Bildirim
HTC ONE MAX Satan Varsa Buyursun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
İlan Türü
#Alınık
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TeknolojiBaronu
Htc one max cihazını satan varsa kayıtlı veya Türkiye cihazı olmalı. Gittigidiyor sitesi üzerinden alışverişi gerçekleştirebiliriz.
Teşekkürler.
al arama boşa ben daha yeni aldım sıkıntı çıkmadı,kredi kartyı da geçiyo,kargo da bedava ben tavsiye ederim.
BUYUR -
quote:
Orijinalden alıntı: murtrax
quote:
Htc one max cihazını satan varsa kayıtlı veya Türkiye cihazı olmalı. Gittigidiyor sitesi üzerinden alışverişi gerçekleştirebiliriz.
Teşekkürler.
al arama boşa ben daha yeni aldım sıkıntı çıkmadı,kredi kartyı da geçiyo,kargo da bedava ben tavsiye ederim.
BUYUR
Snapdragon 600 için biraz pahalı değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy07 -- 11 Mayıs 2015; 21:09:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
quote:
Teşekkürler.
BUYUR
Ürünün kulaklığı yok, ürününü ambalajı açılmış, ürünün önüde arkasıda çiziklerle doluymuş. Fiyatı pahalı. En fazla 1000TL olmalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamparks
quote:
quote:
Teşekkürler.
BUYUR
Ürünün kulaklığı yok, ürününü ambalajı açılmış, ürünün önüde arkasıda çiziklerle doluymuş. Fiyatı pahalı. En fazla 1000TL olmalı.
bende aynı şekilde yazanından aldım, benimkinde de çizik var yazıyodu ama tertemiz 10/9 alır oderece temiz bir cihaz geldi.
mesuliyet alan kişide tabi!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X