Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Bugün s3 ümü sattım ve one x+ beklemeye başladım benide yazın =)

S3'ü kaça sattınız acaba. Ben de bizim çocuğa S3 bakıyorum. Fiyat ne mertebelerde merak ettim.

0 ve Garantili olarak 1500 Civarinda.Garantisiz 0 olarak cihaz 1100-1250 TL civarında eğer 2.el Garantili istiyorsanız 800-1000 lira arasında bulursunuz tahminimce

Teşekkürler yanıt için.
  • Cihaz ne zaman gelir türkiyeye bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

Cihaz ne zaman gelir türkiyeye bilginiz varmı

Şuan Türkiyede var zaten fakat yurtdışı cihazları olduğu için garanti kapsamında değiller ve fiyat olarak 1400-1600 arası değişiyor
  • quote:

quote:

Şuan Türkiyede var zaten fakat yurtdışı cihazları olduğu için garanti kapsamında değiller ve fiyat olarak 1400-1600 arası değişiyor

2 haftadır one x kullanıyorum ve çok memnunum x+ almak istiyorum o yüzden. Yurtdışı cihazlarını nerede bulabilirim peki bilginiz varmı?

• quote:

quote:

quote:

2 haftadır one x kullanıyorum ve çok memnunum x+ almak istiyorum o yüzden. Yurtdışı cihazlarını nerede bulabilirim peki bilginiz varmı?

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=htc+one+x+plus bu linkten bakabilirsiniz fiyatlara ayreten ben adanada yaşıyorum burdada satıyorlar ve telefonda oluşabilecek yazılımsal veya donanımsal herhangi bir sorunda direk değişim yapıyorlarmış ( adana için konusuyorum - Fiyat: 1450TL )

• bende alıcam gelmesını beklıyorum s3 var arkadaslarda hosuma gıtmedı acıkcası htc alıcam..
  • hocam yurt dışı cihaz garantılı değil diyorsunuz ama pasaport kaydı olduktan sonra htc türkiye garantisi geçerli oluyor.
  • yurtdışı cihaz alacakların dikkatine!!!

HTC müşteri yetkilisi ile yapılan görüşme...

atakan : yurt dışından htc one x+ modeline sahip bir telefon alıyorum akraba vasıtasıyla
    atakan : bir kaç yerde uluslararası 1 yıl garantili oldugunu duydum ve garanti işini KVK üstleniyormuş doğru mudur?
    Hasan: Evet Efendim aynen.
    atakan : sıkıntı olmaz yani.
    Hasan: Efendim eger golobal garantisi varsa sorun degil.
    atakan : fatura yeteli mi?
    Hasan: Bunu ogrenmeniz icin cihazim imei numarasini bize gonderin sistemden kontrol edip sizi bilgilendirelim.
    atakan : global garanti oldugunu nasıl anlarım?
    Hasan: Yada cihazin alindigi bayiden sorunuz.
    atakan : tamam cihaz elime gecince siz bana bu bilgiyi verebiliyorsunuz yani?
    Hasan: Evet Efendim verebiliyoruz ama cihaz elinize gectikten sonra gec olacaktir alamadan once global garantinin olup olmadigini ogrenmeniz gerkir.

atakan : yani cihaz satınalınmadan almanyadakı akrabam bana ımei bılgısını verebılecek durumda.

atakan : bu platformdan ımei kontrolu yapabiliyor musunuz yoksa başka bi yere mi yonlendıreceksınız.
    Hasan: eger verebiliyorsaniz.
    Hasan: hayir Efendim biz kontrol edecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakane -- 14 Kasım 2012; 15:10:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samcious

hocam yurt dışı cihaz garantılı değil diyorsunuz ama pasaport kaydı olduktan sonra htc türkiye garantisi geçerli oluyor.

yanlış bilmiyorsam avrupadan geldiğinde Türkiye deki garantisini devam ettirebiliyorsun... ama iyice araştırmadan alma derim...
  • Kim diyor yurtdışılar garantili değil diye one x I'm garantiden bir hafta önce geldi ne faturası ne garanti belgesi hiç bisey istemediler

• yani uluslar arası bir garantisi var artık cihazların eskisi gibi değiller kvk genpa mahkumu değil :D telefonu alıp pasaport kaydı yapıldıktan sonra ülkede ki garanti kapsamana giriyor
  • Vay arkadas yaa ozaman ben sadece 1 yıl daha fazladan garantili olsun diye 400-500 tl daha fazla vermek istemem yaa..

en mantıklısı yurtdışı kayıtlı cihaz almak işte sahibinden.com daki satıcıyı iyice arastırın da ordan alalım arkdaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

quote:

Orijinalden alıntı: fuatmalatyali

Bugün s3 ümü sattım ve one x+ beklemeye başladım benide yazın =)

S3'ü kaça sattınız acaba. Ben de bizim çocuğa S3 bakıyorum. Fiyat ne mertebelerde merak ettim.

garantili 1150 ye sattım sıfır gibi temizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatmalatyali -- 14 Kasım 2012; 16:43:55 >
  • Arkadaşlar diyelim sahibinden den aldık cihazı onlar pasaport kayıtlı diyor ama guvenlimi bu bi suru tel getirmiş adam hangi pasaporta kaydetdirecek okadar teli
  • kayıtsız alacaksın ozaman :D
  • adam kayıtlı diyor öyle satıyor çakma imeil mi ki bu
  • biraz önce htc destekte onlıne gorusmede sordum. doğu ülkeler için farklı avrupa ıcın farklı kalitedemi üretiliyor cihazlar diye hepsi aynı dedi. yurt dısından alsam htc türkiye servisinde garanti geçerlimi dedim pasaport kaydından sonra geçerlidir diyor
  • sanırım yurt dışı faturan olması gerekir ama elinde sahibindencomdan alınan da öle bişi yollamıyolar
  • ve moralimde bozuk 2 aydır bekliyorum gelsin diye c.tesi günü telefon için gittim elime aldım ama satın alamadım işten ayrılacağım için. içimde kaldı istediğim şey yakınımda ama benım olmadı :D
  • verenler vardır yada isterseniz almadan önce arayıp konusun bı zaten satın aldıgınız yerınde garantısını alın ne olur ne olmaz.imzalı kaşeli birşeyler isteyin
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.