Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin aradım oradan biriyle konuştum adam hiç bişi vermem diyo get bile açmazmış düşün artık bende beklicem
  • ya ben daha önce gold dan e72 aldım ablama samsung wonder aldık bır sorun yasamadım ama onlar kvk lıydı bılmıyorum yağız iletişime bakıcam bı musaıt olduğumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_

adam kayıtlı diyor öyle satıyor çakma imeil mi ki bu

http://forum.donanimhaber.com/m_60977883/mpage_1/key_/tm.htm böyle yapıyorlar kaydı. pasaport bulurum diyen kayıtsız olarak alsın. bulamayanlar hiç bulaşmasın. kayıtlı denilenler kesin düşecek.
  • bende pasaport var ama nasıl kaydettırecegımı bılmıyorum bayramda makedonyadaydım 1 ay olmadı geleli nerden nasıl yapılır onu bılmıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_60977883/mpage_1/key_/tm.htm böyle yapıyorlar kaydı. pasaport bulurum diyen kayıtsız olarak alsın. bulamayanlar hiç bulaşmasın. kayıtlı denilenler kesin düşecek.

Alındı sonrada düştü diyelim kendi pasaportumuza kaydedebiliyo muyuz cihazı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayıt kesin dşecek sonra da imeil çakma degilse kaydettirebilirsin yurtdışından geleli 30 gunu geçmemiş biri bulabilirsen 100tl harç yatırıp yo telin imeili çakma ise önce orjinal imeline döndürtmen gerek .. ben böyle biliyorum.
  • En saglamı türksel diyolar türksel bayine gidip pasoportunla işlemi başlatır bu arada sorun yoksa maliyeye 100tl cep harcı yatırıp kaydı tamamlarsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fields of Athenry

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Alındı sonrada düştü diyelim kendi pasaportumuza kaydedebiliyo muyuz cihazı ?

kaydedebilirsiniz ama önce düşen kaydı sildirmeniz gerekir. bunun için de telefonu aldığınız adama silmesi gerektiğini söylemeniz gerekir.

• Arkadaşlar aralık ortasına kadar beklermiyiz sizce turksel getirirse 2300 der bu cihazı ..
  • aralık ortasını bulacağını sanmıyorum.... bu ayın sonuna doğru gelecek ümidindeyim... htc mail attığımda onlarda bilmiyorlardı Türkiyede ki satış tarihini....

kvk mail attım onlarda internet üzerinden anlık takip edebileceğimi söyledi o kadar... daha da olmadı bu hafta kardeşimi italyaya gönderiyorum ordan aldırırım fiyat farkı çoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: trcix01

quote:

Orijinalden alıntı: Bekapa

quote:

quote:

Cihaz ne zaman gelir türkiyeye bilginiz varmı

Şuan Türkiyede var zaten fakat yurtdışı cihazları olduğu için garanti kapsamında değiller ve fiyat olarak 1400-1600 arası değişiyor

2 haftadır one x kullanıyorum ve çok memnunum x+ almak istiyorum o yüzden. Yurtdışı cihazlarını nerede bulabilirim peki bilginiz varmı?

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=htc+one+x+plus bu linkten bakabilirsiniz fiyatlara ayreten ben adanada yaşıyorum burdada satıyorlar ve telefonda oluşabilecek yazılımsal veya donanımsal herhangi bir sorunda direk değişim yapıyorlarmış ( adana için konusuyorum - Fiyat: 1450TL )

Adana da nerde bilgi alabilir miyiz ? kayıtlı mı? bilgi rica ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaz ne zaman gelir türkiyeye bilginiz varmı

Şuan Türkiyede var zaten fakat yurtdışı cihazları olduğu için garanti kapsamında değiller ve fiyat olarak 1400-1600 arası değişiyor

2 haftadır one x kullanıyorum ve çok memnunum x+ almak istiyorum o yüzden. Yurtdışı cihazlarını nerede bulabilirim peki bilginiz varmı?

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=htc+one+x+plus bu linkten bakabilirsiniz fiyatlara ayreten ben adanada yaşıyorum burdada satıyorlar ve telefonda oluşabilecek yazılımsal veya donanımsal herhangi bir sorunda direk değişim yapıyorlarmış ( adana için konusuyorum - Fiyat: 1450TL )

Adana da nerde bilgi alabilir miyiz ? kayıtlı mı? bilgi rica ederiz

bnm aldığım fiyat 5 gün önce 1450 lira pasaport kayıtlı dükkan ismi için pt atabilirsin

• Türkmenistan'dan One X aldım. Hem de 485 dolara Yurtdışında bu kadar ucuz olunca Türkiyeden almak mantıksız. Global garantisi devam eden pasaport kayıtlı cihazları almanızı tavsiye ederim herkese.
  • iki gündür kullanıyorum şimdiye kadar kullandığım android cihazlar arasında en iyisi diyebilirim.özellikle şarjı çok çok iyi
  • cihaz bugun elime gecti note2 yi kenara koydum ıncelemedeyım.. özellıkle pil durumunu test edecegım.. şimdilik şu kadarını söylıyım cihaz cok hızlı..
  • Bu akşam gördüm bunu arkadaşım one x almıştı buradan sorunsuz

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-one-x-plus-1-7-ghz-4-cekirdek-64-gb-68176943
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

cihaz bugun elime gecti note2 yi kenara koydum ıncelemedeyım.. özellıkle pil durumunu test edecegım.. şimdilik şu kadarını söylıyım cihaz cok hızlı..

detaylı pil testinizi bekliyoruz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • one x+ kullanan arkadaşlar kameradan memnunmusunuz ?
  • Arkadaşlar cihazın birçok yönünü merak edenler var biliyorum fakat cihaz One X'in muadili ve revizyonlu hali olduğu için daha çok pil ve ısınma sorunu üzerindeki iyileştirmelerden bahsedilirse (cihaz sahibi arkadaşlar) çok memnun kalırız.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.