Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bizimkoylu333

Bizim butter a gelen giden yok kac mb lik guncelleme yoksa sesnse 5 mi geldi

Abi butterfly mi aldın?
    Bende de dna var:)
    Senseb5.i beklemeye gerek yok.nos m7 yi yada bizim kadirin romunu kur.sense 5 li.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şazenuş -- 9 Temmuz 2013; 22:19:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

quote:

Abi butterfly mi aldın?
    Bende de dna var:)
    Senseb5.i beklemeye gerek yok.nos m7 yi yada bizim kadirin romunu kur.sense 5 li.

Xda dan bi tane yukledim de custom rom isi artik sarmiyor beni illaki yazilimin bi yerleri eksik kaliyor. Oyuzden orjinal cikarsa ii olur :)

• quote:

iptal ettim araştırmadım yüklemeyeyim diye android güncellemesi idi sanırım yakında gelir bize de sense 5 ve android 4.2.2
  • Sevgili butterfly kullanıcıları dün yazdım htc konu başlığında ORJİNAL 4.2.2 VE SENSE 5 YENİ ORJİNAL YAZILIM ÇIKTI.

Telefonunuzdan ayarlar -hakkında -telefonu güncelleştir kısmından son ve uzun süredir beklediğimiz yazılımı yükleybilrisiniz.

Ben yükledim gayet stabil cihaz kendine geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neos11

Sevgili butterfly kullanıcıları dün yazdım htc konu başlığında ORJİNAL 4.2.2 VE SENSE 5 YENİ ORJİNAL YAZILIM ÇIKTI.

Telefonunuzdan ayarlar -hakkında -telefonu güncelleştir kısmından son ve uzun süredir beklediğimiz yazılımı yükleybilrisiniz.

Ben yükledim gayet stabil cihaz kendine geldi.

Yuz kere baktik ama gelmedi henuz pardon yanlis baslik one basligi zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 11 Temmuz 2013; 8:25:57 >
  • Vatanda butterfly modelini gördüm bugün. Nasıl telefondur, alınırmı? Kamerası, video ses kaydı ve hoparlör sesi iyi olsun bana yeter. Sorunları olan bir telefon mudur? Bir sitede renksiz ve sönük kamerası olduğunu okumuştum. Note 2 ve S4 facialarından sonra gözüm korktu, sorulduysa kusura bakmayın, cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 12 Temmuz 2013; 1:48:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X2

Vatanda butterfly modelini gördüm bugün. Nasıl telefondur, alınırmı? Kamerası, video ses kaydı ve hoparlör sesi iyi olsun bana yeter. Sorunları olan bir telefon mudur? Bir sitede renksiz ve sönük kamerası olduğunu okumuştum. Note 2 ve S4 facialarından sonra gözüm korktu, sorulduysa kusura bakmayın, cevaplarınızı bekliyorum.

Hoparlör sesi fazla çıkmaz arkada basit bir hoparlörü bulunuyor donanım olarak beatsaudio var fakat kulaklıkta mevcut bende DROID DNA vardı herşey aynı kasa biraz farklı Amerika versiyonuydu benimki donanım olarak aynı Butterfly'a SDCard takılıyor birde kamerası iyiydi eğer Videoda kalite vede hoparlör sesi yüksek bir telefon arıyorsan HTC One almalısınız vede Note 2 ve S4 faciası dediğiniz olay nedir kameraysa Note 2'yi bilmem fakat S4 şu anda en iyi kameraya sahip telefon tabii bu gündüz geçiminde geçerli gece çekimleri olarak HTC One bir iki adım önde gündüz çekimlerinde HTC One biraz zayıf fakat Mesut Çevik ve Erdi Özüağ HTC'nin tayvan ofisine bir ziyaret düzenlemişlerdi HTC'de bazı yetkili isimlerde kamera ile ilgili çok büyük iki güncelleme geleceğini açıkladılar bütün kullanıcılar bu güncellemeleri bekliyor zira HTC yetkilileri en iyi kamera bizde diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Vatanda butterfly modelini gördüm bugün. Nasıl telefondur, alınırmı? Kamerası, video ses kaydı ve hoparlör sesi iyi olsun bana yeter. Sorunları olan bir telefon mudur? Bir sitede renksiz ve sönük kamerası olduğunu okumuştum. Note 2 ve S4 facialarından sonra gözüm korktu, sorulduysa kusura bakmayın, cevaplarınızı bekliyorum.

Hoparlör sesi fazla çıkmaz arkada basit bir hoparlörü bulunuyor donanım olarak beatsaudio var fakat kulaklıkta mevcut bende DROID DNA vardı herşey aynı kasa biraz farklı Amerika versiyonuydu benimki donanım olarak aynı Butterfly'a SDCard takılıyor birde kamerası iyiydi eğer Videoda kalite vede hoparlör sesi yüksek bir telefon arıyorsan HTC One almalısınız vede Note 2 ve S4 faciası dediğiniz olay nedir kameraysa Note 2'yi bilmem fakat S4 şu anda en iyi kameraya sahip telefon tabii bu gündüz geçiminde geçerli gece çekimleri olarak HTC One bir iki adım önde gündüz çekimlerinde HTC One biraz zayıf fakat Mesut Çevik ve Erdi Özüağ HTC'nin tayvan ofisine bir ziyaret düzenlemişlerdi HTC'de bazı yetkili isimlerde kamera ile ilgili çok büyük iki güncelleme geleceğini açıkladılar bütün kullanıcılar bu güncellemeleri bekliyor zira HTC yetkilileri en iyi kamera bizde diyor.

Cevabın için teşekkürler. Yazdıklarından sonra bu telefonu da eledim. Note 2 de yankı problemim vardı, S4 te cızırtı sorunu vardı (Galaxy S4 Cızırtı Sorunu konu başlığı). Üst üste gelince soğudum Samsung dan.

• quote:

quote:

quote:

Cevabın için teşekkürler. Yazdıklarından sonra bu telefonu da eledim. Note 2 de yankı problemim vardı, S4 te cızırtı sorunu vardı (Galaxy S4 Cızırtı Sorunu konu başlığı). Üst üste gelince soğudum Samsung dan.

Hocam neye gore eledin bilmiyorum ama hata yapmissin s4 ve one da kullandim ama su anki butterfly in tadini hicbirinden alamazsin baskada alinacak tel yok zaten arkadas telefonu anlatamamidigi gibi kullanmadigi belli bence nette arastir bi daha dusun one in kasasi cok ince ilk darbede eziliyor ve boya atmasi var s4 dede bendeki arka kamera bozuldu sattim oda ayri bir rezalet formuna gir anlarsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam neye gore eledin bilmiyorum ama hata yapmissin s4 ve one da kullandim ama su anki butterfly in tadini hicbirinden alamazsin baskada alinacak tel yok zaten arkadas telefonu anlatamamidigi gibi kullanmadigi belli bence nette arastir bi daha dusun one in kasasi cok ince ilk darbede eziliyor ve boya atmasi var s4 dede bendeki arka kamera bozuldu sattim oda ayri bir rezalet formuna gir anlarsin..

Budur

• Arkadaşlar Merhaba,

Alan arkadaşlar sonradan şaşırmasınlar diye bir bilgiyi düzeltmekte yarar var. Türkiye'de satılan modelde MicroSD kart girişi yoktur. Yani 16GB hafızayı arttıramıyorsunuz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Bu Butteryfly'ın 3200mAh'li bir modeli yayınlanmıştı adını hatırlamıyorum o ne zaman giricek bir bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Bu Butteryfly'ın 3200mAh'li bir modeli yayınlanmıştı adını hatırlamıyorum o ne zaman giricek bir bilginiz var mı acaba?
    Merhaba,

Model Butterfly S olarak geçiyor en iyi ihtimal ile Eylül ayında piyasada olur.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Alan arkadaşlar sonradan şaşırmasınlar diye bir bilgiyi düzeltmekte yarar var. Türkiye'de satılan modelde MicroSD kart girişi yoktur. Yani 16GB hafızayı arttıramıyorsunuz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

O zaman tr de satılan model x920e modeli olacak.sd kartlı model x920d yi neden getirmemişler acaba?

Edit: hepsiburada da satılan butterfly da artırılabilir hafıza gözüküyor.
    http://www.hepsiburada.com/liste/htc-butterfly/productDetails.aspx?productId=telcephtcbutterfly&categoryId=60002328&navq=categoryid%3d60002328%26fh_view_size%3d20%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dtelcephtcbutterfly%26fh_lister_pos%3d11%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60000224%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60000224_60002328%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dlister#Gorseller

• iyi gunler arkadaslar.butterfly uzun zamandir ilgimi cekiyor.bu telefondan almak istiyorum fakat bazi tereddutlerim var.musadenizle bir kac sorum olacak.

1-butterfly mi yoksa droid dna mi alinmali ?

2-sarj omru nasil ? ekran suresi olarak soyleyebilirseniz sevinirim.malum akilli telefonlarda sarji somuren ekran oluyor.

3-ben s3 kullaniyorum.bu telefondan en buyuk sikayetim gunesli bir ortamda ekran gorunmez oluyor.bu telefon da durum nasil.

4-galiba 4.2.2 guncellemesi gelmis.acaba bundan sonra ki guncellemelerini alir mi ?

5-multimedya ozellikleri nasil ? mesela kulaklik ve hoparlor den ses seviyesi ve kalite.kamera performansi ( benim icin onemli )

6-son olarak s3 ten bu telefona gecen arkadaslarin fikrini almak isterim.

• HTC'ye buradan bir şey çekiyorum ama ne çekiyorum kendileri tahmin etsinler.
    1.949 TL'lik giriş fiyatı mı olur allasen? Millet Samsung'a laf atıyor ama şimdi kendileri iki tane amiral gemiyle çıkmış oldular. Cihaz uluslararası arenada satmadı şimdi gelip TR'ye gönderiyorlar klasik HTC olayı olarak.
    Ben TR'ye geliyor haberini duyduğumda 1500-1600 TL seviyesinde olur düşünüyordum ama şaşırttılar beni.
  • Sasiracak ne var htc nin elinde olan bisey degil devletlede alakasi yok ac bunlar ac. Bi zaman nexus 4 bakmistimda 350 $ lik telefonun hala ikinci eli 750 800 civari bunu yapan bir taraftan soylenip diger taraftan koca google un ikinci elini sifirindan pahaliya satan aclar.

• Arkadaşlar hepinize merhaba, dün itibari ile droid dna aldım.Çok yakında Rom çalışmalarına başlayacağım.HTC One'a ait tüm modları artık bizlerde kullanabileceğiz,takipte kalın veya google'a trandroidev yazın.

Nickim Dr.Android
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

arkadaslar benim 4g calısmıyor sinir oldum... cihaz rootlu... acaba kadıkoy civarında yardımcı olabiliecek v armı... birde one m7 rom kurmaya yardımcı olabiliecek biri varmıdır ?

hocam türkiyede 4g yokki kullanabilesin.Henüz türkiyede 4g çıkmadı,yurtdışındaki bazı ülkelerde var 4g.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.