Şimdi Ara

HTC EVO 3D Kapanma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar HTC EVO 3D telefonum sürekli kendi kendine kapanmakta bir türlü çözüm bulamadım. Telefonun yazılım problemi olduğunu düşünüp fabrika ayarlarına döndüm. Fakat yine bi çözüm bulamadım.

Bir arkadaşım kapatıp bataryasını çıkardıktan sonra açma tuşuna basıp beklememi söyleşi onuda denedim. Ama yinede problemim bir türlü çözülmedi. Kıbrısta öğrenciyim ve buradaki teknik servislere güvenemiyorum.

Hevesle aldığım telefonumu kullanamaz oldum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Sorunuma cvp verebilecek birisi yok mu acaba?
    Ayrıca şunu fark ettim özellikle telefonum cebimde iken bu problem oluşuyor.
  • aynı sorunu şu anda bende yaşıyorum bütün gün elimde taşıyorum sorun vermiyor ama cebimdeyken kapanıyor acıp yeniden takıyorum ama gene kapanıyor sinir bozucu birşey electro word den aldım bugün götürücem nasıl bir sonuç alıcam merak ediyorum en kısa sürede paylaşırım.
  • bu arada tarihe bakmamıştım epeyi olmuş herhangi bir sonuça ulaşabildinmi?
  • aynı sorun bendede var.
  • sorun yaşayanlar, telefonlarının şu anki durumu hakkında bilgi verebilir mi? geçtiyse nasıl geçti problem?
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J7 prime dokunmatik sorunu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede aynı problem var.Galiba servise gödermek zorunda kalacam.!!!
  • http://www.htc.com/tr/support/howto.aspx?p_id=398&id=82835&p_name=htc-evo-3d

Burdaki işlemleri yapın arkadaşlar daha sonra bir antivirus programı yükleyin, ben dr web i yükledim, ve güncellemeri yapın

Bunları yapmadan önce yedek almayı unutmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyordum sanırım htc lerde kronik bir sorun;bataryanın bir süre sonra temas ettiği pinler laçkalaşıyor ve cepte kendi kendine kapanma,şarj durumunu tam hesaplayamabilme,şarjın az gitme gibi sorunlar ortaya çıkıyor.Çözüm;bataryanın alt kısmı ile kasa arasına silikon kart vizitten bir parça kesip araya sıkıştırmanızdır,sonuç ise 5 saat kullanımdan sonra kendi kendine kapanma olayı yerini, 1 günlük aktif düzenli kullanıma bıraktı.
  • deadlysin D kullanıcısına yanıt
    arkadaşım telefonun ne arka kapağını çıkarıyosun . çıkardıktan sonra oval bölge bölümüne kağıt sıkıştırıyosun kağıt sıkıştırdıktan sonra arka kapağı tekrar takmıyorsun
    kapanma problemi %95 çözülmüştür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.