Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar merhabalar satin almak icin 4 telefon uzerinde duruyorum, iphone 3gs, samsung omnia II, htc hd2, htc hero.
    Isim geregi para piyasalarini ve borsayi anlik olarak takip etmem gerekmekte, fotograf cekmek ve twitter facebook gibi yerleride takip etmek benim icin onemli oldugundan bugune kadaren cok htc hd2 yi on plana cikardigim arastirmalar yapmistim taa ki bu sabah okudugum bir incelemede htc hd2 nin telefon olmak disinda herseyi basardigi yaziyordu yani ses kalitesinin kotulugunden dem vuruluyordu. bu konuda da bir karsilastirma yaparsaniz memnun olurum, tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece

aşağıdaki adreste orjinal batarya mevcut. fiyatı kargo dahil 43$ gibi rakama geliyor. 1230 mAh batarya.

http://cgi.ebay.com/Genuine-Original-Battery-for-HTC-Touch-HD2-HD-2-T8585_W0QQitemZ270518375011QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3efc26d263

yan sanayi 1200 mAh batarya ise 28$ gibi fiyata geliyor kargo dahil.

http://cgi.ebay.com/1200mAh-Battery-Cradle-Charger-for-HTC-HD2-HD-2-II-Leo_W0QQitemZ300394177353QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item45f0e36349

her ikiside paypal ile ödeme kabul ediyor ve Türkiyeye satış yapıyorlar.

sırf yedek olsun, yolda bırakmasın diye yan sanayi almak ne kadar doğru olur bilemiyorum ama ben 15 dolar farkı verir orjinal bataryayı almayı tercih ederdim. (gerçi yan sanayi olan ile birlikte harici şarj ünitesi de geliyor). Xperia'yı verdiğim arkadaş yan sanayi yedek batarya aldı ama normal bataryanın çeyreği kadar bile performans alamıyor.

tabi ben bekleyip, pahalı da olsa uzun yolculuklarda kaygısızca kullanmak için 2300 mAh bataryayı almak istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Fiyat biraz pahalı geldi batarya için nerden baksan 20 sterlinde kargosu tutar onun.Orjinal bataryası ne kadar acaba yada yan sanayi alınsa cihaza zararı olur mu?

Biraz kullanıp orjinal bataryasından almak lazım bayağı masraflı olucak sanırım araba için cama tutucu almak gerekicek araç şarj kiti lazım yandık

• bence şu an alınabilecek en iyi cihazlar,

windows mobile işletim sistemli : HTC HD2
    Apple OS işletim sistemli : iPhone 3GS
    Android işletim sistemli : HTC Google Nexus One

her bir cihaz belli kullanıcı kitlesine hitap eden, kendi klasmanında en başarılı cihazlar.

diğer başlıklarda hd2 ve iphone'un her ikisini de kullanan bir arkadaş para piyasaları ve borsayı takip için tercihini iPhone 3GS'den yana kullanmıştı ve sbep olarak bu alanda daha fazla yazılım bulunmasını ifade etmişti.

hd2 telefon olarak kesinilikle çok başarılı. çoğu pda, telefon özelliği olarak problemlidir ancak hd2'de bu durum söz konusu değil. acaba o yorumu yazan arkadaş nesini beğenmemiş. bence görüşme kalitesi, sinyal gücü vb. çok başarılı. herhangi bir nokia telefondan hiç bir farkı yok. ayrıca hızlı rehber filtreleme özelliği ile (windows mobile telefonların tümünde var olan bir özellik) rehberde arama yapmak çok çok bazit ve hızlı.

omnia 2, hd2 ile aynı klasmanda ama performans olarak ondan çok gerilerde. yani fiyat performans olarak bakıldığından kesinlikle tavsiye etmem. hd2'nin olduğu bir piyasada diğer pdalar'ın adı bile anılmaz oldu. ancak klavye falan gibi özellikleri illaki arayan birisi için xperia ya ta touch pro 2 gibi cihazlar belki düşünülebilir.

android işletim sistemli olarak da Hero yerine de Google Nexus One tercih edilebilir. umarım Türkiye'ye kısa sürede gelir. 1GHz işlemcili güzel bir cihaz.

quote:

Orijinalden alıntı: shallow

arkadaslar merhabalar satin almak icin 4 telefon uzerinde duruyorum, iphone 3gs, samsung omnia II, htc hd2, htc hero.
    Isim geregi para piyasalarini ve borsayi anlik olarak takip etmem gerekmekte, fotograf cekmek ve twitter facebook gibi yerleride takip etmek benim icin onemli oldugundan bugune kadaren cok htc hd2 yi on plana cikardigim arastirmalar yapmistim taa ki bu sabah okudugum bir incelemede htc hd2 nin telefon olmak disinda herseyi basardigi yaziyordu yani ses kalitesinin kotulugunden dem vuruluyordu. bu konuda da bir karsilastirma yaparsaniz memnun olurum, tesekkurler.

• En önemlisi HTC nin yazılım destegi tüm markaların önünde diye düşünüyorum
  • Arkadaslar merhaba

Mobile Device Center ile telefonu bağlama sorunu yaşıyorum. Vista 64 bit kullanıyorum ve uygun Mobile Device Center programının microsoft un sayfasından indirdim. Telefonu ActvieSync modunda bağlayıp programı açtığımda pc-telefon bağlantısı kurulmuyor. Diğer taraftan telefonu 2. modda bağlarsam usb den telefon içindeki dosyaları resimler vs. görebiliyorum.
    Ne yapmam gerekiyor yada nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

Telefonda yasadıgım SMS gönderememe ve MSN e bağlanamama sorununu çözmek için yuklemem gereken programlar varmış :) AMa daha bağlantı bile kuramadım :))
  • +1

quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

En önemlisi HTC nin yazılım destegi tüm markaların önünde diye düşünüyorum
  • Kocaman ekranlı hd2 nizin erkanını nasıl koruyorsunuz?Mesela iphone için invisible shield var ama çok pahalı,piyasada 10 liraya bulunabiliyor,bu tip şeyleri kullanan varmı yada ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwebb

Kocaman ekranlı hd2 nizin erkanını nasıl koruyorsunuz?Mesela iphone için invisible shield var ama çok pahalı,piyasada 10 liraya bulunabiliyor,bu tip şeyleri kullanan varmı yada ne önerirsiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s

Bu testten sonra bence hiç gerek yok
  • Evet arkadaşlar bende bugun aranıza katıldım bir htc hd2 ile=).Biraz karışık ama alışıcaz birbirimize.Tabiki bikaç sorum da olucak,hava durumunu saat başı al dedim wireless dan internete bağlı olmasada edge yada 3g den alırmı otomatik olarak? Birde operaya girince klavyeden yazı yazmaya başlıyorum fakat klavyeyi değiştirince(ABC düğmesinden)çat klavye kapanıyor sonra tekrar açmak gerekiyor bu konuda bir bilgisi olan varmı?
  • Ve ve ve ayrıca sayın hece sayfanın başında önerdiğiniz programları nerden bulabilirm.Market place den mi inecek,yoksa internettenmi arıyacağım?
  • @cwebb

öncekille cihazın hayırlı olsun diyorum. güle güle kullan.

anladığım kadarı ile bu cihaz ilk windows mobile tecrüben oluyor. alışıncaya kadar biraz can sıkabiliyor ama alışınca da vazgeçilemiyor doğrusu

cihazın ekranını koruma konusundaki sorun için, sahibinden.com'dan 4 tanesi 10 liraya satılan ekran koruyucular ekranı koruma konusunda işine yarayacaktır. ancak aynalı olanları tavsiye etmem. daha iyi bir koruma istersen invisible shileld gibi alternatifler de var.

hava durumunu güncellemesini 3g ile alabilirsin elbette ancak saat başı veri çekecekse ve mail falan da kullanıyorsan bir internet paketi aboneliği işine yarayacaktır. ben turkcell aylık 100 mb paketi kullanıyorum. zaten çoğu zaman wireless olan ortamlarda olduğumdan sair zamanlar için yeterli oluyor.

klavye ile ilgili bahsetmiş olduğun problem Türkçe yamadan kaynaklanıyor olabilir. kendi cihazımda şimdi denedim ve problem gözlemlemedim.

program konusunda nereden bulacağın tamamen tercihine kalmış. marketplace'den satın alabilir ya da f o r u m . p p c w a r e z. o r g benzeri sitelerden indirip, denedikten sonra işine yarayacağını düşündüklerini daha sonra satın almak üzere kullanabilirsin.

program yükleme konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hece

@cwebb

öncekille cihazın hayırlı olsun diyorum. güle güle kullan.

anladığım kadarı ile bu cihaz ilk windows mobile tecrüben oluyor. alışıncaya kadar biraz can sıkabiliyor ama alışınca da vazgeçilemiyor doğrusu

cihazın ekranını koruma konusundaki sorun için, sahibinden.com'dan 4 tanesi 10 liraya satılan ekran koruyucular ekranı koruma konusunda işine yarayacaktır. ancak aynalı olanları tavsiye etmem. daha iyi bir koruma istersen invisible shileld gibi alternatifler de var.

hava durumunu güncellemesini 3g ile alabilirsin elbette ancak saat başı veri çekecekse ve mail falan da kullanıyorsan bir internet paketi aboneliği işine yarayacaktır. ben turkcell aylık 100 mb paketi kullanıyorum. zaten çoğu zaman wireless olan ortamlarda olduğumdan sair zamanlar için yeterli oluyor.

klavye ile ilgili bahsetmiş olduğun problem Türkçe yamadan kaynaklanıyor olabilir. kendi cihazımda şimdi denedim ve problem gözlemlemedim.

program konusunda nereden bulacağın tamamen tercihine kalmış. marketplace'den satın alabilir ya da f o r u m . p p c w a r e z. o r g benzeri sitelerden indirip, denedikten sonra işine yarayacağını düşündüklerini daha sonra satın almak üzere kullanabilirsin.

program yükleme konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olmaya çalışırım.

çok teşekkür ederim,zaten sayfanın başında yaptığın inceleme beni çok aydınlattı o yüzden aldım bu aleti.Evet ilk deneyimim ama sevdim bu aleti alışıcaz birbirimize zamanla.Tekrar teşekkürler.

• Merhabalar.Çok geçmeden yine burdayım.Hd2 mi kurcaladıkça yeni sorular çıkıyor tabiki.Dikkat ettimde htc hd2 için update ler mevcut ama bu turkiye sayfasında değil,başka htc sayfalarda mevcut,bunları inip kurmam cihazda herhangi bir probleme yada dil bozukluğuna yol açarmı?Örneğin rom update i ve kamera için update ler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

Bu arada tüm sorunları çözdüm istediğim şehrin hava durumunuda ekleyebiliyorum ve manilayı registryden Türkçeleştirdiğinizde bulunulan yerinde hava durumunu isim vererek buluyor ve Location yerine yazıyor tek sorun Home ekranında Bulunulan yerin adını Türkçe olarak yazmasına rağmen altında IDS_HOME_WEA onunda altında STATE_6 yanı bulunulan yer hava durumunu rüzgarlı vs güneşli olarak yazmıyor.
    Bilen varmı ? bu arada araştırmaya devam bir ara bir yerde okumuştum ama..!

Evet konuda bilgisi olan yok galiba ,bu arada son aramalarıma göre çaresinin Manila 2.5 Türkçe dil güncellemesi ile çözüleceğini düşünüyoprum da sorun bu paketi veya daha güncel olan bir manila sürümünü bulup romdan ayrıca yükleyebilmekte yatıyor zannedersem.
    xda.developer kazan ben kepçe dün akşam bayağı aradım bulamadım.2.1 Manilaların güncel sürümlerinde bu sorun olmuyordu,2.5 manilada tahminen daha Türkçe paketi hazır değil veya son sürüme güncelleme yapabilirsem bunu açığa kavuşturacağım.
    Registrden 41f ile Türkçeye aldığımda bu hatalar oluşuyor ama sorunsuz olarak bulunulan yeri Home ekranındaki My Location'a yazıyor,Yukardaki hataları yok etmek için registryden 409 ile manila dili ingilizce yapıldığında karekter ve kod sorunu manilada ingilizce dili bulunduğundan çözülüyor ama yerel dil seçilmediğinden My Location o anda bulunulan baz istasyonunun ıd sini alamadığından My Location olarak görülüyor ama diğer sorun oluşmuyor.
    Bu konuda başkaca değişik fikri ve çözüm önerisi olan varmı ?
    Kimseden ses çıkmadı bu sorunu yaşayan başka kişiler yokmu ?
    Manila ve rom sürümünüz ile konuyu cevaplarsanız daha kolay ve az yazışarak çözüm bulabiliriz.
    Tekrar teşekkürlerimle...

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: cwebb

Kocaman ekranlı hd2 nizin erkanını nasıl koruyorsunuz?Mesela iphone için invisible shield var ama çok pahalı,piyasada 10 liraya bulunabiliyor,bu tip şeyleri kullanan varmı yada ne önerirsiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=NcEaehKWr2s

Bu testten sonra bence hiç gerek yok

Maalesef buna katılamayacağım. Sürekli kılıfında bulundurmama ve itinalı kullanmama rağmen bugün kalem ucu büyüklüğünde bir çizik farkettim ekranda :(

Ekran koruyucu şiddetle tavsiye olunur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanktruth -- 10 Şubat 2010; 15:35:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agesilaos
    arkadaslar, cihaza hangi romu yuklesem ac kapa yaptıgımda hep beyaz ekranda takılıyor, tek care hard reset atıyorum acılıyor.. o zamanda yukledigm tum oyun, resim, video, program ne varsa gidiyor. gecen bi arkadas hongkongdan 8gb class 2 sandisk hafıza kartı getirdi, ne olduysa onu taktıktan sonra basladi hersey. kartı cıkarıp rom yukluyorum ama restart yada ac kapa yaptıgımda hep beyaz ekranda kitleniyor. hard resetten baska care bırakmıyor. bunun nedeni ne olabilir yada bu sorunu nasıl cozerim bilen varmı arkadaslar?

ana forumdada yazdim arkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi? en son HSPL den sorun olabilecegi sonucuna ulastim. yeni hspl gibi bisey oldumu yada varmi HD2'de.. birde HSPL kaldirmanin yolu official rom yuklemekdi deilmi? sanirim 1.43 versiyonu yuklemek gerekiyor.
  • Dostum telefonda hafıza kartı olarak ne kullanıyorsun ne tavsiye edersin uygun fiyata 16 veya 8 gb?
  • Merhaba arkadaşlar ,
    Elimde HD için bir kaç ürün kaldı ama yenilerini getirteceğim. İsteyen olursa HD2 içinde ürün getirtebilirim.
    Kılıf, ekran bandı, kapak koruyucu, masaüstü standı, yedek pil şarjlı masa üstü standı, kulaklık, yedek pil, pil şarj aleti, duvar şarj aleti, data kablosu, araç tutucusu, araç şarj aleti, araç kitleri v.s ihtiyaçlarınızda yardımcı olabilirim. Ciddi alıcılar pm ile ulaşsın lütfen. Teşekkürler.
  • kardesım ben telefonuma program oyun yuklıyemıorum sadece oyunlar da deıl programlardı da yuklıyemıorum pc ye ındırorum telefona atıorum sonra nasıl yuklıycem bılmıorum TEL : HTC HD2 telefonu alalı 2 gun oldu daha

kardesım bırı acıl yardımcı olsun lutfen kafayı yıycem pls msn:anarchyst.q.rby@hotmail.com
  • hspl kaldırmayı anlatan faydalı bir video

http://www.youtube.com/watch?v=Wc89Gh0QpIY

quote:

quote:

arkadaslar, cihaza hangi romu yuklesem ac kapa yaptıgımda hep beyaz ekranda takılıyor, tek care hard reset atıyorum acılıyor.. o zamanda yukledigm tum oyun, resim, video, program ne varsa gidiyor. gecen bi arkadas hongkongdan 8gb class 2 sandisk hafıza kartı getirdi, ne olduysa onu taktıktan sonra basladi hersey. kartı cıkarıp rom yukluyorum ama restart yada ac kapa yaptıgımda hep beyaz ekranda kitleniyor. hard resetten baska care bırakmıyor. bunun nedeni ne olabilir yada bu sorunu nasıl cozerim bilen varmı arkadaslar?

ana forumdada yazdim arkadaslar bu konuda bilgisi olan varmi? en son HSPL den sorun olabilecegi sonucuna ulastim. yeni hspl gibi bisey oldumu yada varmi HD2'de.. birde HSPL kaldirmanin yolu official rom yuklemekdi deilmi? sanirim 1.43 versiyonu yuklemek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.