Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim convert edip .wmv formatına donusturdum videoların ilk sahnesini fot. gibi ekranda tutup sesi normal bir sekilde calıyor. 3g ye cevirdigim zaman ise sorunsuz bir sekilde oynatıyor. Telefon wmv formatını oynatmıyormu? Benim bildigim MP3/AAC+/WAV/WMA/MP4/H.263/H.264/WMV formatlarını oynatması gerek..
  • Recovery ekranından partition yaptım ancak şimdi ayarlardan baktığımda 250 mb hafıza gözüküyor halbuki kartım 2GB'lık. Ayrıca Telefon hafızası olarak 62 mb gözüküyor. Bu rakamlar normal mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Computeus

quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil Limon

Acemilğimden olsa gerek programları telefon hafızasına kurarak telefon hafızasını doldurdum. bunları bozulmayacak şekilde hafıza kartına taşımam mümkün mü yoksa hepsini silip tekrardan hafıza kartına mı kurmalıyım? Ayrıca hafıza kartına nasıl kurulum yapılır onu da bilmiyorum. :)

Programları hafıza kartına kurmak için telefonun kilidini kırmanız lazım. Custom Recovery yükleyip SD karta ext2 formatında bir bölüm açmanız, sonrada APPS2SD destekli bir ROM kurmanız lazım.

• quote:

Recovery ekranından partition yaptım ancak şimdi ayarlardan baktığımda 250 mb hafıza gözüküyor halbuki kartım 2GB'lık. Ayrıca Telefon hafızası olarak 62 mb gözüküyor. Bu rakamlar normal mi?
    quote:

Orijinalden alıntı: Computeus
    quote:

Acemilğimden olsa gerek programları telefon hafızasına kurarak telefon hafızasını doldurdum. bunları bozulmayacak şekilde hafıza kartına taşımam mümkün mü yoksa hepsini silip tekrardan hafıza kartına mı kurmalıyım? Ayrıca hafıza kartına nasıl kurulum yapılır onu da bilmiyorum. :)

Programları hafıza kartına kurmak için telefonun kilidini kırmanız lazım. Custom Recovery yükleyip SD karta ext2 formatında bir bölüm açmanız, sonrada APPS2SD destekli bir ROM kurmanız lazım.

Partition yaparken size 3 tane değer soruyor. 1. si swap için. RAM yetmediği yerde SD kartın kullanılabilmesini sağlıyor. Fakat Her rom desteklemiyor. Bu nedenle bu değeri fazla yüksek girmeyin.

2. değer programların kurulacağı alanı soruyor. 256 yada 512 MB iyidir.

3. değer ise FAT32 olacak alan. Olduğu gibi bırakın.

Sonra APPS2SD destekli bir rom yükleyin.

ROM'u yükledikten sonra marketten Terminal Emulator adlı programı yükleyin. komut satırı açılacak. df komutunu yazıp enter a basın. önünüze yazılar gelecek. Programların kurulacağı alanda o listenin içinde. Şu şekilde görüntülenmesi lazım (genelde alttan 2. satır)

Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted On
    /dev/block/xxx xxxxx xxx xxxx xxxx /system/sd

xxx yazan yerler sizin partition ayırırken seçtiğiniz değerlere göre değişir. Aynı olan kısım /system/sd yazan kısım.

/system/sd yazan satırda used kısmı 0 değilse APP2SD çalışıyor demektir. Birkaç program daha yükleyip tekrar terminal emulator ile df komutunu çalıştırın. USed kısmı artmışsa APP2SD çalışıyor demektir.

Bende de 60MB boş gözüküyor şu an. Fakat App2sd çalışıyor. Programlar sd karta kuruluyor.

• Arkadaşlar, Market yüklü biri benim için şu programı buraya ekleyebilirmi ? Sizin de ilginizi çekeceğini düşünüyorum, program ücretsiz.

http://www.androidzoom.com/android_applications/productivity/note-2-self_fwtu.html

Note to Self - Program ses kaydı alıyor ve bunu not halinde yazıyor.
  • Google bugün Froyo 2.2 için kaynak kodunu açıkladı.

Yakın zamanda 2.2 custom rom'ların geleceğinin habercisi, bekleyelim bakalım :)

http://www.engadget.com/2010/06/23/android-2-2-froyo-source-code-available-today/
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver

Benim convert edip .wmv formatına donusturdum videoların ilk sahnesini fot. gibi ekranda tutup sesi normal bir sekilde calıyor. 3g ye cevirdigim zaman ise sorunsuz bir sekilde oynatıyor. Telefon wmv formatını oynatmıyormu? Benim bildigim MP3/AAC+/WAV/WMA/MP4/H.263/H.264/WMV formatlarını oynatması gerek..

???
  • quote:

quote:

Benim convert edip .wmv formatına donusturdum videoların ilk sahnesini fot. gibi ekranda tutup sesi normal bir sekilde calıyor. 3g ye cevirdigim zaman ise sorunsuz bir sekilde oynatıyor. Telefon wmv formatını oynatmıyormu? Benim bildigim MP3/AAC+/WAV/WMA/MP4/H.263/H.264/WMV formatlarını oynatması gerek..

???

Aynı durum benim başıma mp4 ile geldi. Kendi üstündeki player pek başarılı değil sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

quote:

???

Aynı durum benim başıma mp4 ile geldi. Kendi üstündeki player pek başarılı değil sanki.

evet ve diger yuklenen playerlarda telefonun playerını taban alarak calıstıgından bir cozum teskil etmiyor.. Yanlızca yxflash adlı program .avi bile calıstırıyor fakat oda serial istiyor :) onuda bulamadım..

• merhabalar, Hero'm için kılıf alacağım da ne önerirsiniz sizin kullandıklarınız neler? Zagg Invisible Shiled nasıl? iphone'un üzerindeki de buydu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Ben son dönem tüm elektronik cihazlarımı (mp3 player, cep telefonu) sadece ekran koruyucu yada invisible shield gibi koruyucularla kullanıyorum. Kılıf olunca kullanım pratik olmuyor + telefonun hacmi gereksiz büyüyor vs...

eBay'de baya bir kılıf çeşidi var, alınacaksa ordan alınabilir, trde bulabileceğinizi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flashabu

merhabalar, Hero'm için kılıf alacağım da ne önerirsiniz sizin kullandıklarınız neler? Zagg Invisible Shiled nasıl? iphone'un üzerindeki de buydu yanlış hatırlamıyorsam.

Ben aldım zagg ın ürününü fakat tam oturmuyor ayrıca bu tip işlerde yetenekli olmama rağmen çok zor yapışıyor. Ayrıca kapak kısmını koruma kaplayınca o kadefemsi his yok oluyor ve sıradan bir telefon gibi oluyor oyüzden tavsiye etmiyorum. iki gün sonra kılıfı söktüm ve şuana kadar herhangibir çizik veya iz olmadı camı kapağın kalitesi gerçekten çok iyi olduğu gibi kullan bence..
  • quote:

quote:

merhabalar, Hero'm için kılıf alacağım da ne önerirsiniz sizin kullandıklarınız neler? Zagg Invisible Shiled nasıl? iphone'un üzerindeki de buydu yanlış hatırlamıyorsam.

Ben aldım zagg ın ürününü fakat tam oturmuyor ayrıca bu tip işlerde yetenekli olmama rağmen çok zor yapışıyor. Ayrıca kapak kısmını koruma kaplayınca o kadefemsi his yok oluyor ve sıradan bir telefon gibi oluyor oyüzden tavsiye etmiyorum. iki gün sonra kılıfı söktüm ve şuana kadar herhangibir çizik veya iz olmadı camı kapağın kalitesi gerçekten çok iyi olduğu gibi kullan bence..

Bak haklısın, bu konuyu bir yerde daha okumuştum, özellikle arka tarafı düzgün yapıştırmak çok zor demişlerdi. Ayrıca bende senin gibi düşünüyorum, telefonun yapısı kılıfsız kullanmaya çok uygun. Arka kapak ve full kasa ebayde satılıyor 10-20 dolara (çizilemeyen kasa çizildi diyelim) ekrana zaten koruyucu yapıştırınca oda çizilmez. Hatta ekran koruyucuları zamanla eskiyor ve koruyucu üstünde çizikler oluyor, o yüzden ben 2-3 ayda bir değiştiririm o koruyucuyu, pırıl.

• arkadaşlar modaco 3.2 de gps başlantısı kuramıyorum gps açtığım zaman yukarıda gps simgeside çıkmıyor neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

quote:

Ben aldım zagg ın ürününü fakat t....

Bak haklısın, bu konuyu bir yerd...

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, hepsiburadadan HTC Hero'yla beraber sipariş ettiğim Zagg zaten 2.5 haftadır elime ulaşamamıştı sürekli stoklara geliş tarihini erteliyorlardı ben de iptal ettim siparişi bugün pdateknoloji'den bir kılıfla ekran koruyucu alacağım sanırım

• HTC 2.1 Hindistan ve Singapur için çıkmış. 1-2 Hafta içinde Türkçe ROM gelecektir.
  • ow az kaldı
  • daha cupcake'in dışına çıkamadım, yarından sonra hayat başlıyor hepsini deneyecem tek tek
  • quote:

Ankara'da sıhhıye Balıkçıoğlu iş hanında üst kat 54 numarada pda malzemeleri satan bir yer var ben ordan aldım. silikon ve sert bir malzemeden iki çeşit var. Tam hero'ya göre. fiyatıda gayet uygun.
  • mrb telefonun sol üst kısmındaki uyarı led i hiç yandığını görmedim bir sorun mu var acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: witoosml

mrb telefonun sol üst kısmındaki uyarı led i hiç yandığını görmedim bir sorun mu var acaba???

ben de gördüğümü hatırlamıyorum 2haftadır telefonu kullanıyorum:)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.