Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili RYU1980 görüyorum ki diamond'dan vazgeçip hd2'ye geçmişsin güle güle kullan

ya ayıptır söylemesi internet explorer'i denemek hiç aklıma gelmemişti. az önce denedim ve gerçekten beğendim. hatta opera ile problem yaşadığım bazı sayfalarda daha başarılı sonuç verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: RYU1980

Eline ve diline sağlık güzel inceleme olmuş.Ben hız olarak operayı başarılı buldum ama kullanışlı bulmadım maalesef.Internet explorer biraz daha yavaş ama daha stabil çalışıyor.Fakat onunda multi-touch desteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece

sevgili RYU1980 görüyorum ki diamond'dan vazgeçip hd2'ye geçmişsin güle güle kullan

ya ayıptır söylemesi internet explorer'i denemek hiç aklıma gelmemişti. az önce denedim ve gerçekten beğendim. hatta opera ile problem yaşadığım bazı sayfalarda daha başarılı sonuç verdi.

quote:

Eline ve diline sağlık güzel inceleme olmuş.Ben hız olarak operayı başarılı buldum ama kullanışlı bulmadım maalesef.Internet explorer biraz daha yavaş ama daha stabil çalışıyor.Fakat onunda multi-touch desteği yok.

Açıkçası Diamondu 1 yıl kadar önce bırakıp araya Iphone 3G, Htc Magic ve 3GS sıkıştırdım.HD2 ile yeniden windows mobile a dönmenin keyfini çıkarıyorum.Fakat özellikle belirtmek isterimki Iphone 3GS de çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYU1980 -- 23 Ocak 2010; 22:32:02 >

• hd2 kullanıcısı olarak seni aramızda görmek güzel. senin gibi tecrübeli birisinin paylaşımlarnın hepimize faydalı olacağına inanıyorum.

quote:

quote:

sevgili RYU1980 görüyorum ki diamond'dan vazgeçip hd2'ye geçmişsin güle güle kullan

quote:

Açıkçası Diamondu 1 yıl kadar önce bırakıp araya Iphone 3G, Htc Magic ve 3GS sıkıştırdım.HD2 ile yeniden windows mobile a dönmenin keyfini çıkarıyorum.Fakat özellikle belirtmek isterimki Iphone 3GS de çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 23 Ocak 2010; 23:19:01 >

• hadi be hecee bu gün yükle de bi gün bitmeden görim..:))

kamera konusunda ise ürüne sahip olmadıımdan kullanmışlığım yok ben xda dekilerin yalancısıyım..:))
    quote:

videoyu ilerleyen saatlerde youtube'a yüklemeye çalışırım.

kamera konusunda bahsettiğin işlemi ilk fırsatta dener sonuçları burada yazarım.

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

eyvallah hece soruları içtenlikle yanıtlamışsın..
    kamera konusunda şöyle yardımcı olabilirim.. xda developersden okudum bugün.. kamera kalitesini arttırmak için tam ekranda foto çekmeyin diyo.. tam ekranda çekersen 4mp'e denk geliyormuş.. ama geniş ekrandan çıkıp(hani yandaki tuşların altı transparan olmayacak şekilde.. geniş ekrandan çıkarsan) foto çekersen 5mp'lik oluyormuş.. yazan adam sayılara dökmüştü bunu mana mantıklı geldi bayaa.. ve kullanıcı yorumları da bu yönde..
    videoyu da şu an izleyemiyom.. rapid açmıyo bi türlü.. youtube'a upload edebilirsen bizde izleyebilirik..:))

noktalar konusu kafamda hala soru işareti ama almamı engelleyecek mi.. hayır..:)) babamın gitmesini bekliyom almak için..:))
    bu arada kullandığın programların adlarını yazarsan ben ve alan arkadaşlar şimdiden bi arşiv yapalım..:))

tekrar teşekkürler..
    quote:

kamera açıldığında ekrandaki görüntü gerçekten çok etkileyici ama çekilen fotoları bilgisayara aktarınca pek de beklediğim gibi değildi doğrusu. yani N95 8GB kullanmıştım ve onun 5 MP kamerası çok daha iyi idi. belki beklentimi ona göre yüksek tuttuğum için hayal kırıklığı yaşamışımdır.

istabul'dan kar manzaraları çekip onları da eklerim akşama.

bu arada gün içerisinde video çekimini denedim. o konudaki yorumum foto çekimine göre çok farklı olacak. çok çok başarılı buldum. onu da şu an upload ediyorum. ama malesef şu ana kadar hep rapid kullandığımdan rapid dışında başka nereye nasıl upload ederim bir fikrim yok.

ekran kapalı iken o noktalar belli oluyor ama ekranda herhangi bir görüntü varken çok belli olmuyorlar. bana rahatsız edici bir durum olarak görünmedi doğrusu.

pdf'ler okumak için adobe reader programı mevcut ve çok başarılı. chm uzantılı okumak için de chm ebook reader isimli bir program mevcut. diğer ebook lar için de microsoft'un bir programı vardı. yani ebook okuma konusunda problem yaşanacağını düşünmüyorum.

ben HD2'yi internet üzerinden ereyon.com'dan aldım. almadan önce doğbank'ta incelemiş ve çok beğenmiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

hocam ellerine sağlık böyle bi inceleme yaptığın için.. gözümüz yollardaydı..

şimdi sorularım olacak umarım cevaplarsınız..
    1-- kamerası kötü demişsiniz.. ben ürünü media markt ve saturnde inceledim.. kamerası şu ana kadar gördüğüm herhangi bir kameradan daha iyiydi.. öyleki dilimi yutacaktım neredeyse.. o kadar iyi geldi bana.. aynı zamanda video çekimi de öyle geldi.. yani o konuda neden kötü dediniz anlayamadım.. sizin alette mi sorun var bilemedim..:))
    sorum ise şu.. hala aynı şekilde mi düşünüyorsunuz.. yani kamerası sizce kötü mü..?
    2-- ürünü incelediğim 2 yerde de gördüm ki sanki ekranı karelere bölmüşler ve köşelerini delmişler gibi ekranda ışık falan vurunca noktalanmalar oluyor.. bilmem benim çok dikkatimi çekti.. hani video foto sırasında görünmüyo ama ekran siyah olunca belli oluyo.. sizin telefonda öyle bi sorun var mı.. yoksa veya varsa ne kadar.. ve ürünü nereden aldınız.. internetten falan mı yoksa gidip görüp mü aldınız..?
    3-- bu soru değil de biraz rica olacak.. sizden eklediğiniz programları rapid dışında bir siteden upload etmenizi istesem çok mu şey istemiş olurum..?
    4-- ebook okuma programı nasıl.. pdf şeklinde olan kitapları okuyabiliyomuyuz..veya diğer formattakileri.. yani tek bi formatı mı destekliyo yoksa başka dosyaları da destekliyor mu..?

cevaplar için şimdiden çok teşekkürler..

• sevgili excalibur21,

gün bitmeden youtube'a upload etmeyi başardım

HD2 örnek video çekimi,

http://www.youtube.com/watch?v=5yi5AtIIInQ
  • hocam eline koluna sağlık.. bende gün bitmeden izledim ya daha da bişi olmaz bana..:))

bu arada video kalitesindeki o muhteşemlik aslında bahsettiğim şeyden kaynaklanıyor olabilir.. çünkü video ekranına geçerken yan taraf küçülüyo ve tam ekran video çekemiyoruz..yani 5mp ile video çekiyoz ama 4 mp lik foto çekiyoz gibi oluyo..
    sana zahmet sen buna bi baksan öyleyse süpper olur valla.. ben tam ekran fotoğraf çekerken bile hayran kalmıştım telefona.. bide bu onun 4 mp.lik haliyse eğer.. ooooffff tadından yenmez vallaa..:))
    quote:

sevgili excalibur21,

gün bitmeden youtube'a upload etmeyi başardım

HD2 örnek video çekimi,

http://www.youtube.com/watch?v=5yi5AtIIInQ

• mediamark da inceleme fırsatı buldum gerçekten çok büyük bir cihaz.. Diamond 2 gibi tırnak algılamıyor parmak algılıyor..BU cihazı taşıyacağıma 11 inçin altında mini notebook taşımayı tercih ederim.
  • iyi o zaman tercih et..:))
    quote:

Orijinalden alıntı: YolunuŞaşıranPusula

mediamark da inceleme fırsatı buldum gerçekten çok büyük bir cihaz.. Diamond 2 gibi tırnak algılamıyor parmak algılıyor..BU cihazı taşıyacağıma 11 inçin altında mini notebook taşımayı tercih ederim.
  • Kamera örnek fotoğraf çekimlerine "İstanbul'dan kar manzaraları" başlığı altında yeni fotoğraflar eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 24 Ocak 2010; 16:28:58 >
  • Kamera örnek fotoğraf çekimleri başlığına yeni video çekim örnekleri eklenmiştir
  • arkadaşlar kimse cevaplamıyor lütfen yardım edin;

Acaba Windows Mobile virüsleri çok yaygın mı? yaygın ise, bunu önlemenin yolu herhal anti vürüs. Free olarak kullanılabilecek anti virüs ne kullana bilirim?

Aynı bölgeye dair orjinal romu yüklemek nasıl oluyor? bunla ilgili link var ise verebilirseniz sevinirim.

Elimden hiç düşürmeden (ama gerçekten düşürmeden) sürekli internet program yüklemek vs. ile uğraştıktan 5 saat sonra pilim bitiyor, bu normal midir? yoksa ilk aldığım da şarj ederken makinayı açtım o sırada şarj olma ışığı yandı söndü (şarjdan kesildi sanırım makina açılırken) bundan dolayı pilim ömründe bir eksilmemi oldu? Bu konu çok canımı sıkıyor. :((

Saygılar.
  • virüs olayı şu an windows mobile için bir tehlike arzetmiyor. o yüzden antivirus gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. zaten antivirus yazılımları sistemi çok fazla kasacağından tavsiye de etmem doğrusu. yapılacak en doğru şey önemli bilgilerinin belli aralıklara düzenli olarak yedeğini almak. eğer olur da virüs bulaşırsa (olur olmaz ne program buursam yükleyerim cihaza ve şimdiye kadar hiç başıma gelmedi) sistemi yedeklerden geri getimek en makul davranış olur şu an için.

eğer kvk garantili bir cihaz kullanıyorsan bu cihazlarla gelen romu şu an malesef bulamazsın. bu sorunu biraz daha açık sorarsan daha net bir cevap verebilirim.

pilin bitmesi için 5 saat pek de normal değil gibi ama interneti sürekli wifi ile kulanıyorsan ve bu süre boyunca da ekranın sürekli açıksa bitebilir. hem ekran kullanımı hem browser'ın yoğun işlemci kullanımı pilin erken bitmesine neden olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: prot

arkadaşlar kimse cevaplamıyor lütfen yardım edin;

Acaba Windows Mobile virüsleri çok yaygın mı? yaygın ise, bunu önlemenin yolu herhal anti vürüs. Free olarak kullanılabilecek anti virüs ne kullana bilirim?

Aynı bölgeye dair orjinal romu yüklemek nasıl oluyor? bunla ilgili link var ise verebilirseniz sevinirim.

Elimden hiç düşürmeden (ama gerçekten düşürmeden) sürekli internet program yüklemek vs. ile uğraştıktan 5 saat sonra pilim bitiyor, bu normal midir? yoksa ilk aldığım da şarj ederken makinayı açtım o sırada şarj olma ışığı yandı söndü (şarjdan kesildi sanırım makina açılırken) bundan dolayı pilim ömründe bir eksilmemi oldu? Bu konu çok canımı sıkıyor. :((

Saygılar.

• Selam arkadaşlar htc hd2 le gelen kılıf kullanışlımı acaba derimi kumaş türü birşeymidir? alan arkadaşlar foto koyma imkanı varnı acaba (tel -kılıf yanyana) hd le gelen kılıf kumaş kadife tarzı birşeydi takması bir dert cıkarması ayrıdertti tekrardan cihazı alanlara hayırlı olsun
  • kılıf deri ve içi de cihazı çizmeyecek şekilde yumuşak biri malzeme ile kaplı. takıp çıkarırken başlarda biraz sıkıntı oldu ama şu an cihaz ve kılıf tamamen uyum sağladılar. takıp çıkarmak kesinlikle problem değil. kaliteli, sade ve kullanışlı bir kılıf.

ancak belde taşımak isteyenler için herhangi bir klips bulunmuyor. sadece cepte veya çantada taşırken cihazı koruması için tasarlanmış

quote:

Orijinalden alıntı: hikmet78

Selam arkadaşlar htc hd2 le gelen kılıf kullanışlımı acaba derimi kumaş türü birşeymidir? alan arkadaşlar foto koyma imkanı varnı acaba (tel -kılıf yanyana) hd le gelen kılıf kumaş kadife tarzı birşeydi takması bir dert cıkarması ayrıdertti tekrardan cihazı alanlara hayırlı olsun

• kılıfa ait birkaç resim

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar |

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar |
  • Çok teşekkür ederim resimler için sağol,ekstra kılıf arama derdi yok
  • @hece

İlgin için teşekkürler.

Bugün öğlen 12 de çıkarttığım şarj, 15 dk internet ve 45 dk konusma ile saat aksam 7 de %43 olunca, bunda tuaflık var deyip servise verdim bakalım Kvk dan cevap bekleyeceğim, durumu aktarırırm.

Saygılarımla.
  • belirttiğin rakamlara göre gerçekten bir tuhaflık var gibi. umarım kvk'dan seni memnun edecek bir yanıt alabilirsin. sonucu paylaşırsan sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: prot

@hece

İlgin için teşekkürler.

Bugün öğlen 12 de çıkarttığım şarj, 15 dk internet ve 45 dk konusma ile saat aksam 7 de %43 olunca, bunda tuaflık var deyip servise verdim bakalım Kvk dan cevap bekleyeceğim, durumu aktarırırm.

Saygılarımla.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592663

adresinde yer alan 3D Driver Patch v1.1
    dosyasını yükledikten sonra cihazın benchmark sonuçlarında gözle görülür bir artış oldu. normal kullanımda zaten herhangi bir takılma ve yavaşlık olmadığından gözle görülür bir fark yok gibi ama oyunlarda vb. fark yarattığından bahsediliyor. ben xtrakt isimli oyunda denedim ve gerçekten çok bariz bir hız artışı söz konusu.

3D Driver Patch yüklendikten sonra karşılaştırmalı spb benchmark ve VSBenchmark sonuçlarını incelemede ilgili bölümlere ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 25 Ocak 2010; 22:56:29 >
  • Merhaba Hece,

3D driver sonrası sonuçlar çok ilginç geldi bana. Driver'ın yalnızca grafik performansını artırması gerekirken aksine o biraz düşmüş. onun yerine okuma, yazma, CPU gibi parametreler hızlanmış. Tam anlayamadım nasıl olmuş.

Onun dışında video çekimi hayli iyi görünüyor. Fotoğraflar da bence bayağı başarılı. Beklediğimden iyi diyebilirim. Şimdilik Iphone'nun yeni 4.0 uyarlamasını bekliyorum. Eğer beklenildiği gibi fark yaratacak bir uyarlama olmazsa HD2'ye geçişi tetikletebilirim.

Kolay gelsin.

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592663

adresinde yer alan 3D Driver Patch v1.1
    dosyasını yükledikten sonra cihazın benchmark sonuçlarında gözle görülür bir artış oldu. normal kullanımda zaten herhangi bir takılma ve yavaşlık olmadığından gözle görülür bir fark yok gibi ama oyunlarda vb. fark yarattığından bahsediliyor. ben xtrakt isimli oyunda denedim ve gerçekten çok bariz bir hız artışı söz konusu.

3D Driver Patch yüklendikten sonra karşılaştırmalı spb benchmark ve VSBenchmark sonuçlarını incelemede ilgili bölümlere ekledim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.