Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ColorTR

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

arkadaş cihazlar güzel de adamlar güncelleme vermiyor üstüne 3 ayda 1 amiral gemisi çıkartıyor. bidaha kimse bana htc aldıramaz.

bence sizde vakit kaybetmeyin bu ürünlerle, gelip geçici oluyor.

Desire hd ye Tr pazarına girer girmez aldım 1500 lira gibi bir fiyat verdim öve öve bitiremiyorlardı. Ama ertesi sene ics yi bile vermedi. Sizin tel kaldırma çalıştırmaz diye. Elimizde patladı telefonlar. custom romların hepside sorunlu. 1500 liraya android 2,3 lük telefonla kaldık. Seneledir sıfır gelişme.

Andorid one x serisini çıkarttı öve öve bitiremedi süper tel falan filan onex plus çıktı yahu daha yeni ama onları da bir kalemde sildi şimdi htc butterfly çıktı.

HTC hayatı boyunca bir kere bile normal telefon üretmemiş hep smart phone üretmiş bir şirket ama para kazanmak içinb öyle stratik hataları okadar çok yapıyorki her geçekn gün alan kullanıcılar açısından değer kaybediyor gözler önünde. Ama parası olan ve paso al sat yapan insanlara koymuyor elbette çorap gibi telefon değiştirenler var bana ne zaten 6 ayda eskiyor telefon diyor adam :) Birde kaçak alıyorlar deme keyiflerine. Bir enayi biziz bu ülkede sanırım :)

Merhaba,

Custom romların hepsi sorunlu demişsiniz, çok ilginç.

Uzun zamandan beri Desire HD'mi custom romlar ile kullanıyorum gayette sorunsuz romlar var piyasada. En basitinden ve son sürümünden örnek vermek gerekirsehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202 buraya bakabilirsiniz. Jelly Time, 4.1.2 Yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Gayet hızlı ve stabilize olduğunu da söyleyebilirim.

rom'un sayfasında kulaklık butonlarının çalışmadığı yazılmış. ufak da olsa bu bile bir sorundur.

ayrıca rom neredeyse 30 defa güncellenmiş. her seferinde backup al yükle backup at insanın ömründen ömür götürür bu iş. kendim de yaptım oradan biliyorum. idare edebilir ama asla stock rom'un keyfini ve konforunu vermez bunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaş cihazlar güzel de adamlar güncelleme vermiyor üstüne 3 ayda 1 amiral gemisi çıkartıyor. bidaha kimse bana htc aldıramaz.

Desire hd ye Tr pazarına girer girmez aldım 1500 lira gibi bir fiyat verdim öve öve bitiremiyorlardı. Ama ertesi sene ics yi bile vermedi. Sizin tel kaldırma çalıştırmaz diye. Elimizde patladı telefonlar. custom romların hepside sorunlu. 1500 liraya android 2,3 lük telefonla kaldık. Seneledir sıfır gelişme.

Andorid one x serisini çıkarttı öve öve bitiremedi süper tel falan filan onex plus çıktı yahu daha yeni ama onları da bir kalemde sildi şimdi htc butterfly çıktı.

HTC hayatı boyunca bir kere bile normal telefon üretmemiş hep smart phone üretmiş bir şirket ama para kazanmak içinb öyle stratik hataları okadar çok yapıyorki her geçekn gün alan kullanıcılar açısından değer kaybediyor gözler önünde. Ama parası olan ve paso al sat yapan insanlara koymuyor elbette çorap gibi telefon değiştirenler var bana ne zaten 6 ayda eskiyor telefon diyor adam :) Birde kaçak alıyorlar deme keyiflerine. Bir enayi biziz bu ülkede sanırım :)

Merhaba,

Uzun zamandan beri Desire HD'mi custom romlar ile kullanıyorum gayette sorunsuz romlar var piyasada. En basitinden ve son sürümünden örnek vermek gerekirsehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778202 buraya bakabilirsiniz. Jelly Time, 4.1.2 Yaklaşık 2 aydan beri kullanıyorum ve hiçbir sorunla karşılaşmadım. Gayet hızlı ve stabilize olduğunu da söyleyebilirim.

rom'un sayfasında kulaklık butonlarının çalışmadığı yazılmış. ufak da olsa bu bile bir sorundur.

ayrıca rom neredeyse 30 defa güncellenmiş. her seferinde backup al yükle backup at insanın ömründen ömür götürür bu iş. kendim de yaptım oradan biliyorum. idare edebilir ama asla stock rom'un keyfini ve konforunu vermez bunlar.

Kulaklık butonunu hiç kullanmadığım için böyle bir sorundan haberim yoktu, zaten ufak bir problem. Rom geliştirme aşamasındayken çok güncelleme aldı doğru, fakat artık stabilize olduğu için pek bir güncelleme gelmeyecektir.

Ama tabikide stok romun yerini tutamaz hiçbir zaman o konuda haklısınız tabi ki.

• Yazdıklarınızı okuyup değerlendirdiğimizde
    1. Nexus4
    1. Galxy SIV dememiz gerekiyor gibi
  • Vay arkadaş ya sen desire hd ni satmassan nasıl alacaksın htc butterfly ? Peki o zaman bu adamlar nasıl satacak telefon ve nasıl ayakta kalacak anlamış değilim adamin sanki uzmanlık alanı htc gibi bir şirketin izlediği satış stratejisini eleştiriyor.onu yorumlamak bize düşmez varsa gücün ve elinde ki telefon yetersiz geliyorsa ve teknolojiye zaafin varsa elindeki ni satarsin yenisi iyisini alırsın her telefonu aynı kefeye koyup gelistirmeseler üstüne koyup yeni telefon uretemezlerdi.ve biz tek düze telefon kullanirdik.her sene iphone çıkıyor birde onun s modeli çıkıyor.samsung her sene s3 çıkarıyor birde onun plus ini çıkarıyor.üstüne çeşitli orta segment telefonlar çıkarıyor.ve artı minisini çıkarıyor şimdi samsung ve iphone damı hata yapıyor ? Ve galaxy s en cok sattiklarir telefona jb vermediler.bu bir stratejidir.uzmanlarin işi bu !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

Vay arkadaş ya sen desire hd ni satmassan nasıl alacaksın htc butterfly ? Peki o zaman bu adamlar nasıl satacak telefon ve nasıl ayakta kalacak anlamış değilim adamin sanki uzmanlık alanı htc gibi bir şirketin izlediği satış stratejisini eleştiriyor.onu yorumlamak bize düşmez varsa gücün ve elinde ki telefon yetersiz geliyorsa ve teknolojiye zaafin varsa elindeki ni satarsin yenisi iyisini alırsın her telefonu aynı kefeye koyup gelistirmeseler üstüne koyup yeni telefon uretemezlerdi.ve biz tek düze telefon kullanirdik.her sene iphone çıkıyor birde onun s modeli çıkıyor.samsung her sene s3 çıkarıyor birde onun plus ini çıkarıyor.üstüne çeşitli orta segment telefonlar çıkarıyor.ve artı minisini çıkarıyor şimdi samsung ve iphone damı hata yapıyor ? Ve galaxy s en cok sattiklarir telefona jb vermediler.bu bir stratejidir.uzmanlarin işi bu !

Ne bu şiddet bu celal hocam?

• quote:

Vay arkadaş ya sen desire hd ni satmassan nasıl alacaksın htc butterfly ? Peki o zaman bu adamlar nasıl satacak telefon ve nasıl ayakta kalacak anlamış değilim adamin sanki uzmanlık alanı htc gibi bir şirketin izlediği satış stratejisini eleştiriyor.onu yorumlamak bize düşmez varsa gücün ve elinde ki telefon yetersiz geliyorsa ve teknolojiye zaafin varsa elindeki ni satarsin yenisi iyisini alırsın her telefonu aynı kefeye koyup gelistirmeseler üstüne koyup yeni telefon uretemezlerdi.ve biz tek düze telefon kullanirdik.her sene iphone çıkıyor birde onun s modeli çıkıyor.samsung her sene s3 çıkarıyor birde onun plus ini çıkarıyor.üstüne çeşitli orta segment telefonlar çıkarıyor.ve artı minisini çıkarıyor şimdi samsung ve iphone damı hata yapıyor ? Ve galaxy s en cok sattiklarir telefona jb vermediler.bu bir stratejidir.uzmanlarin işi bu !

bende böylesine uyuz oluyorum birader adam sıkıntısını anlatmış yerden göğe kadarda haklı hani. Bende htc alıcam x plus ama sana şunu söyleyim htc nin amiral gemileri bizim balıkçı takalarından farksız oldu hergün yenisi hergün yenisi! Iphone satıyor S3 satıyor HTC ne yapıyor hiç baktın mı satış rakamlarına her ay zarar raporu açıklıyorlar neyin peşindesin ? Adam sıkıntısını anlatmış çıkar şu taktığın at gözlüklerini burada bır kac sefer samsung s4 adını duyurursa htc satmaz diye yazdım adamların demedıgı kalmadı yok konuyu saptırmısım suymus buymus kardesım telefon alacak adam artısını eksısını ogrenmek ıcın yazıyor buraya at gozluklerı ıle hayatı pembe gormek değil amac ! samsungcu iphonecu htcci lgci ne bu takım mı tutuyonuz ? bırader bugun htc alan yarın samsung alabılır samsung alan ıphone allah askına bırakın su fanlığı !

• quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

bende böylesine uyuz oluyorum birader adam sıkıntısını anlatmış yerden göğe kadarda haklı hani. Bende htc alıcam x plus ama sana şunu söyleyim htc nin amiral gemileri bizim balıkçı takalarından farksız oldu hergün yenisi hergün yenisi! Iphone satıyor S3 satıyor HTC ne yapıyor hiç baktın mı satış rakamlarına her ay zarar raporu açıklıyorlar neyin peşindesin ? Adam sıkıntısını anlatmış çıkar şu taktığın at gözlüklerini burada bır kac sefer samsung s4 adını duyurursa htc satmaz diye yazdım adamların demedıgı kalmadı yok konuyu saptırmısım suymus buymus kardesım telefon alacak adam artısını eksısını ogrenmek ıcın yazıyor buraya at gozluklerı ıle hayatı pembe gormek değil amac ! samsungcu iphonecu htcci lgci ne bu takım mı tutuyonuz ? bırader bugun htc alan yarın samsung alabılır samsung alan ıphone allah askına bırakın su fanlığı !

Arkadaşim ben marka funligi yapmuyorum markalarin satış stratejisini açıkladım.her marka aynısıni yapıyor dedim arkadaşin anlattığı bir sorun degil olması gerekendir.bu her marka icin geçerlidir.ve marka funligi vardır.sen kalkıp htc bölümünde gereksiz bir kelime edersen yok s4 çıkarsa sattirmaz dersen tepki alirsin her malın bir alıcısı vardır ve laflar yere göre edilir senin yaptığın gslilerin arasına gidip en büyük fener sizi yener demen gibi bir şey :) boşver neyse uzatmayalım.. bırakalim bu işleri uzmanlari yapsın.

• Birde tasarımcılarından dinleyin
    http://www.youtube.com/watch?v=8lvVMFTMGWk
  • One X'i satsakmı ki TR fiyatları ne durumda bu cihazın ?
  • quote:

quote:

quote:

aynen hocam haklısınız. elimizdeki cihazlar 4.2'yi bile rahat kaldıracak kapasitede. vermiyor işte adamlar. üstüne de amiral gemisini sürekli değiştirme olayı can sıkıcı. zamanında sensation'lar çıktı hemen unutuldu. one çıktı silindi. kaç defa aynı şeyi yaptı htc.

aynı zamanının nokia'sı gibi davranıyor. sonları kötü olacak bence.

ha samsung farklı mı güncelleme konusunda onlar da aynı ama amiral gemisini savsaklamıyor en azından adamlar, yine de yetmez yani.

nexus one'ın jelly bean aldığını duyduktan sonra nexus'lar harici bütün android'ler benim için bitmiş oldu.

custom rom konusunda da size katılıyorum, birçok telefonda birçok custom rom denedim uzun süre kullandım vs. hani derler ya taşıma suyla değirmen dönmez diye aynen öyle. bel bağlanmaz bu custom rom işine.

eğer böyle yapacaklarsa insanlara da umut vermesinler, atıyorum 4.1'le çıktı öyle kalacak desinler fiyatı ona göre koysunlar biz de ona göre alalım. nasıl vistayla sattıkları laptop'u win7'ye ücretsiz güncellemiyorlarsa aynı onun gibi. teknoloji dünyası şu anda patent davaları, bu android güncelleme saçmalığı, apple kısıtlamaları, kısa sürede eskiyen cihazlar vs derken bana göre en pis dönemini yaşıyor.

mesela şu butterfly'a bakıyorum, taş gibi cihaz. ama unutulup geri plana atılacağını bilince hiç de para verip alasım gelmiyor. sizin de dediğiniz gibi birsüre sonra ancak çok parası olan ve sürekli al sat yapan insanlara satabilecekler. kafası çalışan kullanıcılar bu duruma isyan edecektir.

apple'a çok sıcak bakmayan birisi olarak umudum wp8. o da olmazsa yandık demektir. şahsen ben şu anda gerekli parayı ayırıp amiral gemilerinden bir telefon almaya çıksam hiçbirine güvenemiyorum, piyasada alacağım telefon yok yahu.

Hocam çıkacak dediler bekledik sonra bir açıklama yaptılar sizin telefon kaldırmıyor dediler ve üstelik biz denedik yazılımı fakat deneyimsiz kullanıcılar için komple format gerektiğinden çıkartmıyoruz gib bir açıklama yaptılar. Böyle terbiyesizlik olmaz. google zorunlu tutmuştu en az 2 sene android telefonlara güncelleme desteği vereceksiniz diye. HTc buna uymadı malesef. Bari offical driver radio falan verselerdi biz custumcular kurar kullanırdık. Onu da yapmadılar. Adamların yapamadığını customcular yaptı android 4 ü tattık çok şükür ama dediğim gibi mutlaka hepsinde ufak tefek sorun var. En önemlisi ise bazı programlarda ekran uyumsuzluğu, sabsa kullandım şarjı çok gidiyor, venom kurdum gps çalışmıyor. 4,1 kurdum anlık takılmalar donmalar baş gösterdi, 4.2 kurdum onda da bluetooth çalışmıyor ama diğerlerinden daha sorunsuz ve hızlıydı codefire 4,2.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Hocam o romu da denedim 2 hafta kullandım malesef ikide bir takılmalar donmalar olmaya başlayınca sildim. Özellikle kalvyede yazı yazarken akıcılık sıfırdı. 4,2 daha iyi denemediysen bir dene derim ama onda da bluetooth çalışmıyor ve sorunu da anlamış değil romu yapan adam çözmeye çalışıyormuş. BT da gelirse sorunsuz bir JB4,2 olacak gibi.

Bir üst mesajda da anlattım diğerlerde de ufak tefek sorunlar var. Bugün custom 'a geri döndüm, offical rom gibisi yok tabiki. 2,3 de kaldık anlayacağınız.

• quote:

Bu satış stratejisi falan değildir bu düpedüz kazıklamadır insanları. 2010 senesnin amiral gemisi 1,5GB rom 1Ghz işemci 768 ram bulunan cihaza 2 sene içinde çıkan bir güncellemeyi vermemek (gingerbreak'ı da geç verdiler) terbiyesizliktir.

Telefon gerçekten donanımsal olarak eskir artık gerçekten kullanılmaz hale gelirki güncelleme verilmez. HtC nin satış stratejisi artık insanları kazıklamak üzerine kurulacak bu gidişle aynı nokia gibi.

Şu anda marka değerini koruyan iki firma varki o da Samsung ve Apple . Apple zaten her telefonuna güncelleme veriyor taki kaldırmayacak seviyeye gelene kadar, samsung s2 ye güncelleme çıkartıyor.

Ben eğer desemki telefonu 2008 de aldım bana JB güncellemesi ics güncellemesi gelmedi diye o zaman haklı olursunuz ozamanki donanım nerdeee şimdiki donanım nerde. Fakat donanımı yeterli olan bir telefona güncelleme vermemek onun ikincel piyasasını direk düşürdüğü gibi çoğu kullanıcının gözünde marka değerini de düşürüyor.

Ha merak etmeyin HTC butterfly uçuk fiyata çıkmazsa yine HTC alacağım çünkü bende bir HTC fanıyım ama htc yi seviyorum demek onun saçma politikalarını eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmez. İnsanlar parayı sokaktan toplamıyor malesef aldı mı 2 3 sene güncellemesini alarak kullanmak ister. Malesef biz ticaret adamı değiliz al sat yapamıyoruz insanları kazıklayamıyoruz. Genelde kazıklanan taraf hep biziz. Şimdi satmaya kalksam 500 veren bile olmaz herhalde telefona ama bide bakalım S2 ye nekadar istecekler. Tabiki çift çekirdekli işlemcisi var ama değer kaybetme oranına bakarsak tek çekirdekli de olsa desire hd kadar değer kaybetmemiştir. Aksesuar konusuna hiç girmeyeceğim bile 3 ay kılıf bulamamıştım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

Arkadaşim ben marka funligi yapmuyorum markalarin satış stratejisini açıkladım.her marka aynısıni yapıyor dedim arkadaşin anlattığı bir sorun degil olması gerekendir.bu her marka icin geçerlidir.ve marka funligi vardır.sen kalkıp htc bölümünde gereksiz bir kelime edersen yok s4 çıkarsa sattirmaz dersen tepki alirsin her malın bir alıcısı vardır ve laflar yere göre edilir senin yaptığın gslilerin arasına gidip en büyük fener sizi yener demen gibi bir şey :) boşver neyse uzatmayalım.. bırakalim bu işleri uzmanlari yapsın.

Bak senin gereksiz dediğin kelimenin geçmişini bilmeden konuşuyon, Gec gelırse satmaz dedım sonuna kadarda arkasındayım yersız demıssın alakası yok eger butterfly gec gelırse satmaz arkadasım htc fanları alır gerı kalanlar emın ol samsunga yonelır bununda sebebı marka degerıdır ! sımdı butterfly konusunda bunun eksı yonlerını yazmayacaksak beklentılerımızı yazmayacaksak rakibinin ne durumda oldugunu yazmayacaksak o zaman buyrun polyannacılıga hem ne alaka gs - fb ? galatasaraylısın galiba sevincini burda yasıyosun sanırım? hanı demısın ya gereksız laf edersen dıye bak gereksız ornek vermıssın ! alakaya maydonoz !

Adam sıkıntılarını yazmış demiş ki 1500 lira para verdim ama onlar telefonunun ardında durmadı guncelleme vermedı suydu buydu demiş sende gecmıssın adama htc satış stratejisini eleştiriyor demişsin kullanıcısıysa adam haklı kullanıcısı değilsede haklı neden eleştirmesin eleştirilme yasağı mı var ben satış politikasının htc yetkilisine yanlış olduğunu söyledim adam hak veriyor haklısınız bu konuda diyor ama burda hala anlamadığım şekilde HTC nin ortaklarıymış gibi konuşuyorsunuz. tamam Butterfly guzel telefon iyi iş çıkarıyor HTC ama bir o kadarda kötü bir satış stratejisi yürütüyor !

• Beyazı daha hoş gibi siz ne düşünüyosunuz?
  • Fiyatı ile ilgili biraz birşey örenebilseydik ne iyi olurdu
  • quote:

quote:

Bu satış stratejisi falan değildir bu düpedüz kazıklamadır insanları. 2010 senesnin amiral gemisi 1,5GB rom 1Ghz işemci 768 ram bulunan cihaza 2 sene içinde çıkan bir güncellemeyi vermemek (gingerbreak'ı da geç verdiler) terbiyesizliktir.

Telefon gerçekten donanımsal olarak eskir artık gerçekten kullanılmaz hale gelirki güncelleme verilmez. HtC nin satış stratejisi artık insanları kazıklamak üzerine kurulacak bu gidişle aynı nokia gibi.

Şu anda marka değerini koruyan iki firma varki o da Samsung ve Apple . Apple zaten her telefonuna güncelleme veriyor taki kaldırmayacak seviyeye gelene kadar, samsung s2 ye güncelleme çıkartıyor.

Ben eğer desemki telefonu 2008 de aldım bana JB güncellemesi ics güncellemesi gelmedi diye o zaman haklı olursunuz ozamanki donanım nerdeee şimdiki donanım nerde. Fakat donanımı yeterli olan bir telefona güncelleme vermemek onun ikincel piyasasını direk düşürdüğü gibi çoğu kullanıcının gözünde marka değerini de düşürüyor.

Ha merak etmeyin HTC butterfly uçuk fiyata çıkmazsa yine HTC alacağım çünkü bende bir HTC fanıyım ama htc yi seviyorum demek onun saçma politikalarını eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmez. İnsanlar parayı sokaktan toplamıyor malesef aldı mı 2 3 sene güncellemesini alarak kullanmak ister. Malesef biz ticaret adamı değiliz al sat yapamıyoruz insanları kazıklayamıyoruz. Genelde kazıklanan taraf hep biziz. Şimdi satmaya kalksam 500 veren bile olmaz herhalde telefona ama bide bakalım S2 ye nekadar istecekler. Tabiki çift çekirdekli işlemcisi var ama değer kaybetme oranına bakarsak tek çekirdekli de olsa desire hd kadar değer kaybetmemiştir. Aksesuar konusuna hiç girmeyeceğim bile 3 ay kılıf bulamamıştım :)

Arkadaşim htc için desire hd ne ise samsung icinde galaxy s odur o telefon desire hd den daha cok sattı ve ram olarak daha iyi peki neden o kadar kullanıcı mağdur oldu ? Samsung a marka değeri yüksek demissin samsung mağdur ettigi kullanıcı sayısı daha cok ve onlarda şikayetçidir.apple gelelim senede iki telefon çıkarıyor ve eski telefonlarınada güncelleme veriyor eski telefonlarına güncelleme vermese idi ve sadece yeni çıkan telefonlarina odaklanip onlara yonelse idi çoktan batmıştı.yani iphone 5 satılırken iphone 4 satılmaya devam ediyor hatta 3gs de ! Peki one x satılırken desire hd satilirmi hayır ! Veya s3 satılırken galasxy s ? Işte diğer markalarin olayida bu. bol ürün çeşitlilik her kesime hitap eden telefonlar...

• Vallaha bu saçma düzen bizim ülkemize ters arkadaşım. Yurt dışında olsam okadarda umrumda olmaz tüketim toplumu çünkü eşşek yüküyle paraları da var vergisi algısı da yok doğru düzgün adamlar çöpe atar yine alır yeni telefonu. Türkiyede yaşıyorsak bu düzen saçma arkadaşım bu normal bişey değil kullanıcı kazıklama resmen ve siz bu çok normalmiş gibi karşılıyorsunuz.

HTC nin yapması gereken şudur. Desire Serisi çıkarttı mı Desire Desire HD diyelim mesela desire serisi değil mi buna en az 2 sene güncelleme verecek. Sensation mı çıkarttı 2 model çıkartacak biri düşük biri yüksek bunlarada verecek birine yazılımı kırpacak birine direk verecek diğer kullanıcılar kırpılmış yazılma razı olacak. One serisi mi geldi one serisi de iki model olacak biri yüksek depolama sunan 4 çekirdekli biri çift çekirdekli bunada aynı şekilde. Ve bu telefon çıkartma araları 2 sene olacak. Böylece marka değerini de koruyacak sattığı kullanıcıları da mutlu edecek.

Fakat böyle devame derse nokia 'ı görüyoruz sadece onu deli gibi sevenler, çok zenginler ya da alsatcılar alır kullanır satar. Normal kullanıcı hayatta almaz. Şu anda Sorarım sana one serisi çıkalı nekadar oldu ? 1 sene bile dolmadı değil mi , şimdi neyi konuşuyoruz one x ı bile çöpe attırabilecek bir telefonu. Peki bunun 1 sene bile geçmeden gelmesinin mantığı nedir biri açıklasın Allah aşkına. Şu anda ben Desire Hd yi sattım mı bidaha HTC almam güncelleme garantisi vermedikçe. Eğer böyle bir güvencem olsaydı şu anda kedime one x alacaktım kardeşime bunu verecektim ics ye güncelleyip, ama niye eski yazılımı kullandırayım telefon iyiken. Satacağım çokta değer kabettirmeden htc bu telefona sonra piyasa durumuna göre bir cihaz seçeceğim. Kaldıki bu bu butterfly bakalım ne zaman gelecek Türkiyeye ve nekadardan satılacak o da var. HTC sanıyorki bu adam telefonunu satar gider tekrar alır. Yoo niye beni düşünmeyen firmadan birdaha alışveriş edeyim ki ? Aksine fırsat maliyet yapayım derken kullanıcı kaybediyor haberi yok.

Normal kullanıcı ne arar biliyor musunuz, yazılım desteği, aldı mı elinde patlamayacak bir cihaz, aldı mı en azından 3 sene kullanabilecek bir telefon. Apple nasıl tek bir tel üretip okadar satıyorsa , htc ve samsung da benzerini yapıp çokta güzel cirolar elde eder alacak kesim belli çünkü. Tüketici hakları diye bişey olmasa dünya çapında üreticilere kalsa bu mantıkla yedek parça bile üretmezler 1 sene sonra. Bozulunca atsınlar çöpe ne gerek var diyip. İyiki kanunlar varki en az 10 sene yedek parça üretimi mecburi.

Artık uzatmak istemiyorum konuyu baltalamamak adına ama bu düşünceniz bence yanlış, böyle yapıla yapıla her ürünün kalitesi düştü artık, sürekli tüketime yönetildik ve bunu da kabul ettik, buna karşı çıkanları ise dövmekten beter ettik.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bazı kişiler diyor ki firmaların işte belli stratejileri vardır, işinde son derece uzman insanlar var, onlardan iyi mi biliyorsunuz diye eleştiride bulunanlar oluyor...

firmalar istedikleri kadar bildiklerini okusunlar, sırf kendileri için üretmiyorlar o cihazları.. toplumun sesine kulak vermezse bir firma, bedelini ağır öder.. samsung, s3 ile 30 milyon sattı. htc, one serisi ile avucunu yaladı.. htc samsung'dan kötü firma mı, tabi ki değil..
    htc'nin aklı başına yeni yeni gelmeye başladı.. samsung ile apple balı, kaymağı yedi bile..yine de geç kalmış sayılmazlar. en büyük eksiklerinden biri reklamdı, şu sıralar reklam konusunda doğru politikalar izliyorlar.
    htc'nin bir sıkıntısı da, yüksek kalitede cihazları peşpeşe çıkarması.. bu konuda da, artık eskisi gibi yapmayacaklarını açıkladılar, htc yetkilileri..
    ne oldu sonuçta, yine eleştiri yapan insanların dediğine geldiler. gelmeye de mecburlar, piyasada tutunmak isityorlarsa, başka çareleri yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

peki hangi telefonu alalım nokia da guncellemeden yakındırıyor.

HTC One Serisi Çok Uzun Ömürlü sürecek diye bir açıklama yaptı. 1 Sene Zar zor Dayandı ONE V Jelly Bean alamadı.
    One X Eski Model oldu.
    ve Butterfly çıktı.1 Sene içinde falan bunlar.
    Desire HD Jelly Bean alabilecek bir Telefonken ICS Bile alamadı.
    Bir Telefonda bana göre herşey İşletim Sistemidir. Performans'da bile benim için geçerli bu.
    Bu yüzden her zaman Apple Ürünleri tercih ediyorum. Apple Sadece bu alanda çalışan ve İşletim Sistemi hariç Neredeyse Tamamen Dışarıya bağlı bir firma.
    Kamerası Sony İşlemcisi Samsung. Fakat En kaliteli İşletim Sistemini taşır. 2 Çekirdekli İşlemcisiyle iPhone 5'in Neler yaptığı Ortada.
    Herşey Donanım değildir.
    HTC Ne zaman Normal bir Fiyatdan bu Telefonları Piyasada satar Ne zaman ADAM Gibi bir Güncelleme verirse O Zaman alabileceğim bir telefon.
    O Sense Arayüzünün içine etdiler ya.
    Yanarım ona yanarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 17 Aralık 2012; 1:42:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

peki hangi telefonu alalım nokia da guncellemeden yakındırıyor.

4s kullananlar yeni ios a gecinde aglamaya basladı ama daha 1 senelik telefon.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.