Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://haber.gazetevatan.com/inceleme--htc-droid-dna/495864/43/Teknoloji Habere göre 16 GB dahili hafızanın 11 GB'ı tamamen kullanıcıların kullanımına sunulmuş durumda. Mikro SD kart girişi 64 GB'a kadar genişletilebilir hafıza sunuyor. İnşallah böyledir çok iyi cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozangl261

http://haber.gazetevatan.com/inceleme--htc-droid-dna/495864/43/Teknoloji Habere göre 16 GB dahili hafızanın 11 GB'ı tamamen kullanıcıların kullanımına sunulmuş durumda. Mikro SD kart girişi 64 GB'a kadar genişletilebilir hafıza sunuyor. İnşallah böyledir çok iyi cihaz

evet cihaz çok iyi gerçekten, bu haberde üstüne iyi geldi. tek beğenmediğim yanı kulaklık girişinin yukarıda olması. 1800 tl den gelirse direk almayı düşünüyorum 1800+ gelirse 1800e bulana kadar beklerim :) ha bide kamerası nasıl acaba s3 ten iyi olsun yeter benim için.

• quote:

http://haber.gazetevatan.com/inceleme--htc-droid-dna/495864/43/Teknoloji Habere göre 16 GB dahili hafızanın 11 GB'ı tamamen kullanıcıların kullanımına sunulmuş durumda. Mikro SD kart girişi 64 GB'a kadar genişletilebilir hafıza sunuyor. İnşallah böyledir çok iyi cihaz

Bekleyen arkadaşlar için umarım bu haber doğrudur ve cokta guzel olur. fakat ilk defa duydum bunu umarım global versıyonunda smicrousb bellek için yer ayrılmıştır

• arkadaşlar kamera konusunda bir kaç inceleme baktım ve vidyo örneği izledim, gerçekten cep telefon kamerasına göre çok iyi, kompak makinelere epey yaklaşmışlar. ( abartmıyorum ). youtubeden arattırın 3-4 gün önce izlemiştim o yüzden link veremiyorum.
  • quote:

inşallah doğrudur nexus 4'ü bekledim bekledim sonlarda çıkan haberlerden dolayı vazgeçtim şimdi DLX'e döndüm inşallah bu telefon yüzümüzü güldürür :))

• Vatan'ın kolpa haberi
    Droid Dna'da microsd kart desteği yok.Microsd destekleyen sadece Japonya versionu J Butterfly,o da 64 değil 32 Gb destekliyor.Bilginize arkadaşlar.İnanmayanlar için gizmodo'nun incelemesinden gerekli alıntı yer alıyor.

quote:

Unfortunately, you are limited to the 16GB of built-in storage. There is no micro SD card slot and no 32GB option available. No removable battery, either. There's just a small subsection of the population for whom that will be a deal-breaker, but it's worth noting

http://gizmodo.com/5961246/htc-droid-dna-review-verizons-big-beautiful-beast

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxCavalera -- 28 Kasım 2012; 22:53:23 >

• DROID DNA ile Note II karşılaştırması kararsız kalanlara izleyin derim:
    part 1

part 2

• DLX geliyor mu şimdi gelmiyor mu Avrupa pazarına dostlar ?
  • uupss
  • gelmeyecek demek ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

gelmeyecek demek ....

6 Aralıkta kesinleşicek yoksa ben j butterfly aramaya başlıyorum :))
  • -Turkiye pazarına bu cihaz 1800 den girmesini bekleyen arkadaşlar var :)))1 sene once tanıtılan one x teknosa da suan 1700 tl
    -htc ceo su one serisi tanıtılmadan once acıklama yapmisti artık surekli cihaz cikarmicaz(apple mantigi) ama one serisi 3 seri geldi ustune plus geldi.
    -Onex+ kasım sonu oldu hala tr de piyasaya surulmedi(muhtemelen iphone5 i bekliyorlar) 6 aralıkta yeni model tanıtılacak deniliyor....

Artık telefon beklemekten sıkıldım onex cikti fiyat dussun biraz dedik onex+ soylentileri cikti,onex+ bekledik beklentiyi karşılamadı diye dlx cikti,e o gelcek diye yine telefon alamıcaz :)) dlx yapana kadar onex+ a 2gb ram koymak cokmu zordu htc ? nokia a ya benzediniz beats audio ses kartı koy yeni model,ram cikar yeni model,ön kamera yap yeni model.......
  • Aşırı fesatlık ve strateji gütmeleri sonları olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

-Turkiye pazarına bu cihaz 1800 den girmesini bekleyen arkadaşlar var :)))1 sene once tanıtılan one x teknosa da suan 1700 tl
    -htc ceo su one serisi tanıtılmadan once acıklama yapmisti artık surekli cihaz cikarmicaz(apple mantigi) ama one serisi 3 seri geldi ustune plus geldi.
    -Onex+ kasım sonu oldu hala tr de piyasaya surulmedi(muhtemelen iphone5 i bekliyorlar) 6 aralıkta yeni model tanıtılacak deniliyor....

Artık telefon beklemekten sıkıldım onex cikti fiyat dussun biraz dedik onex+ soylentileri cikti,onex+ bekledik beklentiyi karşılamadı diye dlx cikti,e o gelcek diye yine telefon alamıcaz :)) dlx yapana kadar onex+ a 2gb ram koymak cokmu zordu htc ? nokia a ya benzediniz beats audio ses kartı koy yeni model,ram cikar yeni model,ön kamera yap yeni model.......

En sondaki cümlen gerçekten hTC'nin mantığını anlatıyor bi yeni model çıkartıyorlar RAM koyulmuş bi tane daha çıkartıyolar beats audio ses kartı konulmuş :)) aynı telefona hepsini bi kerede koysanda bizi bekleme derdin kurtarsa şu hTC ne olurdu?? :)) yine bekle bekle telefonsuz kaldık :))

• Söylentilere göre HTC DLX, ilk çıkışını 6 Aralık'ta Çin'de, 10 Aralık'ta Tayvan'da yapabilir. Telefon kahverengi, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olacak. Ancak Avrupa versiyonuyla ilgili herhangi bir gelişme bulunmuyor
  • quote:

Söylentilere göre HTC DLX, ilk çıkışını 6 Aralık'ta Çin'de, 10 Aralık'ta Tayvan'da yapabilir. Telefon kahverengi, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olacak. Ancak Avrupa versiyonuyla ilgili herhangi bir gelişme bulunmuyor

zaten bu konuyu ayakta tutan bi ikimiz kaldık birbirimizle paslaşıp duruyoruz :))

renk seçenekleri zaten belirliydi, hTC'nin de yaptığı bi yerde ayıp sanki DLX; Tayvan sırrı bu nedir sürekli bi telefonun çıkmayacağına dayir söylentiler mesajlaşmalar falan Allah'tan forumlar kaçak göçek bilgiler veriyor yoksa bizim ne DLX'den haberimiz olurdu ne de özelliklerinden.. En azından kesin bi şeyler söyleselerdi de ona göre planımızı yapsaydık :))

• Çok kalite bir cihaz bu. Nexus 4 ü de takip ediyorum. Ama Nexus 4 yurt dışı fiyatıyla çok cazip olsa da ülkemde pek öyle olmayacak gibi . 1 hafta sonra bakalım neler okuyup yazacağız....
  • Arkadaşlar 5 gün daha sabredin, bu olayı uzatmanın mantığı nedir? Facebook'da Almanya sayfasında görev alan hTC çalışanının yorumuna göre binlerce haber yapıldı, tanıtımın 6 Aralıkta olması bekleniliyor, hTC'nin bu haberi yüzünden avrupada zarara bile uğrattı. Ben eminim o yorumu yapan kişi ciddi bir şekilde azarlanmıştır çünkü bu haber ile borsa takipçilerini uyandırdı. Şu anda yetkililerden herhangi bir haber yok, ben sizin için haberleri herkesten önce sunuyorum ama kesin netlik kazanmamış bir şeyi konuşmanın manası yok. Olmayacaksa da başka bir tarihte Deluxe tasarımı altında elbet Avrupa pazarına girecektir. Konu şimdilik DLX olarak duruyor, 6 Aralıkta -eğer tanıtım olursa- ona göre düzeltmeler yapılacaktır.

Şu anda azda olsa sular duruldu;
    http://finance.yahoo.com/hTC
    http://wsj.com/hTC

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Arkadaşlar 5 gün daha sabredin, bu olayı uzatmanın mantığı nedir? Facebook'da Almanya sayfasında görev alan hTC çalışanının yorumuna göre binlerce haber yapıldı, tanıtımın 6 Aralıkta olması bekleniliyor, hTC'nin bu haberi yüzünden avrupada zarara bile uğrattı. Ben eminim o yorumu yapan kişi ciddi bir şekilde azarlanmıştır çünkü bu haber ile borsa takipçilerini uyandırdı. Şu anda yetkililerden herhangi bir haber yok, ben sizin için haberleri herkesten önce sunuyorum ama kesin netlik kazanmamış bir şeyi konuşmanın manası yok. Olmayacaksa da başka bir tarihte Deluxe tasarımı altında elbet Avrupa pazarına girecektir. Konu şimdilik DLX olarak duruyor, 6 Aralıkta -eğer tanıtım olursa- ona göre düzeltmeler yapılacaktır.

Şu anda azda olsa sular duruldu;
    http://finance.yahoo.com/hTC
    http://wsj.com/hTC

Gardeş 22 ekimde ingiltere pazarına giren HTC One X plus hala ülkemiz pazarına girmemişken DLX in 6 aralıkta Ülkemizde satışa sunulacağını mı sanıyosun ? ben beklemekten sıkıldım bu haticeyi artık neticeye bakmak istiyorum 1 ay once S3 alacaktım bu kazmaların kasım ortası ay sonu demesınden dolayı bekledım one x plusı, guncelleme desen herkes şikayetçi bu kadar bekledim artık beklemekte istemiyorum ama sırf ülkeye girişini bekliyorum ne kadardan giderecek diye allah pişman etmesin ama ben 1 ay once samsung galaxy s3 almadığıma pişmanım LANET OLSUN HTC gibi firmaya milleti kandırıp oyalamaktan başka bişey yapmadı.

Keşke samsung s3 plus çıkaraydı gözüm kapalı alırdım beklemekten illet ettim bu markadan. yok sağlammış şuymuş buymuş yemişim sağlammlığını 2 ay geç gelecek güncelleme gelmeyecekfiyat desen uhhhuuuu s3 den 500 yukarda olacak. NEYİN KAFASINI YAŞIYON HTC ??? milleti sinir krizine soktun beklemekten bari açıklama yapaydın net bı tarıh ya da gelmeyeek diye ne kadar sovdum ben hatırlamıyorum bu htc turkıye yonetıcılerıne haddi hesabı belli deel

Şimdi eminim bu DLX i piyasaya surer gercı turkıyeye ocak sonu derler subat ortası ya da mart basında gelırde ardından mayısta pıyasaya DLX plus ı cıkarır bu yöneticiler olduktan sonra daha cok hatıceler netıceler cıkar :D hepimize bol beklemeler sinir haplarını almayı unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Gul

quote:

Söylentilere göre HTC DLX, ilk çıkışını 6 Aralık'ta Çin'de, 10 Aralık'ta Tayvan'da yapabilir. Telefon kahverengi, beyaz ve siyah olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olacak. Ancak Avrupa versiyonuyla ilgili herhangi bir gelişme bulunmuyor

zaten bu konuyu ayakta tutan bi ikimiz kaldık birbirimizle paslaşıp duruyoruz :))

renk seçenekleri zaten belirliydi, hTC'nin de yaptığı bi yerde ayıp sanki DLX; Tayvan sırrı bu nedir sürekli bi telefonun çıkmayacağına dayir söylentiler mesajlaşmalar falan Allah'tan forumlar kaçak göçek bilgiler veriyor yoksa bizim ne DLX'den haberimiz olurdu ne de özelliklerinden.. En azından kesin bi şeyler söyleselerdi de ona göre planımızı yapsaydık :))

Alıntıları Göster
    @Amedra takipteyiz, teşekkürler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Gul -- 1 Aralık 2012; 22:56:16 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.