Şimdi Ara

HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
10
Favori
102.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanımhaber karşılaştırmalı bir inceleme vıdeosu yayınlasa super olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet nerede kaldı bu inceleme video su..heyecan ile bekliyoruz
  • bu tleefon cıkana kadar millet başka telefonları alacak yaa , ben dahil
  • Evet Pil İle İlgili Kısa Deneyimim..

Sabah Şarzdan 07:30 Da Aldım Şuan Da Şu saatte 10:23 İtibari ile Pil Oranı % 67 .. Sosyal Ağlarım Açık Mail Hariç..sadece twitterdan Günaydınlaşma Yaptım..Whatsaaptan Yazışmalarım Oldu.. Ve Hiç Bir Mail Adresimi Tantımadım Daha.. İşallah Şarz Oldukca Pil Performansı Yükselir Bu Şekilde Kullanmam İmkansız..

Aynı Şartlarda Note 2 im ile Şarzım %93 lerde olurd
    u..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkozturkoz -- 15 Kasım 2012; 10:30:36 >
  • Yanlış okumadıysam @Atam3 adlı arkadaş One x+ almıştı ve ilk şarja akşam takıp sabah çekmişti, yanlış değil mi sizce ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaksx

Yanlış okumadıysam @Atam3 adlı arkadaş One x+ almıştı ve ilk şarja akşam takıp sabah çekmişti, yanlış değil mi sizce ??

Bende Öyle Yaptım Yanlışmı Gercekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Evet Pil İle İlgili Kısa Deneyimim..

Sabah Şarzdan 07:30 Da Aldım Şuan Da Şu saatte 10:23 İtibari ile Pil Oranı % 67 .. Sosyal Ağlarım Açık Mail Hariç..sadece twitterdan Günaydınlaşma Yaptım..Whatsaaptan Yazışmalarım Oldu.. Ve Hiç Bir Mail Adresimi Tantımadım Daha.. İşallah Şarz Oldukca Pil Performansı Yükselir Bu Şekilde Kullanmam İmkansız..

u..

ilk sarjda olsa cok iyi gelmedi performansı ama sonucta 2100 luk pül var. note 2 de 3100 luk pıl var. sarj oldukca pil biraz daha düzelir. ama ben mail için de kullanacağım o yüzden htc sanki bana uymayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkozturkoz

Evet Pil İle İlgili Kısa Deneyimim..

u..

hocamseninki kötüymüş yaa.acaba biyerde hata mı yapıyorsun ? gerçekten akşamı tamamlamaz senin cep .
  • 5 aydır kullandığım One x telefonumu 5 gün önce One x+ ile değiştirdim.
    5 günlük deneyimim ve gözlemlerim oldukça olumlu.
    pil :
    One x te günü zor bitiriyordum.
    one x+ te rahat rahat 1.5 gün kullanıyorum.(Güç tasarrufu modu açık)
    one x te zaman zaman yaşadığım ısınma sorunuyla hiç karşılaşmadım.
    işlemcinin hızlanması ile her şey biraz daha hızlanmış gibi.
    Ekran da ki renkler ve canlılığı One x e daha iyi olduğunu düşünüyorum.
    Renginin siyah olmasını ben kişisel olarak çok beğendim.
    ÖNERİYORUM
  • güç tasarruf modum acık,yarında test edecegım sıkıntı nerede bilmiyorum? ben 1.5 degıl 1 güne razıyım..eve götürsün yeter.
  • ya hangi telefon günü rahat çıkarabiliyor. kullandıgınız telefonlar bilgisayarlardan iyi neredeyse :D bu telefon alınır. note 2 güzel özellik bakımından ama sadece pil için tercıh etmem onu şahsen kocaman telefon tablet alır kullanırım onun yerıne. :D birşey danısacagım 2100 mah pil yeni pil çıkaramazlarmı 3100 mah felen çıksa taktırsak olmazmı ki?
  •  HTC One X+ Kullanıcıları Kulübü/Ana Konu
  • ACABA NE KADAR DOĞRU !!!!
    Yaptığımız testlerde One X+, kesintisiz 8 saat 34 dakika konuşma ve 6 saat 39 dakika internet bağlantısı süresi sunuyor. Her iki süre de, One X'e göre birer saat kadar daha fazla. Yani One X+ kullanıcıları, One X kullanıcılarının şikayet ettiği batarya ömrü konusunda biraz daha şanslı. Kaynak :http://www.veteknoloji.com/htc-one-x-testte-58328-5-.html
    TELEFONU ALIP KULLANAN ARKADAŞLAR REEL RAKAMLAR VERİRSE SÜPER OLUR !!! HTC, x+'ın %50 fazla şarj süresi sunacağını belirtmiş ve şarj konusunda en iyi htc modeli olacağını da söylemişti. S3 'ün 21 saat civarı konuşma süresi verdiğini düşünürsek söz konusu rakamlar doğruysa hüsran olur....

• GSM arena telefonun konuşma süresinin 12 saat 45 dk , bekleme süresini ise 360 saat olarak vermiş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samcious

ya hangi telefon günü rahat çıkarabiliyor. kullandıgınız telefonlar bilgisayarlardan iyi neredeyse :D bu telefon alınır. note 2 güzel özellik bakımından ama sadece pil için tercıh etmem onu şahsen kocaman telefon tablet alır kullanırım onun yerıne. :D birşey danısacagım 2100 mah pil yeni pil çıkaramazlarmı 3100 mah felen çıksa taktırsak olmazmı ki?

S3 yoğun kullanımda bile günü çok rahat çıkarıyor.
    Ben 3 gün şarj etmediğimi biliyorum s3 ü.

One x+ nın kullanıcı deneyimlerini merakla bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

ACABA NE KADAR DOĞRU !!!!
    Yaptığımız testlerde One X+, kesintisiz 8 saat 34 dakika konuşma ve 6 saat 39 dakika internet bağlantısı süresi sunuyor. Her iki süre de, One X'e göre birer saat kadar daha fazla. Yani One X+ kullanıcıları, One X kullanıcılarının şikayet ettiği batarya ömrü konusunda biraz daha şanslı. Kaynak :http://www.veteknoloji.com/htc-one-x-testte-58328-5-.html
    TELEFONU ALIP KULLANAN ARKADAŞLAR REEL RAKAMLAR VERİRSE SÜPER OLUR !!! HTC, x+'ın %50 fazla şarj süresi sunacağını belirtmiş ve şarj konusunda en iyi htc modeli olacağını da söylemişti. S3 'ün 21 saat civarı konuşma süresi verdiğini düşünürsek söz konusu rakamlar doğruysa hüsran olur....

S3 ÜN 21 SAAT KONUŞMA SÜRESİ VERDİĞİNE EMİNMİSİNİZ.
    BENİM 2 ARKADAŞIMDA VAR İKİSİDE AKŞAMI ZOR EDİYORLAR.OYUN OYNAMADIKLARI HALDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi special_laz -- 15 Kasım 2012; 12:01:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: special_laz

quote:

Orijinalden alıntı: hamalyoziee

ACABA NE KADAR DOĞRU !!!!

S3 ÜN 21 SAAT KONUŞMA SÜRESİ VERDİĞİNE EMİNMİSİNİZ.
    BENİM 2 ARKADAŞIMDA VAR İKİSİDE AKŞAMI ZOR EDİYORLAR.OYUN OYNAMADIKLARI HALDE

bnmde arkadaştada s3 var sabah %100 le çıkıyor evden ögleden sonra 3-4 e kadar 1.5 saat oyun oynuyor şar %37 lerde

• nasıl kullanırsan okadar çabuk biter şarj s3 bana yapmacık geliyor ya özellikleri iyi olabılır ama bılmıyorum artk
  • s3'ün şarjı kesinlikle iyi. ona tereddütüm yok. konuşma süreleri samsung'un resmi konuşma süreleri. Gsm arena da detaylarına ulaşabilirsin. Şarjı çabuk bitirenler, android kullanmasını bilmiyordur bence veya donanımsal bir problem olabilir.
  • ulas : Merhaba Muzaffer Bey nasil yardimci olabilirim ?

muzaffer Merhaba kolay gelsin.One X+ bu ayın sonuna doğru mu gelicek türkiye'ye

ulas : Onumuzdeki gunlerde satisa baslancak efendim turkkccellerde.

muzaffer : yani haftaya mı gelicek turkcell bayilerine ?

ulas : Buyuk ihtimal haftaya gelir Efendim.

muzaffer : teşekkürler ulaş bey
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.