Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

S3 almalımıyım yoksa beklemeli nexus 4 ya da bunu mu almalıyım napmalıyım amedra yardım edebilir misin?

6 Aralık'ta tanıtım yapılması bekleniliyor bence biraz daha bekle derim. Kafana yatarsa o zaman kararını verirsin. S3'de güzel telefon Nexus 4'de şimdi fanboylar gibi onu al filan demek bana düşmez, özellikleri her şeyi ortada çünkü.

Bu arada küresel pazardaki telefonun 16GB yerin 32GB olma ihtimali var. Tüm kullanıcılar J Butterfly ve Droid DNA'da bu olaydan şikayetçi olduğundan dolayı küresel pazarda hafıza sorununu düzelteceklerine inanıyorlar. Ben şahsi yorumum olarak küresel pazarda yine 16GB olarak sunacaklarına inanıyorum ama ek olarak J Butterfly telefonundaki gibi microSD kart slotu ile daha fazla yer alanına sahip olabilmemizi sağlayacaklardır yoksa bu telefonu almak isteyen 16GB sorunu yüzünden pek eğilimli olacağını düşünmüyorum. Alan yine alır ben bile alırım ama belirli bir kesim buna dikkat eder. Yine de kesin konuşmamak gerekiyor. Her şey 6 Aralıkta tanıtım yapılırsa kesinleşecek.

• hTC Almanya sayfasında bir yorum üzerine hTC servisinden(doğruluğu henüz bilinmiyor) şaşırtıcı bir yorum geldi;
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]

İlk yorumda göründüğü gibi soru üzerine hTC sayfa yetkilisi avrupa'ya gelmeyeceğini söylemiş ancak bu nasıl olur diye şaşırdım diyebilirim? Şu anda bu yorum üzerine konuşmaya gerek yok gibi çünkü gerçeği yansıtmayan bir olay olsa gerek, küresel pazar olarak çünkü hTC bu konuda haberini zaten yayınlamıştı ve sayfadaki yorumu atan kişinin eksik bilgilerine dayanarak bunu yazdığını düşünmekteyim. Droid DNA ve J Butterfly serisinin küresel pazarda gelmeyeceğine dair kesin haber var. E peki DLX (Deluxe) modeli nereye geliyor? Global versiyonu olarak düşünülen telefon modeli başından beridir küresel pazarda sunulacağı konuşulmuştu, yine de bu hTC'nin Almanya sayfasındaki yoruma pek inanmamak gerekiyor diyorum.
    http://news.softpedia.com/news/HTC-Deluxe-Press-Render-Leaks-It-s-the-Global-Version-307405.shtml
    http://pocketnow.com/2012/11/22/htc-deluxe-dlx-photos-emerge-we-get-color-variants

Yukarıda verdiğim linkteki gibi International yani uluslararası versiyon olarak geleceği yönünde haberler mevcut. Emin olmamakla birlikte 6 Aralıkta yapacakları tanıtımı heyecanla bekliyorum.

Edit: Orada yorum yapan arkadaşta benim kafadan;
    "Abwarten Jungs, erst am 6. Dezember wollte sich HTC offiziell zum Deluxe DLX äußern.. gsmarena scheint Infos zu haben, möchte sie aber noch nicht rausrücken.."
    "hTC Deluxe DLX için 6 Aralıkta olacak resmi yorumu bekleyin. GSMArena bilgiye sahipmiş gibi gösteriyor ama onlar orada değil ki."
    (Almancam pek iyi değil, elimden anca bu kadarı geldi)

Edit 2: Aralığın 28'inde zaten Almanya/Berlin'de olacağım. Oraya gittiğim zaman hTC'nin Deluxe versiyonunu(İnşallah çıkarsa tabii) bizzat videolu şekilde inceleme altına alıp bu konuda paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 25 Kasım 2012; 16:16:31 >

• bu telefonun test sonuçları ekranı full hd olmasına rağmen rakiplerine bariz üstünlük sağlamış, ki ekran çözünürlüğü arttıkça test sonuçlarındaki skor düşer diye biliyorum ( yanılıyor da olabilirim, ustalar daha iyi bilir ).

şayet hafıza kartı serbestiyetisiyle çıkarsa en az 3-4 sene daha yeni telefonun yanından bile geçmeye gerek kalmaz alındığında. şayet nasip olurda alabilirsem öyle olur diye düşünüyorum, tek değiştirmemi gerektirecek şey htc nin samsung note tarzı kalemli ve biraz daha büyük ekranlı bir teli çıkarsa o zaman düşünebilirim. yoksa 2 gb ramla uzun süre idare eder bu tel. incelemelerini izledim ağzım açık kaldı htc nin en akıcı ve sürükleyici kullanımına sahip teli.
  • @Amedra
    HTC Droid DNA Türkiye'ye tahmininizce ne kadara ve ne zamana gelir? Nexus 4'ün güncelleme sorunu olmayacağı için Droid DNA'dan daha mantıklı bir seçim mi olur? Sömestıra kadar hangi telefonlar çıkmış olur? Bugün telefon alsanız gider nerden ne kadara hangi telefonu alırdınız? Cevaplarsanız sevinirim :)
  • s3 ün amerikan versiyonuyla kapıştırmışlar ( 2 gb ramli modeli ), droid bayağı etkileyeci çıkmış kapışmadın.l

http://youtu.be/hn3N3ZmrUSU
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

@Amedra
    HTC Droid DNA Türkiye'ye tahmininizce ne kadara ve ne zamana gelir? Nexus 4'ün güncelleme sorunu olmayacağı için Droid DNA'dan daha mantıklı bir seçim mi olur? Sömestıra kadar hangi telefonlar çıkmış olur? Bugün telefon alsanız gider nerden ne kadara hangi telefonu alırdınız? Cevaplarsanız sevinirim :)

hTC Droid DNA Amerika'daki Verizon firması için özel olarak yapıldı ama telefon model olarak beğenildiğinden ötürü küresel pazarda da bu tasarımın aynısı ama küresel pazar adı Droid DNA olmayan bir isim ile gelecek, adı da hTC DLX (Deluxe). Konuyu da DLX (Deluxe) versiyonu için düzenledim ama hâlâ Droid DNA test sonuçlarını tutuyorum çünkü sadece adı değişeceği yönünde haberler var. Henüz kesin bir bilgi verilmediğinden ötürü 6 Aralık'ta kesinleceğini umuyorum. Bir çoğumuz -ben dahil- 6 Aralık'taki tanıtımın olmasını bekliyoruz. 6 Aralık'tan sonra herşey kesinleşmiş olacak.

Sömestıra kadar bekleyecekseniz üzerine bir kaç ay daha koyun Ces 2013 fuarında Samsungun sunacağı ürünün Türkiye'ye gelmesini bekleyin derim, Samsung Galaxy telefonunun yeni S serisini çıkartacağı yönünde şu anda haberler mevcut ama beklemekte biraz yıpranabilirsiniz onu söyleyeyim. hTC yine bu telefon ile yeni S serisi ile baş edebilecek bir telefon olduğundan dolayı ben pek Samsung'un yeni çıkartacağı telefona bakmıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

s3 ün amerikan versiyonuyla kapıştırmışlar ( 2 gb ramli modeli ), droid bayağı etkileyeci çıkmış kapışmadın.l

http://youtu.be/hn3N3ZmrUSU

Tokbey konuya katkılarından dolayı müteşekkür oldum diyebilirim. Şu anda zaten dünya çapında sistem olarak en iyi telefon olarak gözüküyor diyebiliriz. Full HD olayını da dünyada ilk kez hTC getirerek yine bir ilke imza attı. One X telefonlarda da 4 çekirdek devrini getirmişti. Benim zerre kadar bu telefonda bir sorunum yok, şu anda tek problemimiz hafızanın biraz daha fazla olmasıdır.

hTC Umarım 6 Aralık'ta beni yanıltmaz. Küresel pazar olarak sunacağı telefon umarım Avrupa'ya yansıyacaktır. Şu anda bazı haberleri sadece teorik olarak yorumlamaktayım.

• Tek kelime ila harika bu aralar one s one x bakarken deluxe cok iyi oldu kesinlikle bekleyecegim inşallah almak kısmet olur :) agir takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu teli alsam en az 3 sene kullanirim o arada htc guncelleme vermeye devam edermi. Bide ocakta Turkiye ye gelir mi? Bide sd kart girisi eklenicekmi veya varmi şuan

• Note 2 ile arasında kaldığım telefon.Sadece çok beklemek istemiyorum şubat-mart gibi alınabilecek fiyata inerse (1700 tl ) tercihim Htc DLX olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Ben bu teli alsam en az 3 sene kullanirim o arada htc guncelleme vermeye devam edermi. Bide ocakta Turkiye ye gelir mi? Bide sd kart girisi eklenicekmi veya varmi şuan

Şimdi 3 sene boyunca güncelleme almama ihtimali kesin gibi birşey........; derdiniz güncellemeyi yıllarca alabilmekse "NEXUS 4 " alacaksınız, ama şu an öyle görünüyor ki "HTC DLX" çok daha şık bir cihaz
    Merak etmeyin cihaz ama şöyle ama böyle türkiyeye gelecektir orası en azından kesin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 26 Kasım 2012; 10:18:10 >
  • Şıklık, arayüz, sağlamlık vs herşey tamam da; DLX ile Nexus4 mukayesesini yaparken göz önünde bulundurulacak ilk kıstas (uzun süreli yazılım desteğinden de önce) fiyatlandırma olmalıdır. Benim tahminlerime göre de, DLXin fiyatı (yurtdışı için) Nexus4ten en azından 2 kat fazla olacaktır.
    Yurtdışından alma imkanı yakalayan akıl eri kimse de, Nexus4 dururken DLX almamalı bence; çünkü arada en azından 2 katlık fiyat farkını gerektirecek birşey yok.

• yukarıdakine benzeyen bi haber de shift delete de yayınlanmış.
    http://shiftdelete.net/htc-deluxe-dlxten-kotu-haber-41337.html
  • HTC one X + ında pil degerleri sasırttı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: AudiA4Driver

HTC one X + ında pil degerleri sasırttı beni

maalesef daha kullanıcı yorumları alamadık, telefon gelemedi bir türlü...
  • Ya şimdi ne diyeyim. Kızsam mı hak mı versem şu firmaya. Henüz htc one x+ yaygınlaştırmadan avrupa da sen başka bir cihazım daha çıkacak o daha iyi dersen, millette o cihazı bekler, htc de one x+ ı satamaz.
    Muhtemelen htc one x+ ın satışlarını etkilememek için böyle bir karar almışlardır. Benim tahminim bu cihazı nisan mayıs gibi süreceklerdir avrupaya. (tabi o zamana kadar tekrar yeni bir amiral (!) çıkarmazlar ise.)
  • @Amedra
    Tahmininizce 6 aralıkta deluxe tanıtılırsa ne zaman piyasaya çıkar?
  • Galaxy s3 den sonraki cihazım bu olabilir arkadaşlar..S4 de acayip işler olmazsa eger ;)
  • @Amedra
    DLX'in Avrupa için çıkacağı kesinleşti mi? 6 Aralıkta bi sürprizle karşılaşmak istemem :))
    ve donanımsal olarak herhangi bir gelişme söz konusu olabilir mi? Depolanabilir hafızası ve pilinin geliştirilmesi konusunda bi haber var mı?
  • ipod touch 5g + htc dlx nasıl bi kombinasyon iyi gidermi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.