Şimdi Ara

HTC Hero Innovation Club v2.1 (Üyeler: 65) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.387
Cevap
1
Favori
62.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar villian10 dan 12 ye geçmek istiyorum. telefon rehberini kaybetmeden geçiş yapılabiliyormu yapılıyorsa nasıl yapılıyor. Ayrıca titanium backup ile toplu olarak appn lern bir kere toplu backupını alabilmiştim. ( villian10 un içinden çıkan sürüm ) nasıl çözerim... teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

arkadaşlar villian10 dan 12 ye geçmek istiyorum. telefon rehberini kaybetmeden geçiş yapılabiliyormu yapılıyorsa nasıl yapılıyor. Ayrıca titanium backup ile toplu olarak appn lern bir kere toplu backupını alabilmiştim. ( villian10 un içinden çıkan sürüm ) nasıl çözerim... teşkkürler

google ile senkronizasyon yapınca sorunsuz rehberi kopyalıyor.
    markette titanium backup var villian 12ye kurarsan daha önce backup aldıysan eğer hafıza kartından restore yapabilirsin.
  • Arkadaşlar market market enabler ile başka bi operatör seçmek istediğim zaman telefon kapanıp açılıyor başka bi uygulama varmı buna ikame?
  • Arkadaşlar hayırlı olsun, ilk ben duyurayım dedim
    2 gün önce HTC'ye yazdığım şikayet yazısına az önce gelen cevap..

Sayın HTC Kullanicisi , Müşteri Destek Merkezi ile irtibata geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geçtiğimiz günlerde sorunuz hakkında bize yazmıştınız. Cihaziniz icin Android 2.1 Eclair guncellemesi bugun yayinlanacaktir. Cihazinizdan Internete baglandiginizda size guncelleme ile ilgili mesaj gelecektir. Mesajdaki talimatlari takip etmeniz gerekecektir. Yukarıdaki adımların sorununuzu çözmemesi halinde, websitemizi ziyaret etmenizi rica ederiz. Bunun içinhttp://www.htc.com/www/support.aspx adresini ziyaret edebilir veyawww.htc.com adresinden Türkiye'yi seçtikten sonra, destek bölümünü ziyaret edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Bu mesaja bir yanıt göndermek için ya da sorunuzu başarıyla yanıtladığımıza dair bizi bilgilendirmek için, e-posta adresinizi ve bilet numaranızı 10TRCW28TRA000204 kullanarak ContactUs sitemizde oturum açın.

Saygılarımızla,

Ammar

• bana ilk pakette gelmemişti 2.side nasıl yükleyeceğiz?

şimdi kontrol ettim bende daha önce olmayan sistem yazılımını kontol et diye bişey çıkmış ayarlarda ama her hangi bi güncelleme yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrzMet -- 12 Temmuz 2010; 14:58:15 >
  • Official 2.1. kuranlar marketin olup olmadığını da kontrol edebilirler mi ?

Edit : Biraz önce HTC destek ile telefonla görüştüm 2.1 Güncellmesinde de Google ile problemler çözülmediği için Marketin olmadığını söylediler. İyiki de beklememişim yaşasın root özgürlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 12 Temmuz 2010; 15:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliozi

bana ilk pakette gelmemişti 2.side nasıl yükleyeceğiz?

şimdi kontrol ettim bende daha önce olmayan sistem yazılımını kontol et diye bişey çıkmış ayarlarda ama her hangi bi güncelleme yok diyor.

Sistem yazılımını kontrol et gözüküyorsa ilk güncellemeyi almışsınız demektir versiyon numarası yada build numarası 2.73.468.90 olmuş ise ilk update yapılmıştır.

Eğer uyarı vermedi ise telefonu resetleyerek güncelleme uyarısı alınabiliyor. ben ilk update için resetleyerek almıştım çıkmayınca
  • ne farkı olacakki zaten şuan kullandığımız cronos veya villiandan? market dışında (:
  • quote:

ne farkı olacakki zaten şuan kullandığımız cronos veya villiandan? market dışında (:

eksiği var fazlası yok emin ol official update diye beklemediğim için çok mutlu oldum ancak bi şekilde download edilebilse ii olurdu malum garanti durumu için göndermek gerekirse halledilebilsin diye ama oda sanırım olmayacakmış internetten indiremeyecekmiyim diye sordum hayır cevabını aldım
  • e garanti için yüklenecekse zaten wi-fi ile yüklenir
  • Genel olarak söylüyorum; Devletle Google arasındaki sorunlar bu aşamadayken Android Market'in official olarak Türkiye'ye gelmesini beklemek HAYALden bile öte bir şey. Bekleyen boşuna beklemesin. Google ile problemi olmayan çoğu ülkede bile market yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

Genel olarak söylüyorum; Devletle Google arasındaki sorunlar bu aşamadayken Android Market'in official olarak Türkiye'ye gelmesini beklemek HAYALden bile öte bir şey. Bekleyen boşuna beklemesin. Google ile problemi olmayan çoğu ülkede bile market yok.

• Official Türkiye 2.1 versiyonun yüklememin tek sebebi olabilir o da SMS sorunu...

Çıkan tüm custom romlarda 1 sms te maksimium 140 (çok nadir bazı romlarda 152) karakter gönderiliyor. Ayrıca ç,ı,İ,Ş,ş,ğ,Ğ karakterlerini en yakın latin harfine çevirerek gönderiyor. SMS almada genelde türkçeye özgü karakterlerde sorun yok. Bazı romlar sms alırken türkçe karakterlerin yerine boşluk koyuyor. O adamı daha da hasta ediyor.

Zannedersem resmi Türkiye 2.1 sürümünde bu sorun olmayacak.

Telefonu aldığımdan 2 hafta sonra Goldcard işlemi yapıp custom rom yüklemeye başladığımdan, resmi türkiye 1.5 sürümünde bu sorun varmıydı bilmiyorum... Resm Türkiye 1,5 kullanlar bakabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Official Türkiye 2.1 versiyonun yüklememin tek sebebi olabilir o da SMS sorunu...

Çıkan tüm custom romlarda 1 sms te maksimium 140 (çok nadir bazı romlarda 152) karakter gönderiliyor. Ayrıca ç,ı,İ,Ş,ş,ğ,Ğ karakterlerini en yakın latin harfine çevirerek gönderiyor. SMS almada genelde türkçeye özgü karakterlerde sorun yok. Bazı romlar sms alırken türkçe karakterlerin yerine boşluk koyuyor. O adamı daha da hasta ediyor.

Telefonu aldığımdan 2 hafta sonra Goldcard işlemi yapıp custom rom yüklemeye başladığımdan, resmi türkiye 1.5 sürümünde bu sorun varmıydı bilmiyorum... Resm Türkiye 1,5 kullanlar bakabilirler mi?

evet vardı sanırım bende sadece Ç de sorun oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

Official Türkiye 2.1 versiyonun yüklememin tek sebebi olabilir o da SMS sorunu...

evet vardı sanırım bende sadece Ç de sorun oluyor

Aslında Ç de sorun olmaması gerekir. Ayrıca ÖÜöü harflerinde de sorun olmaması gerekir. Zira bu karakterler ayrı ayrı AB ülkelerinin bazılarında kullanılıyor.

Peki attığın sms tam 160 karakter mi?

• htc 2.1 i kurdum ama youtube daki videolarda böyle havadurumu vidgetinde telefonu sis alıyordu bide ilginç bir galerisi vardı 3d galery. onları bulamadım.
  • Merhaba DH,
    Sizden tavsiye istiyorum.
    Hero Beyaz Teflon Kapaklı istiyorum. Arıyorum ama bulamıyorum. Siz Hero-larınızı nereden ve nasıl aldınz? Bende almak istiyoruum
  • 2.1 yükleme uyarısı bana gelmedi neren ulaşabilirim. böyle bir sansım varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan
    htc 2.1 i kurdum ama youtube daki videolarda böyle havadurumu vidgetinde telefonu sis alıyordu bide ilginç bir galerisi vardı 3d galery. onları bulamadım.

O hava durumu ekranın kapalı konumdan açık hale geldiğinde bir kez görüntülenen bir animasyon. 3d galeri forumda uygulama olarak vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 12 Temmuz 2010; 21:28:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakbas77
    2.1 yükleme uyarısı bana gelmedi neren ulaşabilirim. böyle bir sansım varmıdır acaba?

Geçmiş mesajlarda nasıl ulaşacağınıza dair bilgi var birazcık araştırırsanız bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.