Şimdi Ara

HTC Droid DNA & Butterfly [Full HD Super LCD 3(440 ppi) 1.5 GHz quad-core Krait|2 GB RAM|1080p/8 MP] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
749
Cevap
11
Favori
40.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TRAD

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

arkadaslar benim 4g calısmıyor sinir oldum... cihaz rootlu... acaba kadıkoy civarında yardımcı olabiliecek v armı... birde one m7 rom kurmaya yardımcı olabiliecek biri varmıdır ?

hocam türkiyede 4g yokki kullanabilesin.Henüz türkiyede 4g çıkmadı,yurtdışındaki bazı ülkelerde var 4g.

4g dedimde 3g yani klavye sürçmüş... neyse hallettim mobil ağlara baglanmıyordu... baglantı ayarları eksikmiş...
  • quote:

quote:

quote:

arkadaslar benim 4g calısmıyor sinir oldum... cihaz rootlu... acaba kadıkoy civarında yardımcı olabiliecek v armı... birde one m7 rom kurmaya yardımcı olabiliecek biri varmıdır ?

hocam türkiyede 4g yokki kullanabilesin.Henüz türkiyede 4g çıkmadı,yurtdışındaki bazı ülkelerde var 4g.

4g dedimde 3g yani klavye sürçmüş... neyse hallettim mobil ağlara baglanmıyordu... baglantı ayarları eksikmiş...

Evet dostum,APN ayarlarını yapmak gerkiyor ilk seferinde.

Telefonda custom rom mu kullanıyorsun stock mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

valla custom mu stock mu bilmiyorum nasıl anlaşılıyor o ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla custom mu stock mu bilmiyorum nasıl anlaşılıyor o ?

telefonunuzda sense 4 mü yüklü sense 5 mi

• Guncelleme durumu nedir butterfly ima hala gu celleme gelmedi sizde durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoylu333

Guncelleme durumu nedir butterfly ima hala gu celleme gelmedi sizde durum nedir?

ne güncellemesi bekliyorsunuz 4.1.2 sense 5 mi,4.2.2 sense 5 mi?
  • 4.1.1 de kaldı en azindan sense 5 veya su dagitilan 4.2.2 olabilir.

• quote:

4.1.1 de kaldı en azindan sense 5 veya su dagitilan 4.2.2 olabilir.

Ben Sense 5 ve 4.1.2 kullanıyorum.isterseniz yardımcı olabilirim geçmenize.
  • quote:

quote:

Hocam custom rom mu attın yoksa orjinal guncelleme.i zira custom romlarda eksikler oluyor..

• quote:

quote:

quote:

Hocam custom rom mu attın yoksa orjinal guncelleme.i zira custom romlarda eksikler oluyor..

3 yıldır htc nin 7 model telefonunu uzun uzun kullandım ve hepsini ilk aldığım günden beri custom rom yükleyerek kullanıyorum.aynısını droid dna'da da gerçekleştirdim,şimdiye kadar 3 tane rom yükledim 2si 4.1.2 diğeri ise 4.2.2 .

4.2.2 de restart problemi var ama düzeltilir.

4.1.2'i uzun süredir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir hataya rastlamadım.Ayrıca profesyonel bir android kullanıcısı ve android rom geliştiricisi olarak Romumu kendim düzenleyebiliyorum.

Örneğin şuan htc one da kullanılan modları droid dna'ya port ediyorum.

Dilerseniz rom konularıma ve telefona custom rom yükleme anlatımlarıma ulaşabilirsiniz,google'a trandroidev yazmanız yeterlidir.

Nickim:Dr.Android
    Her konuda yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRAD -- 26 Temmuz 2013; 14:06:52 >

• Bi ara m7 4.1.2 yukledim hava durumu guncellemedi kaldirdim simdi yeni rom atsam bir suru ayar ve widgetleri yeniden yukliycem bu is en az 2-3 saat vakit calar ama guncellemede hic bir seye zarar vermiyor ama yinede yuklemek isteyen arkadaslar icin iyi oldu soyledigin.

• quote:

Bi ara m7 4.1.2 yukledim hava durumu guncellemedi kaldirdim simdi yeni rom atsam bir suru ayar ve widgetleri yeniden yukliycem bu is en az 2-3 saat vakit calar ama guncellemede hic bir seye zarar vermiyor ama yinede yuklemek isteyen arkadaslar icin iyi oldu soyledigin.

telefonu rootlayıp nandroid yedek alırsınız,rom yedeğinden önce titanium backup ile uygulamalarınızın yedeğini ve datasını alırsınız,yüklediğiniz romda bir hata meydana gelirse düzeltmesinde ben yardımcı olurum.

uygulamaları ve ayarları yeniden yapmanıza gerek kalmayacak titanium backup ile.
    yüklediğiniz romdan memnun olmazsanız nandroid yedek aldığınız şuanki kullandığınız sisteme geri dönebilirsiniz.
    Amacım sizi stock romdan kurtarmak.
  • satmak isteyen arkadaşlar pm atabilir
  • HTC Droid DNA için 4.2.2 stabil ve hatasız çalışan ilk ROM.Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Android 4.1.2'den 4.2.2'ye yükseltilirken, irili ufaklı çok sayıda yenilik ve güncelleme de sunuluyor.

2.24.401.2 sürüm numarasına sahip olan 413.63MB büyüklüğündeki güncelleme içerisinde Android 4.2.2 yükseltmesine ek olarak, başlatma barı geliştirmesi, widget panel ayarlaması, yeni kilit ekranı tarzı widget, geliştirilmiş geri tuşu hareketi, durum çubuğunda pil seviyesi göstergesi, hızlı ayar paneli ile 12 geçerli ayara yeni dokunmatik dizilim ile erişim, Zoe için yeni dosya formatı ile daha iyi dosya yönetimi, video öne çıkanları özelliği için 6 adet ekstra demo ve müzik kanalı için hızlı sarma/geri alma fonksiyonu eklenmesi, ayrıca Blinkfeed için Instagram entegrasyonu gibi özelliklerde mevcut.

Rom konusuna ulaşmak için tıklayın.

Aldığım skor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRAD -- 6 Ağustos 2013; 17:13:10 >

• Bu telefona ilgi ve talep niye az? HTC bu telefonun reklamını iyi yapamadı mı acaba. One gibi adından söz ettiren bir telefon olamadı bir türlü.

• HTC butterfly S in türkiyede ne zaman satışa sunulacagı ve fiyatının ne kadar olacagı belli mi eger fiyatı 1500 den pahalı ve uzak bir tarihse .Butterflyı alıp kullanacagım artık. Birde bu telefon hiç eskimemiş gibi htc nin en iyi 2. telefonu yahu yeni versiyon neden çıkıyor ki :D
  • Bu telefon hiçbir yerde yok sanki kaçak üründe toplatılmış gibi her yere baktım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

HTC butterfly S in türkiyede ne zaman satışa sunulacagı ve fiyatının ne kadar olacagı belli mi eger fiyatı 1500 den pahalı ve uzak bir tarihse .Butterflyı alıp kullanacagım artık. Birde bu telefon hiç eskimemiş gibi htc nin en iyi 2. telefonu yahu yeni versiyon neden çıkıyor ki :D

Çıkarsa en erken eylülde çıkar ve fiyatı 1999 TL en az olur. 2099TL vs. olursa şaşırmayın yani.

• Yahu bu telefon htc one ile htc one arasindaki model degil mi neden hic talep yok zor bulundugundan falan mi yoksa baska bir sebebi mi var butterfly i almayi dusunuyorum ama boylede kuskulaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Yahu bu telefon htc one ile htc one arasindaki model degil mi neden hic talep yok zor bulundugundan falan mi yoksa baska bir sebebi mi var butterfly i almayi dusunuyorum ama boylede kuskulaniyorum

Dostum çünkü telefon Avrupa'ya üretilmedi.

HTC Droid DNA Modeli Amerika'ya özel
    HTC Butterfly / J Asya bölgesine özel
    HTC Butterfly S Avrupa'ya özel

Butterfly S ise henüz gelmedi Türkiye'ye.

Geçen baktım Biryerde Benim Droid DNA'ya 1800 Lira diyorlar.

Bende iki adet var isteyen olursa birini satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.