Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birde kapasitif ekran iphone kadar kullanışlı mı uygulamalarda mesaj yazarken vb durumlarda?
  • hd2'nin ekranı yeterince başarılı. uzun süredir iphone kullanan bir arkadaşa denettirdim ve ikisi arasında bir fark göremediğini söyledi.

bu arada mkv uzantılı birkaç klip indirip denedim. CorePlayer ile 720x380 çözünürlük ve 1343 Kbps bir klibi fena sayılmayacakbir hızda takılma falan olmadan oyanatabildi.

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Cevap için teşekkürler

Birde kapasitif ekran iphone kadar kullanışlı mı uygulamalarda mesaj yazarken vb durumlarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 1 Şubat 2010; 17:10:54 >
  • arkadaşlar hepinize verdiğniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.. gerçekten yardımcı oldunuz ve şimdi de costum rom kullanıyorum..

ilk kullandığım rom duttyninhttp://download.htcpedia.com/index.php?download=8fb9a4e1c5294e4e560103ced391fa3d_&key=dwilnNvq86SbY bu romuydu..

açıkçası hayalkırıklığı oldu.. çünkü önceden kvknın kullandığım romu buna 5 basardı.. daha yazaş gibi geldi..aslında daha yavaştı zaten.. ardında ne etcem cihazı daha iyi yapabilmek için garanti dılı bıraktık ama daha kötü oldu dedim kendi kendime..

sonra imdadıma mirininhttp://download.htcpedia.com/index.php?download=6648209f9c8bf9bfde96efaf570df743_&key=dwilnNvq86SbY şu adresteki romunu indirip kurdum..

sonuç.. cihazım uçabiliyoooo..:))) (ama dikkat sakın indirdiğiniz bu dutty ve mirinin romlarına türkçe yüklemeyin.. cihazı mahvediyo.. mesaj ve kamera sorunu oluyo hemen ve bu sorunlar sadece türkçe dil paketine bağlı.. çünkü kaldırınca cihaz yine hiçbi sorun olmadan rahat rahat çalışıyor..)

herkese tavsiye ederim.. daha iyisi de yoktur diye tahmin ediyorum..

şimdi size yine bikaç sorum olacak..

şu yukarıda hecenin en son geçtiği 1.66 romu türkçe dil paketini tam destekliyo mu.. yani kamera da çift foto olayı ve mesajların ufak yazılması olayları ondda da oluyo mu.. yoksa gayet stabil mi çalışıyo..

ikinci olarak bu zoomer programını yükledim ama bir türlü kullanamadım.. özellikle şu videodaki yakınlaşma olayına bitiyorum ama bişi yapamıyorum..o bana çok koyuyo şimdi.. umarım kullanan arkadaşlaar yardımcı olur..

bi de bsb tweak adlı programda pinc the zoom adlı yere geliyom..(sağ altta menüden) ama seçili hale getirdiğim öğeleri bir türlü uygulayamıyorum.. öyle bi seçenek yok.. onu yasol yapacaz bilmiyorum..help...

• @hece

Öncelikle cevapların ve bilgilendirmelerin için herkes adına ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Aklıma şey takıldı; rom vasıtası ile değil de(yüklenebilir 1.66 nın çıkmasını bekliyorum garantiden dolayı hspl yapamadım :( ) ,
    herhangi bir program yardımı ile işlemcinin saat hızını düşürecek bir program var mı acaba? Gerekli zamanlarda pil den tasaruf için çok iyi olurdu.
  • hspl olayını halltemiş olmana sevindim. artık sık sık rom yükler test edersin test etmiş olduğun romlar ile ilgili tecrübe ve görüşlerini bugünkü mesajında olduğu gibi bizimle her zaman paylaşırsan sevinirim.

bsb tweak ile pinch the zoom'u seçtikten sonra açılan ekranda tekrar menü'yü tıklarsan orada add application diye bi seçenek var. add aplication dediğinde bir uyarı veriyor ve zoom yapmak istediğin programı açman için seni ana ekrana dönrüyor. zoom yapmak istediğin programın içinde iken cihazı sağa sola sallarsan (aman elinden fırlatıp düşürme, ben neredeyse öyle yapıyordum) bir uyarı mesajı verioyr ve bsb tweaks programına geri dönüyor. sonrasında programdan çıkmak istediğinde soft reset atıyor ve belirtmiş olduğun programda pinch to zoom olayı aktif bir şekilde cihaz yeniden açılıyor. benzer şekilde menüde yer alan rotation kısmından istediğin programa cihaz yan çevrildiğinde yan dönme özelliği ekleyebilirsin. bu işlemi yaparken izlemen gereken adımlar pinch to zoom ile aynı.

kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

arkadaşlar hepinize verdiğniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.. gerçekten yardımcı oldunuz ve şimdi de costum rom kullanıyorum..

ilk kullandığım rom duttyninhttp://download.htcpedia.com/index.php?download=8fb9a4e1c5294e4e560103ced391fa3d_&key=dwilnNvq86SbY bu romuydu..

açıkçası hayalkırıklığı oldu.. çünkü önceden kvknın kullandığım romu buna 5 basardı.. daha yazaş gibi geldi..aslında daha yavaştı zaten.. ardında ne etcem cihazı daha iyi yapabilmek için garanti dılı bıraktık ama daha kötü oldu dedim kendi kendime..

sonra imdadıma mirininhttp://download.htcpedia.com/index.php?download=6648209f9c8bf9bfde96efaf570df743_&key=dwilnNvq86SbY şu adresteki romunu indirip kurdum..

sonuç.. cihazım uçabiliyoooo..:))) (ama dikkat sakın indirdiğiniz bu dutty ve mirinin romlarına türkçe yüklemeyin.. cihazı mahvediyo.. mesaj ve kamera sorunu oluyo hemen ve bu sorunlar sadece türkçe dil paketine bağlı.. çünkü kaldırınca cihaz yine hiçbi sorun olmadan rahat rahat çalışıyor..)

şu yukarıda hecenin en son geçtiği 1.66 romu türkçe dil paketini tam destekliyo mu.. yani kamera da çift foto olayı ve mesajların ufak yazılması olayları ondda da oluyo mu.. yoksa gayet stabil mi çalışıyo..

ikinci olarak bu zoomer programını yükledim ama bir türlü kullanamadım.. özellikle şu videodaki yakınlaşma olayına bitiyorum ama bişi yapamıyorum..o bana çok koyuyo şimdi.. umarım kullanan arkadaşlaar yardımcı olur..

bi de bsb tweak adlı programda pinc the zoom adlı yere geliyom..(sağ altta menüden) ama seçili hale getirdiğim öğeleri bir türlü uygulayamıyorum.. öyle bi seçenek yok.. onu yasol yapacaz bilmiyorum..help...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 1 Şubat 2010; 23:14:16 >

• bir zamanlar xcpuscalar isimli bir program kullanırdım. intel ve tiomap işlemcilerde bahsetmiş olduğun işlemi yapardı. hatta cpu'ya yüklenildiği durumlarda daha yüksek bir saat hızına overclock falan özelliği vardı. benzer işelmi qulacomm işlemciler için yapan bir program yok bildiğim kadarı ile. bir ara ben de çok araştırdım ama bulamadım. http://www.pokedev.com/setcpu/ android işletim sisteminde çalışan bir program var. ilerde windows mobile içinde çıkma ihtimali yüksek gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: prot

@hece

Öncelikle cevapların ve bilgilendirmelerin için herkes adına ve kendi adıma çok teşekkür ederim. Aklıma şey takıldı; rom vasıtası ile değil de(yüklenebilir 1.66 nın çıkmasını bekliyorum garantiden dolayı hspl yapamadım :( ) ,
    herhangi bir program yardımı ile işlemcinin saat hızını düşürecek bir program var mı acaba? Gerekli zamanlarda pil den tasaruf için çok iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=603880 adresinde bu programların indirilebileceği linkler mevcut. burada işe yarayack başka programlar da bulmak mümkün.

http://r a p i d s h a r e.com/files/323648537/Vovichek_Jamrecords_20shcut_m2525.cab
    http://r a p i d s h a r e.com/files/324787036/vangrieg_InCall_Lock-LEO-ITA.CAB

bahsettiğin romu kullandığım süre zarfında herhangi bir problem ile karşılaşmadım. şu an Dutty v1.5'i deniyorum ama sanırım ben de tekrar 1.66'ya dönerim.

quote:

Orijinalden alıntı: discordi@

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 adresinden World Wide English (WWE) 1.66.405.2 olarak geçen romu yükledim. daha önce yüklediğim 1.66 rom yavaş ve problemli idi ama bu rom gayet iyi görünüyor. spb benchmark sonuçlarını bu rom ile yeniden güncelledim.

tabi şu an için çok yeni olduğundan problem olup olmadığı konusunda kesin bir şey söylemek zor. biraz daha kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.

World Wide English (WWE) 1.66.405.2 da herhangibir aksilik gözlemlediniz mi? Bende 1.48'den bu roma geçmeyi düşünüyorum.
    Bir de aşağıdaki programlar ile ilgili link verebilir misin?

Vovichek_Jamrecords_20 shortcut : ana ekrandaki program kısayol sayısını 9 adetten 20 adete çıkarıyor. kesinlikle çok işe yarıyor.

In Call Lock for Leo : çağrı geldiği sırada, çağrı kabul ve red tuşlarını devre dışı bırakarak çalan telefonu kılıftan çıkarmaya çalışırken yanlışlıkla bu tuşlara basılmasına engel oluyor. kesinlikle gerekli

Teşekkürler..

Ben de 1.66 yükledim cihaza...
    1.43 ile başlamış ve 1.48'i de kullanmıştım..

Ara ara şöyle bir sıkıntım oluyordu 1.48 de. Cihaz bekleme modundayken herhangi bir tuşa basarak açmak istediğimde ekrana gelen slide bar'ı sağa yada dola çektiğimde çektiğim tarafta takılıp kalıyordu. bu durumda ana ekrana ulaşamıyorum. telefon özelliğini ve başlat menüsünü kullanabiliyorum ama ana ekranı göremiyordum. Böyle bir sıkıntı yaayan oldu mu acaba?

1.66 rom'a yeni geçtiğim için bu sıkıntı henüz tekrarlamadı ama ara sıra yavaşlama oluyor gibi hissettim. bir kaç gün deneyeyim bakalım..

• Relax bende aynı sorunu yaşamıştım, şuan bende 1.66dayım.
    Şuan için sanırım bende de sorun çözülmüş görünüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: rel@x

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=603880 adresinde bu programların indirilebileceği linkler mevcut. burada işe yarayack başka programlar da bulmak mümkün.

http://r a p i d s h a r e.com/files/323648537/Vovichek_Jamrecords_20shcut_m2525.cab
    http://r a p i d s h a r e.com/files/324787036/vangrieg_InCall_Lock-LEO-ITA.CAB

bahsettiğin romu kullandığım süre zarfında herhangi bir problem ile karşılaşmadım. şu an Dutty v1.5'i deniyorum ama sanırım ben de tekrar 1.66'ya dönerim.

quote:

Orijinalden alıntı: discordi@

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=623283 adresinden World Wide English (WWE) 1.66.405.2 olarak geçen romu yükledim. daha önce yüklediğim 1.66 rom yavaş ve problemli idi ama bu rom gayet iyi görünüyor. spb benchmark sonuçlarını bu rom ile yeniden güncelledim.

tabi şu an için çok yeni olduğundan problem olup olmadığı konusunda kesin bir şey söylemek zor. biraz daha kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.

World Wide English (WWE) 1.66.405.2 da herhangibir aksilik gözlemlediniz mi? Bende 1.48'den bu roma geçmeyi düşünüyorum.
    Bir de aşağıdaki programlar ile ilgili link verebilir misin?

Vovichek_Jamrecords_20 shortcut : ana ekrandaki program kısayol sayısını 9 adetten 20 adete çıkarıyor. kesinlikle çok işe yarıyor.

In Call Lock for Leo : çağrı geldiği sırada, çağrı kabul ve red tuşlarını devre dışı bırakarak çalan telefonu kılıftan çıkarmaya çalışırken yanlışlıkla bu tuşlara basılmasına engel oluyor. kesinlikle gerekli

Teşekkürler..

Ben de 1.66 yükledim cihaza...
    1.43 ile başlamış ve 1.48'i de kullanmıştım..

Ara ara şöyle bir sıkıntım oluyordu 1.48 de. Cihaz bekleme modundayken herhangi bir tuşa basarak açmak istediğimde ekrana gelen slide bar'ı sağa yada dola çektiğimde çektiğim tarafta takılıp kalıyordu. bu durumda ana ekrana ulaşamıyorum. telefon özelliğini ve başlat menüsünü kullanabiliyorum ama ana ekranı göremiyordum. Böyle bir sıkıntı yaayan oldu mu acaba?

1.66 rom'a yeni geçtiğim için bu sıkıntı henüz tekrarlamadı ama ara sıra yavaşlama oluyor gibi hissettim. bir kaç gün deneyeyim bakalım..

• hocam eyvallah bsb için.. süper oldu tek kelimeyle..

rom konusuna gelince zaten şu an mirinin romunu kullanmaya devam etmekteyim.. ama dün son çıkan radyo güncellemesini yükledim.. şaşırtıcı sonuçlarla karşılaştım..
    ilki pil ömrü.. sabah 8 de şarjdan çıkardım telefonu.. öğlen saat 2.30 da şarjı %50ye indi.. peki ne yaptım bu arada..
    telefon 6.5 saat full internete bağlı haldeydi ve verileri otomatik indiriyordu.. hava durumu 30 dakikada bir.. email 15 dk.da bir.. diğerleri saatte bir..
    2 saat interneti kullandım.. (bütün noroloji dersi boyunca..:))
    arada cihazı kurcaladım..
    resim falan çektim..
    aklıma başka bişi gelmedi daha.. bu kadar.. beklediğimden çok üstün performans verdi.. yani pil ömrü uzamış..
    3g ve çekim gücü de artmış..

yani kısacası canvarımız gücüne güç katmış..:))

bu arada bir sorum daha olacak..
    tcpmp player ile nasıl altyazıyı gömmeden ekleyerek video izleyebilecez.. bi arkadaş yardımcı olursa süpper olur..
    quote:

hspl olayını halltemiş olmana sevindim. artık sık sık rom yükler test edersin test etmiş olduğun romlar ile ilgili tecrübe ve görüşlerini bugünkü mesajında olduğu gibi bizimle her zaman paylaşırsan sevinirim.

bsb tweak ile pinch the zoom'u seçtikten sonra açılan ekranda tekrar menü'yü tıklarsan orada add application diye bi seçenek var. add aplication dediğinde bir uyarı veriyor ve zoom yapmak istediğin programı açman için seni ana ekrana dönrüyor. zoom yapmak istediğin programın içinde iken cihazı sağa sola sallarsan (aman elinden fırlatıp düşürme, ben neredeyse öyle yapıyordum) bir uyarı mesajı verioyr ve bsb tweaks programına geri dönüyor. sonrasında programdan çıkmak istediğinde soft reset atıyor ve belirtmiş olduğun programda pinch to zoom olayı aktif bir şekilde cihaz yeniden açılıyor. benzer şekilde menüde yer alan rotation kısmından istediğin programa cihaz yan çevrildiğinde yan dönme özelliği ekleyebilirsin. bu işlemi yaparken izlemen gereken adımlar pinch to zoom ile aynı.

kolay gelsin.

quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

arkadaşlar hepinize verdiğniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum.. gerçekten yardımcı oldunuz ve şimdi de costum rom kullanıyorum..

• hah bide unutmadan hd2sinde mobil tv kullanan arkadaşlar var mı.. varsa nasıl devreye sokuyoruz.. bu ekrana yakışır mobil tv...:))
  • Kullanan arkadaşlar,

Telefonda internet üzerinden program olmadan bankacılık işlemlerini yapabildiler mi?, yada bilgisayardaki gibi internet üzerinden tüm işlemler yapılıyor mu? Java vss sorunu vermeden..

Benim için bu önemli, eğer bu ok ise 200 tl kar ile iphone almaktan vazgececeğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerii -- 2 Şubat 2010; 20:55:59 >
  • @Hece

1.66 versyon romları; Türkiye' de alınmıs telefonlar için; güncellemeyi soran bir mail attım. Cevabını paylaşayım. (Bugün geldi, cevap)

"Sayın HTC Kullanicisi ,
    Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Size en kaliteli hizmeti vermek ve her türlü soru ve isteğinize cevap vermek için çalışıyoruz.
    Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız.
    Turkiye icin ROM guncellemesi uzerinde calisilmaktadir. Yakinda bu ROMu Turkiye websitesinin destek bolumunde bulabileceksiniz. "

Bu arada arkadaşlar; Media Player hariç butün Mp3 media playerlarda tuş klidine geçince ses kapanıyor(Win Media Player hariç). Bunu engellemenin bir yolu var mıdır?

Diğer soruda Htc Equilizer; Hd2 de çalısmıyor, baska bildiğiniz genel kulaklık çıkısı için eq var mı?
  • @prot

1.66 romun Türkiye için gelmesi güzel bir haber. kullanmasak bile en azından garantiye yollarken yükleyecek orjinal romumuz olur elimizde güzel haberin için teşekkürler.

ben ilk olarak Asia_WWE_1.66.707.1 olarak geçen 1.66 romu yüklemiştim performans çok kötü idi ve hemen kaldırdım. sonrasında WWE_1.66.405.2 rom çıkınca onu denedim ve çok beğendim. çoğu custom romdan çok daha iyi çalışıyor. şu anda da bu romu kullanmaya devam ediyorum. radio olarak da excalibur21 arkadaşın bahsettiği 2.07.51.05'i yükledim. şu an herşey gayet iyi gibi.

dutty 1.5'den tekrar 1.66'ya dönmek için dalgınlıkla asia 1.66'yı yükledim ve başta farkına da varmadım. cihaz yerlerde sürünüyordu ve ben de o kadar rom yükle kaldır derken cihaz bozuldu falan diye endişelendim başta. sonra yaptığım hatayı farkedip yeniden WWE 1.66'yı yükledim. herşey iyi hoş tabi. diyeceğim o ki umarım 1.66'yı Türkiye için hazırlarlarken asia rom'a yaptıklarını yapmazlar ve ortaya güzel bir çalışma çıkarmayı başarırlar.

mp3 ve video player olarak CorePlayer'ı kullanıyorum. telefonun ekranı kapandıktan sonra çalmaya devam etmesi için ekranı manuel olarak kapatmamak gerekiyor. ben de mp3'ü başlatıp sol üstte starta basıyorum ve sol altta lock ile telefonu tuş kilidine alıyorum. sonra kullanılmadığında zaten cihaz otomatik olarak ekranı kapatıyor ve coreplayer arka planda çalmaya devam ediyor.

Equilizer olarak start-multimedia altında Audio Booster kullanabilirsin.

• şimdi iş bankası'nın internet şubesi'ne girmeyi denedim. opera browser ana sayfaya kadar geldi ama işlem yapmak için gerekli menüleri getirmedi. internet explorer ise gayet başarılı bir şekilde açtı. eft-havale falan denemedim ama hesap özetlerimi, otomatik ödemelerimi falan menülerden rahatlıkla görebildim.

quote:

Orijinalden alıntı: Kerii

Kullanan arkadaşlar,

Telefonda internet üzerinden program olmadan bankacılık işlemlerini yapabildiler mi?, yada bilgisayardaki gibi internet üzerinden tüm işlemler yapılıyor mu? Java vss sorunu vermeden..

Benim için bu önemli, eğer bu ok ise 200 tl kar ile iphone almaktan vazgececeğim sanırım.
  • Bu başlıklık altında emeği geçen herkezin ellerine sağlık (özellikle hece'nin). gerçekten güzel bir derleme olmuş

Ben eski bir diamond kulanıcısıyım. Bu cihazı kullandığımda ekran problemi yaşadığımdan ekran KVK'da değiştirişmişti ancak contrast (eskisine göre açık) sorun farkettiğim için ekran tekrar değiştirilmişti.

HD2'yi iki farklı darty mağzasında ve vatanbilgisayarda inceledim ancak bu cihazlardada contrast ayarı açık gözüküyor. Bu farkı özellikle Hero ile yanyana kıyaslayınca ferkediyorsunuz.

sorum contrast ayarlıyabilecek bir utility varmı? (otomatik ve manuel ayarlanabilen birigtnessden bahsetmiyorum)

ikinci sorumda test ettiğim cihazlarda menü fontları kötü gözüküyordu. Bu cihazların Türkçe olmasındanmı kaynaklanıyor? İngilizce kullananlarda böyle bir sorun varmı? Tabi birde bu fontu değiştirmek mümkünmü?

• @Davidoffmath

şu 1GHz işlemcinin hız kilidi konusunu biraz daha araştırdım ve sanki böyle bir kilit yok gibi geldi bana. aynı işlemciye sahip acer ve toshiba'nın cihazlarının benchmark sonuçları HD2'den farklı değil.

acer neoTouch için,

http://translate.google.es/translate?hl=es&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fmobile.mail.ru%2Freviews%2Facer%2FAcer_S200-rev.html adresinde

Spb Benchmark index : 2055.57 2055.57

CPU index CPU index : 6875.36 6875.36

File system index File system index : 1006.03 1006.03

Graphics index Graphics index : 2308.95 2308.95

PiCalc test sonuçları :

1000: 261ms
    10000: 20271ms
    20000: 80615ms

ayrıca toshiba tg01 için de aşağıdaki karşılaştırma tablosunu buldum. yani işlemci benchmark sonuçları yaklaşık değerleri veriyor gibi. ya tüm cihazlarda kilit var, ya benchmarklar yeterince doğru sonuç vermiyorlar (ben spb benhmark'a pek güvenmiyorum zaten) ya da kilit olayı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Ben Dutty Rom u ve 576mb lik ram olayını pek tutmadım nedense pda da daha çok takılmalar olmaya başladı eski radio versinuyla daha iyiydi.Bende şimdi en son radio versiyonu kullanan L26_HD2[LEO]V3.1_WWE rom u deniyorum bakalım bu nasılmış.Fakat şu an için arkadaşlara ram olayını takmamalarını önerebilirim çünkü ram zaten yeterli gerek yok.Fakat benim merak ettiğim xda daki bir rom gerçek 1ghz hız için bi rom çıkarmış şimdi biz bu aleti normalde 1ghz de kullanamıyor muyuz 750mhz civarı diyorlar çünkü.Bunun hakkında bir bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 3 Şubat 2010; 0:47:53 >

• quote:

şimdi iş bankası'nın internet şubesi'ne girmeyi denedim. opera browser ana sayfaya kadar geldi ama işlem yapmak için gerekli menüleri getirmedi. internet explorer ise gayet başarılı bir şekilde açtı. eft-havale falan denemedim ama hesap özetlerimi, otomatik ödemelerimi falan menülerden rahatlıkla görebildim.

quote:

Orijinalden alıntı: Kerii

Kullanan arkadaşlar,

Opera Browser'dan Garanti Bankası'nın sayfasına çok rahat girdim... Kredi kartlarını hızlı ödemeye tanımladım... Ve kredi kartlarının ödemelerini yaptım.. Bunları yaparken bir yandan da kahvemi yudumladım...
    Çok başarılıydı..

• @hece 3D Driver Patch v1.1 patchını 1.66 romuna kurabilir miyiz acaba ? Birde 1.66 romunda herhangi bir sorunla karsılasmadın galiba ?
  • quote:

@prot

1.66 romun Türkiye için gelmesi güzel bir haber. kullanmasak bile en azından garantiye yollarken yükleyecek orjinal romumuz olur elimizde güzel haberin için teşekkürler.

ben ilk olarak Asia_WWE_1.66.707.1 olarak geçen 1.66 romu yüklemiştim performans çok kötü idi ve hemen kaldırdım. sonrasında WWE_1.66.405.2 rom çıkınca onu denedim ve çok beğendim. çoğu custom romdan çok daha iyi çalışıyor. şu anda da bu romu kullanmaya devam ediyorum. radio olarak da excalibur21 arkadaşın bahsettiği 2.07.51.05'i yükledim. şu an herşey gayet iyi gibi.

dutty 1.5'den tekrar 1.66'ya dönmek için dalgınlıkla asia 1.66'yı yükledim ve başta farkına da varmadım. cihaz yerlerde sürünüyordu ve ben de o kadar rom yükle kaldır derken cihaz bozuldu falan diye endişelendim başta. sonra yaptığım hatayı farkedip yeniden WWE 1.66'yı yükledim. herşey iyi hoş tabi. diyeceğim o ki umarım 1.66'yı Türkiye için hazırlarlarken asia rom'a yaptıklarını yapmazlar ve ortaya güzel bir çalışma çıkarmayı başarırlar.

mp3 ve video player olarak CorePlayer'ı kullanıyorum. telefonun ekranı kapandıktan sonra çalmaya devam etmesi için ekranı manuel olarak kapatmamak gerekiyor. ben de mp3'ü başlatıp sol üstte starta basıyorum ve sol altta lock ile telefonu tuş kilidine alıyorum. sonra kullanılmadığında zaten cihaz otomatik olarak ekranı kapatıyor ve coreplayer arka planda çalmaya devam ediyor.

Equilizer olarak start-multimedia altında Audio Booster kullanabilirsin.

ilk önce paylaşımda emeği geçen herkese özellikle hece'ye çok teşekkür ederim.Hece senden bişey rica edicem sana zahmet senin şu an kullandığın memnun olduğun romu burda paylaşırmısın.Şimdiden bütün yaptıkların ve yapacakların için çoook teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık.

• @hece

prot'un bahsetmiş olduğu Türkçe 1.66 ROM 'u yüklediğimizde Türkçe paketi otomatik olarak update edilmiş olarak mı gelir? (Yani ROM'un içinde mi gelir?) Yoksa biz o bozuk nette dolaşan Türkçe dil paketini kuracak mıyız ? Eğer içinde olarak gelmiyorsa, Türkiye'ye özgü bir ROM ne anlama geliyor ? Yani orjinal ROM'un nesini değiştiripte Türkiye'ye özel bir ROM yayınlıyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chirkinordek -- 3 Şubat 2010; 16:33:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.