Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Villainrom 12'den memnun kalmadım. Çok hızlı bir rom olmasına karşı java desteğinin olmaması push mesaj (ibb trafik ve cep şifremetik) kullanımına imkan vermiyor. Aynı zamanda facebook üzerinden videoları izleyemiyorum bu sebeple ben 10'a geri dönüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Cronos 2.0 kurdum biraz önce ama şok oldum market yok

Villainrom 12.0 ı kuruyorum şimdi bakalım nasıl olacak

Villain Rom 12'nin dosyalarını nereden bulabilirim? Ayrıca 10,3 ile 12 arasındaki farklar neler acaba?
  • quote:

İlginç ben kurduğumda Market tıkır tıkır çalışıyodu. Yanlış versiyon kurmuş olmayasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

İlginç ben kurduğumda Market tıkır tıkır çalışıyodu. Yanlış versiyon kurmuş olmayasın ?

Cronosdroid'i v 1.4 sürümünden beri kuruyorum hep aynı şekilde.Kurdum market yoktu şaşırdım açıkcası.Yapımcısı feeyo'da mesaj attım hatta böyle bir sorunu varmıydı diye

neyse villainrom 12.0 kurdum valla şu ana kadar kullandığım en hızlı ve stabil rom diyebilirim.Morelocale ile %95 Türkçe olmasıda cabası :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

quote:

Cronosdroid'i v 1.4 sürümünden beri kuruyorum hep aynı şekilde.Kurdum market yoktu şaşırdım açıkcası.Yapımcısı feeyo'da mesaj attım hatta böyle bir sorunu varmıydı diye

neyse villainrom 12.0 kurdum valla şu ana kadar kullandığım en hızlı ve stabil rom diyebilirim.Morelocale ile %95 Türkçe olmasıda cabası :)

Villain 12 de süper 3-4 gündür kullanıyorum gayet iyi çalışıyor. Ancak Cronos 2.0 sanki daha az RAM tüketiyordu. Villain 12 de bazen Free memory 55 MB'a kadar düşüyor
    Cronosta daha 75'in altını görmedim

• Süper bir camera programı var elimde.Geçenlerde lite versiyonunu kurmuştum güzel efektleri var ve kaliteli çekiyor.

Camera360 pro adı

Marketteki demosu kısıtlı.424 x320 pikselden geniş çektirmiyor vs..

örnek çektiğim foto
     HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

pro versiyonu Download

• yeni rom yüklemeden önce eski rom daki mailleri yedekleme şansımız var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768

yeni rom yüklemeden önce eski rom daki mailleri yedekleme şansımız var mı acaba?

Root yapılmış ROM yüklü ise TitaniumBackup ile sanırım maillerin yedeklerini alabiliyorsunuz.
  • Resmi rom guncelleme geldi telefona yanlislikla kapattim ve indiremedim tekrar denedim olmadi. HTC yi aradim kafana takma iki hafta da bir telefon kendisi kontrol ediyor gene gelir dediler. Söylenene göre 2.1 cikacakmis onun icin guncellemeymis telefonu hazirlamak icin. Hayirlisi bakalim bekliyoruz.
  • htc heromun kapağını değiştirmek istiyorum.beyaz teflon ile.nerden bulabilirim ve kendim değiştirebilirmiyim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Süper bir camera programı var elimde.Geçenlerde lite versiyonunu kurmuştum güzel efektleri var ve kaliteli çekiyor.

Camera360 pro adı

Marketteki demosu kısıtlı.424 x320 pikselden geniş çektirmiyor vs..

örnek çektiğim foto

pro versiyonu Download

indirelemiyor.başka yere upload edebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: alpkun

htc heromun kapağını değiştirmek istiyorum.beyaz teflon ile.nerden bulabilirim ve kendim değiştirebilirmiyim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Beyaz kapak için ebay sitesine bak bolca mevcuttu

Camera360 programının linkini güncelledim

http://rapid-share.com/files/405278651/Android.GPhotoPaid.v0.9.1.apk

- yi kaldır
  • villain 12de şarj tüketimi modacoya göre baya fazla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpkun

htc heromun kapağını değiştirmek istiyorum.beyaz teflon ile.nerden bulabilirim ve kendim değiştirebilirmiyim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Beyaz kapak için ebay sitesine bak bolca mevcuttu

Camera360 programının linkini güncelledim

http://rapid-share.com/files/405278651/Android.GPhotoPaid.v0.9.1.apk

- yi kaldır

teşekkür ederim.peki kendim değiştirebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

villain 12de şarj tüketimi modacoya göre baya fazla

Modaco 3.2 Cupcake'mi yoksa son çıkardığı r5 Eclair'mi

Dün modaco Eclair r5 kurdum telefona ama açılıştan itibaren buglar yıldırdı beni tekrar villain 12 ye döndüm
  • 3.2 benim dediğim. Türkçe olmuyor mu r5?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

3.2 benim dediğim. Türkçe olmuyor mu r5?

Oluyor olmasına da daha boot eder etmez bug'larla başladı sense çöktü 2-3 kere duvar kağıtlarında problem oldu v.s. tekrar döndük villain 12 'ye Villain de fena değil ama çok batarya tüketiyo dediğin gibi Cronos'a döneyim diyorum ama üşeniyorum öle bi durum işte :)
  • villain 12'de benim pil 2 gün gidiyor, setcpu ile cpu'yu belirli bir aralığa çekmeye çalışın bakalım değişiklik olacak mı?
  • quote:

Bende şimdi Cronos 2.0J kurdum ve bende de market var ve çalışıyor, belki de senin indirdiğin sürüm farklıdır
  • Selamlar, pdateknolojiden aldığım araç tutacağı ekran koruyucu ve kılıf bugün geldi. Ancak araç tutacağını hiç beğenmedim, altı güzel üstü berbat üst dediğim yer de telefonu tutan kısım. O kısım tamamen kalitesiz bir plastikten yapılmış, aşırı kırılgan ve telefonu çabucak çizebilecek bir yaıya sahipti. Üstelik telefonu yerleştirmek büyük çaba istiyordu (araçta bunula uğraştığımı düşünemiyorum bile) ve kılıfla zaten hiç takılamıyordu. Ben de evdeki carbonfiber desenli sticker ve küçük bir kartonplak (adını tam hatırlayamadım küçükken el işi derslerinde kullandığımız ince tahta) ile basit bir tutacak hazırladım. Tam anlamıyla istediğim gibi oldu ve kullanım açısından bende 10 üzerinden 10 aldı aşağıda orjinal hali ve yeni halini görebilirsiniz. Satılık değil

arabaya inene kadar bilgisayarda duruyor altını da oyacam şarj olabilsin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashabu -- 6 Temmuz 2010; 22:17:43 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.