Şimdi Ara

HTC ONE X ALMAYIN!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tip konulara aldırmayınız sarı ekran sorunu benimde başıma geldi ankara kvk ya verdim adamlar tam 8 günde yapıp geri verdiler ekran değişmiş hiç bir sorun yok
    dolayısyla sende bi sorun çıktı diye alevlenmenin bi anlamı yok vay efenim one x almayın vayefenim kvk ya göndermeyin gibi
    Kvk türkiye deki en iyi teknik servis daha önceki cihazım teleservisti adamlar yazdıklarına aldırmıyolar bile kafalarına göre sözde testler yapıp telefonu hiç ellemeden geri gönderiyorlar
    ama kvk yazdığınız tüm sorunları tek tek çözüyor ve email ile ne sorarsanız yada sorun ayrıntılarını gönderdiğiniz zaman dikkate alıp one göre işlem yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursuncan2

Bu tip konulara aldırmayınız sarı ekran sorunu benimde başıma geldi ankara kvk ya verdim adamlar tam 8 günde yapıp geri verdiler ekran değişmiş hiç bir sorun yok
    dolayısyla sende bi sorun çıktı diye alevlenmenin bi anlamı yok vay efenim one x almayın vayefenim kvk ya göndermeyin gibi
    Kvk türkiye deki en iyi teknik servis daha önceki cihazım teleservisti adamlar yazdıklarına aldırmıyolar bile kafalarına göre sözde testler yapıp telefonu hiç ellemeden geri gönderiyorlar
    ama kvk yazdığınız tüm sorunları tek tek çözüyor ve email ile ne sorarsanız yada sorun ayrıntılarını gönderdiğiniz zaman dikkate alıp one göre işlem yapıyorlar.

Hocam kvk nin hangi servisine gonderdiginizi de yazin adam oraya gondersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

quote:

Orijinalden alıntı: dursuncan2

Bu tip konulara aldırmayınız sarı ekran sorunu benimde başıma geldi ankara kvk ya verdim adamlar tam 8 günde yapıp geri verdiler ekran değişmiş hiç bir sorun yok

Hocam kvk nin hangi servisine gonderdiginizi de yazin adam oraya gondersin

Kızılay ziyagökalp :)
    Ankara
    Tabi onlar da istanbula gönderdiler üst seviye ye

• Böyle konular açmakla nereye varılıyor çok merak ediyorum.
    O zaman hiç bir marka model arabayı da satın almayalım. Hepsi bir sorun çıkarıyor, kronik sorunları var.

Evet kablosuz ve sarı ekran sorunları bu aletin bilinen hataları.

Örneğin bende de sarı leke sorunu ufak da olsa bir yerde var ama göz tırmalamadığı için birşey yapmıyorum. Bembeyaz bir ekran olmadığı sürece de çok belli olmuyor zaten.
    Kablosuz sorunu ise yok.

"Almayın!" demekten ziyade, böyle böyle sorunları var, dikkatli olun, mümkünse kontrol edip alın denilebilir.
    Onlar da çok önceden söylendi zaten. Buna rağmen bu alet bu kadar satıyorsa demek ki bir bilinen var

iPhone'da da sarı ekran, ışık sızması, 5'lerde arka kapakların çizik çıkması gibi şeyler var.
    Kimse "amanın almayın" diyor mu, aksine sanki peynir ekmek satar gibi satıyorlar

Servis konusunda zaten kim iyi ki?

KVK'ya söyleniyorsunuz da, Samsung'a da bir bakın derim.
    Bir arkadaşım Samsung'un hiçbir ürününü almamaya yemin etti gerizekalı servisleri yüzünden.

• Burada one x almayın demek abartılı olmuş biliyorum arkadaşın telefon ve servisle alakalı yaşadığı sıkıntının neticesinde paylaştığı bir şey bu ve kendince uyramaya çalışmış insanları en doğal hakkı bende şuan hem htc hemde kvk ile sorunlar yaşıyorum mağlum konu forumda one x kamera arızası ve KVK nın müthiş çözümü başlığı altında paylaşılmıştır ve tamamen uyarı ve bilgilendirme niteliğinde olup siz kullanıcıların bu tarz problemlerde yaşanması muhtemel olayları ve izlenmesi gereken yolları payşamak bilgi edinmek ve destek vermek amaçlıdır kimseye ne telefonu almamaları konusunda neden ağrıza durumunda kvk ya vermemeleri durumunda telkinde bulunmadım bahsi geçen sorunlarda veya başka sorunlardan ötürü bu karar tamamen kullanıcının kendi insiyatifine bırakılmıştır.fakat burada görüyorum ki bazı kullanıcılar avukatlık görevini üstlenmiş bahsi geçen firmaları savunma pozisyonuna geçmişler kim bilir belkide mağlum firmalara yakın kimselerdir bilemem öyledir de diyemem ama buradan görünen o cihazlarınız da sıkıntı olmaya bilir ve bu hiç olmayacak anlamına gelmez inşallah olmaz servise telefonu verip sıkıntısız almış olabilir ama bu tarz kişiler çok nadir ve az sayıda olan insanlar internet elinizin altında kvk ve htc yazmanız yeterli bütün şikayet forumlarını gezmeniz yeterli yani siz azınlık bizler ise çoğunluk tayız yani gelelim sadede burası paylaşım ve destek formu burada birbirimize yardımcı olamak sorunları dile getirmek ve paylaşmak bilgi edinmek amaçlı konu açıyoruz yağcılığa ve kör cehalete yer yoktur insanlar elbette hakkını arayacak ve burada paylaşacak sen bir şey biliyorsan destek ol bilmiyorsan burada reklam yapıp köstek olma millete telefonunu al git az ötede oyna konuyu kirletme umarım anlayan anlamıştır saygılar.

• Konuyu açan arkadaş;

Söylediklerine katılıyorum. Yıllardır HTC kullanırım hepsinde de yine problem vardı. HTC yazılımları iyi ama donanımları bence de iyi değil.

Şimdide ONE X'de sarı leke (arkadaşın aynısı)
    Çıkıntı
    Ram sıkıntısı
    Şarj çok kötü.

Peki servise göndermeyip bu şekilde sarı lekeli kullanmamımı tavsiye edersin ? Ne yapalım ?

Bir sonraki telefonum ya samsung ya apple olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless

Konuyu açan arkadaş;

Söylediklerine katılıyorum. Yıllardır HTC kullanırım hepsinde de yine problem vardı. HTC yazılımları iyi ama donanımları bence de iyi değil.

Çıkıntı
    Ram sıkıntısı
    Şarj çok kötü.

Peki servise göndermeyip bu şekilde sarı lekeli kullanmamımı tavsiye edersin ? Ne yapalım ?

kardeş sarı lekeler çok belirgin ve rahatsız edici ise yani cihazın kaçarı yoksa mecbur servis ama sürece ve yaşananlara katlanmak zorunda kalacaksın umarım servisle igili kötü bir tecrübe yaşatmaz sana kvk

• kvk göndermemizi istemeyen arkadaşımız yada başkası bize tavsiye edeceği güvenilir birisi varmıdır benim bildiğim yok ve lcde kırıldı tamir ettireceğim
  • arkadaş ne konu herkes telefonlara çamur atmış geçmiş :)
  • telefonumun üst tarafında daha dün sarı leke oluştu sabah bi baktım kaybolmuş ne ayak
  • İnsanın canı yanınca böyle esip gürlüyor işte kim olsa aynı şekilde davranır diye düşünüyorum.1.500 TL civarında para ödeyip üstüne böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmak çıldırtıyor insanı.Benzerini ben de yaşadım kendimden biliyorum.En iyisi sükuneti koruyup kendimizi yıpratmamak birşekilde çözüme ulaşılıyor nasıl olsa.
  • son bomba... telefonu geçen hafta perşembe aldım... ve fotoya dikkat edin aradan ışık sızması var... ve bu değişen 2 ci ekran...

neyse bunada şükür diyip s3 ten söktüğüm kartı buna taktım... Ana !!! sim kart yok yazısı... neyse dedim bunlar şimdi cinslik yapar sıfır bir mikrosim buldum taktım... Ana!!! onuda görmüyor...

İşe baksanıza sarı leke wifi yüzünden telefonu veriyorum... ekranı oturtamıyorlar, kasayı harap ediyorlar, oda yetmedi sim kart arızası... bunların hepside bende degil serviste haşatı çıkarılıp yollanıyor...

Çamur atan yazmış biri ... be adam şu anki servis süresini geçtim telefon 9 kere servise gitti toplam 28 günki son verdiğim buna dahil degil telefon serviste yattı...

onu bırak 23.11.2012 den beri telefon servis harici kenarda yatıyor... yani müsayit olunca sevise götürcem diye... Yanında bir takvim varsa açta bak bakalım !!!

bu servis anlayışı ile bu telefon alınmaz... Eğer çok meraklısı varsa satıyorum cihazı servisten gelince ... 950 liraya... sıfır ekran sıfır kasa var... sanırım anakartta değişecek şimdi...

unutmadan cihazı cuma verdim şu güne kadar 2 kere tamir aşamasında 2 kerede test aşamasında yazdı... tuhaflık şu adamlar cihazı ya yapamıyorlar? yada yapmadan kontrol edip tekrar onarıma sokuyorlar...

Vallahi billahi bıktım!!! kck kozyatagında kavga etmekten bıktım... htc turkiye ile telefonda kavga etmekten bıktım...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

• Benim one x yag felan kacirmiyor beyler. Guncellemeden sonra sarj performans da cok iyi oldu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar trajikomik hikaye devam ediyor. Cihazı bugun servisten aldım. Anakart değişmiş... Sıkı durun son bomba... yeni anakartın imei kayıtlı dışı...

adamlar bide utanmadan kvk ya götüreceksiniz cihazı diyorlar... telefonun benden çaldığı zamankadar para ermiyor... insanların zamanı değersiz zannediyorlar...

ben tekrar söylüyorum bu ülke sınırları içinde garantili htc cihaz kul-la-nıl-maz... one x zaten sıkıntı alınmaz yani...

bu arada yağlanma yazmıştım.. forumda bakın .. satılık beyazların hepsi parlıyor kabak gibi...
  • kvk ile aylarca verdiğim mücadele sonucu en sonunda cihazın kamerasının bozuk olduğunu anladılar aynı arızadan toplam 6 defa verdim cihazı artık utandılar altıncısında evet efendim haklısınız kamerası bozukmuş diyebildiler ve hala onarım yoluna gitmeyi istiyorlardı değişim değil bunu kabuletmem mümkün'mü htc ile zaten her servis sonrası görüşüyordum sonrasında arıza kayıt formlarını mail ile kendilerine iletmemi istediler ilettim gün içerisinde cihazın değişimi sağlanmazsa thkm gidecegimi söyledim ve beni arayıp cihazın değişim işlemlerini başlattıklarını sıfır bir cihazla değişim sağlanacagını söylediler bakalım henüz cihaza kavuşamadık beklemedeyiz
  • an itibari ile yeni bomba... anakartı degistirmişlerdi ve şu an cihaz kapatıldı... Adamların rezillikleri bitmiyor...

Sağlam telefonu bozuyorlar sonrada kullanıma kapatıyorlar... Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle rezil bir muamele olmaz... Gelde ondan sonra htc yi kötüleme...

Böyle bişey olabilirmi soruyorum... kayıt alınmasını bekliyorum evrakları vermişim ... o anakartın imei kayıt olmadı diye bunu yapmıyorlar.... adamlara pasaportu vergi kagıdını gonderiyorum... yok biz yapamıyoruz siz yapacaksınız diyorlar...

peki ozaman ben yapacaksam niye bozdunuz eski anakartı ?

bir daha htc de alsam bu ülke sınırları dışında servise göndereceğim... ne kadar sürerse sürsün umurumda degil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

an itibari ile yeni bomba... anakartı degistirmişlerdi ve şu an cihaz kapatıldı... Adamların rezillikleri bitmiyor...

Sağlam telefonu bozuyorlar sonrada kullanıma kapatıyorlar... Dünyanın hiçbir ülkesinde böyle rezil bir muamele olmaz... Gelde ondan sonra htc yi kötüleme...

Böyle bişey olabilirmi soruyorum... kayıt alınmasını bekliyorum evrakları vermişim ... o anakartın imei kayıt olmadı diye bunu yapmıyorlar.... adamlara pasaportu vergi kagıdını gonderiyorum... yok biz yapamıyoruz siz yapacaksınız diyorlar...

peki ozaman ben yapacaksam niye bozdunuz eski anakartı ?

bir daha htc de alsam bu ülke sınırları dışında servise göndereceğim... ne kadar sürerse sürsün umurumda degil...

Haklısın. Rezillik tek kelimeyle.
    Bir daha bende almam HTC.

APPLE öyle değil. Arkadaşın IPAD tuşu temassızlığı oldu, 3 gün içinde sıfırını gönderdi APPLE.

• bendede sarı leke ve wifi cekme problemi vardı allaha sukur sarı leke kayboldu wifida slikon kılıf alıp arkaya kagıt sıkıstırdım sımdı full cekiyor kolay kolay elektronik cihazlarımı garantiye göndermemeye calısıyorum aklıma s3 alma fikride gelmiyor degil yapıcak birsey yok tabi. senin yerinde olmak istemezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1 -- 27 Ocak 2013; 19:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless

Konuyu açan arkadaş;

Çıkıntı
    Ram sıkıntısı
    Şarj çok kötü.

aynen arkadasım dedigine katılıyorum bende htc yi kaliteli kasa vb nedenlerden almıstım suan ya samsung ya apple baska marka yok gozumde
  • geçen gün değişim olan yani bana yeni diye verilen cihazda arızalı çıktı hadi buyur burdan yak htc elinde ne kadar bozuk telefon var tr gönderip kvk ile birlikte tüketiciye kitliyor şimdi bunları sabahamı bırakmalı yoksa anındamı? böyle rezillik görmedim ben htc ve kvk logo larından uzak durun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.