bugün yarın 2.1 güncellemesi çıkıcak sanırım ozaman youtube vs problemleri çözülecek.
benim telefonuma bir uyarı geldi güncelleme var kurulsun mu wi-fi dan bağlanmanız tavsiye edilir falan diye. Ben onu kurdum o değilmiydi 2.1 android yada değilse benim kurduğum neydi :S hala da video izleyemiyorum hemde hiç bir siteden ortam desteklemiyor diyo. Youtube a zaten yasak olduğu için giremiyoruz o yasağı telefonda kırmanın bir yolu var mı ?
Cid kilidinden ya da root etmekten dolayı garantiden bir problem çıkacağını sanmıyorum ben. Ayrıca ben Villain Rom 10.3'ü indirdim gayet memnunum Eclair'in ve Android Market'in keyfini çıkarıyorum. Şu ana kadar da hiçbir problemle karşılaşmadım.
Benim aklıma takılan soru şu eğer HTC orijinal romu kurmak istersek cid kilidi kırılmış,root edilmiş ve custom rom yüklenmiş telefona nasıl kurarız?
quote:
Orijinalden alıntı: Yeşil Limon Cid kilidinden ya da root etmekten dolayı garantiden bir problem çıkacağını sanmıyorum ben. Ayrıca ben Villain Rom 10.3'ü indirdim gayet memnunum Eclair'in ve Android Market'in keyfini çıkarıyorum. Şu ana kadar da hiçbir problemle karşılaşmadım.
Benim aklıma takılan soru şu eğer HTC orijinal romu kurmak istersek cid kilidi kırılmış,root edilmiş ve custom rom yüklenmiş telefona nasıl kurarız?
telefonun CID unlocked ise önce HTC'nin sitesinden 1.5 versiyonu (exe) indirip kurarsın, telefona bu rom'u kurarak downgrade etmiş olursun. sonra resmi 2.1'i bunun üzerine kurabilirisn.
quote:
Orijinalden alıntı: maliozi
şimdi villian 10.3 yükledim türkçe fakat google haritalar yok. açmaya çalıştığım zaman zorla kapat hatası geliyor.
sürekli hata veriyo bu rom
Villain Update'i çalıştırıp bütün update leri kurman gerekiyor. Güncellemelerde Google maps de var.
quote:
Orijinalden alıntı: asiboldon
quote:
Orijinalden alıntı: maliozi
şimdi villian 10.3 yükledim türkçe fakat google haritalar yok. açmaya çalıştığım zaman zorla kapat hatası geliyor.
sürekli hata veriyo bu rom
Villain Update'i çalıştırıp bütün update leri kurman gerekiyor. Güncellemelerde Google maps de var.
google mapsi ayrıyeten kurdum çalıştı hatta daha önceden çalışmayan gpsimde çalıştı fakat güncellemeleri yapamadım root ekranında formating cache yazısı kalıyor ve öylece bekliyor. her neyse onuda geçtim modacoda 80mb ın altında hiç görmediğim kullanılabilir hafızayı 20lerde görünce modacoya dönüş yaptım :)
Arkadaşlar beni de listeye ekleyin bugün itibariyle aranıza katıldım
Arkadaşlar kısa bir süre forumda yoktum ara ara bakınabildim.Samsung wave aldım ve hero bana ekranı bir tuhaf geldi.Wave'in super amoled ekranı o kadar harika ki Hero biraz sönük kalıyor yanında. Uygulamalar açısından yeni yeni gelişen bada sisteminin şuana kadar app store'undan onlarca program ve yazılım yükledim hemde ücretsiz.Uygulamalar ve oyunlar ise fevkaladenin fevkinde hero android bizim Türkiyemizde bir hiç açıkcası.Şuan tek bir telefondan tüm hesaplara ulaşabiliyorum.Bada işletim sistemi ve 1ghz işlemci hızı ile adeta kök söktüyor.Samsung wave konusunda baya bir paylaşımda oldu. Gps ise sorunsuz bağlanılıyor,kamera çekimi çok kaliteli zaten o görünümü yeterli.Video ise zaten hd tartışılmaz ve tüm uzantıları destekliyor.Hero ve wave kullanıcısı olarak tüm fonksiyonları sorunsuz çalışan wave htc'yi biraz mı desem epeymi desem geride bırakıyor.Wave alalı yaklaşık 1 hafta oldu.Sorunsuz app'lerle gündelik tüm ihtiyacımı karşılıyor.Elimden Hero düşürmeyen birisi olarak 2. telefon olarak hero'yu kullanıyorum.Wlan,bluetooth,gps ve diğer bağlantı özellikleri hatta yazılımsal kitlenmeler hiç yok. Htc Hero Club'ı açmama rağmen yine konuyu takip ediyor olacağım.İşlerimden dolayı üye listesini güncelleyemedim.Yakında güncellerim. Wave'de son olarakta multimedia özellikleri ağır basan bir pda diyebiliriz.HArika ses çıkışı ve kulaklıkla istenilen eko ayarlarınızı ve surround ve diğer efekleri ise harika.5.1 ve efekleri süper.Ekolayzer'e bile girmiyorum.Ayrıyettende 3 ayrı görünüm türü var. Hero konusuna yazdım bu izlenimlerimi çünki konuyu açan olarak hero'nun wave karşısında biraz geride kaldığı ve alacak olanlara hero ve wave karşılaştırmasını yaparak almalarını tavsiye ederim. Çok detaylı özellikleri var ama anlatmak istemiyorum. Türkiye için google'a bağlı kalmış hero grubu ve diğer Htc pda'leri bu şartlarda ne güncelleme ile nede and.market ile bir adım atamayacak sonlarda sürüneceğiz. En büyük desteği samsung Türkiye için tüm imkanlarını seferber etmiş ve TÜRK yazılımcılar ise bada için showlarını başlatmışlar. Başarı soft ve bir kaç yazılım şirketi bile çok güzel haber okuma uygulamalarını ücretsiz bile store'da paylaşıma sunmuş... Uzun lafın kısası market doyumunu doyasıya yaşamak istiyorsanız ve bütün fonksiyonlar tek bir telefonda olmasını arzularsanız ve senkron ile sorunsuz bir güncelleme yapmak isterseniz wave tavsiye ederim. Çok rahat rehber fotoğraf müzik vb kies yazılımı ile ve app store dan uygulamalar bile yükleyebiliyorsunuz. Aylarca 2.1 sürümünü bekleye duralım samsung bada ile büyük bir fark atığının resmi kanıtıdır. Google ve Htc Türkiye'de pek faaliyet gösteremiyor ancak telefonların satışını gerçekleştirmek ne destek var nede başka bir güvence... Htc bağımlısı olarak Türkiye'de samsung kök söktüreceğe benziyor.Bu gidişle Htc ürünleri 2. telefon olarak kullanılmaya mahkum.
quote:
Orijinalden alıntı: ilker_1907
quote:
Orijinalden alıntı: kirpisan
bugün yarın 2.1 güncellemesi çıkıcak sanırım ozaman youtube vs problemleri çözülecek.
benim telefonuma bir uyarı geldi güncelleme var kurulsun mu wi-fi dan bağlanmanız tavsiye edilir falan diye. Ben onu kurdum o değilmiydi 2.1 android yada değilse benim kurduğum neydi :S hala da video izleyemiyorum hemde hiç bir siteden ortam desteklemiyor diyo. Youtube a zaten yasak olduğu için giremiyoruz o yasağı telefonda kırmanın bir yolu var mı ?
Bugün bana da güncelleme var yükleyim mi diye uyarı geldi, şarjım az olduğu için daha sonra hatırlat dedim. Şimdi merak ediyorum güncellemenin ne olduğunu. Yükleyen var mı? 3 Mb'lık birşeydi gerçi..
Bir de sorum olacak, ben Ndrive kullanıyorum navigasyon için, iGo kullanan var mı? Denemek istiyorum nereden bulabilirim acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Arkadaşlar kısa bir süre forumda yoktum ara ara bakınabildim.Samsung wave aldım ve hero bana ekranı bir tuhaf geldi.Wave'in super amoled ekranı o kadar harika ki Hero biraz sönük kalıyor yanında. Uygulamalar açısından yeni yeni gelişen bada sisteminin şuana kadar app store'undan onlarca program ve yazılım yükledim hemde ücretsiz.Uygulamalar ve oyunlar ise fevkaladenin fevkinde hero android bizim Türkiyemizde bir hiç açıkcası.Şuan tek bir telefondan tüm hesaplara ulaşabiliyorum.Bada işletim sistemi ve 1ghz işlemci hızı ile adeta kök söktüyor.Samsung wave konusunda baya bir paylaşımda oldu. Gps ise sorunsuz bağlanılıyor,kamera çekimi çok kaliteli zaten o görünümü yeterli.Video ise zaten hd tartışılmaz ve tüm uzantıları destekliyor.Hero ve wave kullanıcısı olarak tüm fonksiyonları sorunsuz çalışan wave htc'yi biraz mı desem epeymi desem geride bırakıyor.Wave alalı yaklaşık 1 hafta oldu.Sorunsuz app'lerle gündelik tüm ihtiyacımı karşılıyor.Elimden Hero düşürmeyen birisi olarak 2. telefon olarak hero'yu kullanıyorum.Wlan,bluetooth,gps ve diğer bağlantı özellikleri hatta yazılımsal kitlenmeler hiç yok. Htc Hero Club'ı açmama rağmen yine konuyu takip ediyor olacağım.İşlerimden dolayı üye listesini güncelleyemedim.Yakında güncellerim. Wave'de son olarakta multimedia özellikleri ağır basan bir pda diyebiliriz.HArika ses çıkışı ve kulaklıkla istenilen eko ayarlarınızı ve surround ve diğer efekleri ise harika.5.1 ve efekleri süper.Ekolayzer'e bile girmiyorum.Ayrıyettende 3 ayrı görünüm türü var. Hero konusuna yazdım bu izlenimlerimi çünki konuyu açan olarak hero'nun wave karşısında biraz geride kaldığı ve alacak olanlara hero ve wave karşılaştırmasını yaparak almalarını tavsiye ederim. Çok detaylı özellikleri var ama anlatmak istemiyorum. Türkiye için google'a bağlı kalmış hero grubu ve diğer Htc pda'leri bu şartlarda ne güncelleme ile nede and.market ile bir adım atamayacak sonlarda sürüneceğiz. En büyük desteği samsung Türkiye için tüm imkanlarını seferber etmiş ve TÜRK yazılımcılar ise bada için showlarını başlatmışlar. Başarı soft ve bir kaç yazılım şirketi bile çok güzel haber okuma uygulamalarını ücretsiz bile store'da paylaşıma sunmuş... Uzun lafın kısası market doyumunu doyasıya yaşamak istiyorsanız ve bütün fonksiyonlar tek bir telefonda olmasını arzularsanız ve senkron ile sorunsuz bir güncelleme yapmak isterseniz wave tavsiye ederim. Çok rahat rehber fotoğraf müzik vb kies yazılımı ile ve app store dan uygulamalar bile yükleyebiliyorsunuz. Aylarca 2.1 sürümünü bekleye duralım samsung bada ile büyük bir fark atığının resmi kanıtıdır. Google ve Htc Türkiye'de pek faaliyet gösteremiyor ancak telefonların satışını gerçekleştirmek ne destek var nede başka bir güvence... Htc bağımlısı olarak Türkiye'de samsung kök söktüreceğe benziyor.Bu gidişle Htc ürünleri 2. telefon olarak kullanılmaya mahkum.
Budur hocam tebrikler, objektif olmak lazım. Bende hero'yu aldığımda multimedia olarak zengin, ama apple app store kadar gelişmiş bir market bekliyordum. Şu an için Apple app store kesinlikle birinci durumda, fakat android işletim sisteminin verdiği özgürlükten muaflar.
Bada işletim sisteminin en büyük avantajı hızı ve staiblitesi olarak duymuştum senin de dediğin gibi, açıkçası kamera ve ses kalitesi olarak hero'dan daha iyisini bekliyordum. Bada store'un gelişmesine bağlı olarak, bende samsung'a geçebilirim. Fakat seninde bahsettiğin gibi, çok iyi çalışmaları lazım Android ve Apple appstore'u geçebilmeleri için. Oldukça geriden başladılar yarışa çünkü. Samsung'un en büyük artısı donanım olarak üstün cihazları daha uygun fiyata sunması.
telefonun kvk mı?
Arkadaşlar dün itibarı ile VillainROM11.9.1 kullanıyorum gayet memnunum fakat bir sorum olacak, Livewallpaper ları çalıştırmak için HTC Sense i illa uygulamaladan mı silmek gerekiyor yoksa ayrı ayarı veya programı mı var?
quote:
Orijinalden alıntı: mattboy
Arkadaşlar dün itibarı ile VillainROM11.9.1 kullanıyorum gayet memnunum fakat bir sorum olacak, Livewallpaper ları çalıştırmak için HTC Sense i illa uygulamaladan mı silmek gerekiyor yoksa ayrı ayarı veya programı mı var?
Hayır silmek gerekmiyor. Marketten bir Launcher yükle (tavsiyem LauncherPro beta). LauncherPro yu varsayılan home olarak tanımlaman gerekiyor.
Eğer sıkılır ya da arada bir değişiklik olsun istersen Markettan "Home Switcher" uygulamasını yükleyip geçiş yapabilirsin.
Bu sabah bana bir FOTA güncellemesi geldi ama vaktim olmadığı için "Daha sonra hatırlat" dedim, şimdi ne zaman gelir bilmiyorum. Telefonum KVK.
Sormak istediğimse şu; telefonu yedekleme nasıl oluyor? Windows sync ve google sync yalnızca kullanıcıları ve takvimi yedekliyor, daha doğrusu senkronize ediyor, yedeklemek sayılmaz. Oysa ben yeni sürümü kurduktan sonra tüm kullandığım appleri yeniden kurmak gerekmeden çalıştırmak ve kaydettiğim bilgileri yine aynı şekilde kullanmak için yapacağım yedeklemeyi. Malum market erişimim de yok, nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Poibra
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Budur hocam tebrikler, objektif olmak lazım. Bende hero'yu aldığımda multimedia olarak zengin, ama apple app store kadar gelişmiş bir market bekliyordum. Şu an için Apple app store kesinlikle birinci durumda, fakat android işletim sisteminin verdiği özgürlükten muaflar.
Bada işletim sisteminin en büyük avantajı hızı ve staiblitesi olarak duymuştum senin de dediğin gibi, açıkçası kamera ve ses kalitesi olarak hero'dan daha iyisini bekliyordum. Bada store'un gelişmesine bağlı olarak, bende samsung'a geçebilirim. Fakat seninde bahsettiğin gibi, çok iyi çalışmaları lazım Android ve Apple appstore'u geçebilmeleri için. Oldukça geriden başladılar yarışa çünkü. Samsung'un en büyük artısı donanım olarak üstün cihazları daha uygun fiyata sunması.
iyiyi ucuza satmakla bitmiyor kötüsünü satsın ama malının arkasında dursun daha iyi herodan önce i7500 aldım 1 kez bile rom yenilemedi sürekli hata veren bi romla idare etsinler dedi samsung omniada da aynı şeyi yaptı. samsung sadece ürün çıkarıyor ve o ürüne yazılım yenilemektense yeni yazılımlı yeni bir ürün çıkarıyor ve eski ürünü at çöpe bi hayır bekleme. Bidaha samsung mu tovbeler tövbesi..
Poibra teşekkür ederim yorumlarına.İnan şuan app storeda sörf yapıyor tonajla uygulamaları indiriyorum...İlk etapta bada bile bu kadar paylaşılan güncellemeleri bile ücretsiz sunuyor.İşin tuhafıda google market milyonlarca uygulama olabilir ama türkiye desteğini açmazsa biz istersek en kral htc android telefonları alalım nafile.Ne teknik servis nede htc türkiye ve google kullanıcılar için hiç bir çaba sarf etmiyor.Pda'ları aldığımızdan beri kaç ay oldu hala güncelleme bekliyoruz. Şuan samsung apps'de yaklaşık 400 uygulama var. Ve anında indirebiliyorsunuz.Hatta uygulamlar kategorilendirilmiş.Şuan bile enfes ekran ve çözünürlükleri ile süper oyunlar oynayabiliyorum.Need for speed ücretsiz ve harika bir görsel şovu var.Basketball freekick magnet soccer ve nice oyunalr tam ekran ve n.book'ta oynuyorsunuz sanki ne yavaşlama nede kasılma adeta hız manyağı... Hero'nun multimediası ise geri kalmış diyebiliriz.Bir çok yönüyle bada ve wave üstün çıkıyor. wave radyosu harika ses kayıtı bile var. Sosyal ağ ise tüm ağlarla etkileşimli senkronu süper.Widget'ler ise enfes...
Ben hero'yu android sistemi için almıştım birde market cabasıydı yeterli kafi derken onca ayları geçtikten sonra hala tr'de romlarla cebellenirken garanti dışı bırakma korkusuyla herodan zevk alamadım...Bomboş geliyor telefon bana.Sadece mail ve google map işime yarıyor. Telefonu alır almaz wave'de hemen apps'ye girdim inanın 20'ye yakın ücretsiz 5'de ücretli çok işime yarayan uygulamaları indirdim...Hediye kuponuda ayrıca bedava. Google ve Htc TÜrkiye'ye önem vermedikçe bizler yerimizde sayacağız onca paraları akıtıp sıfır uygulamalarla ve hayal kırıklarıyla zaman geçireceğiz. İnanın hero aldım boş çıktı gibi birşey.Htc türkiye'de sadece pda'ları sata dursun ne geri dönüşüm destekelri var ne müşteri hizmetleri nede güncelleme... Android market açılmadıkça tr'de ve güncelleme olmadıkça isterse htc bedava dağıtsın pda'ları hayatta almam artık... Onca türkçeleştirme ve yazılım güncellemesi appstore ve nice uygulama ve özellikler wave'de var.Hemde 860tl gibi bir fiyat'a. Burada insanlara doğru şeyleri göstermek için dil döküyorum ortak bir paylaşım platformumuz olsun diye konu ve klub açtım ama inanın tabiri caizse kulübümüz 1000 kişi olsun boş'a çabalıyoruz.Adamlar ise sadece pda satmakla kâr elde ediyorlar.Ne servis ne yazılım güncelleme nede aksesuar... HTC hala bu zihniyetle devam ederse 3 pda kullandığım htc markasını artık bırakıyor olacağım. Enayi yerine konulmak insan'a koyuyor açıkcası... Poibra arkadaşım istediğin bir soru olursa wave kullanıcısı olarak yardım edebilirim... Kısa zamanda wave almanı tavsiye ederim elindeki heronu 2. tel olarak kullanırsın tabi bütçen sağlam ise. İyi forumlar.
evet
quote:
Orijinalden alıntı: kirpisan
telefonun kvk mı?
quote:
Orijinalden alıntı: asiboldon
quote:
Orijinalden alıntı: mattboy
Hayır silmek gerekmiyor. Marketten bir Launcher yükle (tavsiyem LauncherPro beta). LauncherPro yu varsayılan home olarak tanımlaman gerekiyor.
Eğer sıkılır ya da arada bir değişiklik olsun istersen Markettan "Home Switcher" uygulamasını yükleyip geçiş yapabilirsin.
Teşekkür ederim, gayet güzel oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas Poibra teşekkür ederim yorumlarına.İnan şuan app storeda sörf yapıyor tonajla uygulamaları indiriyorum...İlk etapta bada bile bu kadar paylaşılan güncellemeleri bile ücretsiz sunuyor.İşin tuhafıda google market milyonlarca uygulama olabilir ama türkiye desteğini açmazsa biz istersek en kral htc android telefonları alalım nafile.Ne teknik servis nede htc türkiye ve google kullanıcılar için hiç bir çaba sarf etmiyor.Pda'ları aldığımızdan beri kaç ay oldu hala güncelleme bekliyoruz. Şuan samsung apps'de yaklaşık 400 uygulama var. Ve anında indirebiliyorsunuz.Hatta uygulamlar kategorilendirilmiş.Şuan bile enfes ekran ve çözünürlükleri ile süper oyunlar oynayabiliyorum.Need for speed ücretsiz ve harika bir görsel şovu var.Basketball freekick magnet soccer ve nice oyunalr tam ekran ve n.book'ta oynuyorsunuz sanki ne yavaşlama nede kasılma adeta hız manyağı... Hero'nun multimediası ise geri kalmış diyebiliriz.Bir çok yönüyle bada ve wave üstün çıkıyor. wave radyosu harika ses kayıtı bile var. Sosyal ağ ise tüm ağlarla etkileşimli senkronu süper.Widget'ler ise enfes...
Ben hero'yu android sistemi için almıştım birde market cabasıydı yeterli kafi derken onca ayları geçtikten sonra hala tr'de romlarla cebellenirken garanti dışı bırakma korkusuyla herodan zevk alamadım...Bomboş geliyor telefon bana.Sadece mail ve google map işime yarıyor. Telefonu alır almaz wave'de hemen apps'ye girdim inanın 20'ye yakın ücretsiz 5'de ücretli çok işime yarayan uygulamaları indirdim...Hediye kuponuda ayrıca bedava. Google ve Htc TÜrkiye'ye önem vermedikçe bizler yerimizde sayacağız onca paraları akıtıp sıfır uygulamalarla ve hayal kırıklarıyla zaman geçireceğiz. İnanın hero aldım boş çıktı gibi birşey.Htc türkiye'de sadece pda'ları sata dursun ne geri dönüşüm destekelri var ne müşteri hizmetleri nede güncelleme... Android market açılmadıkça tr'de ve güncelleme olmadıkça isterse htc bedava dağıtsın pda'ları hayatta almam artık... Onca türkçeleştirme ve yazılım güncellemesi appstore ve nice uygulama ve özellikler wave'de var.Hemde 860tl gibi bir fiyat'a. Burada insanlara doğru şeyleri göstermek için dil döküyorum ortak bir paylaşım platformumuz olsun diye konu ve klub açtım ama inanın tabiri caizse kulübümüz 1000 kişi olsun boş'a çabalıyoruz.Adamlar ise sadece pda satmakla kâr elde ediyorlar.Ne servis ne yazılım güncelleme nede aksesuar... HTC hala bu zihniyetle devam ederse 3 pda kullandığım htc markasını artık bırakıyor olacağım. Enayi yerine konulmak insan'a koyuyor açıkcası... Poibra arkadaşım istediğin bir soru olursa wave kullanıcısı olarak yardım edebilirim... Kısa zamanda wave almanı tavsiye ederim elindeki heronu 2. tel olarak kullanırsın tabi bütçen sağlam ise. İyi forumlar.
valla dün bir wave gördükten sonra yazdıklarının çoğuna katılmamak elde değil. Dert çekmek istemiyorum diyen için Samsung Wave çok daha mantıklı bir çözüm gibi görünüyor. Bir de dediğin gibi Türkiye'de marketin olmaması, Android'de bazı bariyerlerin bir türlü aşılamıyor olması (avi oynatan player gibi) beni de zaman zaman androidden soğutuyor.
Benim samsung'dan en büyük korkum maliozi'nin dediği gibi, yazılım güncellemeleri yapmamaları. Geçen sene bir hata yapıp eşime S5603 (preston) aldım. Telefon cevaplarken 2-3 saniye bekletiyordu ve defalarca mail atmama rağmen samsung bir türlü güncelleme yayınlamadı.
Ama durum belki bada için değişik olur.
ya arkadaşlar gidin başka yerde tartışın samsung wave i buda htc hero ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmıyormu....bende bakıyorum htc ile ilgili varmı gelişme diye giriyorum...gelmişsiniz burda başka seyleri konusuyosunuz meşgul etmeyin bizi.... hayırlı olsun güle güle kullanın iyisini de kötüsünüde başka yerde tartışın ltfen....
quote:
Orijinalden alıntı: witoosml ya arkadaşlar gidin başka yerde tartışın samsung wave i buda htc hero ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmıyormu....bende bakıyorum htc ile ilgili varmı gelişme diye giriyorum...gelmişsiniz burda başka seyleri konusuyosunuz meşgul etmeyin bizi.... hayırlı olsun güle güle kullanın iyisini de kötüsünüde başka yerde tartışın ltfen....
aferdersin ama çok abes bir yorum yapmışsın.
Asonas bu konuyu açan kişi, ben de hero ile ilgili elimden gelen bilgiyi paylaşmaya çalışıyorum. Ayrıca, mümkün mertebe boş yorumlarda bulunmaktan da kaçınırım.
Burada wave'den bahsetmemizin nedeni Türkiye şartlarında Hero fiyatına denk olmasına rağmen deneyimsiz ve uğraşmak istemeyen kullanıcı için daha iyi bir deneyim sağlayabilen bir "smart" telefon olması. Eğer aynı paraya daha iyi bir cihaz alacaksak tarafsız olmak adına heroyu öneremem. Ya da sırf sahibiyim diye hero'yu yüceltemem. Bu konuyu takip eden birinin değişik telefonlar konusunda bilgi sahibi olmasının da zararı yok. Sonuçta pahalı cihazlar ve bunlara verilen para kolay kazanılmıyor.