Şimdi Ara

HTC M9 -- CPU-Z Frekans hızı Neden düşük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu resimde m9 un hızı 1,56 Ghz gözüküyor neden acaba? Sonuçta 4x2ghz 4x1.5ghz kullanıyor. Sizdede oylemi Cpu-z yi kullanan varmı varsa bililendirirsenız cok sevınırım. ( NOT: ısıyı düşürmek için frekans hızı dusurulmustu bu yuzdenmı acaba ) HTC M9 --  CPU-Z Frekans hızı Neden düşük ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak363 -- 14 Haziran 2016; 15:55:23 >

• underclock yaptıysan öyle olması normal
  • Guc tasarrufu aciktir acildiginda islemci hizi dusuyor. Normalde 1.96 ydi saniri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Bu benım telefonum degıl ben m9 almayı dusunuyorum bunu ınternette gordum kafam karıştı neden böyle diye. Size danısmak ıstedım.Sizinkilerin hızı kac acaba. @degerli43 @StG 44
  • Ben m9 kullanmiyorum m7 var bende. ama m9 un o kadar iyi oldugunu dusunmuyorum.

• Neden iyi oldugunu dusunmuyorsunuz hocam ne acıdan ıyı degıl ?
  • Birincisi guc tasarrufu kapaliyken.1.96 ghz a kadar cikiyor
    Ikincisi guc tasaruufu acikken 1.56 ghz a kadar cikiyor. Tamamen sarjla ilgili yani tasarruf kapaliyken 2 ghz
    Bu mesaja eklenen görseller:

HTC M9 --  CPU-Z Frekans hızı Neden düşük ? HTC M9 --  CPU-Z Frekans hızı Neden düşük ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Birincisi guc tasarrufu kapaliyken.1.96 ghz a kadar cikiyor
    Ikincisi guc tasaruufu acikken 1.56 ghz a kadar cikiyor. Tamamen sarjla ilgili yani tasarruf kapaliyken 2 ghz

HTC M9 --  CPU-Z Frekans hızı Neden düşük ? HTC M9 --  CPU-Z Frekans hızı Neden düşük ?

Hocam bu sizin telefonunuzmu yenimi çektiniz ? @degerli43

• Htc one m9 kullandığımda bendede 1.56ghz yazıyodu marswmalow ile düzeldi ama bana sorarsan htc one m8 al daha iyi snadragon 810 sıkıntılı işlemci bide htc one m9 bu ilk çıktığında takıldı. Sıcaklık sorunu var

• quote:

Orijinalden alıntı: kacak363

quote:

Orijinalden alıntı: degerli43

Birincisi guc tasarrufu kapaliyken.1.96 ghz a kadar cikiyor

Hocam bu sizin telefonunuzmu yenimi çektiniz ? @degerli43

Evet benim telefonum gece cekmistim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.