Şimdi Ara

HTC ONE MAX Satan Varsa Buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc one max cihazını satan varsa kayıtlı veya Türkiye cihazı olmalı. Gittigidiyor sitesi üzerinden alışverişi gerçekleştirebiliriz.

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiBaronu

Htc one max cihazını satan varsa kayıtlı veya Türkiye cihazı olmalı. Gittigidiyor sitesi üzerinden alışverişi gerçekleştirebiliriz.

Teşekkürler.

al arama boşa ben daha yeni aldım sıkıntı çıkmadı,kredi kartyı da geçiyo,kargo da bedava ben tavsiye ederim.
    BUYUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtrax

quote:

Htc one max cihazını satan varsa kayıtlı veya Türkiye cihazı olmalı. Gittigidiyor sitesi üzerinden alışverişi gerçekleştirebiliriz.

Teşekkürler.

al arama boşa ben daha yeni aldım sıkıntı çıkmadı,kredi kartyı da geçiyo,kargo da bedava ben tavsiye ederim.
    BUYUR

Snapdragon 600 için biraz pahalı değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy07 -- 11 Mayıs 2015; 21:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Teşekkürler.

BUYUR

Ürünün kulaklığı yok, ürününü ambalajı açılmış, ürünün önüde arkasıda çiziklerle doluymuş. Fiyatı pahalı. En fazla 1000TL olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

quote:

quote:

Teşekkürler.

BUYUR

Ürünün kulaklığı yok, ürününü ambalajı açılmış, ürünün önüde arkasıda çiziklerle doluymuş. Fiyatı pahalı. En fazla 1000TL olmalı.

bende aynı şekilde yazanından aldım, benimkinde de çizik var yazıyodu ama tertemiz 10/9 alır oderece temiz bir cihaz geldi.
    mesuliyet alan kişide tabi!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.