Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Root etmek gerekli değildir. Telefonu nasıl kullanmak istediğinize bağlı. Derseniz ki bana normal kullanım yeterli, market lazım değil root yapmanıza gerek yok.

Market istiyorsanız root yapmanız lazım. Telefonu en ince ayrıntısına kadar kurcalamak istiyorsanız root yapmanız lazım. HTC'yi beklemeden, yeni çıkan Android versiyonlarını kurmak istiyorsanız Root yapmanız lazım.

Root işlemi kime göre kolay kimine göre zor.

Root yapma işlemi garantiyi bozar.
  • Selamlar,

Bir sorum olacak arkadaşlar. KVK lı tellerde problemoldunu biliyoruz Bluetooth ta da bi problem var. dosya göndermiyo almıyo vs.. bu haliyle Bluetooth kulaklık kullanabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamaycetiz

Selamlar,

Bir sorum olacak arkadaşlar. KVK lı tellerde problemoldunu biliyoruz Bluetooth ta da bi problem var. dosya göndermiyo almıyo vs.. bu haliyle Bluetooth kulaklık kullanabilen varmı?

Ben bu haliyle bluetooth kulaklık kullanmadım ancak 1.5 ve 1.6 android işletim sistemi bluetooth dosya transferini desteklemiyor. Yazılan sadece bluetooth kulaklık kullanılabilir şeklinde.
    2.1 ile bu sorun ortadan kalkıyor.
  • Arkadaşlar bu hafta içi gelen FOTA güncellemesi benim telefonumda çıkmadı. Siteye göre telefonda bir uyarı çıktıktan sonra "ok" yaparak update yapılacakmış.
  • Arkadaşlar,

Epeydir takip edemedim. KVK lı teller için 2.1 güncellemesi geldimi????
  • 1-2 güne gelicek sanırım.
  • Gelsin artık verem olduk
  • Fota güncellemesi yapamıyorum yardım.
  • Arkadaşlar, yarın ikinci el almayı düşünüyorum cihazı, dikkat edeceğim unsurlar hakkında fikir veya tavsiyesi olan varmı? Eğer 2. el sorun olursa sıfır alabilme imkanım var ama 200tl havaya vermek istemiyorum.
  • selamlar

Poibra
    şahsen 2 el almak daha mantıklı. çünki artık eskimiş bir telefon modeli. icabında bundan belki 6 ay sonra yeni çıkan android li modeller şuandaki 0 fiyatına olacak. ki zaten bu modeller mevcut sadece TR piyasasına yasal yollarla girmedi
    dikkat edilecek hususlar hakkında bişey diyemeyecem. ben alırken tel çalışıyomu, rood edilmişmi ve en önemlisi çizik varmı diye baktım.root konusunda kendi yaptıgın root en iyisidir diyerek edilmemiş aldım. çizik konusuda takıntılı oldugum bir konu. gözüme cok batıyor eger kendim çizersemde
    tabi bunlar benim fiktim. ama 200/300 lira çok tatlı para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhappyb -- 17 Haziran 2010; 21:02:24 >
  • dhappyb , teşekkürler tavsiyelerin için :)

İlk kez bu kadar pahalı bir telefon alıyorum. Bu azaman kadar gereksiz görürdüm ama gerçekten çok kullanışlı, pratik.

Çizik konusu benimde takıntılı olduğum bir konu. Yarın umarım çiziksiz bulabilirim, yoksa bütün hevesim kaçar.

-------------

Bir yandan da SonyEricsson Xperia x10 gözüme çarpıyor. 1000tl'ye forumda beyazını satan arkadaşlar vardı, ses kalitesi, foto ve video olarak artısı var fakat Htc sense arayüzü ve cihazın elde verdiği "kalite" hissini x10'da göremedim. Ayrıca birçok incelemede x10'un daha laglı, ekranının kimi zaman algılamadığını okudum. Hero'da bunlar rom değiştirilerek gideriliyor, peki ya x10'da?

iPod Touch kullanıcısıyım, eğer cihazın ses kalitesi yeterli gelirse satmayı düşünebilirim ama şarj süresi bu tip cihazlarda yoğun kullanımda çok kısa olduğundan 2 cihazı da kullanmayı düşünüyorum.
    Hero'nun ses kalitesi, özellikle benim gibi cx300 gibi kulakiçi kulaklıklarla müzik dinleyenlere göre nasıl? Müzik önemli bir faktör benim için...

• sahsen bende touch kullanıcısıyım. bana göre bu aletler bazgeçilmez. o da dediğin gibi pil olayından. bi de artı olarak hafıza kartı falan almak lazım şimdi . alışmışız 16 gb'a. ses kalitesini kıyaslamadım hiç. hatta hero ya zil sesi dışında mp3 yüklemedim bile.
    bana göre satarsan pil olayı adamı rahatsız eder
    diğer modeller olarak hiç bir bilgim yok. bu telefonu ve htc hd 2 yi mağzada görmüştüm. uzun süre kurcalamama izin verdiler. ben de beğenip tercihi hero dan yana kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra
    dhappyb , teşekkürler tavsiyelerin için :)

İlk kez bu kadar pahalı bir telefon alıyorum. Bu azaman kadar gereksiz görürdüm ama gerçekten çok kullanışlı, pratik.

Çizik konusu benimde takıntılı olduğum bir konu. Yarın umarım çiziksiz bulabilirim, yoksa bütün hevesim kaçar.

-------------

Bir yandan da SonyEricsson Xperia x10 gözüme çarpıyor. 1000tl'ye forumda beyazını satan arkadaşlar vardı, ses kalitesi, foto ve video olarak artısı var fakat Htc sense arayüzü ve cihazın elde verdiği "kalite" hissini x10'da göremedim. Ayrıca birçok incelemede x10'un daha laglı, ekranının kimi zaman algılamadığını okudum. Hero'da bunlar rom değiştirilerek gideriliyor, peki ya x10'da?

iPod Touch kullanıcısıyım, eğer cihazın ses kalitesi yeterli gelirse satmayı düşünebilirim ama şarj süresi bu tip cihazlarda yoğun kullanımda çok kısa olduğundan 2 cihazı da kullanmayı düşünüyorum.
    Hero'nun ses kalitesi, özellikle benim gibi cx300 gibi kulakiçi kulaklıklarla müzik dinleyenlere göre nasıl? Müzik önemli bir faktör benim için...

ben şahsen htc dışı android telefon tavsiye etmem. rom vs desteği kısıtlı olacaktır. ayrıca ilk defa pahalı telefon alıyor isen, nexus one daha iyi bir seçim olabilir. hero yaşlandı artık.

• Arkadaşlar merhaba, geçen aldığımız Tattoo'nun içinden faydalı olabileceğine inandığım bir program çıktı.
    Etrafınızdaki önemli noktaları bulup harita üzerinde gösteriyor, isterseniz rota oluşturuyor. Hatta bazı önemli yerlerin telefonları bile çıkıyor.
    apk dosyasını upload ettim ancak ben root olmadan önce hero'da denediğimde kurulmamıştı. Root olduktan sonra kurabildim.
    Kurmak isteyenler için link aşağıda

http://www.mediafire.com/file/0w2zumlfbtz/EtrafimdaNeVar.apk

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oseydik -- 18 Haziran 2010; 12:52:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamaycetiz

Arkadaşlar,

Epeydir takip edemedim. KVK lı teller için 2.1 güncellemesi geldimi????

Gelmiyor amma gecikti yaa..
  • evet bugün gelicek diyorlardı ama sanırım gelmiycek.İşin komiği evde saatlerce wifi yi açtığım halde ilk 2 gün önce gelen güncellemeyi hala alamadım.Sanırım kvk lı herolarda bu güncelleme işi olmuyor.
  • Arkadaşlar benim heroda kendi kulaklığından farklı bi kulaklıkla dinleyince sanki şarkıcı banyoda şarkı söylüyomuş gibi oluyo sakıncalı bi durum tabi :D :D neden böyle oluyo acaba :S
  • OTA güncelleme alamayan arkadaşlar Telefon saatini 2011 yılına ayarlayıp öyle denesinler.
  • İskandinavlarda bir hareketlilik var ama...

http://www.htc.com/se/SupportViewNews.aspx?dl_id=961&news_id=671

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 18 Haziran 2010; 16:49:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashabu

quote:

Orijinalden alıntı: llvllaster

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Arkadaşlar AppBrain kullanamıyorum. Google yasağından kaynaklanabilir mi?

AppBrain, Market ile bağlantılı çalıştığından dolayı çalışmayabilir. Aslında Google engel olayı çözüldü. Siz sanırım gerekli ayarları yapmadınız.!?
    En basitinden MarketAccess veya Market enabler kullanmanızı tavsiye ederim. Bu programlar sayesinde Paid Apps ve Standart markette dahil olmayan ilave bir sürü programlara erişme imkanınız var.

Dileyen olursa adı geçen programları buradan paylaşabilirim.

o programları paylaşabilir misiniz. nasıl kullanacağımızı da söylerseniz, çünkü ben market access'i indirdim ancak bizim operatörlerimizden birini göremedim (seçmemiz gerekiyor sanarak yani)

market access içerisinde TR ait operatör olmaz. Diğer ülkelere ait olanı seçmeniz gerekmekte. Olayın püf noktasıda burda zaten.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.