Şimdi Ara

HTC One M7 unroot rehberi(telefonu servise yollamak isteyenler için) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
13.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: golgeoyunlari

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. bir senedir imzam böyle sanırım daha görmemişler ama dikkate alacağım söylediklerinizi ama ilkin kafayı yemeden önce şu telefonu eski haline getirmem gerekir.
    telefondan güncellemeleri kontrol ettim öyle indirdi güncellemeyi ama dediğim gibi yükleyemedim. hboot versiyonu dediğim gibi 1.56 ayrıyeten hiç hboot flaşlamadım diye biliyorum ama yanlışda olabilirim çünkü hem telefona hemde bilgisayara yüklemediğim şey kalmadı. sanırım hboot orjinal. şuan zaten sync yüklü kaldırayım mı başlamadan önce ne önerirsiniz.bu arada telefonu ilk cynogen 11 m5 yükledim sonra insertcoin sense 6 yükledim (bu arada sense 6 cidden çok güzel) en son, nerden buldum bilmiyorum orjinal diye yazıyordu. dediğim gibi ayarlar>hakkında>yazılım güncellemelerinden yeni güncelleme buldu.
    hikayem bu hocam artık sayenizde inşallah hallederim. teşekkür ederim tekrar.

Hocam yok gerek yok sync manager kaldırmaya.
    Cihazın s-off olması gerek s-off değil mi cihazınız?

• evet hocam s-off zaten yapana kadar diğer dünyayla neredeyse irtibat kuracaktım unlock bir tempared im var
  • @bottom feeder hocam ikindiden beridir indirmeye çalışıyorum hep yarıda kesiliyor.acaba başka bir link yok mu elinde.
    ya da zip içinden çıkan dosyanın adı bu mu dur. 989 MB boyutu var.
    RUU_M7_U_JB_50_HTC_Europe_1.29.401.2_R_Radio_4A.14.3250.13_10.33.1150.01_release_311663_signed_2_4.exe

daha önce bir yerlerden indirmiştim. sadece exe dosyası vardı. verilen yerde de yönetici olarak çalıştırmamız yeterli demişti ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeoyunlari -- 17 Nisan 2014; 22:05:33 >
  • quote:

@bottom feeder hocam ikindiden beridir indirmeye çalışıyorum hep yarıda kesiliyor.acaba başka bir link yok mu elinde.
    ya da zip içinden çıkan dosyanın adı bu mu dur. 989 MB boyutu var.
    RUU_M7_U_JB_50_HTC_Europe_1.29.401.2_R_Radio_4A.14.3250.13_10.33.1150.01_release_311663_signed_2_4.exe

daha önce bir yerlerden indirmiştim. sadece exe dosyası vardı. verilen yerde de yönetici olarak çalıştırmamız yeterli demişti ama olmuyor.

Yok hocam o değil.

http://www.htc1guru.com/dld/ruu-zip-m7_u_jb_50_htc_europe_1-29-401-2_r_radio_4a-14-3250-13_10-33-1150-01_release_311663_signed_2_4_decrypted-zip/

bunu indirin.

• hocam çok teşekkür ederim senin de kafanı ağrıtıyorum. hakkını helal et. bu arada söylediğinizi deniyorum da hep yarıda bağlantı hatası veriyor. md5 kodunu arattım başka bir yer de daha var. onlarda bağlantı kopuyor sanırım benim net sorunlu. download managerle deniyorum. sanırım bu sefer olacak gibi çok hızlı iniyor. eğer gerçekten bu programla bu kadar hızlı sorunsuz inecekse eyvahlar olsun bana sabahtandır kaç gb internet gitti. adil kullanıma kesin yaklaşmışımdır :

vay anasını şaka gibi. idm ile 10 dakika da indirdi. gel de kafayı yeme. benim gibi takılan arkadaşlar olursa bari idm ile indirsinler. ben yandım eller yanmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeoyunlari -- 17 Nisan 2014; 23:51:03 >
  • quote:

hocam çok teşekkür ederim senin de kafanı ağrıtıyorum. hakkını helal et. bu arada söylediğinizi deniyorum da hep yarıda bağlantı hatası veriyor. md5 kodunu arattım başka bir yer de daha var. onlarda bağlantı kopuyor sanırım benim net sorunlu. download managerle deniyorum. sanırım bu sefer olacak gibi çok hızlı iniyor. eğer gerçekten bu programla bu kadar hızlı sorunsuz inecekse eyvahlar olsun bana sabahtandır kaç gb internet gitti. adil kullanıma kesin yaklaşmışımdır :

vay anasını şaka gibi. idm ile 10 dakika da indirdi. gel de kafayı yeme. benim gibi takılan arkadaşlar olursa bari idm ile indirsinler. ben yandım eller yanmasın

Yok hocam onemli degil. Kac gb ki sizin akk? 1 gb bile degil su dosya.
    Bu arada bende de ilk indirmede sonlara dogru hata olmustu eksik indirmis ama tam indirmis gibi gosteriyordu. md5 olmasa cihazi brick yapacaktim. ikinci kez tam olarak indirdi. Aslinda baska siteye upload etmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam zaten md5 ini aratınhttp://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407585026 burada 7 tane farklı download var ama hepsinde öyle yaptı sanırım benim netten kaynaklanıyor. idm çözüm oldu ama. md 5 ten baktım sorun yok indirmede. şimdi başlayacam umarım başarılı olurum.
  • sorun halloldu. çok teşekkür ederim. bu arada karşılaştığım bir kaç aksaklığı söyleyeyim belki faydası olur. tampered yazısı kaldırırken telefona bakmayı unutmayın root erişimi sizden izin istiyor yoksa bağlantıyı kuramıyor.
    bir de ruu yu yüklerken ikinci flasta telefonun sadece fastboot kısmını tanımadı xp den yüklemek zorunda kaldım. xp için sadece htc sync yüklemek yetti fastbootu görmesi için. win 8.1 de sanırım htc sync yi kaldırdığım için yaptı. tam emin değilim.
    yalnız keşke tek sefer de şu 4.4.2 yi alsaydı bütün güncellemeleri teker teker yüklüyor
    tekrar teşekkür ederim. @bottom feeder
  • hocam,

iki gundur ozellikle yabancı sitelerde nasıl unroot edecegimi arıyorken, dun sizin detaylı yazınızı buldum ve cok cok basarılı şekilde eski haline getirdim. herseyde yolunda gitti. ellerinize saglık. tekrar tekrar tesekkur ederim...
  • Merhaba bende viper one var su anda yüklü, bu custom rom gibi bir sey mi oluyor, dediklerini yerine getirip garantiye yollasam bu haliyle sorun olur mu?

• relocked htc one ı garantiye gödnerse garanti dışı kalırmı
  • TeknoÖmer T kullanıcısına yanıt
    yapmıyor sanırım. s-off ol kolay zaten
  • 2 gün önce yeni rom yüklerken bozduğum cihazı bu sayede düzeltmiş oldum cidden teşekkürler hocam
  • Allah rızası için yardım edin bütün dediklerinizi yaptım ama lanet olası tampered yazısını götüremedim
    inanın saatlerce uğraştım gitmiyor s-off yapıyorum recorvey yüklüyorum hiçbir yöntem o yazıyı götürmedi???
    ne olur yardım edin
  • Slm kardeşim ben denedim olmadı içinden çıkamadım idare ten costum rom kullanıyorum lütfen acil orjinal yazılıma doneyimde güncelleme almam icin

• quote:

Orijinalden alıntı: bottom feeder

quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Eline, emeğine sağlık kardeşim. Benim de yakın zamanda orijinal roma dönmem lazım ama rehber bulamadığım için üşeniyordum xda'dan yapmaya. Türkçe çok iyi bir kaynak olmuş.

Teşekkürler. Geri bildirim de yaparsanız sevinirim.

Hocam m8 icinde ayni rehberden olusturabilir misin

• bunları m8de yapsak orjinale döner mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha16.5

bunları m8de yapsak orjinale döner mi

Bilen cevap verebilecek bir arkadaş var mı ?

• mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.