Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poibra

Protothyas, önceki sayfalarda bu konuşuldu, Web sitesindeki update şu an Sprint amerika versiyonu için.

Haziranın sonuna ertelendi diye okumuştum bir yerde, şimdilik 1.5 devam ediyorum bende.

o update'i biliyorum, ben Türkiye sayfasındakini kastediyorum. Avrupa için olan update. Kafalar karışmasın. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

Hero'nuz üzerinden ne kadar uzakta olursanız olun bilgisayarınızı kontrol etmek için gereken tek program : Phone to My PChttp://www.softwareforme.com/phonemypc/default.html
    Programın en güzel özelliği bu güne kadar didindiğim port açma muhabbetinden muaf olması, sadece bilgisayara web siteden indirdiğiniz client'ı, Hero'nuza da kendi client'ını kurup çat diye girebiliyorsunuz istediğiniz bilgisayara.

Bu arada kirpisan google üzerinden aratırsan bulabilirsin programları, ben tüm programları öyle buluyorum.

ustad bu telefona kuracağımız programı nereden buluruz. satın mı alacağız? birde Beta olduğu için garanti vermiyoruz diyorlar.
    evdeki bilgisayara telefon ile uzaktan masüstü yapacağımız başka programlar var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 22 Haziran 2010; 10:33:30 >

• Evdeki programa başka programlarla da ulaşabiliyorsun ama bu program çok rahat, diğerleri gibi ağır değil ve daha stabil çalışıyor ve port açmaya gerek yok. Beta olduğuna bakmayın yani :)

Önceki mesajımda da dediğim gibi, google search büyük bir nimet, "phonemypc.apk" olarak search ediniz.
  • Yurt dışındayım ve HTC HEro beyaz renki 2 hafta kullanılmış bir cihaz gördüm türkçe menü yüklemelerini istedim yüklerlerse 550 tl ye alacağım butun aksesuarları kutusu dahil. Sizce türkçe menü yükletmek konusunda yanlış mı yaptım gerçi yükleyip yükleyemeyeceklerinide bilmiyorum ama
  • Arkadaşlar Villain Rom 10,3'ü kurdum gayet stabil ve iyi bir şekilde çalışıyor. Villain Rom Update yapmaya çalıştığımda root ekranında birkaç bir şey yazdıktan sonra "Copying Files" yazıp uzunca süre bekliyor. Telefon donmuyor. Reboot ekranı vs kullanılabiliyor. Acaba daha fazla beklemem mi gerekiyor?
  • Arkadaşlar Villain Rom 10,3'ü kurdum gayet stabil ve iyi bir şekilde çalışıyor. Villain Rom Update yapmaya çalıştığımda root ekranında birkaç bir şey yazdıktan sonra "Copying Files" yazıp uzunca süre bekliyor. Telefon donmuyor. Reboot ekranı vs kullanılabiliyor. Acaba daha fazla beklemem mi gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Arkadaşlar Villain Rom 10,3'ü kurdum gayet stabil ve iyi bir şekilde çalışıyor. Villain Rom Update yapmaya çalıştığımda root ekranında birkaç bir şey yazdıktan sonra "Copying Files" yazıp uzunca süre bekliyor. Telefon donmuyor. Reboot ekranı vs kullanılabiliyor. Acaba daha fazla beklemem mi gerekiyor?

copy yaparken bence tam manasıla bitmiyordur. biraz beklesen iyi olur derim. zaten kopyalama bittiğinde reboot ekranında flashlicaksın o güncellemeleri. Orada cıkmıyorsa güncelleme zaten kopyalamamıştır. Ayrıca guncellemeleri yukledikten sonra tekrar update var mı diye bakarsın eğer bulamazsa zaten kurmustur.
  • arkadaşlar EzHero 3 yükledim rom olarak fakat bu romdan sonra radio rom güncellemesi yapamıyorum nedense.

63.28.55.06OU_6.35.15.01 yüklemek istiyorum fakat kendiliğinden yine 63.18.55.06OH_6.35.15.01 oluyor.

var mı bir bilen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Yurt dışındayım ve HTC HEro beyaz renki 2 hafta kullanılmış bir cihaz gördüm türkçe menü yüklemelerini istedim yüklerlerse 550 tl ye alacağım butun aksesuarları kutusu dahil. Sizce türkçe menü yükletmek konusunda yanlış mı yaptım gerçi yükleyip yükleyemeyeceklerinide bilmiyorum ama

Türkçe menü ye zaten Markette bulunan MoreLocale2 adlı programla yapabiliosunuz. Yurt dışından alacağınız içinde Market uygulaması mevcutur içinde.
  • Bakalım yarın almaya gideceğim eğer yapamadılarsa dediğinizi yaparım ancak öğrenmek istediğim bunun gerek kullanım gerekse programsal açıdan telefona bir zararı olur mu?
  • quote:

Bakalım yarın almaya gideceğim eğer yapamadılarsa dediğinizi yaparım ancak öğrenmek istediğim bunun gerek kullanım gerekse programsal açıdan telefona bir zararı olur mu?

hiç bir zararı olmaz :)
  • ok. tşk
  • Fiyat nasıl sizce ?
  • quote:

Arkadaşlar Villain Rom 10,3'ü kurdum gayet stabil ve iyi bir şekilde çalışıyor. Villain Rom Update yapmaya çalıştığımda root ekranında birkaç bir şey yazdıktan sonra "Copying Files" yazıp uzunca süre bekliyor. Telefon donmuyor. Reboot ekranı vs kullanılabiliyor. Acaba daha fazla beklemem mi gerekiyor?

Güncelleme tamamlanmış demektir. Yani "reboot system now" üzerine yeşil şerit gelir gelmez seçip yeniden başlat.
  • Acemilğimden olsa gerek programları telefon hafızasına kurarak telefon hafızasını doldurdum. bunları bozulmayacak şekilde hafıza kartına taşımam mümkün mü yoksa hepsini silip tekrardan hafıza kartına mı kurmalıyım? Ayrıca hafıza kartına nasıl kurulum yapılır onu da bilmiyorum. :)
  • quote:

Acemilğimden olsa gerek programları telefon hafızasına kurarak telefon hafızasını doldurdum. bunları bozulmayacak şekilde hafıza kartına taşımam mümkün mü yoksa hepsini silip tekrardan hafıza kartına mı kurmalıyım? Ayrıca hafıza kartına nasıl kurulum yapılır onu da bilmiyorum. :)

İşte bunun cevabı banada lazım :)
  • quote:

Fiyat nasıl sizce ?

Fiyatı güzel, şimdiden hayırlı olsun :)
  • HTC online anket düzenliyormuş mail geldi, bende doldurdum. Girip doldurun isterseniz, en son kısmında müşteri hizmetlerine iletmek istedikleriniz bölümü var. Bol bol yazdım..
  • benide ekle
  • quote:

Acemilğimden olsa gerek programları telefon hafızasına kurarak telefon hafızasını doldurdum. bunları bozulmayacak şekilde hafıza kartına taşımam mümkün mü yoksa hepsini silip tekrardan hafıza kartına mı kurmalıyım? Ayrıca hafıza kartına nasıl kurulum yapılır onu da bilmiyorum. :)

Programları hafıza kartına kurmak için telefonun kilidini kırmanız lazım. Custom Recovery yükleyip SD karta ext2 formatında bir bölüm açmanız, sonrada APPS2SD destekli bir ROM kurmanız lazım.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.