Bildirim
HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
vay, çocuklar, iyi bir haber haber: en popüler Xiaomi Mi2S 3G Android 4.1 Dört Çekirdekli şimdi büyük satış olduğunu. % 90'a kadar kapalı. Biz, en düşük fiyat ve en kaliteli satmak kimse bize daha düşük satıyorsanız, size iade beyan. çok tereddüt olmayın! çok iyi övgü. bizim dükkanda En çok satan ürünleri. Şimdi% 90 kapalı, satın, ücretsiz bir çılgınlığı alacak. welcome satın alma, burada daha fazla bilgi: http://baidurl.cn/1arr -
Avrupa pazarına girmemişti sanırım. Yeni haberlere göre one ile birlikte satılacakmış artık eğer doğru ise. -
-
Cihazı dün aldım.fast and powerfull sense 5 romunu kurdum.
Antutu 20990
Quadrant 7980
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
android guncellemelerınden anlayan bı arkadas yardımcı olabılırmı cıhazı yenı aldım fazla bı bılgım yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemçük -- 8 Mayıs 2013; 4:28:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemçük
android guncellemelerınden anlayan bı arkadas yardımcı olabılırmı cıhazı yenı aldım fazla bı bılgım yok
Pm attim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu telefonu almaya karar verdim , en hesaplı nasıl temin edebilirim acaba ? -
Tr'ye ne zaman gelecek yada gelecek mi bilgisi olan var mı acaba ? Ona göre one yada z ye yöneleceğim de. -
Türkiye'ye gelmicek diye biliyorum ama yurt dışı cihazlar piyasada var. ben izmirdeyim bulamıyorum. istanbul bu yönden şanslı. -
Ben sıfır garantili cihaz almak istiyorum , eger bu telefonu bulamazsam xperia z yada one m7 ye yönelmek zorunda kalacağım :S -
Htc Butterfly aldım bugün arkadaştan, ama kullandıkça baya bir ısınıyor alet. Sizde durum nedir arkadaşlar var mı ısınma? Buna nasıl bir çözüm bulabilirim, slikon kılıf sıcaklık hissiyatını yok eder mi? Gerçi telefonda konuşurkende hissediyorum sıcaklığı. Güç tasarruflu kullandığım halde üstelik. Bunun haricinde telefon on numara 5 yıldız ama keşke 4.7" olsaydı ele daha iyi oturması açısından. -
quote:
Orijinalden alıntı: apollonx
Htc Butterfly aldım bugün arkadaştan, ama kullandıkça baya bir ısınıyor alet. Sizde durum nedir arkadaşlar var mı ısınma? Buna nasıl bir çözüm bulabilirim, slikon kılıf sıcaklık hissiyatını yok eder mi? Gerçi telefonda konuşurkende hissediyorum sıcaklığı. Güç tasarruflu kullandığım halde üstelik. Bunun haricinde telefon on numara 5 yıldız ama keşke 4.7" olsaydı ele daha iyi oturması açısından.
telefon root luysa cpu hızını düşürebilirsin ısıda azalır ama oyunlarda gpu da devrede oldugundan ısınması normal bence..... -
Telefon rootluymuş benim haberim yok Orjinal rom'u nereden bulabilirim ? Netten arattıklarım hep oynanmış rom'lar.quote:
Orijinalden alıntı: ekrem.koluquote:
Orijinalden alıntı: apollonx
Htc Butterfly aldım bugün arkadaştan, ama kullandıkça baya bir ısınıyor alet. Sizde durum nedir arkadaşlar var mı ısınma? Buna nasıl bir çözüm bulabilirim, slikon kılıf sıcaklık hissiyatını yok eder mi? Gerçi telefonda konuşurkende hissediyorum sıcaklığı. Güç tasarruflu kullandığım halde üstelik. Bunun haricinde telefon on numara 5 yıldız ama keşke 4.7" olsaydı ele daha iyi oturması açısından.
telefon root luysa cpu hızını düşürebilirsin ısıda azalır ama oyunlarda gpu da devrede oldugundan ısınması normal bence.....
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollonx -- 22 Mayıs 2013; 12:07:28 >
-
ısınma sorunu yeni nesil cihazların hepsinde var
ekran parkalığını düşürerek ve arka plandaki uygulamaları düzenli olarak takip edip
kapatarak bi nebzede olsa çözülüyor ısınma sorunu -
merhaba arkadaşlar, bende butterfly almak istiyorum fakat cihaz TR resmi olarak gelemdiği için bu ürünü imei kopyalanmış olarak alsak ne gibi bir problem yaratabilir telefoncu gerçekten veya satış amaçlı güncellemede ve rom atmak istersen herhangi bir problem olmayacağını ve kapanmama garantisi veriyor.
kısaca bu işlem ne kadar güvenebilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: dcup
quote:
Orijinalden alıntı: extremert
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba. Çinde oldugumdan ötürü htc butterfly aldim. Alet cok guzel gercekten. Yaklasik 1200 tl ye satin aldim. Tek sorun google play store yok malesef aletin icinde ama htc market adi alyinda cakma bi google play var. Htc markette baya cince yani ingilizce dahi yok markette.Ama ingikisce whatsapp diye arattiginizda program cikiyo ve rahatca indirebiliyorsunuz. Size bir sorum olacak bu telefona avrupa romu atilamaz mi hersey ayni kalipta? Ayrica sormak istediginiz tum sorulari cevaplamaya hazirim arkadaslar.
Bende Çinden almıştım.
Custom rom attim, bu şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.
Çince programlardan kurtuldum, google play yüklü, facebook, twitter, vs. Herşey yüklü.
Kesinlikle tavsiyem bu yönde olur. Atın custom rom kurtulun.
merhaba, bende dün aldım butterfly, cihaz şu an android 4.1.1 ve sense sürümüde 4+ görünüyor. cihazı andorid 4.2.2 ve sense 5 nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler...
-
Pasaport kayıtlı olan butterfly telefonumu satıyorum arkadaşlar, ilgilenenler PM atabilir.
Link:http://forum.donanimhaber.com/m_75352948/f_//tm.htm#75352948 -
Nexus 4 ile takaslik butterfly ari yorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X