Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flashabu

quote:

Orijinalden alıntı: witoosml

mrb telefonun sol üst kısmındaki uyarı led i hiç yandığını görmedim bir sorun mu var acaba???

ben de gördüğümü hatırlamıyorum 2haftadır telefonu kullanıyorum:)

zannedersem soldaki led auto brightness için, yani ortamdaki ışığı analiz edip telefon ekranındaki ışığı ona göre ayarlamak için..
  • Mail geldiğinde ve şarj azaldığında ledin yanması lazım. Yanmıyorsa uyarı ayarlarına bir bakın.

Düzeltme: Sol ledi sorduğunuzu farketmemişim. Soldaki led değil arkadaşlar. erolalper'in dediği gibi ortamdaki ısık miktarını algılayıp ekran parlaklığını ayarlamaya yarayan fotocell o. Işık yayması söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 27 Haziran 2010; 0:41:23 >
  • bildiğiniz işe yarar programlar varmı??
  • htc nin saydasındaki video da görmüştüm her iki ledin aynı anda yeşil yandığını ama şimdiye kadar bırak aynı anda yanmayı sol ledin hiç yandığını görmedim...tlf kurcaladım ama led ile ilgili hiç bir ayar yok...
  • Düzeltme: Sol ledi sorduğunuzu farketmemişim. Soldaki led değil arkadaşlar. erolalper'in dediği gibi ortamdaki ısık miktarını algılayıp, ekran parlaklığını ayarlamaya yarayan fotocell o. Işık yayması söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 27 Haziran 2010; 0:41:06 >
  • arkadaşlar heroya windows live messenger gibi uygulamalar yüklenio mu bende alacam bitane. bide telin L gibi bi fiziğe sahip olduğu için cebin içinde garip durmaz mı ekran kısmı plastik mi yoksa cam mı. sahibinden.com da 650 ye yurt dışından gelme herolar var onlarda market yasağı denilen olay var mı?
  • ayrıca o led dediğiniz 2 tane solda ki şebeke ledi sağda ki bluetooth yada wi-fi açık olduğunda yanıyordu benim htc viva da böyle en azından
  • arkadaşlar dünden beri bir sorun yaşıyorum wifi açık olmasına karşın hiç bir ağa bağlanamıyorum telefon çevrede ağ olduğunu algılamıyor. Evde de aynı sorunu yaşıyorum ofiste de. Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ? Yoksa bana servis yolu mu gözüktü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokoo

arkadaşlar dünden beri bir sorun yaşıyorum wifi açık olmasına karşın hiç bir ağa bağlanamıyorum telefon çevrede ağ olduğunu algılamıyor. Evde de aynı sorunu yaşıyorum ofiste de. Daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ? Yoksa bana servis yolu mu gözüktü..

Ben villainrom 10.3.1 kullanıyorum ve son bir kaç gündür aynı sıkıntıları yaşıyorum. nette sorun olmasada ağa bağlanamıyor. açığ kapatıyorum ancak düzeliyor ki şimdiye kadar böyle bir sorunum yoktu.
  • Servise götüreceğim diye gözden çıkarmıştım son ihtimal olarak fabrika ayarlarına geri döndüm şu an için sorun yok muhtemelen yüklediğim bir uygulamadan dolayı oldu, yalnız yedek almadan formatlayınca gitti herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

arkadaşlar heroya windows live messenger gibi uygulamalar yüklenio mu bende alacam bitane. bide telin L gibi bi fiziğe sahip olduğu için cebin içinde garip durmaz mı ekran kısmı plastik mi yoksa cam mı. sahibinden.com da 650 ye yurt dışından gelme herolar var onlarda market yasağı denilen olay var mı?

live messengerdan daha iyisi var

ebuddy diye bir program var aynı anda msn gmail facebook yahoo hesaplarını açabiliyorsun hemde 10 saniyede açılıyor.yurt dışından gelenlerde market yasağı yok.ben bütün romları denedim.bazıları sorunlu ve birkaç eksikleri var.şuan 2.1 sensehero kullanıyorum.sahibinde benimde var htc hero ilanım.ilgilenirsen konuşabiliriz.ben dubaiden getirttim sorunsuz ve jelatini dahi duruyor.tüm aksesuarları mevcut...kullanıcı adım aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkun

quote:

arkadaşlar heroya windows live messenger gibi uygulamalar yüklenio mu bende alacam bitane. bide telin L gibi bi fiziğe sahip olduğu için cebin içinde garip durmaz mı ekran kısmı plastik mi yoksa cam mı. sahibinden.com da 650 ye yurt dışından gelme herolar var onlarda market yasağı denilen olay var mı?

live messengerdan daha iyisi var

ebuddy diye bir program var aynı anda msn gmail facebook yahoo hesaplarını açabiliyorsun hemde 10 saniyede açılıyor.yurt dışından gelenlerde market yasağı yok.ben bütün romları denedim.bazıları sorunlu ve birkaç eksikleri var.şuan 2.1 sensehero kullanıyorum.sahibinde benimde var htc hero ilanım.ilgilenirsen konuşabiliriz.ben dubaiden getirttim sorunsuz ve jelatini dahi duruyor.tüm aksesuarları mevcut...kullanıcı adım aynı

gördüm dostum p.m.

• quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

Arkadaşlar yedek şarj cihazı bulabileceğim biyer varmı bildiğiniz?

5 Volt ve 1A ve altında akım veren her adaptör hero'yu şarj edebilir. mesela blackberry şarjları..

@maliozi Hemen her yerde bulunabilen mini usb kablosu ile PC üzerinden de şarj yapabileceğini biliyorsun değil mi?

Her zaman yanımda :
     HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

ama telefona girişleri aynı değil bunların uyum sağlar mı?

Evet sağlar. Hatta orjinal şarj cihazınızdan çıkardığınız USB kablosu ile yapabildiğiniz "HER ŞEYİ" bu kablo ile yapabilirsiniz.

sokete zarar vermezmi
    ben denedim sahsen sanki girerken zorlaniyor biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: berkin88

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

Arkadaşlar yedek şarj cihazı bulabileceğim biyer varmı bildiğiniz?

5 Volt ve 1A ve altında akım veren her adaptör hero'yu şarj edebilir. mesela blackberry şarjları..

@maliozi Hemen her yerde bulunabilen mini usb kablosu ile PC üzerinden de şarj yapabileceğini biliyorsun değil mi?

Her zaman yanımda :
     HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

ama telefona girişleri aynı değil bunların uyum sağlar mı?

Evet sağlar. Hatta orjinal şarj cihazınızdan çıkardığınız USB kablosu ile yapabildiğiniz "HER ŞEYİ" bu kablo ile yapabilirsiniz.

sokete zarar vermezmi
    ben denedim sahsen sanki girerken zorlaniyor biraz

Sorun yok, ben bir yıldır 10 çeşit farklı miniusb kablo taktım.

• Kullanan arkadaşlar kontrol edebilir mi?

- Picasa albümleri Gallery3D de senkronize ediyor mu?
    - Twitter'daki kişileri rehber ile senkronize ediyoır mu? Tweet'ler değil sadece contact'ler.

Her ikisinde de yaklaşık 1 haftadır hiçbir şekilde senkronizasyon yapmıyor.
  • Merhaba Ucube,

Windows Live Messenger yerine ben fring kullanıyorum. Birçok farklı sistemi destekliyor (örn. Messenger, Skype, Google Talk, vb.).
    Telefonun biçimi bilakis cepte (özellikle de arka cepte) daha iyi durmasını sağlıyor. Ben bu tasarıma hastayım. Süper kullanışlı boyutları var.
    Ekran plastik değil, özel bir kaplaması var. Bu kaplama sayesinde ekrandan yağın temizlenmesi çok kolay. Kolay çizilmiyor.
    Yurt dışından gelen Hero'larda da Market yasağı olma olasılığı var, bu cihazın nereden geldiğine bağlı. Fakat bu forumdaki yönergeleri izleyerek bu yasağı kaldırabilirsiniz.

srdy

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: srdy

Merhaba Ucube,

Windows Live Messenger yerine ben fring kullanıyorum. Birçok farklı sistemi destekliyor (örn. Messenger, Skype, Google Talk, vb.).
    Telefonun biçimi bilakis cepte (özellikle de arka cepte) daha iyi durmasını sağlıyor. Ben bu tasarıma hastayım. Süper kullanışlı boyutları var.
    Ekran plastik değil, özel bir kaplaması var. Bu kaplama sayesinde ekrandan yağın temizlenmesi çok kolay. Kolay çizilmiyor.
    Yurt dışından gelen Hero'larda da Market yasağı olma olasılığı var, bu cihazın nereden geldiğine bağlı. Fakat bu forumdaki yönergeleri izleyerek bu yasağı kaldırabilirsiniz.

srdy

quote:

çok hoşuma gitti bugn gittim vatanda inceledim cidden güzel telefon almayı düşünüyorm 550 ye kadar buldum sahibinden de

• dostum pm den cevap atamıyorum sahibinden den yaz mesaj ok
  • Bugün cinnet geldi 1.5'in yavaşlığından ve market yasağından, 4 saatlik bir uğraşı sonunda kırdım zincirleri Villainrom 10.3 + app2sd yükledim, market açıldı tabi. Yinede ara sıra takılmalar oluyor, belki modaco'yu da deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poibra
    Bugün cinnet geldi 1.5'in yavaşlığından ve market yasağından, 4 saatlik bir uğraşı sonunda kırdım zincirleri Villainrom 10.3 + app2sd yükledim, market açıldı tabi. Yinede ara sıra takılmalar oluyor, belki modaco'yu da deneyebilirim.

rom zaten 1.5'tan oldukça hızlı ayrıca setcpu ya da overclockwidget kurarak cpu hızını 176-691 arasına ayarlarsan rom uçar.

modaco bu noktadan sonra tavsiye etmem. 2.1 olan pek çok rom modaco'dan daha performanslı. HTCSense zorunlu değil dersen androbin, Superhero, EZHero falan da kurabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.