Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1080p yeni sample video geldi;

Frame rate konusunda aşmışlar, focus olayına hiç değinmiyorum bile, ışığa karşı duyarlılığı da müthiş olmuş gökyüzünden sonra yola çevirdiğinde 2 saniye kadar fark ile tekrardan kendisini hızlıca otomatik olarak düzeltiyor. Yukarıdaki incelemeyi izleyenler için ise; gece çekiminde ufak tefek ışık hüzmesinin kayması mevcut ama ciddi anlamda sorun teşkil edilmediğinden bahsediliyor.

Burada kameradan bahsetmişken buradan edit yapayim dedim;(24 Kasım 2012 Cumartesi)

Ön kamerası 2.1 Megapixel olmasına rağmen ilk kez ön kamerada 1080p 30fps ayarında bir video olanağı geldi. Bunun en güzel örneğini şu video'yu hd izleyerek fark edebilirsiniz. Ön kamera gerçekten muazzam derecede cam gibi gösteriyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 24 Kasım 2012; 1:00:45 >

• Konuyu takipteyim.One X+ yurtdışı fiyatını öğrendiğinde pm ni bekliyorum.
  • 2020 mAh pil, oldu olacak alkaline pil kullansaydınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Detaylı inceleme çıktı;

İyi gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende iki telefon arasında kaldım da bu telefonu aldıktan 3 ay sonra droid dna + çıkar diye korkoyorum oysa kutusu bile çok etkileyci olmuş
  • 1080p ekranında 440ppi yoğunluk sunabilen Droid DNA, keskin görüntüleriyle ona bakanları etkilemeyi başarıyor. Ancak bu kadar çok pikseli bir ekrana sıkıştırmak, bazı alanlarda bazı şeylerden vazgeçmenizi de gerektiriyor.

Telefonun 5 inç'lik ekranında görseller ve metinler normal bir bakış mesafesinden iPhone 5 veya Galaxy S3'ün ekranından çok da farklı görünmüyor. Farkı görmek için daha yakından bakmanız gerekiyor. Bunun yanında bazı uygulamaların yüksek ekran yoğunluğuna henüz hazır olmadığını gözlemledik: Bazı simgeler ve grafikler yüksek çözünürlükte bulanık görünebiliyor.

Nexus 4 ve LG Optimus G'deki Adreno 320 GPU'ya ve 4 çekirdekli 1.5GHz Snapdragon S4 çipine sahip Droid DNA, şimdiye kadar bir cep telefonunda gördüğümüz en uç nokta çipe sahip. Ancak yüksek çözünürlüklü ekranın ihtiyacını karşılamak için işlemcilerin çok daha fazla çalışması gerekiyor.

DNA'nın 1080p ekranı, Optimus G'ye göre daha az FPS veriyor. Bunu birçok oyunda farketmeyebilirsiniz, ancak uzun vadede bu farklar hissedilir hale gelebilir. Yaptığımız testlerde DNA'nın çok fazla ısındığını da deneyimledik. Bununla birlikte ısının herhangi bir performans sorununa yol açmadığını söylemeliyiz.

• Hayırlı uğurlu olsun Avrupada çıkacak olan telefonun haberini Evleaks Twitter'dan duyurmuş;

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

Avrupa pazarını takip etmediğimden dolayı biraz geç haber verdiğim için lütfen kusuruma bakmayın.

Şimdi sırada merakla beklenen avrupa için özelliklerinde bir değişiklik olup olmayacağı, biliyorsunuz ki hTC One X at&t(Amerikan) modelinde dual core vardı, bilirsiniz ki One X'in avrupa modelinde quad core mevcut. Bende bir nebze ümitli olarak avrupa için yeni bir özellik geleceğini ummaktayım. En azından 16gb olayını çözseler bile benim için yeterli, tek korkum hafıza kartının sabit kalması.

hTC Droid DNA Amerikadaki Verizon operatörü için çıkartıldı , hTC J Butterfly modeli de Ekim ayının ortalarında Japon KDDI operatörü için çıkmıştı. Artık hTC'nin küresel pazarındaki adı hTC Deluxe (DLX) olarak geleceği kesinleştiğinden dolayı konu başlığını da değiştirmenin vakti geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 22 Kasım 2012; 0:40:32 >

• HABERLER;
    Yabancı kaynaklarda şöyle bir yazıya rastladım;
    - HTC J Butterfly ve Droid DNA modellerinde bulunan 2020 amperlik batarya, telefonda en çok eleştiri alınan özelliklerinden birisi oldu. HTC'nin küresel pazara batarya konusunda iyileştirme yaparak girmesi bekleniyor fakat bu konuda henüz bir netlik yok.
    (Bu haber yabancı kaynakta mevcut ama Türkiye'de bir site benden daha güzel çevirdiği için ondan alıntı yapıyorum)

Bu arada Avrupada ilk kez bu resimleri paylaşıyorum, isterseniz resimleri google'da arayın, şu anda ancak Çin haberlerinde bulabilirsiniz. Henüz bu bir kaç saat oldu diyebilirim.

hTC küresel pazarında siyah, beyaz ve kahverengi ürünlerini sunacak;

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

Fiyat kesinleştiği zaman ikinci mesajımda alacaklar listesi yapılacak, imza çalışmaları başlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 23 Kasım 2012; 20:22:17 >

• HTC dizayn konusunda yine süper yalnız, pil ve hafızası geri adım attırıyor. Birde ne zaman çıkacağı var... onu bekle bunu bekle sıkıldım... Galaxy Note 2'ye kayıyorum gibi, tam içime sinmese de.
  • şu pile note 2 deki gibi 3000 mAh ın üzerine olsa ne güzel olur
  • quote:

HABERLER;
    - HTC J Butterfly ve Droid DNA modellerinde bulunan 2020 amperlik batarya, telefonda en çok eleştiri alınan özelliklerinden birisi oldu. HTC'nin küresel pazara batarya konusunda iyileştirme yaparak girmesi bekleniyor fakat bu konuda henüz bir netlik yok.

Bu arada Avrupada ilk kez bu resimleri paylaşıyorum, isterseniz resimleri google'da arayın, şu anda ancak Çin haberlerinde bulabilirsiniz. Henüz bu bir kaç saat oldu diyebilirim.

Fiyat kesinleştiği zaman ikinci mesajımda alacaklar listesi yapılacak, imza çalışmaları başlayacaktır.

Hocam emegine saglık guzel bir baslık...

• güzel cihaz fakat henüz one x + gelemedi ki bu gelsin..valla ben eminim bu cihaz tr ye gelene kadar samsung note 3 çıkar, htc takipçileri de note 3 e dogru kayar.. htc one x + da oldugu gibi...
  • gsmarena pil testi gayet iyi gözüküyo performansı

http://blog.gsmarena.com/htc-droid-dna-takes-battery-tests-heres-what-it-scored/
  • quote:

HABERLER;

Amedra asağıdaki linke bakarmısın :)

http://forum.donanimhaber.com/m_68348826/tm.htm

senin ilk buldugun fotograflar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Ben hemen onun adına haberde yorum attım bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeith

quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

quote:

Ben hemen onun adına haberde yorum attım bile.

:)

• mavi renk olan güzelmiş
  • One X plus Dunya pıyasasına cıkalı tam 1 ay olmus fakat hala Turkıye pazarına gırmedı haftaya turkcell ile girecekmiş ve 1.5 ay boyunca sadece turkcell de satılacakmıs buyurun buradan yakın, şimdi droid dna tamam 2 gb ram guzel telefon ama ona verdıklerı pıl 2020 mAh bak su mah varya "m" yı sılın sureklı ahh cekersınız. bu arada droid dna ya da deluxe aynı turkıye pazarına gırene kadar ne telefonlar cıkar ne bence bunuda bosverın varsa elınızde bır androıd ıdare edın 2-3 ay daha o zaman 2013 en kral telefonları cıkar.
    bende one x plus beklıyorum ama 1.5 turkcell satacakmıs tr ye geldıgınde bakıcam kayıtlı cıhazlara guvenırsem alırım yoksa turkcell den kazık yemeye nıyetım yok. bugun hala 1900 den sattıgını gordum one x i varın siz düşünün one x plus ın fiyatını. beklemeye degmez arastırmaya da kafanıza aklınıza yatanı alın ya da 2-3 ay daha bekleyın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.