Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oseydik

quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

Teşekkürler yükleyim bakalım :) jit neki acep :D

Just In Time (JIT) uygulamaların yüklenme ve çalıştırılma zamanı ile telefonun java işlemi yaparken harcadığı zamanı kısaltmak için kullanılıyor ancak şu an hala deneme aşamasındaymış.
    En iyi performansı froyo'da göstermiş. xda'da her türlü sorumluluk sizin, telefon durup dururken boot edebilir veya kilitlenebilir bunlara ilgili başlık açmayın diyorlar.

peki ustad flash etmiş olduğum bu JIT nasıl kaldırabilirim, yoksa ROM u yeniden kurmam mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressam0768

quote:

quote:

Just In Time (JIT) uygulamaların yüklenme ve çalıştırılma zamanı ile telefonun java işlemi yaparken harcadığı zamanı kısaltmak için kullanılıyor ancak şu an hala deneme aşamasındaymış.
    En iyi performansı froyo'da göstermiş. xda'da her türlü sorumluluk sizin, telefon durup dururken boot edebilir veya kilitlenebilir bunlara ilgili başlık açmayın diyorlar.

peki ustad flash etmiş olduğum bu JIT nasıl kaldırabilirim, yoksa ROM u yeniden kurmam mı gerekiyor?

ROM'u yeniden kurmanız gerekli.

• quote:

quote:

quote:

yanılmıyorsam nojit yapman gerekiyor ancak bende emin değilim..

• quote:

quote:

quote:

NoJIT yada öyle bir dosya ile flaşlaman yeterli. Jit yükleme dosyasını indirdiğin yerde mevcuttur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hungry Duck

Arkadaşlarhttp://developer.htc.com/ burada işe yarar birşey var mı? mesela HTC Hero MR (Sprint) Kernel Source Code Download edin diyor..
    Başka bir sorum 2.1 güncelleme olurda gelirse klavyede handwriting özelliği olacak mı?

Teşekkürler

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65)

Uzakdoğu ülkelerinin kullandığı dillere ait olan alfabedeki harflerin girilmesini kolaylaylaştırmak için romlara dahil ediyorlar. Latin harfleri için gerek duyulmamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

az önce Cronos Droid 2.0.2 normal-i yükledim türkçe oluyor sorun yok fakan sitede (JİT) ayrı paket olarak vermişler onuda kurudm yeniden başlattıgımda telefon bi türlü açilmadı sorun var sanırım Cronos Droid 2.0.2 yükleyin ama eklentiyi yüklemenizi tavsiye etmem şimdide lite sürümünü deniycem

Genelde yüklemeden sonra böyle sorunlar olmaz ama dalvik-cache'i wipe'lamak sorunu çözer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Arkadaşlarhttp://developer.htc.com/ burada işe yarar birşey var mı? mesela HTC Hero MR (Sprint) Kernel Source Code Download edin diyor..
    Başka bir sorum 2.1 güncelleme olurda gelirse klavyede handwriting özelliği olacak mı?

Teşekkürler

Uzakdoğu ülkelerinin kullandığı dillere ait olan alfabedeki harflerin girilmesini kolaylaylaştırmak için romlara dahil ediyorlar. Latin harfleri için gerek duyulmamış...

uzak doğuda da hasan var demekki :P şaka bi yana bu tarz klavye hiç kullanışlı değil p990 ve p1i den biliyorum.

• Az önce VR12 kurdum. Mesaj yazarken türkçe önerme yapmıyor.

HTC_IME mod'da keyboard language "Turkish" yapmama rağmen
    Select Locale ve Touch Input sekmelerinde Türkçe bulunmuyor

İllaki more locale 2 ilemi düzeltmem gerekecek?
  • quote:

Az önce VR12 kurdum. Mesaj yazarken türkçe önerme yapmıyor.

HTC_IME mod'da keyboard language "Turkish" yapmama rağmen
    Select Locale ve Touch Input sekmelerinde Türkçe bulunmuyor

İllaki more locale 2 ilemi düzeltmem gerekecek?

Evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

Teşekkürler

uzak doğuda da hasan var demekki :P şaka bi yana bu tarz klavye hiç kullanışlı değil p990 ve p1i den biliyorum.

Evet Tayvan için çıkan resmi romlardan bizim hasan da yüklemiş demek ki.

Kullanış konusunda katılıyorum. Kelime tahmini özelliğini yeterli ve hatta geliştirebileceğiniz XDA forumlarında geliştirilen HTC_IME mod klavyesini yükleyince istediğin gibi özelleştirip her yeni rom yüklediğinde tüm ayarlarını tekrar yükleyebiliyorsun.

• Hasanı bende tanımıyorumama kullanışlı değilse Hasanında bir önemi yok zaten.Bilgilendirme için çok teşekkürler
  • quote:

VR12 için java sorununu çözdüm. Aşağıdaki dosyayı villainrom irc adminlerinden biri kitchen linkinden verdi
    Facebook videolarını izlemek ibbtrafik ve cep şifrematik gibi uygulamaları kullanmak istiyorsanız download edip SD'den flashlayın.

http://www.mediafire.com/file/zdy3xvyemm2/JavaBox-update.zip

Buldun çözümü demekki İndirdim, kuralım bakalım, Teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar program paylaşımı hiç yapmıyoruz, google'dan bulabilirsiniz çoğunu, o yüzden adlarını yazıyorum kullandığım en iyi 7 app ;

1 - Phonemypc - bilgisayara ve telefona bir program yükleniyor, şifre girdikten sonra bilgisayarınızın her şeyini internet üzerinden yönetebiliyorsunuz. Ben bursadan ankaradaki bilgisayarımın torrentlerini düzenledim, browseri açıp torrent ekledim fln fln, aklınıza ne gelirse yani. Program ücretsiz.

2 - Camera 360 , Camera zoom fx , Fxcamera = bu üç programda da muhteşem efektler var, çok ilginç fotoğraflar yaratabiliyorsunuz, hangisi daha iyi diye karar veremediğim için üçü de yüklü, Camera 360'ın prosunu önceki sayfalarda bulabilirsiniz.

3 - CardioTrainer - Bu programı sadece kalori sayacı olarak düşünmeyin, inanılmaz gelişmiş bir program ve o an yaptığınız sporu seçip ona göre adımınızı , yaktığınız kaloriyi ve süreyi söylüyor (sesle) ve aynı anda google maps üzerinden çizdiğiniz rotayı gösteriyor. Ayrıca yaptığınız egzersizlerin kaydını tutarak kendi kendinizle yarışıp, kayıtları internet üzerinde saklayabiliyorsunuz, program ücretsiz.

4 - World Newspapers - bu programla tüm ülkelerdeki binlerce gazete ve dergiyi takip edebiliyorsunuz, örneğin benim favorilerim şu anda ; Gamepro,Gamespot,Hürriyet,Milliyet,Mens Health,Mobileburn,National Geographic, fhm,maxim ve Playboy Program ücretsiz, sömürün.

5 - Astro File Manager - Android telefonların olmazsa olmazı, cihazın içindeki tüm klasörleri dosyaları görebilir ve editleyebilirsiniz. Ayrıca benim gibi önemli belgeleri masaüstünüze klasör kısayolu şeklinde ekleyebilir, usb flash disk olarak bile kullanabilirsiniz. Gizli bir klasör oluşturmak için (android resim galerisinde görünmesini istemiyorsanız) klasörün başına nokta koymanız yeterli " .gizli " gibi...

6 - Music Junk veya Tunee Music - ikiside bende yüklü, hangisi daha iyi karar veremedim, search bölümüne istediğiniz şarkıcı veya şarkıyı yazın, çıkan sonuçlardan isterseniz önce dinleyin, sonra indirin. Neredeyse artık bilgisayardan müzik atmıyorum gibi bişey, çok pratik. İndirdiğiniz Müzikleri istediğiniz klasöre atıyor. İkiside ücretsiz ve prensip olarak aynı, arayüz olarak Music Junk daha hoşuma gidiyor.

7 - Time Lapse - Fotoğrafçıların aşina olduğu bir tekniktir, hani 10 saniye içinde gece gündüz olur, bulutlar hızlı hızlı geçer veya bir çiçek açıp kapanır ya, aslında o videolar yüzlerce binlerce fotoğrafların birleşiminden oluşur. Bu programda aynı mantıkla çalışıyor , 5-10 saniyede bir fotoğraf çekiyor, framerate i siz ayarlıyorsunuz ve pro versiyonunda ikibine bilmemkaç çözünürlükte yani Full hd'den daha üst bir çözünürlükte videolar hazırlayabiliyorsunuz. (çünkü videolar fotoların birleşiminden oluşuyor) Program bununla da kalmıyor, hazırladığınız .mov uzantılı videoları tek tuşla facebook, vimeo vs sitelere upload edebiliyorsunuz. Programı Google'a sorabilirsiniz, 1.2.1 sürümü şahane çalışıyor.

Bunlar benim için olmazsa olmazlar. Browser olarak opera şu ana kadar en hızlı kullandığım browser. (dolphin ve steel harici hepsini kullandım) Daha onlarca program sayabilirim güzel işe yarar ama hepsinin ufak tefek kusurları var, bu saydıklarım gibi vazgeçilemez değiller benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poibra -- 9 Temmuz 2010; 17:38:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poibra

quote:

VR12 için java sorununu çözdüm. Aşağıdaki dosyayı villainrom irc adminlerinden biri kitchen linkinden verdi
    Facebook videolarını izlemek ibbtrafik ve cep şifrematik gibi uygulamaları kullanmak istiyorsanız download edip SD'den flashlayın.

http://www.mediafire.com/file/zdy3xvyemm2/JavaBox-update.zip

Buldun çözümü demekki İndirdim, kuralım bakalım, Teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar program paylaşımı hiç yapmıyoruz, google'dan bulabilirsiniz çoğunu, o yüzden adlarını yazıyorum kullandığım en iyi 7 app ;

1 - Phonemypc - bilgisayara ve telefona bir program yükleniyor, şifre girdikten sonra bilgisayarınızın her şeyini internet üzerinden yönetebiliyorsunuz. Ben bursadan ankaradaki bilgisayarımın torrentlerini düzenledim, browseri açıp torrent ekledim fln fln, aklınıza ne gelirse yani. Program ücretsiz.

2 - Camera 360 , Camera zoom fx , Fxcamera = bu üç programda da muhteşem efektler var, çok ilginç fotoğraflar yaratabiliyorsunuz, hangisi daha iyi diye karar veremediğim için üçü de yüklü, Camera 360'ın prosunu önceki sayfalarda bulabilirsiniz.

3 - CardioTrainer - Bu programı sadece kalori sayacı olarak düşünmeyin, inanılmaz gelişmiş bir program ve o an yaptığınız sporu seçip ona göre adımınızı , yaktığınız kaloriyi ve süreyi söylüyor (sesle) ve aynı anda google maps üzerinden çizdiğiniz rotayı gösteriyor. Ayrıca yaptığınız egzersizlerin kaydını tutarak kendi kendinizle yarışıp, kayıtları internet üzerinde saklayabiliyorsunuz, program ücretsiz.

4 - World Newspapers - bu programla tüm ülkelerdeki binlerce gazete ve dergiyi takip edebiliyorsunuz, örneğin benim favorilerim şu anda ; Gamepro,Gamespot,Hürriyet,Milliyet,Mens Health,Mobileburn,National Geographic, fhm,maxim ve Playboy Program ücretsiz, sömürün.

5 - Astro File Manager - Android telefonların olmazsa olmazı, cihazın içindeki tüm klasörleri dosyaları görebilir ve editleyebilirsiniz. Ayrıca benim gibi önemli belgeleri masaüstünüze klasör kısayolu şeklinde ekleyebilir, usb flash disk olarak bile kullanabilirsiniz. Gizli bir klasör oluşturmak için (android resim galerisinde görünmesini istemiyorsanız) klasörün başına nokta koymanız yeterli " .gizli " gibi...

6 - Music Junk veya Tunee Music - ikiside bende yüklü, hangisi daha iyi karar veremedim, search bölümüne istediğiniz şarkıcı veya şarkıyı yazın, çıkan sonuçlardan isterseniz önce dinleyin, sonra indirin. Neredeyse artık bilgisayardan müzik atmıyorum gibi bişey, çok pratik. İndirdiğiniz Müzikleri istediğiniz klasöre atıyor. İkiside ücretsiz ve prensip olarak aynı, arayüz olarak Music Junk daha hoşuma gidiyor.

7 - Time Lapse - Fotoğrafçıların aşina olduğu bir tekniktir, hani 10 saniye içinde gece gündüz olur, bulutlar hızlı hızlı geçer veya bir çiçek açıp kapanır ya, aslında o videolar yüzlerce binlerce fotoğrafların birleşiminden oluşur. Bu programda aynı mantıkla çalışıyor , 5-10 saniyede bir fotoğraf çekiyor, framerate i siz ayarlıyorsunuz ve pro versiyonunda ikibine bilmemkaç çözünürlükte yani Full hd'den daha üst bir çözünürlükte videolar hazırlayabiliyorsunuz. (çünkü videolar fotoların birleşiminden oluşuyor) Program bununla da kalmıyor, hazırladığınız .mov uzantılı videoları tek tuşla facebook, vimeo vs sitelere upload edebiliyorsunuz. Programı Google'a sorabilirsiniz, 1.2.1 sürümü şahane çalışıyor.

Bunlar benim için olmazsa olmazlar. Browser olarak opera şu ana kadar en hızlı kullandığım browser. (dolphin ve steel harici hepsini kullandım) Daha onlarca program sayabilirim güzel işe yarar ama hepsinin ufak tefek kusurları var, bu saydıklarım gibi vazgeçilemez değiller benim için.

Programlar için teşekkürler.Şu Time Lapse için bir link verebilirmisin.Trial olmayanından :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 9 Temmuz 2010; 17:51:02 >

• Arkadaşlar freeware programları zaten marketten veya googledan bulabilirsiniz, ücretli pro versiyonları da burda paylaşmak yasak ama google abimize sorabilirsiniz Arayan bulur demişler dimi

• GLOBAL MOBILE AWARDS 2010
    ÜDÜLLERİ
    haber kaynagı
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&sl=en&u=http://www.globalmobileawards.com/awards/winners.shtml&prev=/search%3Fq%3Dhtc%2Beuropa%26hl%3Dtr%26rlz%3D1R2ADSA_trTR382&rurl=translate.google.com.tr&twu=1&usg=ALkJrhhgneLD1H9TBGt8rW_qE1hpKy8Slg#cat_id21

HTC europa sitesinde yayılanan heber de mobil iletişimle alakalıen iyi 10 farlı dal seçildi
    HTC HERO 2010 yılının enyi mobil aygıtı olarak seçildi
    eee artık HERO cuların göğsü kabarır benim şimdi bir HERO m yo ama 1.5 veya 2 ay içinde almayı düşünüyorum inşallah bu durumda fiyatı falan artmaz.
    NOT yukarıda verdiğim site google tarafında tükceye cevrilerek açılaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _vezir_ -- 9 Temmuz 2010; 21:02:10 >

• XDA'dan Shokkapic isimli üyenin paylaşımı............Official ve custom romların karşılaştırmaları....başarılı bir çalışma

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=721551
  • merhabalar

telefonla arama yaptigimda handsfree otomatik olarak acik oluyor.illa herseferinde kapatmam gerekiyor.bunu kapatmanin bir ayari varmidir yoksa rom yukluyecegim.simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vezir_

GLOBAL MOBILE AWARDS 2010
    ÜDÜLLERİ
    haber kaynagı
    http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&sl=en&u=http://www.globalmobileawards.com/awards/winners.shtml&prev=/search%3Fq%3Dhtc%2Beuropa%26hl%3Dtr%26rlz%3D1R2ADSA_trTR382&rurl=translate.google.com.tr&twu=1&usg=ALkJrhhgneLD1H9TBGt8rW_qE1hpKy8Slg#cat_id21

HTC europa sitesinde yayılanan heber de mobil iletişimle alakalıen iyi 10 farlı dal seçildi
    HTC HERO 2010 yılının enyi mobil aygıtı olarak seçildi
    eee artık HERO cuların göğsü kabarır benim şimdi bir HERO m yo ama 1.5 veya 2 ay içinde almayı düşünüyorum inşallah bu durumda fiyatı falan artmaz.
    NOT yukarıda verdiğim site google tarafında tükceye cevrilerek açılaktır

Bende bunu anlamıyorum 2010 daha bitmedi 5 ay var, her ay daha üstün telefonlar çıkıyor piyasaya, neyin en iyisi kimin en iyisi... Bence kamera olarak berbat mesela, android için donanım seviyesi 1ghz işlemci çok daha iyi olurdu, hız için paralıyoruz kendimizi. Hero'dan daha iyi 10 cihaz sayabilirim en başta nexus one olmak üzere işletim sistemleri android olan. Biraz "para" sezdim bu haberde objektif yaklaşmak gerekirse...

Ayrıca _vezir_ dostum 1.5 - 2 aya kadar alıcaksan daha üst modelleri önerebilirim. (Nexus one, samsung galaxy s, htc legend gibi)

quote:

Orijinalden alıntı: alpkun

merhabalar

telefonla arama yaptigimda handsfree otomatik olarak acik oluyor.illa herseferinde kapatmam gerekiyor.bunu kapatmanin bir ayari varmidir yoksa rom yukluyecegim.simdiden tesekkurler

Bu biraz enteresan bir sorun. Telefon ayarlarını kurcalayın bir, eğer çözülmezse rom denersiniz. (Rom her halukarda yükleyin zaten o zaman çıkıyor telefonun tadı)

Bu arada telefonu yeni aldıysanız iade veya değiştirme seçeneğini de kullanabilirsiniz, zira rom olayından sonra daha meşakkatli olabilir o işler...

• kurcaladım fakat çözemedim.rom yüklemekten bıktım usandım artık :D

xda daki şimdiye kadar çıkmış bütün romları denedim.hepsinden en az 1 tane hata var.villianrom 12 kullanıyorum şuan birtek o iyi gibi biraz onda da handsfree sorunu çıktı işte

sync yapamıyorum hiçbir rom da neden kaynaklanabilir acaba bu?

sync yapabilsem ota yapıcam.orj rom kullanıcam.
  • Bilgisayara usb ile bağlarken "usb disk sürücüsü olarak gör" seçeneği aktifse sync olmuyor diye biliyorum, sync için ayrı seçenek vardı sanki (sync hiç kullanmadım ama böyle seçenekler olduğunu hatırlıyorum)
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.