Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soundpressure

cihazım droid dna verizon, şuanda çalışmayan tekşey hotspot, cihazı rootladım, dün xda da yayınlanan bi romu kurdum ancak onda wifi hiç açılmadı, hangi romu kurmam gerekiyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Wifi sorunu herkesde oluyor sanırım ben kernel kurdum Cubed Kernel diye birşeydi sanırım kernel atınca Wifi sorunu çözülüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 dot olayını halledebilen varmı? menü tuşu ciddi derecede rahatsız edici.
  • quote:

3 dot olayını halledebilen varmı? menü tuşu ciddi derecede rahatsız edici.

3 dot dediğin olay nedir hocam alttaki kapasitif tuşlardanmı bahsediyorsun sorununu tam anlaymadim biraz daha açarmısın.

• Verizon simkarti olmadan hotspot çalışmaz bende butterfly var sorunsuz .hata yapmisiniz dna secmekle ikiside ayni fiyat

• Merhaba arkadaşlar.Bu telefonu Hamburgta bulabilirmiyiz resmi olarak satışı varmıdır?var ise ne kadardır?Bir yakınım gidecek aldırmayı düşünüyorum.Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.Teşekkürler.

• 3 dot dediğim 3 nokta halindeki menü tuşu bazı oyunlarda ve uygulamalarda ekranın altında ciddi büyüklükte bi yer kaplıyor, bunu onex de halletmiştim ama bunda yemedi, xda da bi konu paylaşılmış ama verdikleri dosyaları flashlamama ragmen olmadı, konuda baya bi uzun malum ingilizce yetersiz oldugundan hepsini kavrayamadık.
  • He 3 dot hatırladım hocam bende o Es File Explorer açınca çıkıyor ancak oyunlarda öyle bir sıkıntı yok uygulamarda neysede oyunlarda gerçekten sinir bozucu bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

He 3 dot hatırladım hocam bende o Es File Explorer açınca çıkıyor ancak oyunlarda öyle bir sıkıntı yok uygulamarda neysede oyunlarda gerçekten sinir bozucu bir durum.

asphalt6 oynuyorum bende cıkıyor.
  • htc uçan tereyağından uzak durun bence, önümüzdeki agustos gibi piyasalar oturur, o zamana kadar adam gibi modeller çıkar.

kotu kasa
    oturmamış yazılımlar
    yapay mp3 ses
    sıradan kamera
    gecmişe dönük destek yok

isteyen htc alsın

samsung bir nebze iyi ama onunda suyu ısınıyor

motorola maxx ve x diyip duruyor ama daha görmedik kurşun geçirmeyen telefonmuş

lg nexusu berbat eden firma mp3 ses kalitesi ve kamerası rezalet

dalgıç olsam sony nin heryeri kapaklı telefonunu almam

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzavav

htc uçan tereyağından uzak durun bence, önümüzdeki agustos gibi piyasalar oturur, o zamana kadar adam gibi modeller çıkar.

kotu kasa
    oturmamış yazılımlar
    yapay mp3 ses
    sıradan kamera
    gecmişe dönük destek yok

isteyen htc alsın

samsung bir nebze iyi ama onunda suyu ısınıyor

motorola maxx ve x diyip duruyor ama daha görmedik kurşun geçirmeyen telefonmuş

lg nexusu berbat eden firma mp3 ses kalitesi ve kamerası rezalet

dalgıç olsam sony nin heryeri kapaklı telefonunu almam

Evet kasa kötü doğru DROID DNA için yeni bir güncelleme yayınlandı Verizon kartı olanlar güncelleyebiliyor RUU yakında düşer.

• merhaba arkadaslar çinden htc butterfly aldım birazda forumu okudum açıkcası çin rom u oldugu için biraz sıkıntılardayım. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2095683 şu sitedeki rom u önermiş arkadaşlar bu romun içinde overclock olayı var mı varsada pile zararı olur mu diye sormak istedim. Birde şu rom root olayını az bucuk anlatabilecek olan varsa çok sevinirim gerçekten ..
  • Overclock var buda pilin daha hızlı tükenmesine sebep olur zaten cihaz yeterince güçlü OC gereksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoylu333

Verizon simkarti olmadan hotspot çalışmaz bende butterfly var sorunsuz .hata yapmisiniz dna secmekle ikiside ayni fiyat

hastayım senin gibi insanlara, kaça aldıgımızı nerden biliyosunda ikiside aynı fiyat hata yapmışsınız diyosun?
  • quote:

quote:

Verizon simkarti olmadan hotspot çalışmaz bende butterfly var sorunsuz .hata yapmisiniz dna secmekle ikiside ayni fiyat

hastayım senin gibi insanlara, kaça aldıgımızı nerden biliyosunda ikiside aynı fiyat hata yapmışsınız diyosun?

Kaça aldınız hocam ?

• 1300, kutulu sıfır. butterfly için 1600 istediler, arada 100 lira yokki butterfly alalım, hatta butterfly 1600 verecegime 200 daha verir m7 alırım, ama dna daha uygun oldugu için onu aldım, tek eksiğim hotspot, oda custom romlarla mutlaka düzelecektir diye düşünüyorum. zaten otg sıkıntısı olmadıgı için hafıza ile ilgili bi problemim yok,
  • quote:

1300, kutulu sıfır. butterfly için 1600 istediler, arada 100 lira yokki butterfly alalım, hatta butterfly 1600 verecegime 200 daha verir m7 alırım, ama dna daha uygun oldugu için onu aldım, tek eksiğim hotspot, oda custom romlarla mutlaka düzelecektir diye düşünüyorum. zaten otg sıkıntısı olmadıgı için hafıza ile ilgili bi problemim yok,

Hocam nerden aldiniz bilmiyorum fakat bende yaklasik 1250 tl ye butterfly aldim. Aldiginiz yere gore mantikli almissiniz tabi o ayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremert -- 19 Nisan 2013; 5:58:14 >
  • Konu başlığını düzeltip Droid DNA modelini de eklemiş bulundum, aslında başta bu konu Droid DNA olarak hak ediyordu ama pek ilgilenemedim. XDA'dan alınan veya önerdiğiniz bir şey olursa onları başlığa ekleyebilirim bilginiz olsun, yakın zamanda konu içeriğini de net bir şekilde güncelleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extremert

quote:

1300, kutulu sıfır. butterfly için 1600 istediler, arada 100 lira yokki butterfly alalım, hatta butterfly 1600 verecegime 200 daha verir m7 alırım, ama dna daha uygun oldugu için onu aldım, tek eksiğim hotspot, oda custom romlarla mutlaka düzelecektir diye düşünüyorum. zaten otg sıkıntısı olmadıgı için hafıza ile ilgili bi problemim yok,

Hocam nerden aldiniz bilmiyorum fakat bende yaklasik 1250 tl ye butterfly aldim. Aldiginiz yere gore mantikli almissiniz tabi o ayri

siz nerden aldınız 1250 ye söyleyinde bizde alalım birde droid dna nın şekli benim daha çok hoşuma gidiyor nedense ikisinden birini almayı düşünüyorum m7 nin fiyatı düşene kadar bunu kullanırım varmı alacak bir yer tavsiye ettiğiniz

• quote:

quote:

doğubankta ikiside 1300 tl ve dna nın eksileri fazla demek istedim bunu tersliycek ne anlam cıkardın bilmiyorum ama aferin çok iyi yapmışsın diyimde komplex e girme
  • yeni cihaz almayı düsünüdüğüm için cihazımı satıyorum almayı düşünenler irtibata geçebilir fiyatı uygun yazdığımdan pazarlık ve takas düşünülmemektedir. https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74284602&p=1#74284602

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.