Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wi-fi yi açıyorum Ayarlar-telefon hakkında bolumune giriyorum fakat dediğiniz gibi sistem güncellemeleri diye bir bolum yok bende. Durum, yasal bilgiler, sistem ogreticisi var aktif olarak sadece. (1.5 sürüm - Vatan dan alınma hero sahibiyim bu arada)

Neyse madem yuklememiz şart diil uğraşmiyim o zaman. Bir hafta daha bekleyelim bakalım..
  • aynen hocam bende sistem güncellemeler diye birbölüm bulamadım.Birde telefon rehberimi ve kişilerimi nasıl yedeklerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

aynen hocam bende sistem güncellemeler diye birbölüm bulamadım.Birde telefon rehberimi ve kişilerimi nasıl yedeklerim?

rehberi ve kişileri ya Outlook ile eşleştireceksin ya da Gmail hesabındaki kişiler bölümüne teker teker kaydediceksin sonra telefona ne yaparsan yap gmail hesabını telefona tanıttın mı otomatik olarak telefonuna aktarıcak rehberini ;)
  • Bende 2.1 yüklü olduğu için farklar olabilir. Hatırladığım kadarıyla OTA varsayılan olarak açık olmalı. OTA mesajı gelirse telefonunuza Wi-Fi'yi açıp güncellemeyi yapın. OTA mesajı gelmezse de problem yok. Yakın zamanda tam sürüm 2.1 çıkacak.
  • Düzeltme yapmak istedim .. En son sürüm 63.28.55.06OU_6.35.15.01

http://www.multiupload.com/S3U3RNSSNF

Modaco 3.2 rom yüklü iken bo 2.1 radio yu yüklersek sorun olur mu?
  • Arkadaşlar yedek şarj cihazı bulabileceğim biyer varmı bildiğiniz?
  • Ben de güncelelemeyi bulamadım malesef. Nasıl yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: llvllaster

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Arkadaşlar AppBrain kullanamıyorum. Google yasağından kaynaklanabilir mi?

AppBrain, Market ile bağlantılı çalıştığından dolayı çalışmayabilir. Aslında Google engel olayı çözüldü. Siz sanırım gerekli ayarları yapmadınız.!?
    En basitinden MarketAccess veya Market enabler kullanmanızı tavsiye ederim. Bu programlar sayesinde Paid Apps ve Standart markette dahil olmayan ilave bir sürü programlara erişme imkanınız var.

Dileyen olursa adı geçen programları buradan paylaşabilirim.

o programları paylaşabilir misiniz. nasıl kullanacağımızı da söylerseniz, çünkü ben market access'i indirdim ancak bizim operatörlerimizden birini göremedim (seçmemiz gerekiyor sanarak yani)

• bu arada belirteyim telefonda yeniyim ve herhangi bir rom yüklemesi vs yapmadım. yine de olur inş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliozi
    Arkadaşlar yedek şarj cihazı bulabileceğim biyer varmı bildiğiniz?

5 Volt ve 1A ve altında akım veren her adaptör hero'yu şarj edebilir. mesela blackberry şarjları..
  • mrb bende 1 hafta önce hero aldım...internete bağlanmadan navigasyon nasıl kullanabilirm...internet bağlantısı kopunca haritaları göremiyorum...bir yerden indirmem mi gerekiyor acaba??? bu tlf çözene kadar 1 sene geçer galiba....
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

5 Volt ve 1A ve altında akım veren her adaptör hero'yu şarj edebilir. mesela blackberry şarjları..

@maliozi Hemen her yerde bulunabilen mini usb kablosu ile PC üzerinden de şarj yapabileceğini biliyorsun değil mi?

Her zaman yanımda :
     HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

• quote:

Orijinalden alıntı: witoosml

mrb bende 1 hafta önce hero aldım...internete bağlanmadan navigasyon nasıl kullanabilirm...internet bağlantısı kopunca haritaları göremiyorum...bir yerden indirmem mi gerekiyor acaba??? bu tlf çözene kadar 1 sene geçer galiba....

MArkette bir tane bedava navigasyon programi var navigation diye arattir ya da mobil navigation programi satin alman gerekli.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni sürümü. Benim canımı sıkan konu markette yaşanan sıkıntılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

quote:

@maliozi Hemen her yerde bulunabilen mini usb kablosu ile PC üzerinden de şarj yapabileceğini biliyorsun değil mi?

Her zaman yanımda :

ama telefona girişleri aynı değil bunların uyum sağlar mı?

Edit: Hiç denememiştim harbiden oldu (:
    Allah senden razı olsun kardeş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrzMet -- 16 Haziran 2010; 19:48:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

quote:

Her zaman yanımda :

ama telefona girişleri aynı değil bunların uyum sağlar mı?

Evet sağlar. Hatta orjinal şarj cihazınızdan çıkardığınız USB kablosu ile yapabildiğiniz "HER ŞEYİ" bu kablo ile yapabilirsiniz.

• Bende aranıza katılmak için gün sayıyorum.

Ankara'da en ucuz sıfır veya ikinci el fiyatlarını araştırıyorum henüz.
  • neden kimse yardım etmiyor ya arkadaşlar lütfen biri 5dk'sını ayırıp bana yardım edebilir mi? sorduğum sorular en genel şeyler;

-nedir bu root ve rom olayı tam olarak?
    -yapmak kolay mıdır, yani bazı yerlerde HEX editörler falan gerektiği yazıyor.
    -garanti dışı kalır mı, kalsa bile yine de yeni bir rom yüklenmeli mi?

Lütfen arkadaşlar bir yardım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashabu

neden kimse yardım etmiyor ya arkadaşlar lütfen biri 5dk'sını ayırıp bana yardım edebilir mi? sorduğum sorular en genel şeyler;

Hero ROM yükleme konusu var. Orada sorarsanız daha sağlam cevaplar alırsınız. XDA forumlarına da bakabilirsiniz.

Aynı sorular 50 kere soruldu, 150 kere cevaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: flashabu

neden kimse yardım etmiyor ya arkadaşlar lütfen biri 5dk'sını ayırıp bana yardım edebilir mi? sorduğum sorular en genel şeyler;

Hero ROM yükleme konusu var. Orada sorarsanız daha sağlam cevaplar alırsınız. XDA forumlarına da bakabilirsiniz.

Aynı sorular 50 kere soruldu, 150 kere cevaplandı.

dikkat ederseniz nasılını değil nedenini soruyorum ve inanın telefonu aldığımdan beri bu soruların cevabını bulmaya çalışıyorum. gerekli midir vs. onları soruyorum

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.