Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Bu telefona ilgi ve talep niye az? HTC bu telefonun reklamını iyi yapamadı mı acaba. One gibi adından söz ettiren bir telefon olamadı bir türlü.

Yaptı ama Türkiye'de reklamı yapılmadı,nedeni ise telefonlar Ülke telefonu yani

Amerika ve Asya'ya özel.Butterfly S Modeli ise Avrupa'ya özel olacak.O da çok yüksek fiyattan gelir.

Ben kullanıyorum,xda'da baya kaynak ve kullanıcı mevcut.

Eğer telefon kullanımında yardım ve değişiklik istiyorsan bana mesaj atman yeterli,ben aktif kullanıcıyımdır.4.2.2 ve Sense 5 kullanıyorum.
  • TRAD T kullanıcısına yanıt
    Yok ben kullanmıyorum sadece merak ettim.

Vatan da satılan bu model hangisi oluyor S mi? Mağazada da gördüm ayrıca.

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/htc-htc_butterfly_blk-butterfly-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66544#allImages
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Yok ben kullanmıyorum sadece merak ettim.

Vatan da satılan bu model hangisi oluyor S mi? Mağazada da gördüm ayrıca.

http://www.vatanbilgisayar.com/cep-telefonu/htc-htc_butterfly_blk-butterfly-cep-telefonu(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66544#allImages

Yok dostum bu direk Butterfly.

S vs değil yani.

• Amerikada sim free olayı varmı bunlardada getırsek turkiyeye kaydetsek pasoporta kullanabılırmıyız acaba kimsede duymadım daha forumda getıren ınceleyen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiptar1992

Amerikada sim free olayı varmı bunlardada getırsek turkiyeye kaydetsek pasoporta kullanabılırmıyız acaba kimsede duymadım daha forumda getıren ınceleyen.

droid dna olan model amerika icin uretiliyor.uzerinde verizon ( amerika li gsm operatoru ) logosu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

Amerikada sim free olayı varmı bunlardada getırsek turkiyeye kaydetsek pasoporta kullanabılırmıyız acaba kimsede duymadım daha forumda getıren ınceleyen.

droid dna olan model amerika icin uretiliyor.uzerinde verizon ( amerika li gsm operatoru ) logosu var.

Butterfly S den bahsetmıştım ama :((

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vebo

quote:

Butterfly S den bahsetmıştım ama :((

o da droid dna s olur herhalde :) :) :)

• Arkadaşlar cihazım droid vs değil htc butterfly modeli arka kapak beyaz . kesinlikle sıfır ayarında kayıtlı imei çakma sağlam . Kutu vs tam. Cihaz çok temiz son yazılım sense 5 orijinal yüklü.

Fiyat : 1100 TL. Butterfly s konusunda da şöyle sizi bilgilendireyim cihaz çok pahalı 1900 TL diyorlar yurtdışı bu fiyat bence çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 26 Eylül 2013; 0:34:45 >
  • Butterfly s 1600 tl kayitsiz butterfly ise 900 e sahibindende dusunce satilmiyor bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

Bu Butteryfly'ın 3200mAh'li bir modeli yayınlanmıştı adını hatırlamıyorum o ne zaman giricek bir bilginiz var mı acaba?
    Merhaba,

Model Butterfly S olarak geçiyor en iyi ihtimal ile Eylül ayında piyasada olur.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

EyLülde geldi gidiyorrr

• merhaba;HTC Butterfly bu resimde görünen rengi türkiyede varmı acaba?https://store.donanimhaber.com/ac/4c/cb/ac4ccb0e2123d7763b050153cb11e099.jpg
     HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP]
  • butterfly şimdi aldım..HTC ONE dan sonra..
    ama ekran koruyucu kılıf bulamadım..
    kılıfsız arkası çok iz bırakacak..
    kılıf +ekran koruyucu arıyorum..
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironman

Up

Hocam galiba sizde Butterfly S almak istiyorsunuz takip ettiğim kadarıyla

• htc one dan sonra bu forum çok sessiz..
    cihazmı sorunsuz..yoksa telefon türkiyede yokmu?
  • Hayat lg g2 de butterfly dan sonra en kaliteli telefon mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum ben sahsen aklimda hep butterfly s vadi simdi cok kaba geliyor 😎

• Butterfly S Israrla istiyorum ama bilemiyorum gelecekmi ışık yok. Şu an cihazsız kaldım sattım hepsini...

Yarın belki de bir LG2 bakarım istemediğim halde PİL ve kart slotu olmayan cihaz istemiyorum...
    SONY Z1 de Wifi takıntısı var sorunlu diyorlar. Piyasa da 4X4 lük cihaz yok..
  • Htc one gelince butterfly falan kalmadı ortada :)

• Zaten normal Butterfly değil takıntımız S olanda normali var Carrefour da 1799 lira dediler hayatta satamazsınız dedim

NormaL Butterfly ı VataN 1399 a indirimde veriyor dönüptte bakan yok

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_butterfly_blk-butterfly-cep-telefonu%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=66544

• ironman kullanıcısına yanıt
    HTC one kullandım aylarca..
    3 gün öncede BUTTERFLY aldım..iyiki almışım..(kasa açıklığıdı,pemebe kamera gibi sorunları yok.)

2 gündür denizlide kılıf arıyorum..çoğu modele bilmiyor..bakabilirmiyiz diyor..
    ONUN İÇİN..dönüp bakan yok.. çünkü kimse bilmiyor..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.