Şimdi Ara

HTC ONE X ALMAYIN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kvk'ya katiyen götürmem, bir ayağım çukurda olsa dahi gitmem başka bir yerde bunu yaptırmak için uğraşırım. Bende One X sahibiydim ve 6 ay kadar kullandıktan sonra sattım ama sizin gibi hiç böyle sorunlar ile karşı karşıya kalmadım. Şansım yaver gitmiş diyorum çünkü One X konusunda bayağı bayağı bir sürü kişi bu sarı leke olayı olsun wifi sorunu olsun hep bunlardan yakınıyorlardı. Şükür ben kazasız belasız atlattım. Satalı 2-3 ay'ı geçiyor yalnız sattığım kişi de herhangi sorun olmadığını bana söylüyor. Bu iş bana göre tamamen şans işi, htc'nin biraz ders alması gerekiyordu ki bundan sonraki serilerinde bu soruna artık daha da dikkat ediyorlar. One X çok iyi bir telefon olsa da bazı konularda pişmanlık duyduğu telefon da yine aynısı olacaktır.
  • Kardeşim böyle cihaz alıyorsan basıcaksın parayı sıfır alacaksın başka açıklaması yok.Kaç aydır kullanıyorum cihazda tek bir sorun yok.Burda sorun yaşamayan bir sürü arkadaş var,elektronik şanssızlığı yaşayan arkadaşlarımızda var.Sen telefonu sana çok temiz deyip satan adamla iletişime geç.Afedersin ama kazıklanmışsın bence.Şimdi insanların bir sürü işi gücü var telefonda yağlanma sorunu var deyip herkesde aynı sorunun olduğuna kendine inandırmışsınki insanlara resim koymaları için baskı yapıyorsın.Htc i kötüleme hiç ya kvk ile uğraş ya aldığın kişi ile uğraş.Kalkıp banada hakaret etmene gerek yok şimdi.Aylardır hem kendim hemde forumdan birçok bildigim tanıdıgım insanlar var ''KILIFSIZ'' olarak kullanıyoruz neden cizik yok neden yağlanma yok One x almayın demişsin almışız şimdi hic bir sorunu olmayan telefonu sana hediye mi gönderelim yoksa parcalayıp buraya resim koyup evet bu arkadaş haklı ONE X ALMAYIN MI diyelim ???

• quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

Kardeşim böyle cihaz alıyorsan basıcaksın parayı sıfır alacaksın başka açıklaması yok.Kaç aydır kullanıyorum cihazda tek bir sorun yok.Burda sorun yaşamayan bir sürü arkadaş var,elektronik şanssızlığı yaşayan arkadaşlarımızda var.Sen telefonu sana çok temiz deyip satan adamla iletişime geç.Afedersin ama kazıklanmışsın bence.Şimdi insanların bir sürü işi gücü var telefonda yağlanma sorunu var deyip herkesde aynı sorunun olduğuna kendine inandırmışsınki insanlara resim koymaları için baskı yapıyorsın.Htc i kötüleme hiç ya kvk ile uğraş ya aldığın kişi ile uğraş.Kalkıp banada hakaret etmene gerek yok şimdi.Aylardır hem kendim hemde forumdan birçok bildigim tanıdıgım insanlar var ''KILIFSIZ'' olarak kullanıyoruz neden cizik yok neden yağlanma yok One x almayın demişsin almışız şimdi hic bir sorunu olmayan telefonu sana hediye mi gönderelim yoksa parcalayıp buraya resim koyup evet bu arkadaş haklı ONE X ALMAYIN MI diyelim ???

cihazı kılıfla kullanmak bir zorunluluk olamaz... neden iphone kasası boyle olmuyor yada dandik galaxy s3 kasası....

onu geçtim cihazla gta 3 oynuyorsun ısınıyor ısınıyor daha sonra ekran sararıyor... bunun bana açıklamasını yapsana? ben bunu arkadastan aldıgımda boyle bir sorun yoktu bende oldu...

onu da geçtim neden htc cihazı kvk ya goturun biz ilgilenicez diyip ilgilenmiyor...

onuda geçtim kvk neden telefonu adam gibi tamir etmeden başından savar gibi geri gönderiyor? adamın birinin kamerasına kağıt sıkıştırıp yollamışlar yukarıda link vermişim...

kimse bana gelip htc yi övmesin... kardesimde samsung s2 var kasası çok dandik dursada taş gibi telefon daha hiç sıkıntı vermedi... etrafımdada cok s2 kullanan var ekranı berbat kasa dandik ama telefon sağlam...

1 aydır 7 kere bir insan servise gidermi ? ben sadece sizin basınıza gelmesin diye diyorum... bu cihazların kasa acıldıktan sonra bir daha iflah olma şansı yok... kasayı kanırtıp cıkarmak zorundular cunku !!! vidalı kasa olsa sıkıntı olmazdı...

ayrıca kasada yaglanma olmaması imkansız ... bana kimse benim kasamda oyle bişey yok demesin...

benim burda kvk ile yada htc ile bir sorunum olmasa neden yazayım? telefonu severek aldım ve 2 si yuzundende satmak zorunda kaldım... Adamlar iplemiyorlar sizde sinirlenmeyin rahatsız olmayın diye baştan uyarıyorum...

Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az demişler...

• öncelikle geçmiş olsun..sizin sorununuzun büyük bir kısmını kvk olusturuyor..başka marka bir telefonda alsanız kvk garantili ,yine aynı servis sıkıntılarını yaşayacaksınız..bu degişmeyecek... telefonun kasasının yaglanması veya sizin tabirinizle hepinizin htc one x marka telefonunuzun kasası yaglı veya yaglanmış demeniz ve bu konuda ısrar etmeniz ilginç... ben olsam bu kadar iddalı laflar edemem..bende iphone 3 kullandım home tusu bozuldu kısa sürede,sonra iphone 4 aldım onda da home tuşu arızalandı ve çagrı geldiginde cevap için ekrandaki ok simgesini sürüklüyorum sürüklüyorum tepki vermiyordu..sonra çagrıyı mesgule verip ben geri dönüyordum..neyse uzun lafın kısası sattım iphone 4 ü sonrasında...bence her marka telefonda belli sıkıntılar çıkabilir,çıkıyor..kim ne derse desin elektronik işi biraz şans işi galiba...bence siz en güzeli telefonu üçüne beşine fazla takılmadan satın ve kendinize yeni bir telefon alın.. tabii bu sadece kişisel bir tavsiyedir yanlış anlaşılmasın..

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

TEKNOLOJİ TAMAMEN ŞANS İŞİ , ama o kadar milyar veripte işin şansa kalmaması gerekiyor orasıda baska bir tartısma konusu. Benim telefonun wifi si , sıfır laptopumdan daha iyi çekiyor :S
    Psp vardı normalde o kadar bozulan birsey değildir ama onda da anakart sorunu falan cıktı idare ediyor bataryası takılı olunca kendiliğinden açılıyor kapanıyor falan ne yani şimdi koskoca playstations firması kötü demem mantıksız olur. Şans işi diyorum ve tekrar diyorum o kadar paralar verip artık bu devirde teknolojinin şans işi olmamasını istiyorum ama bazen oluyor böyle şeyler.

yav hehe

ülkemizde evet dogru ama dünyada böle bi şey yok Türk halkına bu saçmalıgı nasılda kabul ettirmişler

teknoloji şans işi titreyerek güldüm büyük bir şirket de bu işlerde senelerce çalışan biri olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Kardeşim böyle cihaz alıyorsan basıcaksın parayı sıfır alacaksın başka açıklaması yok.Kaç aydır kullanıyorum cihazda tek bir sorun yok.Burda sorun yaşamayan bir sürü arkadaş var,elektronik şanssızlığı yaşayan arkadaşlarımızda var.Sen telefonu sana çok temiz deyip satan adamla iletişime geç.Afedersin ama kazıklanmışsın bence.Şimdi insanların bir sürü işi gücü var telefonda yağlanma sorunu var deyip herkesde aynı sorunun olduğuna kendine inandırmışsınki insanlara resim koymaları için baskı yapıyorsın.Htc i kötüleme hiç ya kvk ile uğraş ya aldığın kişi ile uğraş.Kalkıp banada hakaret etmene gerek yok şimdi.Aylardır hem kendim hemde forumdan birçok bildigim tanıdıgım insanlar var ''KILIFSIZ'' olarak kullanıyoruz neden cizik yok neden yağlanma yok One x almayın demişsin almışız şimdi hic bir sorunu olmayan telefonu sana hediye mi gönderelim yoksa parcalayıp buraya resim koyup evet bu arkadaş haklı ONE X ALMAYIN MI diyelim ???

cihazı kılıfla kullanmak bir zorunluluk olamaz... neden iphone kasası boyle olmuyor yada dandik galaxy s3 kasası....

onu geçtim cihazla gta 3 oynuyorsun ısınıyor ısınıyor daha sonra ekran sararıyor... bunun bana açıklamasını yapsana? ben bunu arkadastan aldıgımda boyle bir sorun yoktu bende oldu...

onu da geçtim neden htc cihazı kvk ya goturun biz ilgilenicez diyip ilgilenmiyor...

onuda geçtim kvk neden telefonu adam gibi tamir etmeden başından savar gibi geri gönderiyor? adamın birinin kamerasına kağıt sıkıştırıp yollamışlar yukarıda link vermişim...

kimse bana gelip htc yi övmesin... kardesimde samsung s2 var kasası çok dandik dursada taş gibi telefon daha hiç sıkıntı vermedi... etrafımdada cok s2 kullanan var ekranı berbat kasa dandik ama telefon sağlam...

1 aydır 7 kere bir insan servise gidermi ? ben sadece sizin basınıza gelmesin diye diyorum... bu cihazların kasa acıldıktan sonra bir daha iflah olma şansı yok... kasayı kanırtıp cıkarmak zorundular cunku !!! vidalı kasa olsa sıkıntı olmazdı...

ayrıca kasada yaglanma olmaması imkansız ... bana kimse benim kasamda oyle bişey yok demesin...

benim burda kvk ile yada htc ile bir sorunum olmasa neden yazayım? telefonu severek aldım ve 2 si yuzundende satmak zorunda kaldım... Adamlar iplemiyorlar sizde sinirlenmeyin rahatsız olmayın diye baştan uyarıyorum...

ne demek dandik s3 neden markaya laf söylüyorsunuz

s3 kulananlara lafmı ediyorsunuz yani sizin telefonunuz dandik diye gördün dandigi

hahahahahahha

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

One x için hatalı üretim dediğimde çok kızmışlardı bana .Sadece ekranı değil donanımı da sorunlu o cihazın.Tegra 3 çok ısınıyor ve şarj yiyor.Ekran da sağlam şarj yiyor.Batarya 1800 :) Bir günü çıkarmak mümkün dağil.Şarja takılıyken ısınmadan, takılı değilken düşük bataryadan oyun oynayamazsın .Şuan note 2 kullanıyorum s3 de kullandım arada dağlar var.Bir de HTC One x note 2 ile aynı para .Bu kafayla giderse bir daha HTC alacağımı sanmıyorum.Şunu da belirteyim.One x varken 4. 1.1 kurmuştum.

1 günü çıkarmaz dediğin telefon bende 3 gün gidiyor. Wifi sürekli açık, konuşma, oyun vs dahil. Elektronik şans işi diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: relais

quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

One x için hatalı üretim dediğimde çok kızmışlardı bana .Sadece ekranı değil donanımı da sorunlu o cihazın.Tegra 3 çok ısınıyor ve şarj yiyor.Ekran da sağlam şarj yiyor.Batarya 1800 :) Bir günü çıkarmak mümkün dağil.Şarja takılıyken ısınmadan, takılı değilken düşük bataryadan oyun oynayamazsın .Şuan note 2 kullanıyorum s3 de kullandım arada dağlar var.Bir de HTC One x note 2 ile aynı para .Bu kafayla giderse bir daha HTC alacağımı sanmıyorum.Şunu da belirteyim.One x varken 4. 1.1 kurmuştum.

1 günü çıkarmaz dediğin telefon bende 3 gün gidiyor. Wifi sürekli açık, konuşma, oyun vs dahil. Elektronik şans işi diyorum

One x ile 3 gün

• quote:

Arkadaşlar... Forumdan 2-3 ay önce bir arkadaştan almış oldugum htc one x cihazın durup dururken ekranında sarı leke oluştu... Ayrıca wifi dan viber kullanırken wifi sinyalindeki zayıflıgı farkettim... Bir süre parmağım kameranın yanıdna basılı şekilde kullandım... En son parmağım artık şekil değiştirdikten sonra tamire vereyim bari dedim... Cihazı kvk ya götürdüm... Cihazın pasaport kaydı yoktu ancak cihaz sistemde hiç gözükmüyordu... Neyse kavga dövüş bir netice alamadım sonuçta kayıt ettirmek zorunda degilim... sim kart belki takmayacağım kime ne ?... pasaporta para yatırım kaydettirdikten sonra tamire verdim...
    İlk etapta ekran değişti ancak wifi arızalı vermeye kalktılar... daha sonra almadan geri verdim bu sefer kasayı değiştirdiler ancak kasa hasarlı geldi ( ses kayıtları mevcut konusmaların). cihazı tekrar servise bıraktım bu seferde kasayı açarken fazla bükmüşler ortasından çatlamış... tekrar geri verdim... biz yapmadık falan deselerde hatta kasasını açmadık bile dediler bukadarına pes dedim artık... herneyse sıfır kasa taktılar cihazı aldım... en son aldıgımda cihazın heryerinden takırtı sesleri geliyordu... artık bıktım... zaten htc servisten kimsenin umurunda degil... cihazı takarken arka kasaya yapıstırmamıslar sanırım ekran one cıkıyor ses cıkarıyor falan... cihazı bugun allahıma bin şükür 950 liradan sattım... ekran sıfır kasa sıfır ve gerçek pasaport kayıtlı...

Size buradan söyleyeceğim. Sakın ha sakın kvk ya tamire cihaz goturmeyin... cihazın cılkını cıkarıyorlar...
    Htc den telefon falan almayı aklınızın ucundan gecirmeyin cunku yeteri derecede ilgisizler hatta bu sorunlardan dolayı cihaz değisimi oldugu halde çirkeflik yappıyorlar
    Htc one x ise hiç mi hiç almayın... cihazda tasarım hatası var... kasa zamanla esniyor, 2-3 ayda üzeri yaglanıyor, kaliteli ama dayanıksız...

ben bu cihazın ömrünü maksimum 1 ay goruyorum... ayrıca satılan ikinci ellerde bu arızalar muhtemel... servise 7 kere gittim bırakırken alırken vs hepsindede sırada bekleyenlerde one x olurmu arkadaş?

One x htc için fiaskodur... Donanım ekran görüntüsü sesi muhteşem ama lokum gibi dagılıyor... Paranıza yazık...

sana dandik mal denk gelmiş:)
    mayıs ayından beridir sıfır sorunla kullanıyorum + neredeyse her hafta rom değiştirme hastalığım var

• Benim telefonum da koçlar gibi maşallah anasını ağlatıyorum banamısın demiyor. Yapılan yorumlara katılmıyorum sen mağdur oldun diye herkesi mağdur olacak diye görmen ve firmayı ve ürününü karalaman yanlış.
  • Ben de cok memnunun hatta sarji mutis gidiyor 3g surekli acik whatsapp konusma oyun acaba takmasammi sarja diyorum ama yatarken yinede takiyorum memnunum ben yalniz bi kere telefon kendini yeniden baslatti o kafami kurcaladi o da yazilimsaldir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziranda çıkmış telefondan bahsediyoreuz... bendeki cihaz ilk seri... bendeki 6 ay dayanmadıyse sizinkiler dagılınca ben gorucem... neyse almıssınız... beni alakadar etmez... ben alacak olanları uyarıyorum...

kvk, htc türkiye ve one x 3 lüsünden uzak durun...
  • Hocam bendede one x var sizin gibi yurtdışı telefonum ve bu forumdan aldım sağolsun arkadaş imei kayıtlı gönderdi ve telefonum şu anda kayıt altında tamamen neyse telefonum beyaz benimde ve senin dediğin sorunların hiçbiri yok WiFi flanda gayet iyi siz baya şanssizmistiniz geçmiş olsun. Ve şu anda one x ten yazıyorum :)

• Gerçekten okuyunca şaşkınlığa uğradım... Her telefonla ilgili sıkıntılar vardır,bunlar one x'tede mevcut,fakat sizin yaşadığınız sıkıntıları ilk defa duydum diyebilirim...

KVK konusunda size katılıyorum.ÇOK ÇOK ÇOK kötü çalışıyorlar... ama hiç kimse kusura bakmasın işini bilen,hakkını savunan çatır çatır işini çözüyor...

Bir çok arkadaş Türk milleti olarak bize kakalanan malları kabul ettiğimizi ve hep tepkisiz kaldığımızı söylemiş...Buraya sorunları yazarak sinirlenmek,Tepki verdiğimiz anlamına gelmiyor.

Bunca yaşadığınız sıkıntı için her il-ilçe de bulunan merkez hakem heyetlerine başvurmayı deneseydiniz,yani olayı hukuki boyutlara taşısaydınız inan elinizde şuan yeni 0 bir one x olurdu.

Söylediğiniz gibi hakkımızı aramadığımız için hep kötü serii malları ülkemize yolluyorlar.Bunun yanı sıra Türkiyedeki Tüketiciyi Koruma kanunları inanın çok ama çok iyi. bir çok kere sıkıntı yaşadığım ürünleri yargıya taşıdım,kullanıcı hatası olan,yani benim hatalarımdan dolayı sıkıntı yaşadığım ürünleri dahi hep olumlu neticeyle sonlandırdım.

Gelelim yağlanma falan gibi sıkıntılara. Benim telefonumda çok şükür böyle bişey yok 4 aydır kullanıyorum (her yerinden foto çekebilirim)
    Sarı leke wi-fi gibi sıkıntılarada maruz kalmadım... kasa,tasarım ve sağlamlık bakımında çok üst seviyede bir telefona haksızlık edildiğini düşünüyorum. Camı tuşları vs. yerleri hiç hatasız yerleştirilmiş.

Kısacası bir çok arkadaşında dediği gibi siz biraz şanssız kalmışsınız bu olayda. sırf bu yüzden de insanlara, görürsünüz.sizinkide böyle olunca anlarsınız. gibi sert ve gereksiz ifadelerde bulunacağınıza umarım siz bu sorunları yaşamazsınız deseydiniz bu tepkileri almazdınız.

Saygılar...

• S3 te kullandım note ta kullandım ip4s te kullandım şu anda one x ve one x+ kullanıyorum kesinlikle ve kesinlikle konuyu açan vatandaşın yazdığı şeyler yok 2 cihazdada.
    Kendisinin başı kvk dan yandı diye her cihazı kendi elindeki cihaz gibi sanıyor (ve sanmaya devam edecek) vatandaş itimat etmeyin söylediklerinin (one x için tabiki yoksa kvk konusunda haklı sonuna kadar ama one x için kesinlikle HAYIR) gerçeklen uzaktan yakından alakası yok.

Akşamda one x in kasasının foolarını ekleyecem buraya bakalım yağlanma diye tabir ettiği varyasyonlar varmıymış yokmuymuş kendisi baksın ki cihazın pilide rahatlıkla 1 günü deviriyor hatta fazla kurcalamazsam 1.5 günü deviriyor.
    Birçok arkadaşında yazdığı gibi elektronik tamamen ŞANS işi artık kimine kaya gibi cihaz denk gelirken kimine çürük domatez denk gelir...

• quote:

quote:

Ne yağlanma ne ısınma ne de başka bişey 3 aydır kullanıyorum bende daha bir sorunla karşılaşmadım çok şükür..Ayrıca sana piyango vurmuş bu belli ..

Bu piyangolar sadece htc one x e vuran bişey değil..Sana 100lerce s3 note 2 i phone mağduru sayarım şimdi ..Bursadayım Samsung servisine yakınım Fomarada servisine dakikada bir bir telefon geliyor..S2 S3 note 2 ..Telefonunu getiren senin gibi yakarıyor.Bir daha samsung almam Bir daha i Phone almam gibi..yani bunlar her telefon için geçerli..Benim arkadaşım tam 3 kere sıfır aldığı İ phone 4s geri gönderdi ekranda ölü pixel yüzünden..Çok fazla örnek var.

Senin telefonun sorunlu diye burda bir çok kullanıcı da aynı sorunları yaşayacak değil.

• şu yaglanma yok dediginiz kasalarınızın bir fotosunu cekseniz ya? birinizde yanaşmamış... şaşıyorum gerçekten.. Sahibindne.com dan bir kaç tane

HTC ONE X ALMAYIN!!!

HTC ONE X ALMAYIN!!!

HTC ONE X ALMAYIN!!!

buda sıfır kasa fotosu

HTC ONE X ALMAYIN!!!

şikayetm var .com da sürüsüne bereket one x ve kvk şikayeti var okumadamı yok sizde onada şaşıyorum... Bu sadece ilk sayfadaki one x şikayetleri

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/76

http://www.pclabs.com.tr/2012/06/19/htc-one-xte-donanimsal-wi-fi-sorunu-oldugunu-onayladi-sorunlu-cihazlar-degistirilecek/

bu wifi probleminide ben uydurdum herhalde

Bu arada sattıgım cihaz dun geri geldi... Arkadas simkartı cihaz arada gormuyor dedi... Ne tesadüftür htcnin anketinde çok düsük puan vermem sebebi ile telefonla arandım ve cihazımın teleservice ataşehirde yapılacagını soyledi. Kvk dan çokça şikayet almışlar... bunlar kendi sözleri keşke telefonda ses kayıdı yapsaydım diyorumda işim vardı o sırada...

Ben burada iddaa ediyorum 3-4 aylık cihazlarınızda lokalde olsa bu olay başlamadıysa ben bu forumda üyeliğimi silerim... Hodrimeydan....

Ben yalan söylemeyi bazıları gibi alışkanlk edinmiş biri degilim. Sadece yeni telefon alacakları uyarıyorum. Kasadan dolayı ileride sorun ÇIKARACAK!!!

• Öne x beyaz modelde ben ne yaglanma ne de wifi sorunu yasadim kasanin da en ufak bir sorun cikartacagini sanmiyorum cid44
    telefon elimde kendimi kandıracak degilim sana senin telefonun sorunlu değil demiyor kimse neyin ispatindasin hala anlamış değilim bazı bölgelerde çıkan modellerde sorun olabilir htc de kabul etmiş zaten ama çoğu kişi de bahsettigin sorunlar
    yok zorla değil ya

• quote:

haziranda çıkmış telefondan bahsediyoreuz... bendeki cihaz ilk seri... bendeki 6 ay dayanmadıyse sizinkiler dagılınca ben gorucem... neyse almıssınız... beni alakadar etmez... ben alacak olanları uyarıyorum...

kvk, htc türkiye ve one x 3 lüsünden uzak durun...

KVK konusunda haklısında diğerleri konusunda haksızlık yapıyorsun bence.

Ayrıca cihazın yağlanması konusundaki teorin nedir tam anlamadım? Cihaz kendi kendine yağlanıyor mu demek istiyorsun? Yoksa terli veya ıslak elle cihazın arkasına dokununca arka kapağın yapıldığı materyal kimyasal reaksiyona girip yağ gibi bir şey mi oluşuyor diyorsun?

"Sizin telefonlarda dağılacak bak görürsün diyorsun" bunun 4-5 ay gibi belli bir süresi var mı yoksa öylesine söylediğin bir söz mü? Yani bunun gerçek bir temeli var mı? Varsa nelerdir? Süreyi azaltan veya uzatan nedenler nelerdir belirtirsen sevinirim.

Merakla bekliyorum yanıtlarını....

• ONE s kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.