Şimdi Ara

HTC One M8 gelecek hafta Android 4.4.3 güncellemesi almaya başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• HTC One M8 gelecek hafta Android 4.4.3 güncellemesi almaya başlıyor

HTC'nin yeni amiral gemi modeli One M8 için sunduğu yazılım desteği tüm hızıyla devam ediyor ve yeni bir sürüm güncellemesi daha geliyor. 

HTC başkan yardımcısı tarafından verilen bilgiye göre ABD'deki SIM kilitsiz One M8 modeli gelecek hafta itibariyle Android 4.4.3 güncellemesini almaya başlayacak. 

Aslında Google şu anda Android 4.4.4 güncellemesini dağıtıyor. Ancak HTC son güncellemedeki bazı güvenlik iyileştirmelerini alarak 4.4.3 güncellemesinin içerisine dahil etmiş ve böylece iki kere güncelleme vermekten kurtulmuş.

Android 4.4.3 güncellemesi ABD'de gelecek hafta başlayacağı için uluslararası olarak da kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Android 4.4.3 güncellemesinde bazı hataların giderilmesi, performans ve güvenlik iyileştirmeleri şeklinde yenilikler yer alıyor. 

Kaynak:http://www.androidpolice.com/2014/07/19/htc-unlocked-one-m8-phones-will-receive-the-4-4-3-ota-next-week-next-release-will-be-android-l/

• 4.3.3'ün temel sorunu aşırı pil tuketimiydi. En azından Nexus4 için. Zaten hemen sonra 4.4.4 tanıtıldı ve pil değerleri normale döndü.

Acaba HTC guncellemesinde bu durumu nasıl olacak. Hemen download etmeyip gelen yorumlara göre haraket edeceğim çünkü suan pil süresinden çok memnunum.

• Htc 'nin güncelleme desteğinde bu derece ileri gideceğine 1 yıl önce ihtimal vermezdim lakin M7 ile başladıkları gayet başarılı bir seyir izliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 21 Temmuz 2014; 15:02:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC yi bilmem ama sony 4.4.4 te ekstra bitek kolay kullanım arayüzünü verdi pil süresiyle stabilitede bi değişiklik olmuyo genel anlamda

• BlinkFeed çok şarj yiyiyor . Onu çözerlerse 10 numara olur.

• Htc artık yazılım sorununu çözdü emin adimlarla ilerliyorlar tebrikler

• super cid li cihazlarda ota güncelleme alabliyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • android 4.4.4'te sadece güvenlik güncellemesi var google'ın yıllardır bildiği ve ortaya çıkınca apar topar kapadığı heartbleed... htc bu açığı direk 4.4.3'te kapatmış 4.4.4 gelmeyecek yani

http://shiftdelete.net/htc-one-m8-haftaya-guncelleniyor-53720.html
  • mrbblar telefonum sistem guncellenmesı yaptım sonraında galerıde muzıklerde bırsuru bınlerce abuk sabuk fotogAF VE SES VAR NAPCAM BILMIYORUM TEKER TEKER Sılmeklede bıtmıyo:(

• M7 de aldı guncellemeyi

• İYİ günler arkadaşlar dogubanktan yurtdışı htc one m8 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmem konusunda yardımcı olacak akadaş varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryarar

İYİ günler arkadaşlar dogubanktan yurtdışı htc one m8 almayı düşünüyorum nelere dikkat etmem konusunda yardımcı olacak akadaş varmı

Kardeş alırken kontrol ettirmiyorlar

Şans işi tamamen

• Kardeş 1450 tl ıstıyorlar sansa bırakılırmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.