Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

^

Doğruya doğru canım, Butterfly hâlâ güzel, şimdi gelse yine almayı göze alırım. M7'de mutlaka bu sorunları çözerler, 2300 amper pil yeter de artar bile.

Butterfly çok şıktı keşke Avrupa'ya gelseydi veya m7'yi butterfly görselliğiyle yapsalardı en çok satan Cihaz olurdu ya neyse artık m7'yi bekleyececeğiz
  • m7 'de sanırım 120fps camera çekimi olacak, bu da slow motion HD kayıt demek ..... bu benim tam istediğim olağanüstü bir özellik, ne diyeceğimi şaşırdım
  • M7 konusunda şevkinizi kırmak istemem ama şu anda Droid DNA, J Butterfly gibi öncelikli olarak Amerika'da Verizon ve Sprint'e özel üretileceğine dair bir duyum var; "Evleaks says that the M7 should be headed to Verizon and Sprint" Evleaks bu konuda pek yalan habercilik yapmaz, benim tek güvendiğim Evleaks kaynağıdır.
  • Arkadaşlar,
    Çin'den HTC Butterfly'ı getirtsek, buradaki opeartörlerle çalışır mı acaba? Yoksa sadece Çin'deki operatörlerle mi sınırlı çalışması?

Ya da Xiaomi Phone 2, veya Meizu MX2 getirtsek onlar çalışır mı? Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Vay arkadaş ya sen desire hd ni satmassan nasıl alacaksın htc butterfly ? Peki o zaman bu adamlar nasıl satacak telefon ve nasıl ayakta kalacak anlamış değilim adamin sanki uzmanlık alanı htc gibi bir şirketin izlediği satış stratejisini eleştiriyor.onu yorumlamak bize düşmez varsa gücün ve elinde ki telefon yetersiz geliyorsa ve teknolojiye zaafin varsa elindeki ni satarsin yenisi iyisini alırsın her telefonu aynı kefeye koyup gelistirmeseler üstüne koyup yeni telefon uretemezlerdi.ve biz tek düze telefon kullanirdik.her sene iphone çıkıyor birde onun s modeli çıkıyor.samsung her sene s3 çıkarıyor birde onun plus ini çıkarıyor.üstüne çeşitli orta segment telefonlar çıkarıyor.ve artı minisini çıkarıyor şimdi samsung ve iphone damı hata yapıyor ? Ve galaxy s en cok sattiklarir telefona jb vermediler.bu bir stratejidir.uzmanlarin işi bu !

Saçmalamışsınız hocam,

HTC neredeyse 5 ayda bir yeni amiral gemisi çıkartıyor bu sebepten dolayı HTC'den soğuyan birçok insan tanıyorum.

Amiral gemiden kastınız nedir ? Millet amiral gemisinin pesindemi ? Yoksa o an için ihtiyacı olan telefonu almakmi amaç yoksa amiral peşinde kosacaksa insanlar yorulur..bu sene öne x çıktı sonra onun düzeltmesi plus çıktı bakınız tekrarlıyorum samsungtada s3 var plus çıkar hatta mini çıkar bir sene içersinde hatta s4 söylentileri başladı.s3 beklentiyi yüksek tutup hayal kırıklığı yaşattılar şimdi ibre s4 döndü. sonra apple bakin daha yeni iphone 5 çikti.plus hazırlıklari başladı.her markada olan bir durum yani şimdi bunu sadece htc mi yapıyor ? Buna cevap veriniz ondan sonra sağlamadığımi düşünmekte özgürsunuz !

s3 hayal kırıklığı mı yarattı ? herifler 30M'nun üstünde sattı, Iphone u geçti satış rakamlarında, sen hala başka rüyalardasın !! bak ben fan man da deelim HTC x Plus alıyorum siparişi verdim geliyor ama ortada gerçek var hala bok atmaya çalışıyon ya bende buna anlam veremiyorum sen hangi telden çalıyon bu sazı anlamadım gardeş. Sadece HTC yapmıyor tamamda hiçibiride üstüste amiral gemisi çıkarmıyor.

Bak HTC nin son 9 ay içersinde çıkardığı üst model akıllı telefonlar One X, Butterfly (droid dna), X plus ortalama 3 ayda bir üstmodel telefon cıkarıyor.

• quote:

quote:

quote:

Vay arkadaş ya sen desire hd ni satmassan nasıl alacaksın htc butterfly ? Peki o zaman bu adamlar nasıl satacak telefon ve nasıl ayakta kalacak anlamış değilim adamin sanki uzmanlık alanı htc gibi bir şirketin izlediği satış stratejisini eleştiriyor.onu yorumlamak bize düşmez varsa gücün ve elinde ki telefon yetersiz geliyorsa ve teknolojiye zaafin varsa elindeki ni satarsin yenisi iyisini alırsın her telefonu aynı kefeye koyup gelistirmeseler üstüne koyup yeni telefon uretemezlerdi.ve biz tek düze telefon kullanirdik.her sene iphone çıkıyor birde onun s modeli çıkıyor.samsung her sene s3 çıkarıyor birde onun plus ini çıkarıyor.üstüne çeşitli orta segment telefonlar çıkarıyor.ve artı minisini çıkarıyor şimdi samsung ve iphone damı hata yapıyor ? Ve galaxy s en cok sattiklarir telefona jb vermediler.bu bir stratejidir.uzmanlarin işi bu !

Saçmalamışsınız hocam,

HTC neredeyse 5 ayda bir yeni amiral gemisi çıkartıyor bu sebepten dolayı HTC'den soğuyan birçok insan tanıyorum.

Amiral gemiden kastınız nedir ? Millet amiral gemisinin pesindemi ? Yoksa o an için ihtiyacı olan telefonu almakmi amaç yoksa amiral peşinde kosacaksa insanlar yorulur..bu sene öne x çıktı sonra onun düzeltmesi plus çıktı bakınız tekrarlıyorum samsungtada s3 var plus çıkar hatta mini çıkar bir sene içersinde hatta s4 söylentileri başladı.s3 beklentiyi yüksek tutup hayal kırıklığı yaşattılar şimdi ibre s4 döndü. sonra apple bakin daha yeni iphone 5 çikti.plus hazırlıklari başladı.her markada olan bir durum yani şimdi bunu sadece htc mi yapıyor ? Buna cevap veriniz ondan sonra sağlamadığımi düşünmekte özgürsunuz !

Siz sektörü bi takip edip öğrenin sonra konuşalım. İkinci el fiyatlarda neden HTC en düşük değere sahip bunu merak edip öğrenin sonra konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 18 Aralık 2012; 6:55:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

M7 konusunda şevkinizi kırmak istemem ama şu anda Droid DNA, J Butterfly gibi öncelikli olarak Amerika'da Verizon ve Sprint'e özel üretileceğine dair bir duyum var; "Evleaks says that the M7 should be headed to Verizon and Sprint" Evleaks bu konuda pek yalan habercilik yapmaz, benim tek güvendiğim Evleaks kaynağıdır.

Abd'de o operatörlerce dağıtılacağı yönünde bir söylem sanırsam kaldı ki MWC'de One X+ S4'e rakip bir cihaz olarak kalamaz HTC mutlaka S4 tanıtılırken bir cihaz tanıtacaktır bu artık Butterfly'mı olur m7'mi yoksa bir başka cihaz mı our sadece orası belli değil

quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,
    Çin'den HTC Butterfly'ı getirtsek, buradaki opeartörlerle çalışır mı acaba? Yoksa sadece Çin'deki operatörlerle mi sınırlı çalışması?

Ya da Xiaomi Phone 2, veya Meizu MX2 getirtsek onlar çalışır mı? Bilgisi olan var mı?

Pek zannetmiyorum o operatörlerle çalışcaktır tabii muhtemel dil problemleri de oluşabilir eğer çok istiyorsanız ABD'den Droid DNA falan getirtin bence daha kullanımı kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,

2 hafta sonra ben de Çin'de olacağım kısmetse.

Daha önce Çin'den touch diamond getirmiştim. Sonra Desire.

Şimdi kullandığım One S telefonu Italya'dan aldım.

Kısmet olursa bu sefer Butterfly almak istiyorum. Dil konusunda sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

quote:

quote:

Saçmalamışsınız hocam,

s3 hayal kırıklığı mı yarattı ? herifler 30M'nun üstünde sattı, Iphone u geçti satış rakamlarında, sen hala başka rüyalardasın !! bak ben fan man da deelim HTC x Plus alıyorum siparişi verdim geliyor ama ortada gerçek var hala bok atmaya çalışıyon ya bende buna anlam veremiyorum sen hangi telden çalıyon bu sazı anlamadım gardeş. Sadece HTC yapmıyor tamamda hiçibiride üstüste amiral gemisi çıkarmıyor.

Bak HTC nin son 9 ay içersinde çıkardığı üst model akıllı telefonlar One X, Butterfly (droid dna), X plus ortalama 3 ayda bir üstmodel telefon cıkarıyor.

Tabirine dikkat et ! Ben kimseye bok atmiyorim bunu yapan sizsiniz ben hepsi aynı diyorum s3 30 milyon sattı evet ama samsung s serisinin kemik bir grubu var o yüzden o rakamlara her zaman satar ne çıkarırsa cikarsin ! Bütün firmaların stratejisi aynıdır..keşke almasaydin öne x plus keşke ...hem kullanıp hem şikayet eden bir kullanıcı hoş olmuyor yani şikayet etmeyecegin bir marka alsaydın keşke malum s3 30 milyon satmış ya o daha iyidir plus tan :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saçmalamışsınız hocam,

Siz sektörü bi takip edip öğrenin sonra konuşalım. İkinci el fiyatlarda neden HTC en düşük değere sahip bunu merak edip öğrenin sonra konuşalım.

Piyasayı iyi bilirim ikinci el değeri düşük olan htc değildir.sıfır fiyatı 1800 tl one x hala aynı fiyatlar düşmedi ikinci elleride 1300-1400 kvk li olanlar s3 ? İlk çıktığında 1800 idi şimdi 1390 lara satiliyor ikinci el değeri de 1000 tl gibi rakamlardir.hangisi daa değerli ? Yani konuşuyorsun ama boş...

• Beyler yeni bir haberle butterfly avrupa iptal sebebide 5 inç ekranı win 8 desteklemiyormus yani seri üretime girdiğinde hem win 8 hem android işletim sistemi için ureteceklerdi demek win 8 den dolayı 5 inç iptal oldu büyük ihtimalle 4.7 inç lik m7 tanıtırlar oda şubattan evvel olmaz ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_01

quote:

quote:

quote:

Saçmalamışsınız hocam,

Tabirine dikkat et ! Ben kimseye bok atmiyorim bunu yapan sizsiniz ben hepsi aynı diyorum s3 30 milyon sattı evet ama samsung s serisinin kemik bir grubu var o yüzden o rakamlara her zaman satar ne çıkarırsa cikarsin ! Bütün firmaların stratejisi aynıdır..keşke almasaydin öne x plus keşke ...hem kullanıp hem şikayet eden bir kullanıcı hoş olmuyor yani şikayet etmeyecegin bir marka alsaydın keşke malum s3 30 milyon satmış ya o daha iyidir plus tan :)

gülmekten yarıldım hem kullanıp hem şikayet eden kullanmasam benı ne ilgilendirsin nedii şikayet edim ben aldım diye fanlık yapmıyorum negatif yönlerini söylüyom her markanın eksi yönleri var ama sen htc nin eksilerini inkar ediyon ve baştan sona yazdıkların önce yazdıklarını çürütüyor neyse birader uzatmiye gerek yok sana tatlı rüyalar

• quote:

M7 konusunda şevkinizi kırmak istemem ama şu anda Droid DNA, J Butterfly gibi öncelikli olarak Amerika'da Verizon ve Sprint'e özel üretileceğine dair bir duyum var; "Evleaks says that the M7 should be headed to Verizon and Sprint" Evleaks bu konuda pek yalan habercilik yapmaz, benim tek güvendiğim Evleaks kaynağıdır.

Yeşermeye başlayan aşklarımızı HTC bir bir iptal ediyor. Bugün itibariyle demem en doğrusu ..
    M7 ne olacak şimdi ??
  • Kamerasından çekilen fotoğraflar geldi.

http://www.engadget.com/gallery/htc-droid-dna-camera-samples/

Aklım bu seferde m7ye kaydı oradan s4e geçicem gibi nasıl olsa şubattan önce hiçbirşey alamayacağım.
  • Fotoğraflar çok iyi !

• Valla ne yalan söyleyeyim çok üzüldüğümü belirtmem gerekiyor, son bir kaç gündür adam akıllı haberleri bile takip edesim gelmiyor.

Neyse, bu konu böyle bir şekilde dursun, en azından Butterfly alınmayacak diye bir kaide olmayacak, elbet yurtdışında olan veya oradan buraya telefon getirten birisi bu seriyi de getirip araştırıp bilgi almak isteyecektir. Bu konuyu ne umutlarla açmıştım, alır almaz videolu Türkçe tanıtım yaparım diyordum ama avrupa'daki stratejileri şahsen şaşırtmadı değil. Aslında bir nevi doğru da yaptılar çünkü One X+ çıktıktan bir süre sonra bu haberlerin çıkması yüzünden hTC'nin kendi telefonu arasında(One X+) alıp almama veya beklemede kalıp insanları bayağı bir çelişkiye düşürecekti. Biraz olsun sevinmiştik ama haberlerin hemen hemen hepsi doğru bilgi verirken sadece avrupa konusunda kesinlik kazanamamıştı artık o da belli olmuş oldu.

Neyse bende son olarak telefon konusunda ne yapacağımı da yazaim;
    Aralığın 28'inde Berlin'den artık mecburi iPhone 5 alacağım. Daha önce almıştım ve 2 gün kullanmıştım sonrasında da satmıştım, hoş telefondu, en azından alırken pek bir yabancılık çekmeyeceğim. Nedense iPad'ime alıştım ama telefonuna bir türlü alışamadım, artık mini'me bir yavrucak daha katılacak. Sanırım bir süre kullanıp satacağım ama iPhone 5'i biraz daha tutmayı düşünüyorum çünkü maliyeti hâlâ iyi gözüküyor ve kolay kolay da 2. el fiyatları düşmeyecek gibi. Kendine has bir telefon olduğu için bir kaç ay daha bununla yeltenip hTC'nin şu Avrupa'ya olan jestini ve Ces fuarındaki tanıtımları takibe alacağım. En sonunda da elimdeki telefonu ya satıp beklediğimi alacağım ya da iPhone 5 ile yaza kadar devam edeceğim.

Beni burada başından sonuna kadar takip eden herkese teşekkürü borç bilirim, elimden geldiği kadar herkese olabildiğince hem buradan hem de özel mesaj ile yardımcı olduğumu umuyorum. Yanlış yorum yaptığım veya birisine karşı kırıcı bir şekilde atıfta bulunduysam da özürümü iletirim. Bundan sonra da eğer bir gelişme olur ise yine fikirlerimi beyan ederim veya konu açar onun hakkında güzel bir şekilde enini boyunu ölçercesine fikir birliği yaparız. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın

• bende iphone 5 alıp yaza kadar kullanmaya devam ederim.yıllardan beri iphone kullanıcısı olarak htc butterfly'a geçerim diyordum ki bence htc işi eline yüzüne bulaştırdı böyle bi politika çok yanlış oldu.bu arada cihaz hakkındaki bilgilendirmelerin için teşekkürler.

• Maddi hesap stratejilerinizi bir kenara koyarsak eğer .... iphone5- ( HTC m7,butterfly, S4 ) çok yaman çelişki
  • arkadaşlar unboxing videolarında dna de beats kulaklıklar yok arka tarafında da kutu içeriklerinde yazmıyor sipariş verdim 2 haftaya geliyor inşallah amerikadan droid dna ama kulaklığın olmadığını şimdi öğrenmiş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 20 Aralık 2012; 18:54:58 >
  • Arkadaşlar Ben Amerikadan Bu Cihazı Getirtsem Türkiyedeki Operatörlerde Sıkıntı Olurmu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.