Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maliozi

Villain 12de sanki kamerada bozulma oldu sizlerde de varmı böyle bişey

Bende henüz sıkıntı olmadı.

Bu arada cronos 2.0 da güzel bi rom tavsiye ederim. Cronosta tamamen türkçeleşebiliyor
  • pu radio romu nerden indirebiliriz? bendeki şuanda ju kurulu ve gps çok geç buluyor ama pu'da çok çabuk buluyordu
  • Şu ana kadar Sense romlardan daha hızlı olmasına rağmen, sense arayüzünün çekiciliği yüzünden Vanilla romları 3 gün üstüsüte kullanamamıştım. 1,5 haftadır VanillaEclair 4.0 rom kullanıyorum. İnnılmaz hızlı olması nedeni ile artık Sense romalara dönemiyorum. Hala Sesnse romlar çekici geliyor ama bu romu bırakamıyorum bir türlü.
    Sense romu çekici kılan en önemli özellik FlipClock Widget'ıydı. En büyük kolaylığı: Hava durumunun üzerine tıklayınca ayrıntılı hava bilgilerini; saatinin tam üstüne tıklayınca saat, alarma hızlı ulaşımı.. Onuda resimde görüldüğü şekilde Beautfulwidgets uygulaması ile hallettim.

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

Denemek isteyen olursa:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=704974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 4 Temmuz 2010; 13:08:13 >

• Selam Arkadaşlar,

Güncelleme için uyarı almıştım ama yanlışlıkla kapattım.Tekrar güncelleme uyarısı gelmedi.HTC sayfasından yüklemek istediğimde bu uygulama sizin için değildir gibi bir uyarı alıyorum.Konu ile ilgili bilgi verebilirseniz memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hungry Duck

Selam Arkadaşlar,

Güncelleme için uyarı almıştım ama yanlışlıkla kapattım.Tekrar güncelleme uyarısı gelmedi.HTC sayfasından yüklemek istediğimde bu uygulama sizin için değildir gibi bir uyarı alıyorum.Konu ile ilgili bilgi verebilirseniz memnun olurum

Menüden Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem yazılımı güncellemeleri yolunu takip ederek ulaşabilirsin
  • naadar ki bu alet?
  • söylediğiniz şekilde ulaşamıyorum.o kısımda ki seçeneklere erişilmiyor.Yazılım sürüm build no vb..seçenekler var:-(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hungry Duck

söylediğiniz şekilde ulaşamıyorum.o kısımda ki seçeneklere erişilmiyor.Yazılım sürüm build no vb..seçenekler var:-(

Telefonu kapatıp açmayı denedinizmi o şekilde de geliyor ya da sistemi resetlemeniz lazım ancak öncesinde bütün numaraları ve hafıza kartını yedekleyin. herşey siliniyor çünkü sonrasında telefonu kapatın home ve geri tuşunu basılı tutarken açma kapama tuşuna basın ve resetleme ekranı gelene kadar basılı tutun
  • Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Orijinalden alıntı: voyager1979

Arkadaşlar orjinal avrupa 2.1 (root edilmiş) rom var mı? Link verebilir misiniz?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=712743

Bu root edilmiş 2.1

• banada 3 mb bir güncelleme geldi..direk kurdum ve hiçbir şekilde hafıza kartımdaki bilgilerin veya telefon rehberimin silinmesi gibi birşeyle karşılaşmadım....güncellemeden sonra farkettiğim tek şey About Phone kısmına girdiğimde artık yazılım güncellemelerini kontrol edebileceğim bir seçenek oldu.' System Software Update'
  • tlf batarya süresini uzatmanın püf noktaları varmı acaba?? benim ki genelde 2 gün gidiyor. wifi ve gps bataryayı sömürüyor resmen
  • bu mu iphone mu
  • Arkadaslar telefondaki rehberi, resimleri ve videoların yedeklerini alan bir program varmı? yada usb den bilg. bagladıgımızda telefonun icine girip rehberi nasıl kopylarız?
    HTC senkron prog. kisinin tum telefon numaralarını almıyor, buda buyuk sıkıntı..
  • CID kilidi kırılmış telefona Fota güncellemesi yükleyen var mı acaba aramızda?
    istendiğinde custom yükleyebiliyor muyuz daha sonra, yoksa mecbur muyuz yasal ROM kullanmaya?
    bu konuda ustaların bizleri aydınlatmasını rica ederim.
  • Ben telefonumun cid kilidini kırıp root ettim. Villain Rom 10,3 kurdum. Şimdi resmi sitesinden resmi romu yükleyip kurabilir miyim? Neler yapmam gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeşil Limon -- 5 Temmuz 2010; 13:50:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: witoosml

banada 3 mb bir güncelleme geldi..direk kurdum ve hiçbir şekilde hafıza kartımdaki bilgilerin veya telefon rehberimin silinmesi gibi birşeyle karşılaşmadım....güncellemeden sonra farkettiğim tek şey About Phone kısmına girdiğimde artık yazılım güncellemelerini kontrol edebileceğim bir seçenek oldu.' System Software Update'

2.1 güncellemesini almak için ve birkaç ufak değişiklik gerçekleştirmek için olan güncellemeyi almışsınız.büyük ihtimalle bu hafta içinde 2.1 telefonlarımıza gelecektir.
  • Selam,
    Villainrom 12 kurdum bugün ancak push mesaj çalışmıyor yani ibbtrafik ve garanti cep şifremetik çalışmıyor. 10'da çalışıyordu. Aynı sorunları yaşayan varmı?
  • Hızlı, stabil ve 2,1 3D olan Custom ROM tavsiyesi lütfen?
  • Cronos 2.0 kurdum biraz önce ama şok oldum market yok

Villainrom 12.0 ı kuruyorum şimdi bakalım nasıl olacak
  • Villian 12.0 şuana kadar gayet iyi geldi bana Cronos 1.4.1 den sonra en memnun kaldığım ROMlardan biri ama daha 2 gün oldu kuralı bakalım ilerleyen günlerde neler olacak... Villian Rom ların diğer sürümlerinde mesajlaşmak 3 günden sonra zulüm oluyordu inş bunda bir şey olmaz... VanillaEclair 4.0 de kurdum fakat Sense'in cazibesi daha devam ediyor bende...
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.