Şimdi Ara

HTC ONE X ALMAYIN!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ridvan79

quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Geçmiş olsun elektronik işi bir şans işidir.ve onların aksine siz şansız olanlardansiniz.neden öne x kullanan çok memnun olan yüzlerce insan var.Ben 5 ayda iki tane one x aldım ikisindende hiç sorun yaşamadim su an ise htc Droid dna kullanıyorum ve htc bu işi biliyor diyorum

Htc droid i ilk defa duydum. Türkiyede yok mu? Uzun zamandır bakamiyorum gerçi. Desire hd kullanıcısıyım. Htc nin politikaları yüzünden htc den soğudum. One x e geceyim diyordum. Ama sıkıntılar ortada. Şeytan diyor git sgs 3 al diyor.

Malesef yok su an gelmeyecek türkiyeye.

hocam one x te hiç sorun yaşamadım dedin ne kadar telefonu kullandın diye sorarım sana... bendeki cihaz ilk seri olduğu için sıkıntılı idi... herneyse htc yi bu kadar övdün allahın sopası yok droid hakkı rahmetine kavuşmuş... fazla büyük konuşmamak gerek...

ben daha siz htc yi bilmezken windows işletim sistemlileri kullandım herkes bu hatice ne diye sorardı... bu kadar senedir kullandıgım bir markadan kazık yemek koyuyor... heleki arkasında durmamaları ve dalga gecer gibi şimdide kayıtsız anakartla yollamaları tamamen alay konusu...

başkası olsa benim yerimde daha ağır konuşurdu az bile yapıyorum ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Geçmiş olsun elektronik işi bir şans işidir.ve onların aksine siz şansız olanlardansiniz.neden öne x kullanan çok memnun olan yüzlerce insan var.Ben 5 ayda iki tane one x aldım ikisindende hiç sorun yaşamadim su an ise htc Droid dna kullanıyorum ve htc bu işi biliyor diyorum

Htc droid i ilk defa duydum. Türkiyede yok mu? Uzun zamandır bakamiyorum gerçi. Desire hd kullanıcısıyım. Htc nin politikaları yüzünden htc den soğudum. One x e geceyim diyordum. Ama sıkıntılar ortada. Şeytan diyor git sgs 3 al diyor.

Malesef yok su an gelmeyecek türkiyeye.

hocam one x te hiç sorun yaşamadım dedin ne kadar telefonu kullandın diye sorarım sana... bendeki cihaz ilk seri olduğu için sıkıntılı idi... herneyse htc yi bu kadar övdün allahın sopası yok droid hakkı rahmetine kavuşmuş... fazla büyük konuşmamak gerek...

ben daha siz htc yi bilmezken windows işletim sistemlileri kullandım herkes bu hatice ne diye sorardı... bu kadar senedir kullandıgım bir markadan kazık yemek koyuyor... heleki arkasında durmamaları ve dalga gecer gibi şimdide kayıtsız anakartla yollamaları tamamen alay konusu...

başkası olsa benim yerimde daha ağır konuşurdu az bile yapıyorum ben...

hocam pm bıraktım, dönerseniz sevinirim.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 29 Ocak 2013; 14:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_ager34

geçen gün değişim olan yani bana yeni diye verilen cihazda arızalı çıktı hadi buyur burdan yak htc elinde ne kadar bozuk telefon var tr gönderip kvk ile birlikte tüketiciye kitliyor şimdi bunları sabahamı bırakmalı yoksa anındamı? böyle rezillik görmedim ben htc ve kvk logo larından uzak durun
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozoo1903 -- 15 Şubat 2013; 0:08:20 >
  • Sarı leke hatasından dolayı bana su kaçtı diyerek 300 tl masraf kitleemye çalıştılar bende kabul etmedim bakalım neler olacak büyük ihtimal dava açacağım kvk ya.
  • benimde ekranın altından ışık sızıyor akşam açtığımda baya bi belli oluyor zaten şarjından nefret ediyorum bi kaza geçirdi [ vatandan almıştık ] verdik vatana 1 hafta içinde ücret gelecekmiş anakart bozulduysa galaxy s4 ü beklicem ama bozulmadıysa satıp gine galaxy s4 ü beklicem bana 5 saatlik batarya yetmez arkadaş
  • Neden bu kadar yirtinip cihazi kotulemek icin uğraşıyorsunuz anlamıyorum..bu cihazi kullanan çok
    fazla insan var..bende ilk çıktığında aldim yurtdışından bir buçuk yıl oldu..ve iki aydır ekran camı kırık olarak kullaniyorum bence canavar gibi cihaz..bahsettiğiniz şarj, ısınma sorunları hangi cihazda yok ki..kasasını iki defa sokup taktım hiç birsey olmuyor camını da kendim degistiricem yakın zamanda..kimse kotulemesin piyasadaki en iyi tasarimlara sahip cihazlar htc bence..benimde iphone ve samsung kullanipta lanet okuyan bir sürü tanıdığım var ..ve bende samsung kullandım samsung evrenin en iyi cihazını da uretse tek kuruş vermem..8 cekirdekli diye s4 sattılar ama cihaz 8 çekirdek çalışabilmesi için uygun degil 1gb ram yazıyorlar max 800-850mb çıkıyor..malzeme kalitesi çok dandik ve hemen yıpranıyor..her cihazda kötü yön bulmak kolay..neyse htc candir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bidaha htc almayın.
    Evo 3d one x hep kronik sorunlar yaşadım.güncelleme desen bi sene sonra yok.ve herşeye garanti kapsamı dışı diyen KVK.
    Hetece almayın aldırmayın hele kvk garantiliyse yüzüne bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.