Şimdi Ara

Htc One Kulaklık Ses Çıkış Gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar one m7 kullanıyorum. Yakın tarihte xperia m5 yada z5 alma niyetindeyim. Müzik düşkünü bi insan olarak daha önce hiçbir telefonda m7 deki kaliteyi ve ses yüksekliğini görmedim. Gsmarena sitesinde galaxy s5 için kulaklık ses çıkış gücü m7ye oranla yüksek olarak verilmiş olmasına rağmen denedim ama asla m7 gibi olamaz anladım. Kulaklık performansını hangi kritere dayandırarak araştırmam gerekiyor bilgisi olan var mı? Şimdi yine Gsmarena bilgilerine göre xperia m5 için kulaklık ses çıkış gücü desibel olarak m7den üstün görünüyor. Ama benim kafam hala karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende m7 kullanıcısıyım.Müzik sistemleriyle aram iyidir, aracımda ve evimde üst seviye denebilecek müzik sistemi mevcut. Yeri geldiğinde telefonu baglayarak dinliyorum.Çoğu telefonu bağlamışımdır kulaklık çıkışı olarak iphone bariz bir şekilde çok iyi diyebilirim. Çıkışı yüksek ve kaliteli. Onun haricinde ki piyasadaki telefonlar eşit veya htc nin altında kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cji

Bende m7 kullanıcısıyım.Müzik sistemleriyle aram iyidir, aracımda ve evimde üst seviye denebilecek müzik sistemi mevcut. Yeri geldiğinde telefonu baglayarak dinliyorum.Çoğu telefonu bağlamışımdır kulaklık çıkışı olarak iphone bariz bir şekilde çok iyi diyebilirim. Çıkışı yüksek ve kaliteli. Onun haricinde ki piyasadaki telefonlar eşit veya htc nin altında kalır

İşte bende apple karşıtıyım anlaşılan ya sonyden iyi iş çıkarmasını beklicem yada bu alet ölene kadar bunla devam edecem

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Arkadaşlar one m7 kullanıyorum. Yakın tarihte xperia m5 yada z5 alma niyetindeyim. Müzik düşkünü bi insan olarak daha önce hiçbir telefonda m7 deki kaliteyi ve ses yüksekliğini görmedim. Gsmarena sitesinde galaxy s5 için kulaklık ses çıkış gücü m7ye oranla yüksek olarak verilmiş olmasına rağmen denedim ama asla m7 gibi olamaz anladım. Kulaklık performansını hangi kritere dayandırarak araştırmam gerekiyor bilgisi olan var mı? Şimdi yine Gsmarena bilgilerine göre xperia m5 için kulaklık ses çıkış gücü desibel olarak m7den üstün görünüyor. Ama benim kafam hala karışık

Sony de oyle bir beklentin olmasın.
    sony kulaklık cıkıs gucu dusuktur. Cunku sony sınırlandırıyor. Normalde kimse takmıyor ses sınırlamasını. Sony haric. O yuzden ses dusuk oldugundan kalitesinide gosteremiyor. Kulaklık amfisi kullanacaksanız bilemem. Ayrıca htc nin ses kalitesi ve yuksekligi iphonu geciyor. Iphone sadece temiz ses ve mid verir bass kismi azdir.htc nin ses kalitesini baska telefonlarda bulamazsın. S5 ve s6 da ses cılız ve kaliteside dusuk. Baska telefon alacaksan kulaklık amfileri alacaksin. Ses kalitesi iyi tel arıyorsan meizu pro serisi yada vivo nun telefonlarından alacaksın

• Aradığın model htc 8x hocam androiddeki gibi sınırlama olmadığı için m7 ye gőre daha yüksek çıkıyor tabi windows kullanırım dersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrsym44

Aradığın model htc 8x hocam androiddeki gibi sınırlama olmadığı için m7 ye gőre daha yüksek çıkıyor tabi windows kullanırım dersen

Yok işte Android kullanıcısıyım. Normalde sony taraftarıyım. İşim gereği su geçirmezlik durumu ekstradan önemli hale geldi. M7den memnunum fakat uygulamalar güncellendikçe eski performansı alamadığımı görmeye başladım. M9 düşündüm ama işte suya karşı dayanıklılık gerektiğinden sony kaldı elimde. Artık gerekirse güzel bi kulaklık takviyesiyle açığı kapatmaya çalışacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.