Bildirim
HTC M8 Mİ YOKSA DİĞERLERİ Mİ???
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aleykümselam eyvallah sanada.
Iphone 6 al. Uzun süre rahat ol
M8 de mükemmel telefon ancak Iphone 6 alman daha iyi olur. Çünkü Iphone 6 daha uzun ömürlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z3 -
quote:
Orijinalden alıntı: fatsalı45
M8 de mükemmel telefon ancak Iphone 6 alman daha iyi olur. Çünkü Iphone 6 daha uzun ömürlü.
kardeşim iphone'u açıkçası sevmiyorum pek. eğer piyasası olmasından ötürüde diyorsan ben uzun süreli kullanıcıyım o yüzden piyasa olup olmaması çok önemli değil sağlamlık ve işlemci önemli olan birde fiyat tabiki :) bu arada ebay den nasıl alabiliriz:) -
quote:
Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı
Z3
dostum neden z3 ? -
quote:
Orijinalden alıntı: irşad7
quote:
Orijinalden alıntı: fatsalı45
kardeşim iphone'u açıkçası sevmiyorum pek. eğer piyasası olmasından ötürüde diyorsan ben uzun süreli kullanıcıyım o yüzden piyasa olup olmaması çok önemli değil sağlamlık ve işlemci önemli olan birde fiyat tabiki :) bu arada ebay den nasıl alabiliriz:)
O zaman M8 al. Ebay dan getirmek biraz uğraştırıyor diye biliyorum. Vergiler falan bilmem neler... Iyicene bir arastırın hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Esko bir m8 kullanicisi olarak z3 bencede
ebayden alırsaan yine yakın fiiyata gelecek tr den al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Z3 cok daha mantikli M8den bencede.
Performans testlerinde M8 Z3 den daha önde. Videolarla kalmadım bizzat gidip inceledim Sony kendi rehberini, galerisini Htc'den daha yavaş açmakta. Keşke her şey kağıt üstünde yazdığı gibi olsa ne yazık ki öyle değil. -
Gumrukten gecme olayi sikintili olurmu bilmiyorum ama o fiyatlari verebilecek durumdaysan note 4 de dusunebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X