Şimdi Ara

HTC One Türkçe Dil Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
38.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avrupa'dan One aldım ve yazılım güncellemesini yaptım. Fakat seçilecek dillerin arasında türkçe yok.
    Aynı durum Apple'da yoktu. Direk 85 tane dil ile geldi.
    Kaçırdığım nokta mı var yoksa googleplay'den mi indiricem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KKochaKK kullanıcısına yanıt
    Set Locale and language uygulamasını indir kardeşim. Şansın var ise olur eğer olmazsa daha uğraşma uygun bir rot bulup kur. çok fazla anlamıyorsan rot işlerinden sakın bulaşma HTC lerin rot işleri biraz sakat dır bilen birinden destek al. @KKochaKK
  • Daha önce hiç root kurmadım. Garantiden çıkacağı için ve dediğiniz gibi htc de sorun olabileceği için korkuyorum ama bir yandan orjinal türkçe rot varmış.

• dil sorunu için telefonu root etmene gerek yok halledemediysen yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarbar

dil sorunu için telefonu root etmene gerek yok halledemediysen yardımcı olurum

memnun olurum
  • Pm olarak attım
  • morhipodan htc one aldım.ancak dil seçenekleri arasında türkçe çıkmadı ne yapabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 Rusça Dil Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @sarbar'ın anlattığı yol ile halettim sorunu. Sizde deneyebilirsiniz.

• HTC Türkiyeye sorduğumda yeni android güncellemelerinde moreloca uygulamasını kabul etmediğinii sonradan ekleme yapamayacağımı bir şekilde yapılırsa da garanti dışı kalacağını söylediler.
  • sarbar S kullanıcısına yanıt
    bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz htc one x dil sorunu 4.2.2
  • quote:

Pm olarak attım

Merhaba, yurtdışından one mini alacağım ama bugün baktık türkçe dil yoktu Locale and language uygulamasını yüklediler onda da olmadı sizin yönteminiz nedir nasıl yapabiliriz?
  • dıl çözülecek lütfen buraya da yazarmısınız
  • Aynı sorun bende de var. İstanbul bilişimden htc one ingilizce versiyonunu aldım locale setting yada morecle ile düzeltirim nede olsa diye ama umdugum olmadı tüm google play apk leri denedim sonuç sıfır ..platform tool cmd ile yapmaya çalıştım ama ''device not found '' hatası alıyorum..@sarbar hocam pm attım size görünce dönerseniz çok sevinirim..
  • android 4.3
    sense version 5.5

aynı sorun bendede var londradan getirdim ve türkçe yapamadım halen
  • Ya biri de yazsaya ozelden niye yaziyonuz arkadasimm sir mi bu??
    Lutfen paylasinbizde yararlanalim

• sarbar S kullanıcısına yanıt
    Bizede yardımcı olabilirmisiniz acaba? htc one 32 gb ve htc one m8.
    Selamlar.
  • bende de ayni sorun var htc one m7, anladigim kadariyla kolay bir yolu yok. xda-developers dan rom bulup rom atmayi deneyecegim o zaman
  • Bende dil sorununu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim..

• quote:

dil sorunu için telefonu root etmene gerek yok halledemediysen yardımcı olurum

hocam merhaba bugün m8 aldım fakat türkçe dil desteği yok yardımcı olabilirseniz sevinirim. Telefon bana bakıyor ben ona bakıyorum :D
  • HTC ONE M8 ALDIM YURT DIŞI GİRİŞLİ TÜRKÇE DİLİ YOK AMA LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.