Şimdi Ara

HTC ONE X ALMAYIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
7.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar... Forumdan 2-3 ay önce bir arkadaştan almış oldugum htc one x cihazın durup dururken ekranında sarı leke oluştu... Ayrıca wifi dan viber kullanırken wifi sinyalindeki zayıflıgı farkettim... Bir süre parmağım kameranın yanıdna basılı şekilde kullandım... En son parmağım artık şekil değiştirdikten sonra tamire vereyim bari dedim... Cihazı kvk ya götürdüm... Cihazın pasaport kaydı yoktu ancak cihaz sistemde hiç gözükmüyordu... Neyse kavga dövüş bir netice alamadım sonuçta kayıt ettirmek zorunda degilim... sim kart belki takmayacağım kime ne ?... pasaporta para yatırım kaydettirdikten sonra tamire verdim...
    İlk etapta ekran değişti ancak wifi arızalı vermeye kalktılar... daha sonra almadan geri verdim bu sefer kasayı değiştirdiler ancak kasa hasarlı geldi ( ses kayıtları mevcut konusmaların). cihazı tekrar servise bıraktım bu seferde kasayı açarken fazla bükmüşler ortasından çatlamış... tekrar geri verdim... biz yapmadık falan deselerde hatta kasasını açmadık bile dediler bukadarına pes dedim artık... herneyse sıfır kasa taktılar cihazı aldım... en son aldıgımda cihazın heryerinden takırtı sesleri geliyordu... artık bıktım... zaten htc servisten kimsenin umurunda degil... cihazı takarken arka kasaya yapıstırmamıslar sanırım ekran one cıkıyor ses cıkarıyor falan... cihazı bugun allahıma bin şükür 950 liradan sattım... ekran sıfır kasa sıfır ve gerçek pasaport kayıtlı...

Size buradan söyleyeceğim. Sakın ha sakın kvk ya tamire cihaz goturmeyin... cihazın cılkını cıkarıyorlar...
    Htc den telefon falan almayı aklınızın ucundan gecirmeyin cunku yeteri derecede ilgisizler hatta bu sorunlardan dolayı cihaz değisimi oldugu halde çirkeflik yappıyorlar
    Htc one x ise hiç mi hiç almayın... cihazda tasarım hatası var... kasa zamanla esniyor, 2-3 ayda üzeri yaglanıyor, kaliteli ama dayanıksız...

ben bu cihazın ömrünü maksimum 1 ay goruyorum... ayrıca satılan ikinci ellerde bu arızalar muhtemel... servise 7 kere gittim bırakırken alırken vs hepsindede sırada bekleyenlerde one x olurmu arkadaş?

One x htc için fiaskodur... Donanım ekran görüntüsü sesi muhteşem ama lokum gibi dagılıyor... Paranıza yazık...

• Cihaz yurtdışı anladığım kadarıyla. Kvk ya ne kadar ödediniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok garip, şuan elimde olan ve 6 aydır kullandığım Htc one x uzaydanmi geldi acaba bende hiç böyle sorunlar olmadı

• Geçmiş olsun elektronik işi bir şans işidir.ve onların aksine siz şansız olanlardansiniz.neden öne x kullanan çok memnun olan yüzlerce insan var.Ben 5 ayda iki tane one x aldım ikisindende hiç sorun yaşamadim su an ise htc Droid dna kullanıyorum ve htc bu işi biliyor diyorum

• hocam ücret almıyorlar... garanti buradada geçerli... yanlız para versem daha iyi... tek kelime ile cılkını cıkardılar oraya eksik bişey yazdım bir seferde verdigimde cihazı geri aldım aradan yukarıdaki kırmızı ısık gozukuyordu...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

HTC ONE X ALMAYIN!!!

modemin dibindeyken wifi sinyallerine bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

Çok garip, şuan elimde olan ve 6 aydır kullandığım Htc one x uzaydanmi geldi acaba bende hiç böyle sorunlar olmadı

sen serviste sürününce uzaydamısın türkiyedemi görürsün...

delikanlı gibi cihazın fotosunu çek yolla bakalım yağlanma varmı koymu kasanda ?

al bak bu sıfırı...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

bunlarıda ben yazmadım herhalde forumda

quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Turk

Arkadaşlar bugün canımı sıkan birşey farkettim
    yaklaşık 3 hafta önce aldım telefonu.Ekranın sol üstünde hep bir sıkıntı var gibiydi fakat canım sıkılmasın diye hiç dikkatli incelemedim.Bugün farkettimki ekranın sol üst kısmı sağ tarafa göre biraz çıkıntılı.o bölgeye bastırdığım zaman içeri doğru giriyor .Bu normal değil sanırım değilmi? Cihazın çalışmasında sıkıntı yok fakat bu durum canımı sıktı.
    tam resimdeki bölgehttp://i46.tinypic.com/2j3o8ll.jpg
    Cihaz fransa vodafondan alınma.Garantisi burda geçerlimidir acaba?

Benzer sorun one x'lerde mevcut. Endişe edecek bir durum yok. Örneğin bahsettiğiniz şekilde aynen benim cihazımın da sol al tarafı bu durumda. Ve evet yine bahsettiğiniz gibi çalışmasına herhangi bir engeli yok.
    Garanti konusuna gelince HTC Türkiye'yi arayarak IMEI numaranız ile cihazın Türkiye'de garanti kapsamı içerisinde olup-olmadığını öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 25 Aralık 2012; 22:52:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

hocam ücret almıyorlar... garanti buradada geçerli... yanlız para versem daha iyi... tek kelime ile cılkını cıkardılar oraya eksik bişey yazdım bir seferde verdigimde cihazı geri aldım aradan yukarıdaki kırmızı ısık gozukuyordu...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

HTC ONE X ALMAYIN!!!

modemin dibindeyken wifi sinyallerine bakın...

Hocam nasıl ücret almıyorlar anlayamadım. Uluslararası garanti olayi türkiyede geçmiyor diyorlardı. O yuzden yurtdışı cihaz alacaktım almıyordum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan79

Geçmiş olsun elektronik işi bir şans işidir.ve onların aksine siz şansız olanlardansiniz.neden öne x kullanan çok memnun olan yüzlerce insan var.Ben 5 ayda iki tane one x aldım ikisindende hiç sorun yaşamadim su an ise htc Droid dna kullanıyorum ve htc bu işi biliyor diyorum

Htc droid i ilk defa duydum. Türkiyede yok mu? Uzun zamandır bakamiyorum gerçi. Desire hd kullanıcısıyım. Htc nin politikaları yüzünden htc den soğudum. One x e geceyim diyordum. Ama sıkıntılar ortada. Şeytan diyor git sgs 3 al diyor.

• quote:

quote:

Çok garip, şuan elimde olan ve 6 aydır kullandığım Htc one x uzaydanmi geldi acaba bende hiç böyle sorunlar olmadı

delikanlı gibi cihazın fotosunu çek yolla bakalım yağlanma varmı koymu kasanda ?

al bak bu sıfırı...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

quote:

yaklaşık 3 hafta önce aldım telefonu.Ekranın sol üstünde hep bir sıkıntı var gibiydi fakat canım sıkılmasın diye hiç dikkatli incelemedim.Bugün farkettimki ekranın sol üst kısmı sağ tarafa göre biraz çıkıntılı.o bölgeye bastırdığım zaman içeri doğru giriyor .Bu normal değil sanırım değilmi? Cihazın çalışmasında sıkıntı yok fakat bu durum canımı sıktı.

Benzer sorun one x'lerde mevcut. Endişe edecek bir durum yok. Örneğin bahsettiğiniz şekilde aynen benim cihazımın da sol al tarafı bu durumda. Ve evet yine bahsettiğiniz gibi çalışmasına herhangi bir engeli yok.
    Garanti konusuna gelince HTC Türkiye'yi arayarak IMEI numaranız ile cihazın Türkiye'de garanti kapsamı içerisinde olup-olmadığını öğrenebilirsiniz.

Şuanda beyaz one x kullanıyorum ve telefonda yağlanma filan yok o kasadaki bahsi geçen hatada kesinlikle yok sanırım o hata belli bir parti üretimi telefonlarda oluyor

• quote:

quote:

quote:

al bak bu sıfırı...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

quote:

Şuanda beyaz one x kullanıyorum ve telefonda yağlanma filan yok o kasadaki bahsi geçen hatada kesinlikle yok sanırım o hata belli bir parti üretimi telefonlarda oluyor

çek fotoğraf göster bende sözümü geri alıcam sıkıntı edicek bir durum degil... üşenmede beni rezil et... yalanımı çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Geçmiş olsun elektronik işi bir şans işidir.ve onların aksine siz şansız olanlardansiniz.neden öne x kullanan çok memnun olan yüzlerce insan var.Ben 5 ayda iki tane one x aldım ikisindende hiç sorun yaşamadim su an ise htc Droid dna kullanıyorum ve htc bu işi biliyor diyorum

Htc droid i ilk defa duydum. Türkiyede yok mu? Uzun zamandır bakamiyorum gerçi. Desire hd kullanıcısıyım. Htc nin politikaları yüzünden htc den soğudum. One x e geceyim diyordum. Ama sıkıntılar ortada. Şeytan diyor git sgs 3 al diyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_60418075/mpage_175/tm.htm

sadece son sayfayı okumak bile kafi... şikayet eden edene...

• Bu saatte ugrastirma beni ama sana yalan borcum da yok zaten

• quote:

Bu saatte ugrastirma beni ama sana yalan borcum da yok zaten

arkasında duramayacagın seyi yazma ozaman...
  • quote:

quote:

Sende bir kaç kişiye hatalı mal denk gelmiş diye koskoca htcnin en güçlü telefonlarından birine böyle atıp tutma, bide o yağlanma dediğin yanlardaki parlaklık bilerek yapılmış bişey kasanın orta kısmı mat kenarları parlatilmistir diye açıklaması var hatta sitesinde

• quote:

quote:

quote:

Sende bir kaç kişiye hatalı mal denk gelmiş diye koskoca htcnin en güçlü telefonlarından birine böyle atıp tutma, bide o yağlanma dediğin yanlardaki parlaklık bilerek yapılmış bişey kasanın orta kısmı mat kenarları parlatilmistir diye açıklaması var hatta sitesinde

telefon güçsüz demiyoruz burada... cihazın kasasında sıkıntı var... onuda geçtim bugun telefonu almaya gelen cocukta aynı seyi soyledi... baska bir cıhaza bakmıs ... ekran yerinde fırlıyordu dedi...

adamlar resmen 1 aydır dalga gectiler benle htc yi ara... kvk ya git gene htc yi ara git ara git ara... sende gelmişsin bilmeden konusuyosun... elinde telefon patlayınca ben görücem seni...

admlara savaş açtım kardesim ... yaptıkları adiliğe karşılık... sizin bu zihniyetiniz yüzünden bu ülkede çok tüketici dolandırılır... devam edin aynı yolda...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

ekranın arasından sızan kırmızı ışık... servisin yaptığı işler... ayrıca eski kasayı takıp kakalamaya calıstılar...

buda yağlanmıyor dedigin telefon.... senin dediigin kısım tam kenar bu kısım degil... diger foto sıfır kasa fotosu... bunlar aynı diyosan göz doktoru şart sana...

HTC ONE X ALMAYIN!!!

bu telefon 1 senelik degil 6 aylıkta degil... fotolar cekildiginde 4 aylıktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

Malesef yok su an gelmeyecek türkiyeye.

• quote:

benim yazdıgım hafifmiş sanırım biraz al birazda bunu oku...

http://forum.donanimhaber.com/m_69289650/tm.htm
  • kardeş öncelikle geçmiş olsun bu konudan ben ve daha nice kullanıcılar şikayetçi yalnız değilsin değiliz daha doğrusu kvk konusunda yaşadığın sıkıntıları yaşamayan bilemez bende yaşadım ve halen devam ediyor bir yandan da forumda kullanıcı arkadaşları uyarıp bilgilendirmek istiyoruz tabi anlayan var anlamayan var ama yinede hayat paylaştıkça güzel bu formunda amacı bu degilmi zaten
  • One x için hatalı üretim dediğimde çok kızmışlardı bana .Sadece ekranı değil donanımı da sorunlu o cihazın.Tegra 3 çok ısınıyor ve şarj yiyor.Ekran da sağlam şarj yiyor.Batarya 1800 :) Bir günü çıkarmak mümkün dağil.Şarja takılıyken ısınmadan, takılı değilken düşük bataryadan oyun oynayamazsın .Şuan note 2 kullanıyorum s3 de kullandım arada dağlar var.Bir de HTC One x note 2 ile aynı para .Bu kafayla giderse bir daha HTC alacağımı sanmıyorum.Şunu da belirteyim.One x varken 4. 1.1 kurmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 26 Aralık 2012; 1:05:54 >
  • TEKNOLOJİ TAMAMEN ŞANS İŞİ , ama o kadar milyar veripte işin şansa kalmaması gerekiyor orasıda baska bir tartısma konusu. Benim telefonun wifi si , sıfır laptopumdan daha iyi çekiyor :S
    Psp vardı normalde o kadar bozulan birsey değildir ama onda da anakart sorunu falan cıktı idare ediyor bataryası takılı olunca kendiliğinden açılıyor kapanıyor falan ne yani şimdi koskoca playstations firması kötü demem mantıksız olur. Şans işi diyorum ve tekrar diyorum o kadar paralar verip artık bu devirde teknolojinin şans işi olmamasını istiyorum ama bazen oluyor böyle şeyler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.