Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pil konusunda kafanız karışmasın, buna göre yerden yere vurulacaksa o zaman milletin elindeki iPhone 4S'inde sorunlu olması gerekirdi.

Günümüzde çıkan pilleri 1 sene öncekiyle karıştırmayın derim çünkü 4 çekirdek sistemiyle artık telefon uykuya geçtiğinde olabildiğince az enerji harcamak için tasarruf sağlıyor. Bakın mesela eski telefon olarak Evo3d modelinin şu sıralar 1 günün yarısını bile tamamlayamadığı için bu bölümde(hTC) 2000-3000 mAh'lık ekstra batarya isteniyor. Ben bizzat ilk 4 çekirdekli telefon olarak One X telefonunu kullanmıştım ve samimi şekilde söylemek gerekirse bu telefon gayet gününü gün ediyordu. Oyun oynayanlar için arada istisnalar olabilir ama ben 7/24 Skype, Wifi ve 3G açık vaziyette tutuyordum. Aramalarım hiç eksik olmuyor bundan önceki eskiden attığım One X konusunda resimlerle günübirlik harcadığım şeylerin resimlerini konuya sunuyordum.

Bazı konularda 2000 mAh diye telefon ortaya çıkınca insan bunu direk emeceğini düşünüp ilk olarak gözüne amper değerini takıyor. Ben bu konuda mesela sadece kapasitenin azlığından yakındım hiç telefonun amper değeriyle alakalı bir yorumda bulunmadım çünkü biliyorum ki eski telefonum One X'den daha iyi amper değerli telefon geliyor.

İşin kısası; Bu konuda içiniz rahat olsun, az sonra ben bu konudaki bit yeniğini kaldırmak için de güzel bir şekilde resimli testleri sunacağım.

• tasarımı çok güzel
  • Telefonu ilk gördüğüm anda aşık oldum tek Sorun 16 gb olması olabilir umarım avrupada farklı çıkar Yada dropboxtan 25 gb alan verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fields of Athenry -- 23 Kasım 2012; 0:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

KONUŞMA SÜRESİ

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

İNTERNETTE DOLAŞMA SÜRESİ

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

VİDEO İZLEME SÜRESİ

Batarya konusunda dediğim gibi sıkıntı yaşanmayacak boyutta tam telefonuna göre uyarlanmış. Belki fazla olsaydı bu konuda sesimiz çıkmazdı ama yine de yeni gelişen sistemle birlikte batarya konusunda kullananlar pek bir sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum.

• bu telefon çıktımı beyler ? fiyatı ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

bu telefon çıktımı beyler ? fiyatı ne kadar ?

Çıkmadı arkadaşım daha avrupada bile çıkmadı 6 aralık yazmıstı bı arkadas avrupa lansmanı için ama bılmıyorum Turkıyeye ne zaman gelir bak mesela One x Plus 22 ekimde cıktı, bugun 23 kasım ve hala Türkiyede resmi satışa çıkmadı ! fiyat konusuna gelince o da muamma şöyle örnek vereyim sen tahminde bulun ne kadardan cıkar dıye
    one x = 1700-1900TL (16gb olanı 1700 lira- 32GB olanı 1750 şimdiye de gordugum en alt degerler bunlardı) arası magazaya gore degısıyor
    one x plus = cıkacak Turkcell getırecek ve 1.5 ay boyunca sadece Turkcell satacak. tahmınen 2000 TL
    üstteki ikisine bakacak olursak Deluxe adamda kafa yapar . amerıkada verizon firması tarafından199$ sözleşmeli olarak satışa cıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 23 Kasım 2012; 1:28:19 >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 24 Kasım 2012; 1:37:56 >
  • blog.gsmarena.com/htc-droid-dna-takes-battery-tests-heres-what-it-scored/ testlerde batarya çok iyi iş çıkarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

HTC ile görüştüm, Türkiye'ye gelmeyecek diyordu.

J Butterfly ve Droid DNA gelmeyecek. hTC henüz küresel pazarda çıkaracak telefonunun net tanıtım haberini vermedi ancak küresel pazarda(yani bize gelecek telefonda) DLX (Deluxe) olarak geliyor. Telefonun tanıtımı 6 Aralık gibi yapılması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

HTC ile görüştüm, Türkiye'ye gelmeyecek diyordu.

yanlışın var dostum geliceğine dair kuvvetli duyumlar aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Kasım 2012; 22:01:14 >
  • Türkiyeye gelmeyecekmiş zaten. gelse dahi geç gelir geç geldiği ile kalsa iyi minimum 2000 TL den satışa çıkar 4.1 den sonraki güncellemeyi de 1 sene içerisinde alsa iyi. bi bitmedin htc biz de kurtulalım gündemi boşu boşuna meşgul ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

Türkiyeye gelmeyecekmiş zaten. gelse dahi geç gelir geç geldiği ile kalsa iyi minimum 2000 TL den satışa çıkar 4.1 den sonraki güncellemeyi de 1 sene içerisinde alsa iyi. bi bitmedin htc biz de kurtulalım gündemi boşu boşuna meşgul ediyorsun

Amedra açıklamış Türkiye ye geliyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 23 Kasım 2012; 22:02:27 >
  • Edit by avci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVCI_01 -- 23 Kasım 2012; 22:27:45 >
  • Arkadaşların kafası karışmış galiba. Yukarıda yazdığım halde yorumumu okumamakta ısrar ediyorlar. Droid DNA ve J Butterfly zaten ülke bazında operatörlere özel üretilen telefonlar, beğenilmesinden ötürü şimdi küresel pazarda Deluxe adı altında ürün geliyor, Droid DNA ile aynısı yani. Bu telefon 6 Aralıkta küresel(artık Avrupa diyeyim de anlaşılsın bari) pazar için tanıtıma sunulacak. Türkiye'ye tahmini tanıtımdan sonra 1-2 ay süre zarfı içerisinde gelecektir.
  • @Amedra
    Teşekkürler bu konuyu açtığın için
    umarım 6 aralıkta piyasaya sürülür ve ocakta las vegas'taki teknoloji fuarına kalmaz
    avrupada çıkar çıkmaz getirtmeyi düşünüyorum malum INC S miadını doldurdu artık son 1 yıldır romlarla idare ediyorum ama artık yetmiyor
    sense fanatiği birisi olarak htc den vazgeçemiyorum
    heyecanla bekliyorum
  • ne diyeyim htc den soğudum ZTE'den Tek Çekirdekli Cihaza Android 4.2
  • Japonya'da KDDI için Butterfly J ve ABD'de Verizon Wireless için Droid DNA adlı 5 inç boyutunda ve Full HD çözünürlükteki süper akıllı telefonunu tanıtan HTC'nin, aynı telefonu temel alan global sürümü de ortaya çıktı.

Dünya genelinde HTC DLX kısaltmasıyla piyasaya sürülecek olan HTC Deluxe'ın, görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı.

Global versiyonda siyah, beyaz ve kahverengi renk seçeneklerine sahip olacak olan HTC Deluxe'ın teknik özellikleri ise şu şekilde;

Japan Display tarafından üretilen 5 inç büyüklüğünde ve Full HD (1920x1080p) çözünürlüğe sahip IPS ekran, 1.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi, Adreno 320 GPU'su, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve hafıza kartı, 2.020 mAh batarya, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ve Sense 4+ arayüzü kullanılıyor.

Telefonun multimedya özelliklerine baktığımızda HTC'nin geçtiğimiz günlerde incelediğimiz Windows Phone 8X'de kullandığı kamera merceklerini görüyoruz. Ön kısımda geniş açılı 2.1 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ve 1080p video kaydı, Ana kamera ise F 2.0'lı lense sahip 8 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf kaydı yapabiliyor. Ayrıca ana kamera da 1080p video kaydı yapoyor. HTC'nin yeni telefonlarında kullandığı dahili Beats Audio ses yükselticisi (2.55v amfi) gibi ek özellikler bulunuyor.

Kablosuz bağlantılarda ise WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, satılacak bölgeye göre LTE ve 3G, GLONASS destekli GPS gibi özellikleri görüyoruz.

Ürünün 6 Aralık gibi dünya lansmanının yapılması bekleniyor. Bakalım HTC, bu yeni amiral gemisi modelle sektöre yeniden yükselerek giriş yapacak mı?

http://shiftdelete.net/htc-deluxein-global-versiyonu-gozuktu-41151.html

• HTC Droid DNA ve Nexus 4 hesaplaşması!

• Ocak ayında Çin'de olacağım.

Insaallah o vakte çıkar, bende alırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 almalımıyım yoksa beklemeli nexus 4 ya da bunu mu almalıyım napmalıyım amedra yardım edebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.