. İŞTE BUNLARDA MALESEF BU FİRMANIN AŞİKAR OLAN YANLIŞLARI.
    Evet sen burda güzel şeyler yapiosun bizleri bilgilendirerek zaten sana bişey dediğim yok sen kendin alınmışsın yazdıklarımdan fakat ortada firma olarak yaptıkları yanlışlar var bunlarıda göz önünde bulundurmayı unutmayın.

bak ne diyorum DLX Türkiyede satılana dek aklınızı çelecek yenı telefonlar pıyasaya adını duyuracak ! mesela 2gb ram 3500 mah pil 4çekırdek işlemci 64gb hafıza Full HD 5 inç ekran ekran 13 MP kamera bla bla bla buyrun boyle bır telefon ben 1 ay sonra cıkıyorum derse hala dlx mı beklıceksın ?

Çok haklısın resmen 3.dünya ülkesi muamelesi görüyoruz Türkiye'de bizim sınırlarımız dışında Irak'ın dağlarında bile 64mbit (birim konusunda yanlışımız varsa affola) biz İstanbul gibi metropolitan bi şehirde 8mbit internete onların 64mbite ödediği paranın 2 katını ödedik.. Her şeyin göbeğlnde bi ülkeyiz petrolde rekorlar kırdık ki hemen yanı başımızda petrol çıkartılıyo, Asya kıtasıyla Avrupa kıtasını bağlıyosun ee ordan ithal edilen ürünlerin hepsi yine pahalı açıkçası.. tamam ithal eden firma kar payını koydu eyvallah ama gel gelelim gümrük masrafı ve vergilere nexus 4 örneğindeki gibi 299-399$ dan satılan bi malzemeyi biz 1.400TL'den gelse oynaya oynaya alıcak bi hale geldik.. @AVCI_01 abim tamam hTC firmasında da suç var ama şimdi bizim ekonomik olarak vurgun yememiz de daha önemli bi mesele. Bazı forumdaki arkadaşlar demiş ki Taksim de eylem yapalım; aman kalkışmayın size biber gazı atarlar, jobla döverler aman ha bazı kişilerin vergileri düzenleyip de keyifleri bozulmasın :))

• Bu nasıl ekrandır yahu. Bu ekranın kalitesini gördükten sonra herşey boş geldi. Biraz da yeni haberlerini öğrenebilsek cihazın

http://www.youtube.com/watch?v=NRVOsXd_oW0
  • chip'in 29 Kasım da yayınladığı haberi
    Kötü haber ama inşallah yalandır..

Buradan Bakabilirsiniz..
  • 6 aralıkta tanıtımı yapılmayacakmı bu meredin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgvn

6 aralıkta tanıtımı yapılmayacakmı bu meredin

Kesln bir şey yok yarın akşama doğru çıkıyo mu çıkmıyo mu ekstra özellikleri var mı öğrenicez :))
  • Bekliyozzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj bulunsun seneye one x i değiştirirsem alma ihtimalim olabilir
  • Yarın çıkıyo inşallah bi değişiklik olmazsa PSVITA alıyorum ben işin oyun tarafındayım artık :))
  • Tanitildi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Tanitildi mi?

internette herhangi bi haber bulamadım saat farkından dolayı tanıtım geceyede rasgelmiş olabilir :))
  • Amedra huhuuu
  •  HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

hTC Deluxe hakkında herhangi bir konuşma yapılmadı. Hâlâ bu konuda kesinlik kazanılmadığı için kesin olarak bilgi veremiyorum, kaynakları araştırdığım kadar dünkü açıklamalarında 2013 ilk çeyreğinde çıkartacakları yeni telefonun haberini verdiler. Ces 2013 Fuarında Galaxy S4 çıkacağından dolayı hTC atağa çıkmışa benziyor, yeni telefon adını duyurarak Galaxy S4 telefonunu da sollayacağı konuşuluyor ki özelliklerine baktığımda biraz da olsa hak verdim kendilerine. hTC'nin yeni telefonunun adı da hTC M7 olarak geçiyor.

2013 çeyreğinde çıkacak sürpriz hTC M7 telefonunun özellikleri şöyle olacak;
    5-inch HD Ekran, dış kaplaması daha çok aliminyum materyalden oluşacak(hafif ve incelik açısından sanırım), 32gb veya 64gb depolama alanı(henüz kesinleşmedi), Qualcomm APQ8064 4 çekirdekli işlemci, 13 megapixel kamera. 1080p video çekim kalitesi.

Ana kaynakta detaylı bilgiler mevcut;
    http://focustaiwan.tw/ShowNews/WebNews_Detail.aspx?Type=aECO&ID=201212050009

Yabancı kaynaklarda hâlâ Deluxe modelinin akıbeti merak ediliyor;
    quote:

"The HTC Droid DNA has been on the market for only two weeks (and we’re still waiting on the international launch for the HTC DLX), but HTC is already focused on its next flagship device."

Konuyu saptırmamak için şu anda hâlâ emin olamadığımı beyan etmek isterim, dlx adı altında benim açtığım konu gibi tartışılan yabancı kaynaklarda bir konu daha var, orayı da inceleyebilirsiniz;
    http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=23311219#post23311219

İyi akşamlar dilerim.

• patates olduk :) o cihazın gelmesi yazı bulur,onex plus dan devam :)
  • evet arkadaşlar droid dlx var mı? yok mu? yeni kral m7 mi. oya çıkış tarihi veözellikleri nedir?
  • gün içinde facebook a sırf deluxe için kaç kere girdiğimi bile bilmiyorum ancak deluxe sayfasında m7 nin sayfası paylaşıldı, ortalık amedranın da dediği gibi pek net değil ancak m7 yi htc nin çıkış aracı olarak gördüğü ve şimdiden parçaları için milyonlarca sipariş verildiğini okudum yani htc bu işe çok önem veriyor ve m7 yi kendisini ekonomik krizden çıkartacak telefon olarak lanse ediyor.
  • MERHABALAR.. BEN HTC MERAKLISI OLARAK EN SON ONE X MODELİNİ KULLANDIM.. ANCAK DEVAMLI BİLGİSAYARLA İŞİM OLDUĞU İÇİN SAMSUNG NOTE II YE KAYDIM. ŞU AN BİN PİŞMANIM (ATTAN İNDİM EŞŞEĞE BİNDİM RESMEN !!!) İNTERNET ÜZERİNDEN ARAŞTIRMA YAPTIĞIMDA HTC NİN 5.5" LİK MODELİ İÇİN ÇALIŞMALARIN OLDUĞUNU OKUDUM. BÖYLE Bİ DUYUMUNUZ VAR MI ACABA???
  • merhaba arkadaşlar, bir Note2 kullanıcısı ve Htc sempatizanı olarak mesajım bulunsun istedim :)

Htc ye olan sempatim, Samsung a göre daha iyi malzeme kalitesi, daha iyi ekran, daha iyi kamera ve daha iyi arayüz den kaynaklanıyor, Samsung kullanma sebebim ise ihtiyaçlarıma daha iyi karşılık vermesinden kaynaklanıyor.

Samsung un, akıllı telefon kullanıcılarının ihtiyaçlarını Htc ye oranla daha fazla karşılaması dünya genelinde geçerli olacak ki son 1 yıl içinde akıllı telefon satışında Htc yi katlamış durumda.

Htc nin eksi leri ile artı larını karşılaştırırsam, bence, eksileri artılarından daha ağır basıyor.

1-değiştirilemeyen sabit batarya
    2-arttırılamayan hafıza
    3-rakibine oranla daha bonkör enrji tüketimi
    4-şebeke üzerinden görüntülü görüşme
    5-rakibine oranla, aynı kullanıcı profilone hitab eden telefonları daha yüksek fiyatlı olması

Bu saydığım beş neden beni samsung almaya teşvik etti.

Ayrıca belirtmek isterim ki, bu konuda bahsi geçen cihazlar Note2 nin rakibi olamaz, tabii bu "olamaz" ı bir fanboy luk v.s. olarak algılamayın, Note2 yi diğer cihazlardan ayıran özellik, Note2 nin lansmanınında ana teması olan s-pen dir, daha önce eline Note serisi cihaz almamış arkadaşlar Note serisinde ki kalemi nokia 5800 ın kalemi ile bir tutuyorlar, kalemin varlığının ve işlevinin sayfayı kaydırma ve klavyede tuşlara dokunmaktan ibaret olduğunu düşünenler dahi var, ama öyle değil :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.