Şimdi Ara

HTC HD2 | İnceleme - Karşılaştırma - Yorumlar | (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
0
Favori
67.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda ben 4 gb a-data class 6 kart kullanıyorum. bir ara LG marka 8 gb class 6 bir kart test etmiştim. şu an kullandığım ve gayet memnun olduğum a-data'dan daha iyi bir kart idi. şimdiye gördüğüm en iyi performansı o kart sergiledi. bulsam alacağım ama sanırım sadece lg cihazlarla falan veriliyor.

8 ya da 16 gb gibi bir kart alırken fiyat konusunda mümkün olduğunca esnek davranıp iyi bir markanın class 6 kartını almak lazım. kartın performansı cihazın performansı üzerinde doğrudan etkili bir unsur.

hangi marka olması gerektiği konusunda yorum yapamayacağım ama ve team marka kesinlikle tavsiye etmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Dostum telefonda hafıza kartı olarak ne kullanıyorsun ne tavsiye edersin uygun fiyata 16 veya 8 gb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 11 Şubat 2010; 22:55:35 >
  • cihaza program yüklemek için iki yol mevcut.

öncelikle hangi işletim sistemi kullandığın önemli tabi. activesync veya mobile device center ile ichazı bilgisayara bağladıktan sonra kurulum yapacağın programın exe ya da cab uazntılı olmasına göre kurulum şekli değişir.

cab uzantılı ise bu cab dosyasını cihazın hafıza kartına kopyalatıp cihaz üzerinden file explorer'i açıp bu cab dosyasını tıklaman yeterli. programın kurulumu başlayacak ve hafıza kartına mı yoksa cihazın dahili belleine mi kurulum yapmak istediğini soracaktır. cab dosyaların ikonu rar dosyaları şeklinde görünüyor ve winrar ile ilişkilendirilmiş durumda. ama kesinlikle bu cab dosyaı bir klasöre falan açmadan tek parça halinde cihaza kopyalaman ve doğrudan bu cab dosyasını tıklaman çok önemli.

program exe uzantılı dosya ise bunu PC üzerinden çalıştıdıktan sonra cab dosyasını cihaza atma ve kurulumu başlatma işi otomatik olarak yapılacak ve kurulumun yapılması istenen yer sorulacaktır.

bir de cab dosyaları PC üzerinden cihaza kurmayı sağlayan programlar da mevcut.

quote:

Orijinalden alıntı: orbay67

kardesım ben telefonuma program oyun yuklıyemıorum sadece oyunlar da deıl programlardı da yuklıyemıorum pc ye ındırorum telefona atıorum sonra nasıl yuklıycem bılmıorum TEL : HTC HD2 telefonu alalı 2 gun oldu daha

kardesım bırı acıl yardımcı olsun lutfen kafayı yıycem pls msn:anarchyst.q.rby@hotmail.com

• cıhaszda activesync yuklu ama ben programları atıorum cıhaza dosya gezgınınde cap dosyasını bulamıorum bı tane setup cıkıor onu tıklıorum ınt explore acılıoru yuklıyemedım hıcbırsey msn felan warsa eklersen bı yardımcı olsan
    msn:
    anarchyst.q.rby@hotmail.com
  • Arkadaşalr siz Htc ve wm 6.5 kullananlara bir kaç sorum olacak. Sorularım yüzeysel olabilir ama iphone den bu telefona geçmem için teknik sorular diyebiliriz. Sorularım abes gelebilir çünkü daha önce wm hiç kullanamdım.

1) Bu telefonlarda ücretsiz pro yüklemek için telefona herhangi bir kırma (iphonede jailbreak yapma) gibi işlemler gerekiyor mu ?

2) Flash tabanlı oyunlar mesela facebook da farmwille gibi oyunlar sorunsuz oynanıyor mu ?

3) facebookdaki videolar sorunsuz izleniyor mu ?

4) Online videoları telefona indirebilmek için herhangi bir yazılım mevcut MU?

5) Program açıkken herhangi mesaj geldiğinde programı kapatmadan direk cevap yazabiliyor muyuz?

6) Uygulama olarak; Slovoed gibi kaliteli kapsamlı sesli telefuzlu sözlük, Outlook harici özel mail programalrı, net üzerinde tv izleme programalrı vs. mevcut mu ?
  • program yüklemek için jailbreak tarzı bir işleme gerek yok. pc ile bağlantı yapılarak kurulum yapmak mümkün. gerçi pocket pc programları genelde .cab uzantılı tek dosyadan oluşuyor ve bunları kart okuyucu vasıtasıyla ya da cihazı pc'ye bağlayarak hafıza kartına atmak ve ardından kurulumu başlarmak yeterli oluyor.

flash konusunda kesin bir şey söylemek zor. hala tam anlamıyla verimli çalışan flash desteği yok malesef.

normal windowsta olduğu gibi birkaç programı aynı anda çalıştırmak ve bunlar arasında geçiş yapmak mümkün. mesaj olayı da buna dahil.

kendi mail arayüzü gayet kullanışlı. ayrıca 3. parti yazılımlar da var.

sözlük konusunda, lingvosoft'un sözlükleri çok başarılı ve hemen her dilde desteği var.

quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Arkadaşalr siz Htc ve wm 6.5 kullananlara bir kaç sorum olacak. Sorularım yüzeysel olabilir ama iphone den bu telefona geçmem için teknik sorular diyebiliriz. Sorularım abes gelebilir çünkü daha önce wm hiç kullanamdım.

1) Bu telefonlarda ücretsiz pro yüklemek için telefona herhangi bir kırma (iphonede jailbreak yapma) gibi işlemler gerekiyor mu ?

2) Flash tabanlı oyunlar mesela facebook da farmwille gibi oyunlar sorunsuz oynanıyor mu ?

3) facebookdaki videolar sorunsuz izleniyor mu ?

4) Online videoları telefona indirebilmek için herhangi bir yazılım mevcut MU?

5) Program açıkken herhangi mesaj geldiğinde programı kapatmadan direk cevap yazabiliyor muyuz?

6) Uygulama olarak; Slovoed gibi kaliteli kapsamlı sesli telefuzlu sözlük, Outlook harici özel mail programalrı, net üzerinde tv izleme programalrı vs. mevcut mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hece

şu anda ben 4 gb a-data class 6 kart kullanıyorum. bir ara LG marka 8 gb class 6 bir kart test etmiştim. şu an kullandığım ve gayet memnun olduğum a-data'dan daha iyi bir kart idi. şimdiye gördüğüm en iyi performansı o kart sergiledi. bulsam alacağım ama sanırım sadece lg cihazlarla falan veriliyor.

8 ya da 16 gb gibi bir kart alırken fiyat konusunda mümkün olduğunca esnek davranıp iyi bir markanın class 6 kartını almak lazım. kartın performansı cihazın performansı üzerinde doğrudan etkili bir unsur.

hangi marka olması gerektiği konusunda yorum yapamayacağım ama ve team marka kesinlikle tavsiye etmiyorum.

quote:

Dostum telefonda hafıza kartı olarak ne kullanıyorsun ne tavsiye edersin uygun fiyata 16 veya 8 gb?

Şu:

www.mymemory.co.uk
    Micro SD Memory Cards from 2GB to 128GB - Buy Online | MyMemory
    http://www.mymemory.co.uk/Micro-SD/Samsung/Samsung-8GB-Micro-SD-Memory-Card?imgNum=58800&showOp=1

veya bu:

www.mymemory.co.uk
    Micro SDHC Memory Cards from 4GB to 32GB | MyMemory
    http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-8GB-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-4

Hangisi iş görür?

8 liklerde class 6 pek yok olanlarda çok pahalı extreme olarak geçiyor onlar. .

• Bir de bu topicte sorayım, diğer topiclerde yanıt alamadım. Cihazda hücre yayınlarını (maç sonuçları vs) alma özelliği var mıdır?
  • settings tabında "all settings" dediğinde çıkan ekranda personal-phone-more penceresinde "broadcast channels"i enable etmen ve settings'e girip burada almak istediğin kanalların kodlarını girmen gerekiyor. hücresel yayın ile ilgili ayarların yapıldığı kısın burası olması lazım ancak şimdiye kadar hiç hücresel yayın kullanmadığımdan bu kodlar nelerdir bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

Bir de bu topicte sorayım, diğer topiclerde yanıt alamadım. Cihazda hücre yayınlarını (maç sonuçları vs) alma özelliği var mıdır?
  • doğrusu class 6 bir kart beklemekte fayda var. ben kendi adıma iyi bir kart buluncaya kadar sabretmeyi tercih ediyorum. böyle hızlı bir cihazın kart yüzünden hızı kesilsin istemem. class 4 kart hiç kullanmadığımdan sormuş olduğun kartlar hakkında yorum yapamayacağım ama yine de class 6'da ısrarlı olmanı tavsiye edebilrim

quote:

quote:

şu anda ben 4 gb a-data class 6 kart kullanıyorum. bir ara LG marka 8 gb class 6 bir kart test etmiştim. şu an kullandığım ve gayet memnun olduğum a-data'dan daha iyi bir kart idi. şimdiye gördüğüm en iyi performansı o kart sergiledi. bulsam alacağım ama sanırım sadece lg cihazlarla falan veriliyor.

quote:

Şu:

www.mymemory.co.uk
    Micro SD Memory Cards from 2GB to 128GB - Buy Online | MyMemory
    http://www.mymemory.co.uk/Micro-SD/Samsung/Samsung-8GB-Micro-SD-Memory-Card?imgNum=58800&showOp=1

veya bu:

www.mymemory.co.uk
    Micro SDHC Memory Cards from 4GB to 32GB | MyMemory
    http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-8GB-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-4

Hangisi iş görür?

8 liklerde class 6 pek yok olanlarda çok pahalı extreme olarak geçiyor onlar. .

• quote:

settings tabında "all settings" dediğinde çıkan ekranda personal-phone-more penceresinde "broadcast channels"i enable etmen ve settings'e girip burada almak istediğin kanalların kodlarını girmen gerekiyor. hücresel yayın ile ilgili ayarların yapıldığı kısın burası olması lazım ancak şimdiye kadar hiç hücresel yayın kullanmadığımdan bu kodlar nelerdir bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

Bir de bu topicte sorayım, diğer topiclerde yanıt alamadım. Cihazda hücre yayınlarını (maç sonuçları vs) alma özelliği var mıdır?

Teşekkür ederim. Sonunda oldu. Ben Avea kullanıyorum . Avea için kodlar: Maç sonuçları: 011, bölge: 050 idi. Tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerDer

Arkadaslar merhaba

Mobile Device Center ile telefonu bağlama sorunu yaşıyorum. Vista 64 bit kullanıyorum ve uygun Mobile Device Center programının microsoft un sayfasından indirdim. Telefonu ActvieSync modunda bağlayıp programı açtığımda pc-telefon bağlantısı kurulmuyor. Diğer taraftan telefonu 2. modda bağlarsam usb den telefon içindeki dosyaları resimler vs. görebiliyorum.
    Ne yapmam gerekiyor yada nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

Telefonda yasadıgım SMS gönderememe ve MSN e bağlanamama sorununu çözmek için yuklemem gereken programlar varmış :) AMa daha bağlantı bile kuramadım :))

Arkadaslar yukarda bahsetmis oldugum soruna hala cozum bulamadim. Diger baslikta bir arkadasimiz Vista 64 bit yerine farkli bir bilgasayarda denememi tavsiye etmisti denedim 32 bit vista yuklu laptop ile baglanti kurmaya calistim ama yine baglanmiyor telefon.
    Yaptigim isle su sekilde:
    Bilgisayara Win Mobile Device Center i yukledim. Telefonu Active Sync modunda usb den bagladim programi actim baglanti yok :) Yani yanlis olan nedir anlamiyorum ama eger bu soruna bu haftasonu bir cozum bulamazsam Pazartesi saticam telefonu. Son bir kere daha sizden bu konu ile ilgili yardim rica ediyorum.

• Mobile Device Center'i yüklediğin bilgisayarı yönetici hakları olan bir kullanıcı ile açmış olman gerekyior olabilir. bunu kontrol etmende fayda var. bağlantı için hariçten bir ayar yapman gerekmiyor. ben 64 bit windows 7 ile kullanıyorum. programı kurduktan sonra anında tanıdı ve bağlantı kuruldu.

windows xp yüklü bir bilgisayarda activesync ile bağlantı yapmayı deneyebilir misin? eğer yine bağlantı problemi yaşarsan cihazda bir sıkıntı olma ihtimali de var diyebiliriz. çözüme ulaşmak için ihtimalleri denememizde fayda var.

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba

Mobile Device Center ile telefonu bağlama sorunu yaşıyorum. Vista 64 bit kullanıyorum ve uygun Mobile Device Center programının microsoft un sayfasından indirdim. Telefonu ActvieSync modunda bağlayıp programı açtığımda pc-telefon bağlantısı kurulmuyor. Diğer taraftan telefonu 2. modda bağlarsam usb den telefon içindeki dosyaları resimler vs. görebiliyorum.
    Ne yapmam gerekiyor yada nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız gerçekten sevinirim.

Telefonda yasadıgım SMS gönderememe ve MSN e bağlanamama sorununu çözmek için yuklemem gereken programlar varmış :) AMa daha bağlantı bile kuramadım :))

Arkadaslar yukarda bahsetmis oldugum soruna hala cozum bulamadim. Diger baslikta bir arkadasimiz Vista 64 bit yerine farkli bir bilgasayarda denememi tavsiye etmisti denedim 32 bit vista yuklu laptop ile baglanti kurmaya calistim ama yine baglanmiyor telefon.
    Bilgisayara Win Mobile Device Center i yukledim. Telefonu Active Sync modunda usb den bagladim programi actim baglanti yok :) Yani yanlis olan nedir anlamiyorum ama eger bu soruna bu haftasonu bir cozum bulamazsam Pazartesi saticam telefonu. Son bir kere daha sizden bu konu ile ilgili yardim rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece -- 13 Şubat 2010; 22:15:52 >

• quote:

quote:

Arkadaslar merhaba

Şunu denermisin ya da denedin mi?Settings>Connections>Usb to PC>Enable faster Data Senk tikini kaldır.

• HECE ve RYU1980 her ikinizede tesekkur ederim soylediğiniz 2 seyide yaptım ve sonunda telefon ile PC arasında bağlantı kuruldu :))) Gerçekten teşekkür ederim çok sağolun :)))

Şimdi sıra geldi SMS gönderememe ve MSN e bağlanamama sorunlarını halletmeye...

• quote:

HECE ve RYU1980 her ikinizede tesekkur ederim soylediğiniz 2 seyide yaptım ve sonunda telefon ile PC arasında bağlantı kuruldu :))) Gerçekten teşekkür ederim çok sağolun :)))

Şimdi sıra geldi SMS gönderememe ve MSN e bağlanamama sorunlarını halletmeye...

• arkadaşlar merhaba,

dün htc hd2 aldım.çok güzel bir telefon gibi görünüyor.telefon konusunda çok bilgili diilim.şu an çözmeye çalışıorum.

bi kaç sorum olacak.yardımcı olursanız sevinirim.

*hotmailimi tanıttım.ve mail adresleri telefon rehberimede kopyalandı.mail adreslerini rehberden çıkarmak için ne yapmalıyım?
    *tanımlı maili kaldırmayı denedim.menüde e-mail sekmesine giriyorum ve hotmailim seçiliyken menüye girip
    sili işaretlemeye çalışıorum sil aktif diil ama.tanımlı mail adresimi nası kaldırabilirim.
    *telefon kendi kendine internete giriyor.hava durumu güncellemeleri kapalı olduğu halde.neden olabilir?
    *internet bağlantı ayarlarına girdiiğimde mobil tv seçeli altta turkcell internet iconuda var.turkcellden ınternet paketi satın aldım bu mantıkla internet seçeğinini o olduğunu düşünerek turkcell interneti seçtim.fakat kapatıp açınca teli yine mobil tv seçeği seçilio oluyor.hangisi seçili olmalı?

yardımlarınız için teşekkürler

• hece arkadaşım verdiğin bilgiler ve tanıtım için nasıl teşekkür etsem az kalır ama şunu belirtmek istiyorum ben şimdi hayatımda ilk defa windows mobile işletim sistemi kullanan biri olarak sana şunu sormak istiyorum yada diğer arkadaşlarıma ben bu cihazı kutusundan çıkardım açtım herşey normal kvk dan aldım bunun romu eski versiyondur güncelledim sitesinden buraya kadar herşey yasal garanti bozulmamış şekilde yaptım türkçe yapmak istiyorum yama yükleyince garanti bozuluyormu herkez dertli onda şu sorun bunda bu sorun hepsinin sebebi türkçe yama ise bunun stabil çalışan diğer programları yada işlemci hızını etkilemeyen bir türkçe dil yaması yokmu varsa ismi cismi sürümü nedir hani ben iphone satmış ve bu cihazı almış biri olarak bizim konularda gördüğüm anlatımda bir yardımı gözüm arıyor ha tabiki sizlerin açıklamalarıda güzel ama işte biz acemiler için kafa karıştırıyor lütfen yardımcı olunuz saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: rigel55

hece arkadaşım verdiğin bilgiler ve tanıtım için nasıl teşekkür etsem az kalır ama şunu belirtmek istiyorum ben şimdi hayatımda ilk defa windows mobile işletim sistemi kullanan biri olarak sana şunu sormak istiyorum yada diğer arkadaşlarıma ben bu cihazı kutusundan çıkardım açtım herşey normal kvk dan aldım bunun romu eski versiyondur güncelledim sitesinden buraya kadar herşey yasal garanti bozulmamış şekilde yaptım türkçe yapmak istiyorum yama yükleyince garanti bozuluyormu herkez dertli onda şu sorun bunda bu sorun hepsinin sebebi türkçe yama ise bunun stabil çalışan diğer programları yada işlemci hızını etkilemeyen bir türkçe dil yaması yokmu varsa ismi cismi sürümü nedir hani ben iphone satmış ve bu cihazı almış biri olarak bizim konularda gördüğüm anlatımda bir yardımı gözüm arıyor ha tabiki sizlerin açıklamalarıda güzel ama işte biz acemiler için kafa karıştırıyor lütfen yardımcı olunuz saygılar

Öncelikle cihazını güle güle kullan. Ben de KVK garantili aldım ve ilk açtığımda TR dil seçeneğini seçtim. 20 gündür Türkçe olarak kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım. Sorun çıkıp çıkmaması biraz da şans işi bence...

• kafam karıştı windows mobile tr dil desteği yok deniyor ama siz de benim gibi KVK dan aldığınızı ve başlangıçta tr dili seçince türkçe oluyor diyorsunuz yani şimdi bu cihaz kvk lı olanlar türkçe oluyormu dışardan birşey yüklemeden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rigel55

kafam karıştı windows mobile tr dil desteği yok deniyor ama siz de benim gibi KVK dan aldığınızı ve başlangıçta tr dili seçince türkçe oluyor diyorsunuz yani şimdi bu cihaz kvk lı olanlar türkçe oluyormu dışardan birşey yüklemeden?

Evet tr dil desteği yok.Başlangıçta tr yi seçersen yama ile türkçeleşiyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.