Şimdi Ara

HTC One M7 unroot rehberi(telefonu servise yollamak isteyenler için) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
13.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu mevzu çok uzun, teamviverden bağlanıp yapabilecek arkadaş var mı :)
  • teamwiever dan yapabilecek arkadaş varsa belli bir ücret karşılığında yaptırmak istiyorum. varmı böyle bir babayiğit aramızda
  • 1.61 Hboot telefonda s off nasıl yapılır bilen var mı ?
  • a.ozan kullanıcısına yanıt
    tek yol sunshine s-off o da paralı.
  • sabahtan beri HTC One M7 için S-OFF yapmayı araştırdım sonucunda birkaç yöntem denedim başarısız oldum, s-off olmadan locked konumuna alıp garantiye göndermeyi düşnüyorum.

Yaptıklarım. revone, moonshine, firewater ancak hiçbirisi benim için işe yaramadı cihazımdaki yazılım bilgileri şöyle,

*** TAMPARED ***
    *** UNLOCKED ***
    M7_U PVT SHIP S-ON RH
    HBOOT-1.61.0000
    RADIO-4T.35.3218.16
    OpenDSP-v35.120.274.0718
    OS-7.19.401.102
    eMMC-boot 2048MB
    Feb 12 2015, 17:09:48.0

Sunshine 25 doları verip s-off yapınca relocked değil locked ve tampared yazılarını kaldırabilecek miyim? yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada cihazı 2013 te garanti servisi olan Teleservice'ye gönderdim bu ibareler var diye garanti kapsamı dışında işlem yapmaya çalıştılar. O yüzden şimdi de Locked olarak gönderip şansımı denemek istiyorum.
  • Merhaba Arkadaşlar,

HTC One m8 cihazımı official android 4.4.4 'e döndürdüm. Cihazımı garantili hale getirmek için aşağıdaki iki komutu sırası ile yapmam yeterli mi ?

echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796

fastboot oem writesecureflag 3

HTC One M7 unroot rehberi(telefonu servise yollamak isteyenler için)

• TrStar T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ben geçen hafta SunShine ile yaptım sorunsuz hemde android 5.0.1 vardı. theroot.ninja adresinden indirebilirsin.
  • Cihazı sunshine ile s-off yapıp flashladım. Şimdi de garanti servisi teleservice ye gönderdim bakalım ne çıkacak. Buraya sonucu yazarım
  • Flash'ladıktan sonra locked ve s-on yaptınız mı ?

Bu komutlar diye biliyorum ama.

echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796

fastboot oem writesecureflag 3
  • Evet komutlar onlar, cihazı locked yapıp s-on konumuna getirip öyle gönderdim,

tampared
    relocked
    security warning
    s-off bunlardan birisi bile olsa garanti kapsamı dışına çıkıyor cihaz sakın öyle göndermeyin.
  • Merhaba.
    SunShine ile telefonu S-Off yaptım. Garantiye göndermek amaçlı stock hale dönmek istiyorum fakat bir sorunla karşılaşıyorum.

TEMPERED kalktı ve LOCKED yazıyor fakat ruu flashlayamıyorum. hboot sürümüm 1.44'e döndü ve bununla ilgili sanırım sorun. fastboot ekranına gelince cihaz algılanmıyor. hboot sürümümü nasıl yükselteceğim şimdi 1.55 veya 1.56'ya?

(Bu sıkıntı win 8.1 kullanmamdan kaynaklı ve ben format atmadan çözmek istiyorum bu sıkıntıyı :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BthnYlmz09 -- 24 Nisan 2015; 5:18:54 >
  • BthnYlmz09 kullanıcısına yanıt
    locked ve tampered yazısını kaldırmak ile hboot 1.44 e dönmez ki? 1.44 için ruu yüklemiş olmanız lazım.
    ayrıca 8.1 de sorun var onun çözümünü bilmiyorum
  • Şimdi ne yapacağım? ruu flashlamaya çalıştım ama flashlarken dondu. hboot 1.44 şuan. Benim kurduğum ROM yüklü halen ve hboot 1.44 olduğu için PC fastboot modda algılamıyor..

ruu'yu ROM yükler gibi kurabilir miyim şuan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BthnYlmz09 kullanıcısına yanıt
    ruu dondu derken?
    ruu zip ise zaten ilk komuttan sonra hata veriyor.
    telefon tekrar ruu modunda acilir ikinci kez ruu yukleme komutu vereceksin.
    Konuyu iyice okuyup oyle yapin...

• ruu flashlamak için ilk komutu verdiğimde hata almadım ben. Succesful yazdı fakat telefon ekranındaki hTc yazısı aynen durdu hep hiç yeşil çubuk da çıkmadı.. Dondu derken olay bu yani hTc yazısında kaldım..

Güncelleme: Win7 yüklü bir bilgisayarda sıkıntısız halletim. Konu için teşekkürler, win7 yüklü bir bilgisayarda sıkıntısız halledilebilir. Elinize, emeğinize sağlık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BthnYlmz09 -- 24 Nisan 2015; 16:17:34 >
  • 3-) S-on yapmak kısmına geldiğinizde, ayarlar --> güç bölmesinden hızlı açılışı kapatın yoksa cihazı bootloader - fastboot konumuna alıcam diye benim gibi yırtınırsınız. cihaz lap diye açılır durur :)

ustam bu arada mükemmel bir stock rom geri dönüş makalesi hazırlamışsın. sayende bir heves ettiğim custom rom sevdasından geri dönebildim. custom rom atayım derken başıma bir ton bela geldi, cihazı soft brick yaptım, günlerce kullanamadım. sonra bi şekilde kurtardım araştıra araştıra. senin makaleni belki 30 kere okudum. twrp nin en son çıkanını flashladım falan. adb sideload'la falan kafayı yiyordum. herneyse bi şekilde custom rom attım, ama bi türlü tatmin etmedi beni. geri dönmek istiyorum dönemiyorum. cihaz hboot 1.61 olduğundan bir başka arkadaşın yaptığı gibi ancak sunshine ile 25 doları çatlatarak s-off yapabildim yoksa tampered silemiyorum, locked yapamıyorum, delirmek üzereydim s-off yapamadığım için. herneyse ki sayende adım adım halledebildim. emeğine sağlık allahına kurban. cihazı çöpe kaydırmayı bile düşünürken, Allah razı olsun. başka diyeceğim yok. Burdan HTC sahibi arkadaşlara da sesleniyorum Custom Rom sevdanızdan ileri derecede yazılım bilginiz yok ise vazgeçin arkadaşlar. HTC yi karşına alırsan derdi büyük. Altından kalkmak zor iş. Burda bu üstad bu titizlikte paylaşım yapmasa internette diğer kaynaklar saçma sapan bilgilerle dolu ve xda.developers gibi prof. sitelerden bilgi öğrenebilmek ileri seviye dil bilgisi gerektirebiliyor. kendinizi çıkmazlara sürüklemeyin durduk yere. Kendinize iyi bakın. forum dh yi seviyorum ya :)

• arkadaşlar böyle durumda kaldım napmam gerek? yani telefon açılıyor güncelleme alıyor ancak güncelleme yükle diyince recovery giriyor twrpde kalıyor ve yüklemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcoftk -- 14 Mayıs 2015; 21:15:02 >
  • selcoftk S kullanıcısına yanıt
    hboot 1.44 olduğu için ve telefon açıldığı için şanslısın.
    custom recovery yüklüyken zaten güncelleme yükleyemez telefon. stock recovery olması şarttır.
    öncelikle telefonu unlocked ve s-off (kesinlikle) yapmalısın.
    daha sonra ise burdaki rehberi uygulayarak telefonu stock hale getirip, güncellemeleri alabilirsin.
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    unlocked ve s-off yapmak için rootladım yine telefonu ancak unlocked oldu ama hala s-on bi daha rootladım hala s-on s-off yapmadan yapsam bi sorun olur mu acaba
  • selcoftk S kullanıcısına yanıt
    rootlayarak s-off yapamazsın.
    s-off için ayrı yöntemler var. hboot 1.44 olduğu için eski yöntemler senin telefonda çalışır.

http://www.andronetwork.com/konu/htc-one-1-44-hboot-s-off-olma-islemi-revono.1966/
    http://www.andronetwork.com/konu/htc-one-m7-s-off-olma-islemi-moonshine.1956/

bunlardan birini kullanabilirsin. ben bunları kullanmadım, telefonu sonradan aldığım için daha yeni yöntem olan firewater kullanmıştım. ancak onun geliştiricileri de ona desteği kesip paralı olan sunshine s-off ' u yaptılar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.