Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: llvllaster

quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

ben bu apps2sd olayını hala anlayamadım acaba destekleyen rom yükleyince kendi oluyormu yoksa bizim ek olarak bişeyler yapmamızmı gerekiyor?
    eğer biz bişeyler yapacaksak ne yapacaz onu nerden bulurum yardımcı olursanız sevinirim (:

Her Dev ROM'u için APP2SD aktif olduğunu söyler. Fakat nedense birçok kullanıcıda aktif olmuyor. Çoğu zaman ROM'u yükledikten sonra bunu aktif etmek için ek paketler yüklemek gerekmekte. Elimde bir adet ek bir paket var. Birazdan kendi cihazıma uygulayacağım. Şayet herşey yolunda giderse burada paylaşımını yaparım.

ps: Bu arada SD Card Partition yaptınmı.?

Elimde bulunan ek paketi cihazıma uyguladım (kullandığım ROM Roufianos ve bu işlem her ROM'da olmaz) ve işlem başarılı sonuç verdi. Cihazımda 130Mb yer var şu anda. Aşağıda bulunan linkten indirip ROM yükler gibi cihazınıza uygulayın.

Tekrar söylüyorum kullandığım ROM Roufianos'tur. Her ROM'da çalışmaz.

http://www.4shared.com/file/MVnzesQC/Apps2SD-DC-update.html

evet sdcard partition yaptım sonra ext2 ext3 yaptım sonra 512 1024 değerlerini verdim. 4gb sd cardım 3gb'a düştü fakat yine telefon hafızasına yüklüyor uygulamaları.
    kullandığım rom modaco 3.2.

• quote:

Orijinalden alıntı: enver

Turkcellin 100mb kotalı internet baglantısını kullanan varmı? Facebook, haberler ve msn kullanımında sizce yetermi?

benimki yetmedi 15 gün oldu şu anda 1 mb kaldı :D
    fakat turkcell genç tarifede günde 50 krştan sonrası bedava (günde 15 mb kotalı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver

Turkcellin 100mb kotalı internet baglantısını kullanan varmı? Facebook, haberler ve msn kullanımında sizce yetermi?

Günün çoğunluğunda wireless yoksa yetmiyor, benim iş yerinde ve evde wireless olduğundan dolyı yetiyor ama ucu ucuna o da...
  • vodofone un cep paketi çok uygun 100 mb a kadar 3g sonrası için edge kullanıyorsunuz.Yani sınırsız.Telefon için edge bence yeterli.Bu paketi tavsiye ederim.
  • vodofone kampanyaları iyi oluyor fakat farklı uygulamalarda sorunlar cıkıyordu mesala sınırsız msjda msjlar gitmiyodu bilmiyorum ama ben turkcellden sasmam her konuda kaliteli belki biraz pahalı ama olsun :) 100mb yetmezse bile hesaplarıma gore kotadan sonra 100mb daha harcarsan artı 7,5TL oduyosun size ucu ucuna yetiyosa bana yeter cunki benim bulundugum ortamların cogunda wireless var. Tesekkurler tecrube aktarımlarınız icin ;)
  • arkadaşlar GPS performansı sizde nasıl? Ben google maps a giriyorum, GPS sinyali açık olduğu halde google maps "your current location is temporarily not available" diyor sürekli.
    benzer durumla karşılaşan oldu mu?

radio son versionda.

• quote:

Orijinalden alıntı: dhappyb

selamlar
    listeye ben de eklenebilirim

cihazda gelen,giden,toplam arama zamanlarını bulamadım.
    bunla beraber bir gelen giden veri sayacı da bulamadım.

yokmu yoksa ben mi bulamıyorum.
    orjinal kvk cihaz yazılım olarak. kırayımmı yoksa su offical ı mı bekleyeyim karar veremedim doğrusu. olmazsa slide me kuracam bi deneyecem
    teşekkürler

tekrar selamlar
    sorum unutuldu sanırım
    hiç mi dikkat eden yok dakika ve veri sayaçlarına
    hem bu sayede internet pakedi takibide daha iyi olur

• Arkadaşlar AppBrain kullanamıyorum. Google yasağından kaynaklanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Arkadaşlar AppBrain kullanamıyorum. Google yasağından kaynaklanabilir mi?

AppBrain, Market ile bağlantılı çalıştığından dolayı çalışmayabilir. Aslında Google engel olayı çözüldü. Siz sanırım gerekli ayarları yapmadınız.!?
    En basitinden MarketAccess veya Market enabler kullanmanızı tavsiye ederim. Bu programlar sayesinde Paid Apps ve Standart markette dahil olmayan ilave bir sürü programlara erişme imkanınız var.

Dileyen olursa adı geçen programları buradan paylaşabilirim.
  • quote:

quote:

selamlar
    listeye ben de eklenebilirim

cihazda gelen,giden,toplam arama zamanlarını bulamadım.
    bunla beraber bir gelen giden veri sayacı da bulamadım.

yokmu yoksa ben mi bulamıyorum.
    orjinal kvk cihaz yazılım olarak. kırayımmı yoksa su offical ı mı bekleyeyim karar veremedim doğrusu. olmazsa slide me kuracam bi deneyecem
    teşekkürler

tekrar selamlar
    sorum unutuldu sanırım
    hiç mi dikkat eden yok dakika ve veri sayaçlarına
    hem bu sayede internet pakedi takibide daha iyi olur

Size tek tavsiyem "Phonalyzr" programı olacaktır. Şahsen kullanıyorum çok çok başarılı bir program olduğunu söyleyebilirim. Gelen giden cevapsız, en sık aranan arayan numara, gelen giden SMS bilgisi, en sık sms atan hangi saatlerde SMS veya aramaların olduğunu ve bunun yanında daha sayamadığım bir sürü bilgi gösteriyor.
    Veri sayacı hakkında markette onlarca program mevcut. Dilediğinizi kurup kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llvllaster -- 15 Haziran 2010; 1:37:45 >

• quote:

quote:

quote:

ben bu apps2sd olayını hala anlayamadım acaba destekleyen rom yükleyince kendi oluyormu yoksa bizim ek olarak bişeyler yapmamızmı gerekiyor?
    eğer biz bişeyler yapacaksak ne yapacaz onu nerden bulurum yardımcı olursanız sevinirim (:

Her Dev ROM'u için APP2SD aktif olduğunu söyler. Fakat nedense birçok kullanıcıda aktif olmuyor. Çoğu zaman ROM'u yükledikten sonra bunu aktif etmek için ek paketler yüklemek gerekmekte. Elimde bir adet ek bir paket var. Birazdan kendi cihazıma uygulayacağım. Şayet herşey yolunda giderse burada paylaşımını yaparım.

Elimde bulunan ek paketi cihazıma uyguladım (kullandığım ROM Roufianos ve bu işlem her ROM'da olmaz) ve işlem başarılı sonuç verdi. Cihazımda 130Mb yer var şu anda. Aşağıda bulunan linkten indirip ROM yükler gibi cihazınıza uygulayın.

evet sdcard partition yaptım sonra ext2 ext3 yaptım sonra 512 1024 değerlerini verdim. 4gb sd cardım 3gb'a düştü fakat yine telefon hafızasına yüklüyor uygulamaları.

Bunun neden kaynaklandığı konusunda ne yazıkki birşey söyleyemeyeceğim.

• quote:

quote:

AppBrain, Market ile bağlantılı çalıştığından dolayı çalışmayabilir. Aslında Google engel olayı çözüldü. Siz sanırım gerekli ayarları yapmadınız.!?
    En basitinden MarketAccess veya Market enabler kullanmanızı tavsiye ederim. Bu programlar sayesinde Paid Apps ve Standart markette dahil olmayan ilave bir sürü programlara erişme imkanınız var.

Bahsettginiz programları paylasirsaniz çok sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

3.2'de apps2sd çalışmıyor diye bir muhabbet vardı ama..

• Arkadaşlar HTC Hero mu satıyorum Şubat ayında Vatan Bilgisayardan aldım KVK garantili, satma sebebim askere gidiyor olmam. İlgilenenler PM atarlarsa sevinirim. Bu bilgiyi umarım yanlış bi yerde paylaşmıyorumdur.
  • Sabredip de kırmayanlar gözünüz aydın. Hero GSM Eclair güncellesmesi tüm Avrupa için resmen kullanılabilir durumda. Güncelleme OTA. Telefondan güncellemelerinizi kontrol edin.

Bir de destek hattı koymuşlar : 081-128-800-12 (Dahili no : 3115)
    Aradım... Son derece bozuk bir Türkçe ile mesai saatlerini söyledi: 09:00-16:30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 15 Haziran 2010; 19:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Sabredip de kırmayanlar gözünüz aydın. Hero GSM Eclair güncellesmesi tüm Avrupa için resmen kullanılabilir durumda. Güncelleme OTA. Telefondan güncellemelerinizi kontrol edin.

Bir de destek hattı koymuşlar : 081-128-800-12 (Dahili no : 3115)
    Aradım... Son derece bozuk bir Türkçe ile mesai saatlerini söyledi: 09:00-16:30

Bu çıkan güncelleme 2.1 güncellemesine hazırlık için çıkan bir güncelleme. 2.1'i OTA olarak güncelleştirebilmek için bu güncellenmenin yüklenmesi gerekli.

Dosya Linki: URI=http://liveimage.htc.com/OTA_Hero_HTC_WWE_2.73.405.93-2.73.405.5_release7sd65upagwzkrpms.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 15 Haziran 2010; 20:49:16 >
  • quote:

quote:

Google account sorunu benim eşimin Tattoo'da hala devam ediyor. Önerisi olan varmı?
    Aynı zamanda ben,m desktopta google maps açmıyor. Yani sorun hala devam ediyor..

• bunu rom yükler gibi yüklüyoruz sanırım doğru mudur?
  • Dosyayı indirdim ama nasıl yüklicez acaba bunu? Ota ile felan yükleniyor yazmışlar diger konuda. Ota nedir?
  • Nasıl yüklendiği hakkında bir fikrim yok. Root yapılmış ve recovery yüklenmiş Hero için normal ROM yüklemesi gibi yapılıyor büyük ihtimal.

Rootlanmamış hero için Wi-Fi'yi açıp Ayarlar- Telefon Hakkında - Sistem Güncellemeleri kısmından güncellemeleri kontrol edin.

Bu yayınlanan dosya Android 2.1 değil. Yüklemenize gerek yok. 1 haftaya zaten PC'den yüklenebilen Android 2.1 çıkacak. O zaman yüklemeyi yaparsınız. Bu yayınlanan güncelleme sadece OTA ve Youtube programlarını güncelliyor.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.